WFT R U? - A CAT

NU är jag iaf klar med mitt musikarbete. Hoppas bara jag har fått med allt jag ska oså. Är nämligen väldigt duktig på att lämna instruktioner mm i skolan. Men varför klaga när en 33.333333% av mina läxor till fredag är gjorda? Nu ska jag istället berätta två kanske underhållande saker. För det första så är jag något sjuukt känslig.

Jag har precis kollat på det tredje avsnittet av oth säsong 8. Det var sjukt vad jag grät. För ett tv-program. Hulkade mig igenom hela programmet på 40 minuter och när det var klart grät jag i en kvart till för det slutade så fint. Det var hemskt. Så imorrn kommer jag väl ha svullna och rödsprängda ögon.. Men det är sånt man får ta. Riktigt bra var det iaf. Har även bestämt mig att detta avsnittet plockade hem förstaplatsen på de sorgligaste avsnitten. Japp, jag har en lista. Pinsamt men sant.

Men nog om min lip-kväll. På facebook står det iaf nu att jag kommer delta i Emmabodafestivalen 2011. Jag längtar redan. Vi ska åka dit så tidigt som möjligt och vara där så länge som möjligt. Det var underbart förra året. Jag hade så sjukt låga förhoppningar med tanke på vädret och att jag har Catharina Sundén som mamma men jag vande mig efter första natten och nu saknar jag verkligen ALLT. Speciellt friheten. Det var härligt att bara va, chilla. I fyra dagar. Så nästa år kör vi igen. Jag laddar redan upp med hoffe. De måste komma dit nästa år igen, så är det bara. Köra lite desperado, highway man och my shoes. Kärlek!

Nu har jag skrivit av mig, vilket egentligen låter konstigt eftersom jag har skrivit som en dåre sedan klockan halv sju.
Men det var inget viktigt i mina ögon, DETTA är viktigt heh. & på tal om viktigheter. Checka in detta. Jag vill också vara en man i kattkostym.
Lite lagom random sådär.


 

 


MA BELLE EVANGELINE

Blev det direkt hem och plugga? Eh nej tror inte det. Nu är iaf klockan tjugo i sex och jag har hunnit med lite god mat på skafferiet med mami. NU ska jag pluggapluggaplugga och sen kolla på one tree hill, tredje avsnittet kom ju ut i måndags. Och jag har sparat det såhär lagom perfekt till idag när jag har tusen läxor, yesyes!

 


TIERD

Hallå bloggen.
Känner mig.. tom på något sätt? Inte för att jag mår dåligt eller är på dåligt humör, möjligen under stimulerad. Om man nu kan vara det? Sov bort en hel lektion i skolan idag och hoppades nu på att få rensa mina tankar lite under kvällens rugbyträning, men tydligen var den inställd. Så jag får väl sitta hemma och dränka mig i matteböckerna inför provet på fredag istället. Eller rättare sagt MÅSTE dränka mig i dom.
 
Annars då? Juste Barcelona var toppen. Vi kom hem i förgår och det är verkligen en stad man borde besöka innan man dör. Allt är bara så himla stort på något sätt. Man är i extas hela tiden där nere. Dessutom händer det alltid saker vart man än vänder sig. 
Orkar inte skriva allt vi gjorde där nere dock men jag kan lova att vi hann med så mycket man bara kan på 6 dagar. Så det var toppen! Och bilderna kommer lite senare förresten när jag har hittat orken, min mage skriker för tillfället efter mat så jag tänkte gå ner och göra mig lite lasagne :) hugs
 

 Tooooo tierd

BANG BANG

Två saker man bör undvika innan man går och lägger sig;
1. Titta inte på zombiefilmer, speciellt inte någon av resident evil-filmerna.
2. Knöla inte ihop några påsar. Det tar en evighet för dom att "vecklas upp" igen och det är ett sjuukt irriterande ljud.

Förövrigt tackar jag gudarna för att det inte blåser så mycket idag. Jag har inte ens orkat kommentera de två senaste dagarna för det har verkligen varit för jävligt. Efter en cykeltur till dansinstitutet och tillbaka i spöregn & storm satte jag mig bara ner och grät lite. Då blev det faktiskt bättre. Nu sitter jag här och äter fil med flingor eller; flingor med ytterst lite fil. Inte så värst gott. Har även sett trailern till resident evil: afterlife. Också ett tips på not-do-to när man äter. 

Nej nu ska jag sätta på mig kläder och sticka till skolan. & jag ska banne mig ha solglasögon!



UTBROTT

"Just nu går det fan inte att beskriva min ilska. JAG HATAR LANDET. Jag hatar vårt internet. Jag hatar min dator. Jag skriver denna skiten på word bara för att jag tror att med lite tur (vilket jag inte besätter ett jävla skit av) ska jag få igång internet fanskapet. Jag har suttit här i 2 timmar och 46 minuter och försökt komma in på internet. Få lite kontakt med omvärlden. Hur jävla kul tror ni man har det på en skala när päronen gick och la sig runt niotiden? Fucking pensionärer. Men hur i helvete kan det vara så svårt att hitta vårt nätverk när jag sitter två förbannade meter från reutern?! Jag får snart damp. Okej, jag har damp. Jag ändrar mig; jag kastar snart min dator i golvet, sen slänger ut hela sladdsystemet i skogen och häller en stor kanna vatten på det som fortfarande finns kvar av skiten. Jävla kåremonät. Jag ville bara vara lite social, se vad som hänt på facebook. Skriva ett blogginlägg om hur det är att ha klistermärken på askungen i hela rummet, (lillsyrran har fyllt fyra, dvs fööör mycket presenter innehållande glitter och prinsessor.) Kanske lyssna på musik? Men nej, jag har tydligen två låtar på min dator som jag kan lyssna på utan internet. Akon med freedom-låten, sååå ny och sååå inte uttjatad, och någon låt av DaBuzz. Jag HATAR DaBuzz. Vem fan döper sitt band till Dabuzz liksom?

Jag minns en gång i vintras, när jag hade cyklat hem från skolan i snöstorm och ville kasta citroner på en tant och mamma. Jag minns hur jääävla förbannad och trött jag var när jag kom hem. Det här är fan värre. Man kan ju inte göra så mycket åt saken. Då kunde jag iaf skriva av mig på bloggen. Här måste jag skriva i word. Vem gör det liksom? Jag kan fan inte ens ändra storlek på bokstäverna. Jävla skit. Skrika kan jag inte heller göra för då väcker jag min kära familj. Fan det är ju som att bo med ett gäng invalider. FAN vad jag är arg. Jag är inte ens glad att jag är ledig från skolan imorrn, för jag kommer inte in till stan. Jag måste betala de där dumma 22 kronorna för att komma till stationen och sedan GÅ typ 5 kilometer hem till stensö med massa väskor och skit. Jag lovar att det kommer samma skitväder imorrn som nu. Fast regn också såklart. Varför skulle det inte regna?

Nej nu ska jag gå och lägga mig i fosterställning, gråta en skvätt och sedan gå ner och äta upp det som blev kvar av lillsyrrans prinsesstårta. Som jag btw hatar, sjukt äckligt. Jag kanske bara går ner och slänger allt i soptunnan. Men en jävla smäll. För att få en dramatisk effekt. Jag är så jävla grym alltså."

Jaa.. Det här skrev jag igårkväll då mitt internet valde att inte fungera. Haha fan vilket humör.


SATURDAY NIGHT

Idag har jag kört bil, sjuukt vad det är kul! Känner mig grymt vuxen och, tro det eller ej, duktig! Nu är jag helt slut efter en trevlig dag på stan med erika, lite hjälp i trädgården, enormt massa mat och godsaker och ett avsnitt av mördare okänd. Sitter och läser eclipse, för hundrade gången. Edward håller på att fria till Bella och Alice blir arg att de tänker gifta sig i Vegas medans resten av vampyrerna & varulvarna försöker döda en massa nyfödda vampyrer från Seattle. Måste vara jobbigt att vara Bella Swan, vilket liv.. Det skiljer sig liiite från mitt. Fast vem vet, det kanske kommer någon blek snygg kille och hoppar in genom mitt fönster i natt?
Förmodligen inte.









STRESSS

Hade ju tänkt att jag skulle skriva ett inlägg innan jag stack iväg till friskis igen men icke! Ska cykla bort till carro om inte hon kommer hit och äta lite björnbär innan vi cyklar vidare till friskis för lite afro! Förövrigt måste ju det vara en av de bästa sakerna med hösten, björnbären. UNDERBART gott!


BARCELONA

HOLA, sitter hemma nu och nöter spanska, packar för fullt och dunkar musik inför resan. Om mindre än två timmar går tåget mot malmö och det har ännu inte riktigt gått upp för mig att jag faktiskt ska ut på äventyr. Flyget till Barcelona går tidigt imorgon bitti efter att vi har spenderat kvällen och natten i Malmö, och direkt när vi kommer fram tar vi taxin till Camp Nou för att se Barcelona spela. Resten av veckan där nere lämnar jag åt ödet. Tydligen har dom andra planerat en fullspäckad vecka med galenskaper så magkänslan säger att det här kan bli ganska så underbart. Jag håller tummarna. Men ni andra får ha det så bra här hemma i kylan ♥ ADIOS
 
 

10:37

Hoohoo! Har inte mycket att säga, typ bara:


Förövrigt har jag börjat blogga lite smått på min gamla blogg igen. Tror de flesta vet vad den heter, vill inte skriva det här eftersom det räcker med att mammi kan denna bloggadressen. Där kommer jag nog dock inte skriva så mycket, lägga upp lite bilder och sånt mest.



KVÄLLSBABBEL

Jag hade två "att göra måsten" idag. Det ena var att träna rugby och det andra var att PLUGGA! Tror ni jag har pluggat? Jag har fan inte ens öppnat böckerna och jag känner sånt missnöje med mig själv. Var ju tvungen att plugga idag eftersom jag ska iväg på en liten trip med vänner och familj på tisdag till Barcelona. Matte C prov direkt när jag kommer hem sen.. KUL!
 
Något jag däremot hann med var rugbyträningen och jag måste bara säga att jag är riktigt nöjd med att jag valde att söka till rugbyn i år för det är verkligen hur kul som helst. Visserligen är passen hårdare än jag vet inte vad. Men det är det värt!
 
Spelade för övrigt min allra sista fotbollsmatch för all framtid igår. Jag har sagt att jag ska sluta med det i ungefär två år nu och igår som först kastade jag in handduken efter 12 år av ständiga fotbollsträningar och matcher. Känns riktigt bra faktiskt.
 
Hehe juste, jag har gått och blivit brunett också som jag glömt säga.. och här är resultatet. Lite för mörkt enligt mitt egna tycke men var mest glad över att få bort allt slitet, blekt hår sen sommaren. Nu: Soffhäng ♥
 



AFRIKA LEVERERAR

HAHA skämtar bara, Afrika levererar skulle det varit. Så sjukt ball!
 
 

SVERIGE LEVERERAR

Om ni har lika mycket att göra som mig en söndag eftermiddag..
 
 

LAUGHING WITH

Fyfan vad jag är trött på valet. Det är så himmelskt tråkigt. Jag har inte läst på någonting, undrat någonting eller hållt med något parti om någonting. I skolan ska vi göra någon jävla uppsats om valet och vad vi tycker. Jag vet att moderaterna har varit "ledare", det finns något som heter rödgrönt och att ingen gillar sverigedemokraterna. Jävlar i min lilla låda vilken uppsats jag ska göra på denna fakta.. Idag visades något program på tv, då skulle man gissa rätt parti till olika klädstilar och maträtter, jag dog. Alla vill ju samma sak. mer jobb, bättre välfärd(vad fan det nu är) och bättre vård.

Kanske att jag kommer vara mer intresserad vid nästa val. Då jag faktiskt får rösta. Om fyra år är jag snart 21. DÅ borde jag ha koll, på allt. Eller vi kanske har blivit republik tills dess? Who knows.

För att övergå till det vanliga livet. Jag mår illa av att kolla på mig själv just nu. Det ser ut som att jag är höggravid, runt en månad försenad. Vilket jag inte är, alls. Så jag kan inte ens skylla på det. Jag har bara ätit på tok för mycket, that's all. Men gott vare.

Nu borde jag nog sova. För att ta igen lite sömn sen i .. torsdags. Insparken var kul, jag bugar och bockar för en riktigt trevlig kväll och speciellt till ricky & johanna. Och på tal om ingenting, jag är extreeemt sugen på mjölk. Kul att vi inte har någon. Har druckit två liter idag, något är snett med mig.




Aint' no mountain high enough

GODMORGON! Jag är på snäppet bättre humör än Tove. För det första blev jag uttagen till rugbylaget, så numera är det sex träningar i veckan som gäller för mig plus matcher. För det andra är det tisdag vilket betyder bara en lektion idag vid 13.20. Och innan dess ska jag till frisören nu om en timme för att göra mig lite höstfin.
För det tredje är det onsdag imorgon vilket betyder genrep inför torsdag, rugby, paintball med nöjes och kåren och sen party på kvällen. För det fjärde är det torsdag dagen efter det vilket innebär intåg, call-on-me dans med nöjes, modella för kaggkollektionen, inspark för ettorna och sen mera festligheter mot kvällen. Vad kommer efter det? Juste, för det femte är det helg sen vilket innebär massa mys. Och sen då, tar det slut där? Skulle inte tro det. Nästa tisdag är det Barcelona som gäller med mina nära och kära! Ibland känns allt bra underbart ♥
 
PS: För det sjätte? sjunde?.. Jag har INTE klivit på några sniglar :)
 
 

MAMA, I DON'T WANNA DIE

Gud vad jag kände mig dålig igår när jag kom hem från dansen. (Gud vad jag är som en jojo gällande mitt humör..) Jag stukade till min fot på dansen och har fortfarande jävulskt ont. Stukade ju till den ordentligt i våras och den stukningen gör fortfarande ont så nu har jag dubbel värk, kul. Sen blev jag arg på att danserna har så myckt knägrejer i sig, typ slide och hopp och sånt. Säg hej till flickan med knäproblem.. & sist men inte minst så klev jag på typ 5 söta små sniglar när jag skulle in. Mår riktigt dåligt över sånt haha..

Men nu ska jag inte fortsätta klaga, jag får vara glad och jag lever och inte är en snigel på min uppfart. Som dom sa på yogan förra veckan "krama dina ben och tacka dom för de har burit dig framåt" & "innan du byter ben kan du pussa lite på det för att verkligen bevisa din tacksamhet". Haha djupt. Jag är glad över att jag har sovmorgon och jag är glad att det är typ sol ute. & jag är glad att vi är på tullen vilket betyder att jag inte behöver cykla lika långt.

Dagens låt: Queen - Bohemian Rhapsody


NÄSTA VINNARE?


And we got our selves a new winner of idol 2010?







BECAUSE THEY DO

Då ska vi ta och stryka över förra inlägget. För det vände, som jag hoppades på.
När jag kom till skolan fick vi leka lite i photoshop och sedan leka lite till, i sisådär 2 timmar. Sen gick vi och åt hyffsad mat på lektionstid, & skrattade åt att vi slutade och andra hade fler lektioner. Joanna och jag stod färdiga på gymmet vid ett och körde ett hårdpass på två timmar. Blev ganska slutkörd men åh vad det känns bra i kroppen! Nu har jag precis lagat mumsig köttfärspaj åt mig och mami och snart blir jag ensam i huset för hon ska iväg till jobbet. Då sätts musiken igång på högsta volym och jag börjar peppa till min danslektion. Imorrn har vi sovmorgon och två ynka lektioner, sen blir det ungefär samma veva med gym & träning!

& eftersom humöret gick från 0,1 till en sjuuukt stark 8a så byter jag även citat för dagen, ciao!

'Take a look at yourself in a mirror, who do you see looking back?
Is it the person you want to be?
Or is there someone else you were meant to be? The person you were meant to be but fell short of?
Is someone telling you you can't or won't? Because you can.
Believe that love is out there.
Believe that dreams come true every day. Because they do.
Sometimes happiness doesn't come from money or fame or power. Sometimes happiness comes from good friends and family and the quiet nobility of leading a good life.
Believe that dreams come true every day. Because they do.
So take a look in that mirror and remind yourself to be happy because you deserve to be. Believe that.
And believe that dreams come true every day. Because they do.'




09:11

Har ni någonsin haft en så bra dröm att när du vaknar försöker du desperat somna om igen? Eller har ni varit riktigt sjuka och tänkt att om jag bara blir frisk nu så lovar jag att uppskatta allt så mycket mer?
Vi vill alltid ha mer. En liten till bit av kakan. Så låt mig såhär istället. Har ni någonsin tänkt eller sagt att det är nu, nu i denna stunden, jag känner mig som bäst? Att det aldrig har varit bättre. Har ni det?

På en skala noll till tio ligger jag runt 0,01. Mår skit, känner mig som skit. Allt är skit.
Detta är något som sakta kommer försvinna. Kanske senare idag. Kanske imorrn, eller nästa vecka. Men just nu mår jag skit. Jag vill inte till skolan. Jag vill inte sätta på mig fina kläder och sminka mig. Jag vill inte fixa håret och sedan cykla 3-4 kilometer i äckelväder för att se att håret ändå är förstört när jag kommer fram. Jag vill vara hemma i min säng, med en FUNGERANDE dator och en bra film. Eller varför inte en bra bok?
Visst är det mycket man vill? Saker man inte kan ändra på. Man måste bara ändra inställning, & det är nog hemskt.

'It's like forgetting the words to your favorite song. You can't believe it, you were always singing along'



SUNDAY EVE

Sitter här vid vår stationära dator. Eller jag kanske ska säga mammas dator nu för tiden. Min dator har iaf fått virus, vilket inte är speciellt kul, alls. Men mor min tog med den till jobbet och någon som kunde sånt där skulle kolla på den, så vi får se hur allt går. & eftersom min dator fuckade ur blev min och joannas filmkväll inte som planerat, hon fick ta med hennes dator och istället för att titta på filmen vi hade i "läxa" så fick vi kolla på one tree hill. Vilket kanske inte var en jättebesvikelse. OCH jag fick äta ben&jerry's för första gången i mitt liv. Och ska jag vara helt ärlig, så har jag smakat godare saker.

Jag har nu tittat på 'my life as liz' som är ett mycket underhållande program. Är lite ledsen över att alla har börjat fylla sina höst/autumn 2010-mappar på facebook och jag vill mest iväg till ett land nära ekvatorn. Helst med fina sandstränder osv. Jag ska även ta tag i min hårtuffs på huvudet. Skulle ju gått dit förra veckan och färgat håret men då blev min frisör sjukis så nu måste jag ringa och ta tag i det hela igen.
& hur ska jag göra? Som förra året? Jättemörkt? Lilamörkt som i vintras? Rött? Kastanjebrunt?



Denna tjejen har ett gudomligt hårsvall må jag säga! Inte bara det, hon ser ut som en fucking gudinna!



NERVÖS? ..JA

Fjärilarna i magen kör i 1000 km/h för tillfället. Om två och en halv timme går uttagningsmatchen av stapeln inför årets rugby säsong, och JAG ska vara med!! Jag av alla människor? Haha just nu sitter jag och laddar med en brakfrukost och håller tummarna för att jag inte ska bryta något idag. Kroppen har fortfarande spår efter det stryk man fick på träningen förra veckan så nu gäller det bara att kötta.. bokstavligt talat!
 
Nej men gud vad har jag gett mig in på. Känner lite ånger nu bara för det. Men går jag inte dit vet jag att jag kommer ångra mig senare så det är lika bra att släpa sig dit och ge järnet. Wish me luck ♥
 
 

.. SKOLA ..

Sitter i sklan och hungrar ihjäl. Har svenska men mina svenskaböcker snyggt ihopplockade hemma på soffan. Därför har jag suttit och spelat super mario i 40 minuter, inte så givande. Det hjälper ju inte att det är spaghetti och köttfärssås till mat, det vrålar i magen bara jag tänker på det. 

Aja. Detta var inte så värst givande heller.. Nu ska jag gå och ge min mor hemnykeln som hon glömde, sen M-A-T!


KREEETA












ZAC


BARA FÖR ATT

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? Det får jag nog veta när jag ser honom heh
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? nope
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? ingen, klockan är halv åtta på morgonen..
4. Hur lång är du? 1,67
5. Vilken är den senaste filmen du sett? oj, kanske inception.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: 'ok, allt bra med dig? love'
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? en millisekund sen
10. Icke godkänt i något ämne? nejdå
11. Mvg i något? jadå
12. När vaknade du idag? runt 7
13. Vilken är din favoritplats? min soffa eller min säng
14. Vilken plats föredrar du minst? ehm .. kommer inte på någon just nu faktiskt
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? utomlands
16. Hur stor är din säng? har ingen aning i cm, men lagom stor iaf
17. Vad sover du i? jag sover i min säng?
18. Hur många kuddar har du i sängen? 3 st
19. Var har du bott/bor? Kalmar, kåremo
20. Tycker du om kinamat? njaa, mer thai isf
21. Tycker du om kaffe? kan dricka det om ingen tvingar mig
22. Vad dricker du helst till frukost? nyttig som jag är så dricker jag saft!
23. Kan du spela poker? lite
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? nej men beata fyller dagen efter så jag tycker det räknas:)
25. Vill du ha barn? någon gång
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska & halvt franska
27. Har du någonsin åkt ambulans? japp
28. Föredrar du havet eller en bassäng? beror på vilket hav vi pratar om
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder & nöjen 
30. Är du cool? frågan är väl hur jag kan vara så cool?
31. Kan du rulla med tungan? nej:(
32. Vem är den roligaste människan du känner? hade sagt ellen men jag är lite ledsen på henne så det får bli maddericho;)
33. Vad har du för ringsingnal? man must dance
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? massor tror jag, sis använder en hel del
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min soffkudde
36. Kan du byta olja på bilen? nej, jag tänkte börja med att lära mig köra
37. Vilken var den senaste boken du läste? about a boy, riktigt dålig ..
38. Vem delade du senast säng med? carro
39. Dansar du i bilen? absolut
40. När var du i kyrkan senast? några månader sen
41. Hur många hål har du i öronen? 2, men det tredje är påväg
42. Har du någon piercing? nej
43. Har du någon tatuering? nej, säg hej till mina föräldrar hitler 1 och hitler 2 ..
44. Gillar du någon just nu? ja såklart! 
45. Har du provat droger? nej
46. Röka eller snusa? ja, ett av två
47. Har du pojkvän/flickvän? nej
48. Vad är ditt mobil nummer? jo för det tänker jag ju dela med mig av ..
49. Vad ska du göra ikväll? mysa & träna
50. Har du några syskon? jadå, en liten busunge och en ängel
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? tror jag hade 48 kronor senast jag kollade

HEJDÅ KÖRKORT

Haha nu är jag fan trött på mig själv och min ständiga otur. Jag var precis ute och skulle testa på att övnings köra för första gången på en månad ungefär. Men vad jag gör jag? Håller mig på vägen? Skulle inte tro det. Rakt ner i diket körde vi, så nu sitter jag här och överlägger att anmäla mig själv till Sveriges sämsta bilförare. Ska man ändå göra sig själv till åtlöje kan man ju lika väl tjäna lite på det liksom!
 
Nej nu ska jag ringa angelica och försöka glömma dagens problem med en kvälls promenix.. det lär ju dyka upp nya imorgon förmodligen. Ingenting förvånar mig längre!
 
 

TISDAG

Hejhopp. Älskar tisdagar numera. Eller älskar kanske är att ta i, men att bara ha en ända lektion runt halv ett snåret känns helt okej. Dock måste jag tillbaka till skolan snart för något betygsamtal? Vill inte!!!
 
Nej annars hade jag faktiskt inte så mycket intressant att säga. Försökte bara fördriva tiden lite i väntan på pappsen men jag lägger väl upp andra delen av Kreta bilderna istället. Here you go!
 
 

HARD WORK WORK-OUT

& fröken är uppe! Klockan är ffs 06.49. Är så stolt över mig själv alltså. Jag har liksom inte kommit in i rutinerna än. Att försova sig, glömma frukost, duschning och fixning har blivit en vana de senaste veckorna. Men idag blev det ändring på det då jag satte två väckarklockor, mycket smart. DOCK kommer jag väl vara försenad till skolan iaf eftersom jag valde att sätta mig här vid datorn eftersom jag hade *så mycket tid*. Ville bara berätta hur fullspäckad min dag kommer vara idag. Först skola nu till halv ett, sen att hårpass på friskis (joanna körde som en dåre med mig igår, fruktar ordet hårdpass som kommer ut ut hennes mun..) och efter det ska jag träffa emma för en lunch/fika/något ätbart, aplänge sen. Sen ska jag försöka hitta ett par träningsbyxor för att sedan ta mig tillbaka till friskis för ett pass med carro. Två pass om dagen känns bra, gjorde det igår också. & träningsvärken är inte brutal alls (?). Kalla mig träningsnarkoman!

Egentligen ska jag väl inte säga något när ellen släpar omkring på en 4 kilos tung boll medan hon försöker att inte bli mosad av 20 andra tjejer som vill ha bollen. Nehepp, nu ska jag ta och fixa mig till en kort dag i skolan. You gotta LOVE my schedule!

Hösten är här! typ.


ANTIMOBB.SE

Håller på med ett mobbningsprojekt i skolan där vi gör egna bilder och texter. Vi fick även kolla på en av friends filmer. Det är verkligen hemskt. Får tårar i ögonen varje gång jag ser någon av dessa ..





ALBINO ... ?

Nu är jag officiellt blek. De senaste dagarna har jag undvikit att klia på kroppen etc och jag har var femte minut smörjt in mig med hudkräm för att inte snöa bort. Det har inte gått så värst bra och jag har sett ut som en ko, fläckig. Men ikväll tog jag mig ett bad och hela kroppen skrek efter tvättsvampen så jag fick duktigt nog ge med mig och gnugga bort all min fina färg. Snyft. Så nu sitter jag här och har smörjt in mig med den fetaste krämen vi hade för att få behålla de sista pigmentdelarna. Ser ut som en oljig baywatch-brud och allt jag rör blir kladdigt, mys.

Hösten är även här. Vilket jag dock inte tycker är för hemskt. Jag tycker ändå att vädret vi haft de senaste veckorna har varit kanon. Man kan använda sina skinnjackor och boots men samtidigt ha sommarklänning någon dag utan att frysa. Imorrn börjar dagen med rättskunskap och sen har vi media, efter det slutar skolan och jag & joanna ska ner till friskis för lite träning, härligt att vara igång!

En bild jag tog för ett bra tag sen



HOLA

Dags att dra sig i kragen? Svar: JA
 
Det är faktiskt inte riktigt okej att jag inte har ägnat en minut åt bloggen på cirkus en månad. Men nu blir det ändring, förhoppningsvis!
Så sjukt mycket har hänt sen jag skrev sist. Jag har varit på Kreta med brudarna, skolan har dragit igång, mycket har förändrats både på hemmaplan och lite mer privat.
Kreta resan var hur som helst obeskrivlig! Jag hittar seriöst inte ett ända ord som kan beskriva hur galet underbart vi hade det och alla sjuka grejer som hände. Det var ungefär som att vara med i en film hela veckan där nere, och sen tog filmen slut när vi åkte hem. Tillbaka till verkligheten så att säga. En sak är säker i alla fall. Vi är redan i fullgång med att kolla resor till nästa år. Helt klart den bästa investeringen!
 
Annars då? Jo jag har börjat träna rugby lite smått. Första träningen var igår och jag känner mig faktiskt lite sugen på att söka. Jag vill i för sig inte säga något i förväg, men nästa träning är nu om två timmar ungefär så då ska jag iväg och känna på det igen. Dpck kan jag inte ens beskriva min brutala träningsvärk sen träningen igår. Den är omänsklig! Jag hoppade till och med över frukosten innan för att jag helt enkelt inte klarade av att ta mig ner för trappan. Men det är i alla fall skönt att veta att träningen biter på en.
 
Nog om rugbyn och allt annat. Nu fick ni en uppsats att läsa igenom som kompenserar min långa frånvaro. Kikar nog in senare och skriver något efter träningen, såvida jag inte ligger på sjukhus. Hehe, men ha en underbar söndag gott folk. Och deppa inte för mycket för att en ny krävande vecka börjar imorgon. PUSS
 
Eftersom jag har så sjukt mycket bilder från kreta som beskriver resan bättre än ord så tänkte jag lägga upp dom. Dock får det bli i tre delar. Enjoy, Del 1
  

 

KRETA

Fick en fråga gällande resan så jag ska försöka svara från både mig och ellen.

Jag åkte dit med mamma och sanna. Vi bodde jättebra på ett litet men fint hotell nära platanias torg och havet. Det var en restresa så det var ganska billigt. Runt 3500 per person om jag inte har helt fel. Eftersom min mamma var där behövde jag inte göra av med så mycket pengar på mat osv men jag hade med mig ca 2000 och det mesta gick åt om man säger så.

Ellen åkte med Angelica och Anna och de bodde på ett grymt fint hotell! Det låg lite längre bort och högre upp men som sagt ett riktigt fint hotell där vi spenderade mycket tid, både på dagarna och kvällarna och nätterna. Tror det gick på runt 6000 per person att bo där och då var halvpension inräknad, alltså frukost och middag. De hade även med sig ganska mycket mer i fickpengar och de gjorde väl av med det mesta de med.

Detta var en av de bästa resorna jag varit på och att min mamma var med var verkligen inget minus då vi inte märkte av henne alls. Hon var helt okej med allt och vi var ute och dansade om kvällarna och hade det kanonkul!



Bild 1 är på flippis i min klass och mig inne på eclipse och bild 2 är på mig, angelica & anna på deras hotell.
Vi var ett sjukt stort gäng som var nere på kreta samtidigt och vi hade riktigt kul tillsammans:)


RSS 2.0