BORING

Har inte mycket att säga åt denna tråkiga dagen. Bara tanken på att det är söndag och att skolan börjar imorgon med mängder av plugg är deprimerande. Jag vill ha minst några veckors lov till, sommar och komma bort från denna rent ut sagt skitstaden. Kalmar är för tråkigt alltså. Allting är exakt samma heltiden! Samma folk (inget ont om folket), samma tråkiga affärer, samma tråkiga väder, samma jobbiga snack där alla tydligen känner alla.
 
Tove och jag hade ett litet snack om att köpa en lägenhet i åre och bo där vinterhalvåret och sedan bo resten av sommarhalvåret utomlands. Fy sjutton vad härligt säger jag bara. Vill tillbaka till åre nu. Till skidbackarna, till spa avdelningen, till det härliga hotellet, till dom mysiga restaurangerna, till den mysiga byn. Staden där ingen kollar snett för att man går runt i sina färgglada överdragsbyxor. Staden där alla skiter fullständigt i vad andra tycker och tänker!
 
Nej man blir depprimerad som sagt. Inte för att Kalmar alltid är botten. På sommaren kan det faktiskt vara riktigt härligt men som sagt, det vore skönt med lite ombyte! Och inte lär jag bli på bättre humör nu när jag hade tänkt krypa ner och se My sister´s keeper som tove tipsat om här tidigare. Har inte ens varit utanför dörren idag utan har ist valsat runt här i min pyjamas. Nej det är inte min dag idag helt enkelt!
 
Läste föresten i någon skvallertidning (ja jag har inte mycket mer till liv idag än att sitta och läsa skvallertidningar) att det var någon idiot som fått för sig att hon vill bli världens fetaste kvinna. Man kan ju inte ha alla ponnysar i stallet om man strävar efter något sådant liksom. Drömvikt 450 kg! Hallå dela med dig av maten till barnen i afrika istallet din egotrippade val?
Usch det är inte mycket som får mig på humör idag. 
 

VART TOG DU VÄGEN BJÖRN?






MY SISTER'S KEEPER

Oh herregud. Vet inte om jag kan säga det bättre än Cimon men shit vilken film. Det var riktigt länge sen jag grät faktiskt, kanske tre-fyra månader sen. Och då menar jag verkligen grät. Hulkningar. Men nu har jag gjort det, för en film. Jag praktiskt taget bad filmen att sluta för att jag inte fick någon luft. Som sagt, herregud.

Filmen är verkligen inte för känsliga personer men den var riktigt bra. Tror att alla som ser denna film kommer fälla en och annan tår, det är ganska omänskligt om man inte gör det. Kanske det har och göra med mitt egna "familjedrama" men jag tror att de flesta blir lika berörda som jag. Är lite för borta för att kunna skriva om filmen så här kommer en trailer.


Sen att filmen the notebook är "gjord" av samma kille gör ju allt lipande bara ännu mer förståeligt ..


ATT RESA MED SJ

UR "DAGBOKEN" FRÅN DITRESAN:

"21/2 23.19
Holy bananas, sitter på tåget till stockholm som sedan ska vidare till åre. Har suttit på Alvesta tågstation sedan kvart över sju och nu tickar klockan mot halv tolv. Natt-tåget från sthlm till åre går om 20 minuter. Vi är framme i sthlm om 2-3 timmar, great. Kallt är det också. Vi träffade Kalle Stropp i Alvesta, go kille. Åt pizza gjorde vi med. Och frös. Ska läsa lite bok nu och äta choklad. Vi läskar ellen lite som fortfarande har godisförbud. Måste gå nu då snön på min väska börjar smälta och droppar ner på mig .. Btw, håller inte tjejerna framför mig käft snart så måste jag ta i med hårdhandskarna.

22/2 06.01
Jises. Underbar resa såhär långt. Nya upplevelser dagligen (timligen?) Nu har vi suttit på sthlm central sedan halv fem. Finns såå mycket att göra liksom. Kolla fåglar, snacka med randoms som inte har något socialt liv och betala 40 kronor för varm choklad. De tog även 10 kr för toaletten. Eftersom jag inte lärt mig så mycket av dessa finfina timmar på en kall station med söta små duvor kan jag ju dra slutsatsen om den lärorika vägen från alvesta och hit. Satt fast i nässjo en timme, ganska fint place. Vad utsikten från fönstrerna kunde visa iaf. Sen satt vi fast i linköping, norrköping och andra små jobbiga platser. Nu har vi halva resan kvar, sthlm - åre, vanligt tåg. Eftersom vi missade natt-tåget. Vi har beblandat oss med tåg i snart 12 timmar. Vi ser fram emot resten av trippen då vi kanske får utforska Mora lite mer ingående? Den stora frågan: Finns det civilisaton där eller inte?

22/2 19.02
Vi tog flyget. Fuck SJ. Satans Jälpredor.
Tycker det är ganska cool att impulsflyga. Det är vi fan värda efter att ha rest 25 timmar utan att komma längre än till huvudstaden. Jag längtar till en dusch. Till en säng. Till en skidbacke. Till något annat än tågstationer och dålig information, konstiga människor och äcklig lukt. Snart hörrni, snart. Är vi framme i östersund, sen blir det buss till åre. Snart."


ÅRE

Här kommer några riktigt dåliga mobilbilder från åre, kommer bättre sen när jag fått digitalkameran hit som är hos pappa för tillfället.

me







plogande randoms


daddy

ell

jag & ossian

jag & franckie

ell & jag


MISSING ÅRE

Toodels. Jag känner att humöret ligger kvar nere på botten även idag. Det blir väl så efter att ha kommit hem från den bästa veckan på väldigt, väldigt, väldigt länge. Vi har haft det så sjukt bra med skidåkning, spa, god mat och skratt. Jag saknar allt redan. Här i kalmar smälter snön och asfalten tittar fram. Det finns fula höghus och alla springer runt i de tunnaste kläderna trots att det fortfarande är "vinter".

Helt ärligt saknar jag verkligen allt. Jag saknar 35 minus, hala sluttande vägar och snö överallt. Jag saknar alla jobbiga skåningar och alla färgglada skidåkare. Alla såg ut som hökarängen i sällskapsresan med pastell och neonkläder. Sen att vi var där med våra pappor tror jag hade stor betydelse, det var riktigt länge sen jag gjorde något med enbart pappa. Ellen och jag ska flytta till åre efter studenten by the way.

Själva hemresan gick betydliget bättre än ditresan. Vi kom bara hem 40 minuter försent, tänka sig! Igår förbeställde jag även en kretaresa med tjejerna. Sen blev det ännu mer god mat innan jag stack ut till Towe för en myskväll med Garfield.

VI HADE IALLAFALL OTUR MED VÄDRET

Hej allihopa! Vi lever!
Shit vilken jävla resa vi har varit med om.. Sjukt vad SJ har problem.
Vi har skrivit lite resedagbok om själva trippen upp som vi tar när vi kommer hem. Kan iaf berätta att det var nog något av det jävligaste jag varit med om. Resan började klockan tio i sju från Kalmar till Alvesta. Dit kom vi klockan kvart över sju och skulle byta till ett tåg som skulle till Stockholm. Det tåget var fyra timmars försenat så där satt vi i ett samhälle lika stort som Lindsdal. När vi väl kom på tåget tog det istället för tre timmar, sex timmar. Så vi var framme i Stockholm klockan halv fem. Då hade vi missat vårt natt-tåg till åre som gick tio i tolv ganska kraftigt. Ganska surt för oss för tillfället men sen fick vi reda på att det tåget fastnat en bit utanför Gävle och att alla passagerare hade fått med bagage till närmaste station mitt i natten. I 30 minus, inte helt ok.

Vi istället satt och väntade på första bästa tåg till åre. Det skulle gått fem i åtta men kom inte iväg förrens kvart över två pga av att det inte fanns någon personal på tåget. Varken toaletterna eller restaurangen var igång. Men vid elva tappade vi alla tålamodet och beställde flygbiljetter till åre klockan sju istället. Vi kom fram till hotellet runt nio då vi tog oss en efterlängtad dusch. Helt underbart. Efter det fick vi den mest efterlängtade sömnen i världens skönaste sängar, ganska gött då man inte sovit på över 35 timmar. En pangfrukost innehållande mängder av melon och varm choklad väntade på oss på morgonen.

Efter det blev det en dags skidåkning i strålande sol och 30 minus. Alltså mycket fikapauser. På kvällen unnade vi oss spa och motionssim i poolen och god restaurangmat.

Nu väntar vi på att solen ska gå upp och värma luften en gnutta. Håret fryser till is när man går utanför dörren, så kallt är det. En glädjande nyhet är att vi får stanna till fredag istället pga av alla omständigheterna på vägen upp hit.

Hotellet är super, inga ben är brutna (ni som oroade er för ellen kan sluta) och nu måste vi gå. Ha det bäst!
&           

23 februari

Sommaren 09, ganska bruna, ganska glada
Hörde jag kreta sommaren 10? svar: ja det gjorde jag, WIHOOOOOO!
Sitter hemma hos kask och har det allmänt bra, gårdagen was great; bio och nordic med mamsen och sedan vidare till ebba för att avnjuta trerätters och en massa mys på det. Nu ligger ebba och sover och ser allmänt söt ut
För er som undrar så kan jag meddela att Tovellen nu är framme i Åre efter en jobbig tågresa som ersattes med flyg. Hoppas ni har det bra tjejer! (och ellen bryt nu inga ben...)
Saknar er
// AC

HEJDÅ!

Så där ja!
Då har man packat klart och gjort smörgåsar till tågresan. Madickenfeeling all over the place, med tåg och mackor. Saknas bara söta klänningar, kohagar och varmt väder. Med Regina Spektor i lurarna och en skön kudde så klarar jag mig nog ganska fint. Ville bara säga hejdå en sista gång innan vi sticker. Bomba oss gärna med sms. Vi kommer behöva underhållning ;)

Ha det bäst!

ÅRE HERE WE COME

Då var man färdigpackad och redo inför åre. Om lite mer än en timme går tåget och sen är vi framme någon gång imorgonbitti (så vi uppskattar underhållning på resan)hehe.
Håller tummarna bara för att tågen inte blir inställda, för mycket försenade eller att man bryter något under resan. Vilket i för sig inte skulle vara ovanligt.
 
Så nu får ni ha ett underbart lov nu alla sötbollar för det ska vi ha. Och puss på angelica för texten <3we love you to
 

SOMETHING SMALL











jag vill, jag måste, jag ska!


MJAO

INSPIRATIONSBOMB
 
tefds
efvcsxz
gvcdf
bgdv
cfesvbr
brgdv
bgdfc
bgrdf
nhtfg
bhfgd
bdv cx
grfd
 

.

Tänkte bara säga att jag kommer sakna er!
// AC
ps. I love you

ÅRE2010

Alltså, nu kommer det bli en riktig bloggtorka framöver. Både jag, ellen och gästbloggaren herr larsson åker upp till åre för skidor, skidor och skidor vilket ska bli så sjukt kul! Håller fortfarande alla fingrar på att tågen inte blir inställda. Värsta scenariot. Bryr mig faktiskt inte om vi kommer upp fem timmar för sent, bara vi kommer upp.

Nu ska jag packa ner det sista i mitt handbagage och sen hörs vi väl när vi kommer hem. På fredag. Eller kanske innan vi sticker till tågstationen senare idag. Ha ett riktigt bra lov allihopa!

Vill bara säga att mina föräldrar och farmor är riktigt jättesnälla. De hjälper till att betala en ny mobiltelefon då min gamla lever sitt egna liv (eller död). Ska få/köpa denna fast i vitt. Sjukt söt. Så tack mamma, pappa och farmor!♥


RINGS


Har sagt det förrut och säger det igen. Ge mig!

DÖD

Jaha då var jag sådär lagom död efter att ha virat runt som en idiot på stan i sex timmar på jakt efter ett sommarjobb. Dock fick jag en hel del positiva svar så det känns finfint.
  
Handlade även en del när jag endå var i farten. Köpte bland annat ett par jeansleggins, ett linne, en jacka, ett puder, en foundation, ett halsband, tre armband, ett par glasögon och en bikini. ( Jag vet, lite väl tidigt med bikini men ska ju bubbla i åre vad fanken).
 
Är så sjukt taggad på åre imorgon så det inte är sant. Dock känner jag att jag måste börja med packningen nu så det är vad min lördagskväll kommer gå till. Alla andra får ha så roligt på annat sätt :)
 
Älskar halsbandet! Köpte en mindre variant idag.

TATTOO


HUR SNYGG?

BILDEN SOM SKULLE VISATS IGÅR



FREAKY FRIDAY

Godmorgon finisar!
Hur är det med er idag? Jag har varit vaken i två timmar typ. Riktigt skönt att ta sovmorgon då det kommer bli lite sådant en tid framöver. Man måste ju ta vara på lovet och inte sova bort det som mormödrar säger. Nej men det blir ingen sömn i åre inte. Då ska man upp tidigt för att vara först i backen. Gud vad kul vi ska ha! Får verkligen hoppas att vädret inte blir sämre så tågen ställs in eller blir försenade.

Igår var det fredag och efter en ganska lugn dag i skolan drog jag till stan och köpte lite smått. Ett linne på monki för 22.50, glasögon på bikbok för 79, tröja på ginatricot för 70 och ett par bikinitrosor på H&M för 79. Billig stadtur med en nöjd tove alltså. Vill även skicka en till riktigt stor tackkram till angi, går inte närme på det än då ingenting är säket. Men tack tack tack!♥

Tackar även för en jättetrevlig kväll hos emma med tacos, söta tjejer och spelet galenpanna. Riktigt mysigt!

Bilden lånad av moa. Skickar en kryapådig-kram till både dig och till emma♥

Nej nu måste jag tillbaka till packningen. ciao!

BECK

Haha!


KEEP DREAMING

Godmorgon världen. Jag vaknade precis efter att ha haft en så sjukt härlig dröm. Precis en sådan som gör att man vägrar vakna och istället bara vill drömma vidare.
Iallafall var gårdagen toppen efter vi träffats ett gäng tjejer hemma hos Emma, ätit oss proppmätta på tacos, fått många skratt och spelat något spel där man har kort i pannan (vad det nu heter). Så tack för gårdagen ♥
 
Idag har jag en hel del att hinna med innan vi åker imorgon. Ska bland annat ut med alla CV´n för att med en liten gnutta hopp se om det finns något sommarjobb över. Behöver ju det nu when we are going to Kreta :D
Har även en hel del packning inför åre imorgon och annat smått och gott att ta tag i så jag ska sluta spendera min dyrbara tid framför datorn. BYEBYE
 
dxhjk
  
 

ALICE I UNDER(ÄCKEL)LANDET


Tycker ni inte sånt här är läskigt? Eller är det bara jag? Vill gärna se filmen men vet helt ärligt inte om jag vågar. Tycker sånt här är det äckligaste/läskigaste som finns. Plus clowner & dockor. Vågar till exempel inte se Kalle och chokladfabriken.. Vet inte exakt vad det är som skrämmer mig men något är det som ger mig rysningar. Uschuschusch!


JOHNNY DEPP

Hörrni det är sista dagen innan lovet! Incase you missed it liksom ;)

Johnny får bli förra veckans kändis, jag glömde det då ju. Ganska läcker, right? 


PLANER

Dessa torsdagar. Att sluta klockan tjugo i fem och avsluta med en lektion på två och en halvtimme är inte okej! Dock har dagen över lag varit tipptopp. Vi har diskuterat sommaren 2010 hela dagen och det ser faktiskt ut att bli den bästa sommaren på länge. Bland annat har vi hittat en resa till Kreta också med tjejerna i augusti så nu återstår bara att boka. Ska hem till angelica snart för lite extra planläggning och mys med tjejerna. Och imorgon är det lov :D
 

TORSDAG

Hopp, då har man slutat.
Gått till skolan helt i onödan då jag inte haft en enda lektion. Gutt.

Ska gå och köa till thaisilk. 100 första får gratis buffé.
Vilket liv man har liksom..

LIFE IS A ROLLERCOASTER

Snacka om upp och ner dag! Allt gällande humöret och rubbet har pendlat upp och ner som en berg- och dalbana. Jag tror inte jag behöver utveckla det mer eftersom jag precis insåg att klockan är över halv ett. Ville bara säga att allt känns toppen nu.
Anledningen är att vi är fyra tjejer som under en längre tid diskuterat om att åka utomlands till Kreta i sommar, men min mamma har hela tiden varit skeptisk till det (vilket jag i för sig har lite förståelse för). Dock idag fick jag klartecken så nu gäller det bara att börja samla pengar vilket jag redan kommit en bit påvägen med. Kommer bli galet säger jag bara om det nu blir av, och i nuläget ser det ganska ljust ut:)
 
h b
 

WEDNESDAY

Ellen vill att jag ska skriva. Har inget att säga faktiskt, för en gångs skull. Helt otroligt. Men får väl klämma ut mig några meningar.

Jag är arg på min mens. Ja, jag vet awkward conversation men mens är faktiskt något som hälften av Sveriges befolkning måste stå ut med så jag kan lika gärna berätta det för de få personer som läser. Mensen har min almenacka. & prickar ut precis den jobbigaste tiden att komma. Den har kommit den nionde varje månad sen i Augusti. Lagom inför mallis den 14:e (aug), lagom inför insparken den 10:e (sept), lagom inför min födelsedag den 14:e (okt), lagom inför egypten den 11:e (nov) osv. Men nu, bara för att jag ska hitta på något på lovet den 21:e, väntar mensen i lugn och ro med att komma. Skulle inte förvåna mig om den kom typ på tåget upp eller mitt i kabinen upp till åreskutan. Suck. Riktigt irriterande. Dagens i-landsproblem.

Annars är jag ganska neutral. Trött.
Slutar klockan elva imorrn, ganska skönt med två lektioner som är idrott (volleyboll) och musik. Då tänkte jag dra till Kagg. Varför inte spendera ännu mer tid på någon annan skola när man får tid över liksom? Sen är det fredag, sen har vi lov. På fredagkvällen blir det taconight at emma's, mys. Ellen och jag har varit ute och gått i två och en halv timme. Utsett top 5 på hus här på Stensö. Satte även upp en lapp i trapphuset här i närheten, "Dags att ta ner julbelysningen don't you think?". Ganska kul då några som bodde i huset kom hehe.

Nu ska jag sova. Way too sena läggdagsvanor för min del nu för tiden. Ciao!


HEKTISKT

Ajaj nu går det utför när pappas arbetskamrater börjar ringa mig på min mobil. Det ringde just en jätteskum kille och började prata om allt mellan himel och jord tills jag fick avbryta han och påminna om att jag inte är pappa. Hm jag kanske har killröst trots allt?
 
Nu måste jag lägga på ett kol och skicka in mitt cv, läsa igenom spanskan, slänga i mig lite mat och rensa garderoben och smyckeslådan innan träningen. Livet är hektiskt! Kan inte riktigt beskriva hur ruskigt skönt det ska bli med lov på fredag. För att inte ens tala om åre på söndag ♥
 
STOCKHOLMSTREETSTYLE
VA<V
FAVS
 VFDS
DZS<
HNDGZ
BDGZSV 
 

JESPER ENGSTRAND

Sitter här med Jesper nu. Han är söt. Han är den jag anser vara coolast i min klass. Jag tycker att han borde få något sorts pris eller något, så cool tycker jag att han är. Tänk er själva typ.. Jesper priset! Är man tillräckligt cool får folket ringa in och rösta. Jesper skulle vinna varje gång. Han är 200% COOL.

Puss,

P.S TOVE skrev detta D.S


EN VANLIG DAG MED ELLEN ..

Tove: Alltså, det är något med henne som jag stör mig på.
Ellen: Va? Vem?
T: Miley Cyrus.
E: Vem är det?
T: Miley Cyrus? Vet du inte vem det är?!
E: Nej.. Borde man veta det?
T: Men Ellen skojar du? Vet du inte vem MILEY CYRUS är? :o
E: Nej!
T: Hanna Montana?
E: & vem är de nu då?
T: Åh Ellen! Det är samma tjej! Har du aldrig hört talas om Hanna Montana?!
E: Njaa .. Eller jo, är inte det en film?
T: Joo.. (suck) Hursomhelst, jag stör mig på henne i den där låten som alla kändisar sjunger till offren i Haiti, sjukt jobbig tjej på något vis.
E: Vadå? Sjunger hon?
T: ...

Mina damer och herrar (eller ja, ellen), låt mig presentera Miley Cyrus:


HAPPYBIRTHDAY

Fetodagen som sagt och vad passar inte bättre än att det även är den absolut största godisgrisens födelsedag idag. Ett sammanträffande? Tänkte bara skriva GRATTIS♥ till min sötboll och hoppas på att hon haft en toppendag!
 
cfghvj
HIPPHIPP, HURRA HURRA HURRA ♥
 
sda
 

FETISDAGEN

Dagen för alla oss godisgrisar att snaska i oss överdrivet mycket semlor och annat onyttigt utan dåligt samvete. På tal om det börjar det närma sig två månader nu sen jag la en godisbit i munnen. Inte utan att man känner sig lite stolt :)
 
vwdsx
 

WE ARE THE WORLD

Jag gör som alla andra. Fy fan vad fina videos♥



FUCK YOU


Tjejen är fräsig, låten är underbar.
Man kan liksom sjunga med utan att bry sig om mammas arga blickar.

I WON'T BE YOUR WINTER


Idag hatar vi konceptet snö.

Issnö, kramsnö, blötsnö, bajssnö, blasksnö, snöande snö, liggande snö, smältande snö, knastrig-under-fötterna snö, fin snö, gul snö, snöbollssnö. Det bara hatar vi idag. Vi tar all jävla snö och skickar den till OS i Canada. Okej?


MANNEN UTAN ÖDE

Haha känner mig som en sådan sucker.
Vet egentligen knappt vad ordet betyder, jag bara känner mig sån.

Vi skulle läst ut en bok tills tisdag på 207 sidor. Jag är på sidan 130 och boken suger. Men detta har ni förstås hört ett flertal gånger då jag beklagat mig över hur orättvis världen är. Grejen är den att igår sat jag och sökte på lite recensioner så att jag kunde förstå lite blandat vad boken handlar om. Vet ni vad jag hittar då? Filmen! Den här boken har alltså en filmversion också, attans att man inte sett det tidigare..

Iaf nu har jag sett filmen som utspelar sig helt på ungerska och den var hemsk, yet good. Äcklig, grå & sorglig. Visst man kanske hade kunnat vänta sig det då det handlar om koncentrationsläger men ändå.

Nu vet jag iaf vad som händer och varför. Jag är redo för min halvtimmes "redovisning", wiie.


BULLAR

Sitter här med kemiboken i högsta hugg. Har prov imorgon och det suger ganska jättehårt. Usch jag vill bara att denna veckan ska ta slut och att lovet ska börja. Hör jag åre-klockorna ringa? Bestämde mig innan för att inte vara "sjuk" imorgon och skippa provet utan att bara få det gjort. Så det får gå som det går. 
Tänkte ta paus nu iallafall för att gå ner och smaka på pappas nybakade bullar, mummma! Det finns inget bättre än pappsens bullar ♥
 
hik
Hittade en riktigt vacker bild på mig och Emma sen förra lördagen tror jag. Erkänn att man alltid blir lika chockad av att hitta sig själv på okända bilder och platser?
 

SKII

österrike
österrike
österrike
österrike
österrike
österrike
österrike
Gah!
Om en vecka åker vi skidor :D

TILL ER KALMARITER



Ni vet konstmuseet. Om man går förbi där om kvällarna lyser ena väggen upp och det är massa barn som springer runt, dansar, leker & spelar fotboll mm. Ni har sett det va? Ellen noterade detta igår och vi kom fram till hur äckligt det är. Först hör man skrik, skratt och glid (ni vet när man springer i en gympasal med skor och man tvärstannar och det blir ett sådant mysigt tjutljud. typ.) och sen helt from nowhere kommer någon polsk opera in och det känns som att man är i en dödsscen i slutet av schindler's list. Ganska spooky.

Varför detta? konst? nja.

Aja, ville bara få det sagt och nu ska jag återvända till min bok. Roligaste jag läst på länge.. Really.
  

ANKS



Mobilbilder is the shit, åter igen.

JAG BARA UNDRAR

Hur tänkte village här?


STAGNELIUS MATSEDEL

Måndag

Kycklinglasagnette med ananassallad
Veg: Spenat o fetaostlasagne

Tisdag

Gulaschsoppa med mjukt bröd
Veg: Morotssoppa med yoghurtklick

Onsdag

Kalops med kokt potatis och rödbetor
Veg: Grönsaksgryta  med kokt potatis

Torsdag

Fiskburgare med bröd, mos och tillbehör
Veg: Greenburger med bröd, mos och tillbehör

Fredag

Snitzel med kokt potatis pepparsås och gelé
Veg: Vegsnitzel med kokt potatis, sås och gelé



Jag lever för fredag.

ALLA HJÄRTANS DAG

Inte utan att man får lite kärleksfrossa en dag som denna då alla bara är über söta tillsammans. Det är dagar som denna man kan tycka att det suger lite smått att vara singel. Så till alla oss singlar-Se det positivt.. Vår tur kommer!
 
Kom precis hem från bio, mat och mys med mitt livs kärlek nu. Haha ta det lugnt Tove jag är inte lagd åt det hållet. Men som sagt vänskapen klappar högst ♥ Och därför vill också jag passa på att ge en stor PUSS till alla vännerna idag.
 
Filmen var iallafall toppen. Okej att den kanske var lite skum och svår att förstå på sina håll, men den hade sin charm. Och så klockrena kommentarer emellanåt. En sevärd film helt klart!
 
Nu har jag dock lite större problem vad det gäller skolan. Har tre prov till denna veckan, och tror ni jag har börjat plugga än? Ickesånicke. Skärpning nu Ellen.
Ville bara passa på att berätta om en nyfunnen snygging innan sängen kallar. Alla er som hade en lika slapp lördagskväll som jag igår och låg bänkade framför melodifestivalen missade antagligen inte charmtrollet Eric Saade här nedanför. Lite stolt måste väl jag också medge att jag är som även träffat på han irl så att säga. Menmen, jag godtar Molly Sandén som en värdig motståndare!
 
 cbvn
fcg vh
 

WHAT IS LOVE..

 Ojoj så mycket att skriva om men så lite tid. Ska som sagt möta upp tove nu för en tovellen dag med promenad, mat och bio! Hoppas ni får en toppen dag för det ska vi ha. PUSS ♥
 
sda

JON KORTAJARENA

Hade inte Ellen varit dagens dejt hade jag gärna satt klorna i denna kille.




HUR SNYGG?


OUR SONG


Den är vår. The call - tovellen

VALENTINE'S DAY



Verkar vara bra, eller hur? :)

ALLA ♥ DAG

Toodels och glad alla hjärtans dag!
Dagen för alla söta puttinuttpar att visa hur kära de är. Dagen för oss singlar att gräva ner oss i sängen. Eller inte. Trots min plågande ensamhet på killfronten kommer min dag bli en tiopoängare. Det vet jag.

Carolina väckte mig med en alla hjärtans dagpresent - surdegsbröd. Gud vad jag har längtat! Riktigt gott att sätta tänderna i till frukosten. Tack♥

Erika har sovit här inatt och vi hade till sist en riktigt mysig lördag på café dream. Där mötte vi upp Ellen, Mattias, Gustav, Erik, Kalle och Victor. Det blev alltså mycket skratt, dyr mat och glädje. Runt halv tre tog vi en promenix hem till mig där vi låg och pratade en stund innan vi somnade. Nu har Erika åkt för att se någon musikal i Karlskrona medans jag sitter här invirad i täcken.

Somsagt idag är det kärleksdagen och vem passar inte bättre att umågs med då om inte min bästa vän? Vi kommer dra in till stan snart där vi ska äta gott och mysa till det (mkt mys denna helgen, don't you think?) innan bion börjar. Vi ska se Valentine's day och vi får hoppas att den är lika bra som trailern är. En riktig tovellendag!

Jag önskar er en riktigt härlig dag med någon ni tycker om.

Bilden är riktad till alla er som jag håller kärt, ni vet vilka ni är sötisar♥


CAFEBITCH



Nu beger vi oss till något mysigt café, beställer in en chai latte och bara myser. Vi ska ha en riktigt bra kväll och den ska vara tills natten blir dag! Hoppas ni får en sjukt dålig kväll och att den rent av suger. Är inte på det bästa humöret men det ska det bli ändring på.

MMMUFFINS

Toodels. Hur mår ni idag? Vi är ganska slitna. Skriver mer när vi har något att prata om. SÅ intressant är inte våran yogurthsfrukost..

COLOUR MY WORLD


FREDGAGSMYS

Tjillevipp kompisar! Har lite småbråttom så ska försöka göra detta så kort som möjligt. Igår var det torsdag vilket här i Kalmar förknippas med utekväll. Jag tror inte att jag kom hem förrän vid fyratiden och kvällen satte sina märken om man säger så. Har på något jävla vänster lyckats få ett stort jack i högerknät. Men antar att det är priset man får betala för att få vara lite galen. Man måste våga leva farligt ibland och dessutom kommer jag få ett sånt riktigt snyggt ärr efter också. Hur som helst hade jag riktigt roligt igår så tack till alla som på något sett bidrog till kvällen:)
 
Ikväll däremot blir det lugna puckar efter en lite mer fartfylld gårdag. Ska vara hemma hos Zozan om en timme för att fira hennes födelsedag i förtid med fredagsmys och ett gäng tjejer. Ska laga lite mat och andra trevligheter så det blir tipptopp. Känner att jag inte är i form för ännu en partykväll så jag skippar Jenny festen och har helt enkelt über mysigt med mina gottegrisar istället. Man kan inte alltid ligga på topp.
Alla får ha en toppen fredag iallafall hur man nu än väljer att fira helgen.
 
 

FRIDAY

Ville bara säga hej. Är riktigt trött då jag inte har kunnat sova en blund i natt. Tror ögonen stängdes runt halv sex. Har mått riktigt illa hela natten men mår bra nu. Bara trött som sagt. Idag är det fredag och det gillar vi. Ska nog ner på stan idag med kavajen jag köpte, endast kemtvätt. Suck. Sen blir det ytterligare en myskväll ikväll och det ska bli skönt att sova ut. Imorrn får vi hoppas på partaj innan vi drar igång sista veckan innan sportlovet och det stavas - ÅRE!! Fy vad jag längtar! Dock har jag fortfarande sjukt ont i benen i rumpan (wieerd..) och jag känner mig som en gammal tant som måste använda rullator för att inte ramla ihop, lycky me.

Nu måste jag kila iväg till skolan så jag säger puss & kram och tack för igår ♥

FAIRES DANCING



BLUE


And all the gods and all the worlds
began colliding on a backdrop of blue

Blue lips,blue veins
Blue, the color of our planet
from far, far away

Blue, the most human color



RIS&ROS

Tänkte faktiskt hissa mig själv. Jag har detta svåra problem med att komma i tid på morgonen men nu har jag kommit i tid varje dag sen förra måndagen. Är riktigt stolt!

Diss till min syo. Drygare person får man leta efter. Hon jobbar alltså som syo då man ska hjälpa oss elever att göra rätt val. Han kan ingenting. Det tog honom en halvtimme att svara på min fråga om poäng, och då fick jag inte ens rätt svar.. Jag fick mer hjälp av tjejerna i expeditionen liksom.


HEJHÅ

Ojoj hinner inte med detta. Ska sitta i bilen till träningen om en kvart och jag har inte ens klätt på mig än. Bra ellen! Skriver lite om skidresan och annat smått och gott senare när jag har svettats lite:)
 

HAHAHAHA





Detta är underbart kul. En skiva med över 50 bilder från tiderna på vasaskolan klass 1-6b. Det finns riktigt underhållande bilder som jag inte ens vågar lägga ut. Kolla på mig liksom! Haha


OBSESSED

Nu har jag sett filmen. Ganska bra faktiskt. Lite sämre än vad jag trott men bra. Den var inte så kul, mest "sorgligt" hela tiden. Störde mig lite på Beyonce's dialekt, det är mycket slang och "ghettosnack". Men visst, lite värd att se. Kanske .. 6 av 10.


STRESSIGT

Nej nu blir jag deprimerad. Kom precis hem från affären och efter vad jag har uppfattat det som en "lugn period" kom jag nu på att det inte alls är särskillt lugnt. Har varenda dag nu i framtiden inbokad för allt från skolarbeten och träning till fest och skidresor. Och jag som sa att vi hade det lugnt i skolan nu. Oj tre prov på rad insåg jag helt jätte plötsligt att vi har snart. Bra ellen, B R A!
 
Nu blir allt bara jätte stressigt och jag hatar verkligen stress. Iallafall måste jag bums i säng nu för jag ringde angelica nyss och vi ska tydligen samlas redan halv sju imorgonbitti så det ska bli lagom kul att gå upp vid femtiden! Sweat dreams
  
vfsz
Snälla gud, ge mig lite oväntade dolda talanger så jag slipper slå halvt ihjäl mig imorgon 

FUCKYOUHIGHSCHOOL

Jag hatar val. Det är jätteirriterande. Jag är för velig för sådant. Jag vill inte ha ett smörgåsbord, jag vill ha en macka. Det är jobbigt med gymnasiet gott folk. Tacka vet jag högstadiet. Då hade man inga val. Usch jag vill vara 13. Men nu är jag inte det. Jag går gymnasiet och måste välja något jävla induvidiellt val. Alltså fuck, jag kan liksom inte ens stava till ordet..

Anyway, vad hade ni andra tänkt er? Har en liten lista här men är ganska osäker på alla, suck.

Teckning och Grafik
Filosofi A
Geografi A
Psykologi B
Rättskunskap
Rörlig bild A
Retorik
Turism

wiie.

MJÖLK ÄR DET BÄSTA



FUNDERINGAR

1. Tror massmedian i Sverige att vi är dumma i huvudet? Det finns nog ca 10 olika "118 ***"nummer man kan ringa nu för att fråga om allt möjligt skit. Som en trogen radiolyssnare är jag ganska trött på den där tanten och killen som frågar så sjukt tråkigt puckade frågor.. "Har öronmaneten öron? Det bör den ha blablabla" Har ingen hört talas om google?

& bara påtal om google. Varför heter det inte googel? Vi uttalar det ju så.. Kanske borde ringa och höra med 118 118?

2. Nu när Jackie & Patrick fått sina 125 000 kronor och de är nöjda med sina liv. Vad ska vi då göra? Någon som kan ge mig några tips på dåliga dokusåpor som man lätt fastnar vid? Måste ju ha något att göra på kvällarna. Eller jag kanske ska ringa 118 800 och fråga där med? suck ..



SKIDOR FÖR HELA SLANTEN

Hade planer på att åka iväg på möte nu med styrelsen för fotbollen men kom precis på att vi åker till Hestra imorgon bitti med skolan för att åka skidor så allt blev plötsligt väldigt hektiskt.
 
Klockan sju på morgonen går bussen mot Hestra så alla på samma buss som mig imorgon, jag varnar er. Jag är ingen morgonmänniska om man säger så! Håller bara tummarna för att inte bryta något ben nu en vecka innan åre. 
  
Det hade varit just snyggt, och så typisk mig. Men det ska jag försöka undvika. Längtar sådär lagom mycket till åre nu och allt annat roligt som händer. En snabb påminnelse till Tove bara för att fräscha upp minnet.. du och jag, 5 dagar, skidåkning tills vi inte kan röra oss, spa & lyx, massa god mat & onyttigt, smurfdagar och skratt 24/7 plus alla über snygga bilder vi ska ta ♥
 
fsda
Angelica och jag i lördags,

FACEBOOK GÖR MIG GALEN

Eftersom jag har mycket att säga och facebook är en plats där man kommunicerar är det bra. Eftersom jag gärna vill göra mig hörd utan att någon jobbig människa inte samtycker är det inte lika bra. Eftersom facebook är fucked up för tillfället passar därför bloggen ypperligt!

Tove Sundén är illamående mätt

Tove Sundén gillar inte ljudet en stavmixer för

Tove Sundén
undrar varför i helvete de har tagit bort Joshua Radin's låt I'd rahter be with you på spotify

Tove Sundén
är trött

Tove Sundén
ska se Obsessed och dricka en kopp varm choklad

Tove Sundén
frågar sig hur en lärare kan ge läxor från måndag till tisdag?

Tove Sundén
frågar sig även vad som hänt med min höft/svanskota

Tove Sundén
har lärt sig en massa nya tricks på tagnentbordet

Tove Sundén
har noll inspiritation för kläder & outfits för tillfället

Tove Sundén
har sjukt svårt att stava inspiritation rätt med en gång

Tove Sundén måste in till stan imorgon

Tove Sundén har en mamma som skrattar åt svärdslukning

Tove Sundén tvingas nu att diska ..




HON DEN DÄR GAGA

Hon är ju grymt bra. Men faktiskt ganska creepy.


REMIX 08-09




LÄGGDAGS

Kom hem från träningen för ett tag sen och har hunnit fixa en del för sängen som är mer efterlängtad än vanligt måste jag säga. Jag tror faktiskt jag har sovit sammanlagt runt 4 timmar på två dygn så jag känner hur ögonlocken börjar dra ihop sig nu.
 
Ville bara få sagt att helgen varit riktigt trevlig så jag hoppas det håller i sig. Det känns nästan som att det är en sådan period nu då nästan allt roligt händer samtidigt. 
Hade också tänkt skriva lite om Beyoncé men såg att tove redan fått med det mesta så jag hoppar i säng istället och försöker somna in till den ljuva stämman av Marvin Gaye. NATTI
 
 

VECKANS KÄNDIS


Kvinnan har allt. Jag avgudar henne från topp till tå.
Hon har en underbar kropp, perfekt verkligen. En fantastisk röst, hon är en bra skådespelare & hon dansar grymt bra. Hennes ansikte är väl inte heller att klaga på. Shit vad vacker hon är! Hon blir veckans kändis för att hon är .. hon helt enkelt. Hon är lyckligt (vad man ser) gift med Jay-Z, har en framgångsrik karriär och är bara 28 år!

& nu är jag lite ful och slänger ihop lite rader från wikipedia.

"Beyoncé Giselle Knowles, född 4 september 1981, mer känd som endast Beyoncé, är en amerikansk R&B-sångare, låtskrivare, skivproducent, dansare, koreograf, skådespelerska och modell. Knowles blev berömd i slutet av 1990-talet som sångare i tjejgruppen Destiny's Child. Hon har sålt mer än 50 miljoner skivor i världen med gruppen och sammanlagt över 75 miljoner skivor i hela hennes karriär."

Okej, så hon är ganska busy. Men jag måste tillägga filmkarriären. Hon har varit med i Dreamgirls som de flesta nog vet och där spelar hon en av tjejerna i dreamettes. Det är sång, dans och .. sång. Filmen är bra. Men hon medverkar även i en annan film som kom ut 2009. Obsessed. Har själv inte sett den men vad trailern visar verkar den vara sjukt bra.

Vem ser ni som nästa veckas kändis?

PUSH TO PLAY



STACKARN..



Hahaha!

DET FINNS ETT BARN I ALLA

Fredag, stagneliusskolan, STOR snöhög, erika, tove = good time!



LIFE

Jaha då var man pigg och glad efter ännu en partykväll. Hade tänkt att ta kvällen lite kortfattat men jag tror jag skippar det och berättar istället lite om en dokumentär eller ett program som jag såg nyss.
Himlen kan vänta hette den och jag överdriver inte när jag säger att jag sitter här med tårar som strömmar ner längs kinderna.
 
Det handlar om fem vanliga personer som helt plötsligt drabbas av cancer. Samtidigt som dom försöker kämpa emot sjukdomen gör dom allt för att rent hektiskt leva livet fullt ut då vissa av dom redan har fått diagnosen obotlig. Och jag bara gråter! Såg sista avsnittet nu där en utav dom dör. Och inte blir det bättre att love listan på spotify rullar på i bakgrunden.
 
Nej nu får jag rycka upp mig och vara lite positiv. Säger som så att man ska inte klaga. Kan erkänna att mitt självförtroende alltid har varit lika med noll. Jag blir sällan helt nöjd och kräsnare människa får man leta efter, men jag ska försöka skärpa till mig lite nu känner jag. Leva livet helt enkelt och tänja lite på gränserna. Man får vara lite galen ibalnd.. fast bara ibland :)
 
bgdfsz
 
 

PSYKISKT TÄNKANDE?

Igår satt jag och några vänner och pratade om allt och inget. Vi kom in på ämnet - min tumme. Alltså jag vet redan att jag är sjukt klantig men jag har på något vänster lyckats spräcka tummen, typ. Klämde den i ett fönster. Smärta.

Vi diskuterade inte min tumme i sig så mycket men det faktumet att ingen vågar visa att man har ont för tillfället. Det var kanske 5 pers runt omkring mig när min olycka skedde. Ni vet när man får så ont att det inte känns? Man hinner tänka "Nej, vad fan gjorde jag nu? AAAAAAAAAAAAJ". Sen kommer värken, tårarna kikar fram i ögonvrån och man vill helst slänga sig ner på marken och skrika, nej vråla, högt. Gör man det?

Nej såklart inte. Ingen har "the gutts" att göra det. Man skakar fingret lite nochalant i luften, biter sig i tungan och blinkar 20 gånger per sekund för att inte börja gråta och kläcker ur sig något coolt som "Helvete, jävla fönster..". Riktigt coolt. 

Jag gick in på Ellens rum & hoppade omkring lite innan jag kunde visa mig för någon igen. Haha man skrattar ju åt sig själv i efterhand.

Det är precis som vår psykologilärare säger att om man ramlar pladask mitt på gatan runt massa folk så ligger man inte kvar där länge. Nej, utan man hoppar upp på mindre än en kvarts sekund och lådsas som att det som nyss hänt inte hände. Och man går iväg i rask takt och försöker se cool ut trots att alla runt omkring förmodligen flinar eller ojjar sig över vad som hänt..

Man känner igen sig, right?


HEART

BILD



FAMOUS?


Eller mindre iaf ..


REGINA

"It's like forgetting the words to your favorite song
You can't believe it, you were always singing along"

VAD TÄNKTE DU PÅ LIKSOM?

Jag skulle kunna döda dig som uppfann grattiskort som spelar någon irriterande när man öppnar det. Det låter för jävligt. Kortet tar toner som inte ens finns och det slutar aldrig att spela. Molly fick det när hon fyllde ett. Hon älskar det. Jag hatar det. Det låter ”happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear (namn), happy birthday to you” om och om och om och om och om igen. Utan sången och istället bara med ett irriterande väckarklocksljud. Lovely.

Så till personen som uppfunnit dessa kort – ligg lågt, jävligt lågt.


19:07 DEADTIRED

Känner att det är ganska tungt i mitt huvud idag. Efter 45 minuters sömn. Vaknade nyss av att maten var klar och blev jätteförvånad när det var middag och inte frukost. Allt är helt omvänt.. Dock hade jag inte tackat nej till en till natt utan sömn, men eftersom jag är en sådan snäll dotter så stannar jag hemma med la familia i kåremo. De är ganska snälla också som har laddat upp med choklad, chips och ostbollar. Blir förmodligen att somna åt morden i midsommer senare.

Jag vill hissa en tjej - Regina Spektor. Hon är grym, sök på spotify. Låtarna samson, the call, better, on the radio, eet & laughing with är underbara. (The call är med i Narnia; prince caspian och har varit ellens och min favoritlåt sedan den filmen kom ut.) Anyway, hon äger.


Är ute efter hennes halsband, sjukt snyggt! Hennes blogg är jättebra och jag lägger på här eftersom jag börjar svamla. Är tröttare än lillskiten som sitter och skollar på Tillbaka till vintergatan. Åhnej! Fan! Nu missar jag ju det.. Gotta go. bye!

ABROAD

Ligger nersjunken nu i sängen med en stor bunke vindruvor i knät och drömmer mig bort till Yiruma som förmodligen måste vara det absolut bästa hjälpmedlet för avkoppling. Håller samtidigt på att bläddra igenom lite minnen i fotoalbumen och hittar en och en annan utomlands bild. Åh hade gjort nästan vad som helst för att få komma bort ett tag nu från denna kylan (Och jag är nog inte den första som säger det.)
 
Iallafall tänkte jag passa på att säga att jag hade en trevlig kväll igår även om man känner av utmattningen nu. Menmen det är bara att ladda om. Ikväll lutar det nämligen åt fest så jag får hoppa in i duschen nu och försöka samla på mig all energi jag bara kan för att sedan möta upp tjejerna. Ciaao
  
 
(Blickar tillbaka till bland annat Cypern med Tove 2007)
c bvn
dxgvn
zfxb
xvcbvn
cb vn
xvcbn
xvcbvn
kjm
 

 

STUDIEDAG

Och vem är ledig idag om inte jag? Okej nästan alla kalmars gymnasieelever slipper skolan idag men det är fortfarande ruskigt skönt ville jag bara få sagt. Faktiskt känns det som att det varit en ganska händelserik torsdag, samtidigt som jag knappt kan komma på någonting jag gjort. 
 
Iallafall sitter jag nu bara och väntar på maten med en kurrande mage. Hasselbackspotatis, fläskfilé och lite olika såser och sallader på det. Mamma vet vad hon sysslar med! Måste dock skynda nu för jag ska återigen iväg och vara barnvakt några timmar snart. Jag kanske borde satsat på barn och fritid istället? ..eller inte
  

gwr

TORSDAG

Nu är jag utvilad. Har sovit i 12 timmar vilket är helt underbart. Skulle dock kunna sova ännu mer men då kommer jag inte kunna sova i natt. Ville bara säga att idag är det inte min dag. Igår var min dag. Ingenting kunde stoppa mig, typ. Men idag, nej. Idag vill jag inte göra annat än att proppa i mig choklad och skita i omvärlden. Bara så ni vet.

LISTA

Är du kär? njaa
är du ihop med nån? nope
Är du en sportfåne? kanske pyttelite
Går du i en sport? japp
I så fall vilka? dans och fotboll
Är du rik? hehe, jovars ..
Är du fattig? hehe, javars
Är du shoppingsugen? jaa?
Är du ressugen? jajajaa!
Är du skolsugen? eh ja?
Är du irriterad? Ellen gör mig irriterad nu ..
Smeknamn? inga typ?
Hur många timmar sov du inatt? typ 5?
Vilken film såg du senast? Alvin och gänget 2
Vilken internetsida besökte du senast? ving
Vad sa du senast, till vem? Angelica "jaa jag vet"
Vad gjorde du i förrgår? gick på stan med Ellen
Vad har du gjort idag? skola, äta, umåg med Angelica
Vad ska du göra ikväll? prata hela natten
Hur många msn-kontakter har du? ny msn jö! 172 hehe..
Vilket land besökte du senast? egypten
Hur många snälla känner du? vääldigt många!
Vad såg du senast på tv? paradise hotel
Senaste köp? kavaj
Vad har du dåligt samvete för? för tillfället? ingen aning
Vad har du för skor? alla möjliga
Vad har du på dig nu? tofflor, mjukisbyxor & kofta
Är du vegitarian? inte det minsta!
Vad heter dina kusiner? nellie, matilda, martin, emma, alex, alfred
Vad drack du senast? vatten
Gillar du att laga mat? nja, föredrar att äta den
När sjöng du senast? nyss
Håller du det städat? mammsen sköter det , typ
Vad gör dig lycklig? allt och inget
Vad gör du just nu? pratar med Angi och gör detta
Lyssnar du musik just nu? jepp
I så fall, vad? Jousha Radin
Favorit-musik? nästan all musik
Favorit-färg? svart, grå. smycken - färgglada
Favorit-mat? pommmes! eller kyckligsallad
Favorit-skådis? jude law, johnny depp, rachel mcadams
Favorit-film? föör många
Favorit-tvpogram? paradise hotel, oth, house
Favorit-låt? the veronicas - in another life
Favorit-godis? marabou all in!
Tar du många "ego-bilder"? inga alls typ
Gillar du att fotografera? jaa!
Egen mobil? halvt, jag har en. Men den är trasig
Egen kamera? ja
Egen dator? mm.
Egen TV? nope

ELLE


Favoriterna från ELLE-galan. Det var ganska många besvikelser, men vissa var ändå väldigt fina :) Första tjejen vinner lätt. Caroline Winberg tar andraplatsen.


.


TRÄNING

Sådär då var man hemma från skolan (lägg märke till att klockan är tjugo över fem). Fast det kanske är sånt man får räkna med på natur. Inte för att jag klagar, har haft en riktigt bra dag faktiskt där allt gått vägen. Och inte blir det sämre av att vi har studiedag imorgon som gör att vi slipper dra oss iväg till skolbänken i ottan.
 
Hade planer på att skriva och berätta om lite nytt men det får vänta. Det valkas en tvåtimmars lång fotbollsträning med styrka på det. Tove är tråkig och hoppar träningen på grund av svanskotan så jag ska banne mig se till att träna för henne också nu, hejaheja!!
 

brdf

SCHINDLER'S LIST

Såg på film igår istället för den spännande paradisehotelfinalen(..)
Carro kom och jag satte på Schindler's list eftersom som hon inte hade sett den. Den är verkligen en film "one of a kind". Helt makalös.. Hittar inte riktigt rätt ord. Men shit pomfritt. Jag blir helt tagen varje gång jag ser den.

Filmen är baserad på en verklig händelse vilket gör den ännu mer rörande. Liam Neeson spelar Oskar Schindler grymt bra. Hela filmen är gjord i svart vitt förutom en liten detalj. Flickan i rött. Vill skriva mer om den men vi slutar nu så jag hinner inte. Men se den, det känns som att alla måste göra det innan man dör typ. Den är verkligen sjukt bra. 9 av 10.








JAG GILLAR PINK MEN ..

.. spelar de "I don't believe you" på radion en gång till vet jag inte vart jag tar vägen.

LOVE ON YOUR CONDITIONS

RGD
 

NY FRILLA?

Usch, fy och blä! Satt kvar i skolan idag till klockan var över fem enbart för att plugga till svenska provet vi tydligen har tills imorgon. Jag vet.. svenska är inte svårt! Men det är inte roligt när man fått en gloslista på 92 ord som man ska kunna utantill imorgon med synonymer också. Men humöret är på topp iallafall, det ser ut att bli en lyckad helg:)
 
Iallafall vill jag bara hissa min kusin idag. Saknar henne lite sådär jätte mycket. Dessutom är hon ruskigt snygg i sin nya frisyr med mittbena. Åh varför kan inte jag passa i något sådant. Jag är så sjukt trött på mitt hår nu och vill verkligen ha någon förändring. Inga förslag? Frågan är om man borde satsa på att bli blondare igen eller vänta till sommaren..
 
gdsfz
Mitt charmtroll till kusin.

PIMP MY ALLSTAR


Har suttit och pillat en stund men nu är det klart. Nitar is the shit!
Vad tycks?

JEWELLERY






BE YOURSELF

Nemen se där, jag är uppe och har inte försovit mig för en gång skull. Dock har vi sovmorgon till klockan tio så jag kanske inte är så duktig som jag hoppats på. Men det är alltid något! Står här nu och gör min dagliga "iordningfixning", lyssnar på hög musik och har ganska mycket funderingar som snurrar i skallen på mig för tillfället.
 
Visst är tanken på att man ska behöva anpassa sig för att passa in hemsk. Okej att många kanske babblar på om hur självständiga dom är men alla är ju i grunden på ett eller annat sätt påverkade av vad alla andra tycker och tänker.
Detta var bara en av mina morgontankar som jag kände att jag behövde få ur mig. Men som sagt gör det bästa och bara var dig själv!
 
Nu får jag lägga tankarna åt sidan och skynda på lite här hemma. Have a good thuesday ♥
  
 
gas<

BABYSITTER




Vi dansade till "min ponny" och åkte pulka. Ganska mysigt.

MONDAY

Jepp, jag skippar paradise hotel. Det är ganska coolt. Speciellt när jag glömde spela in det så jag kan se alla avsnitten någon annan dag. Jag orkar verkligen inte sitta uppe när kroppen skriker efter sängen och tvärtom. Dans klockan halv nio tll halv tio är fan ingen höjdare. Tur att vi har sovmorgon imorrn iaf.

Tänkte bara hissa och dissa lite fort.
Åre om tre veckor. Det kan enbart hissas!

Tänkte dissa vädret igen. Såklart. Jag gör inte så mycket annat. Men gud får bestämma sig. Jag avskyr det s.k. blasket som är på vägarna nu. Det gör bara att cykelfärden till skolan tar dubbelt så lång tid och jag löper även risken att ramla och dö. Typ. Nej, då vill jag hellre ha femton minus och plana vägar.

Sen vill jag bara berätta två lustiga saker som hänt idag. På mina cykelfärder. (Det är helt sjukt hur mycket som händer på denna väg, nya upplevelser varje dag!)

Okej, på vägen till skolan idag så tragglade jag mig fram i snön med cykeln. Sen i slutet av vår väg så måste det ha skett en olycka på något vis.. För dessa lastbilar som slänger ut sand/grus/sten efter sig så att man ska slippa glida omkring (som om det hjälper liksom), jo den bilen måste ha vält. För när jag kom fram dit så var det ca en decimeter grus på ett stort område. Antingen ville de verkligen vara säkra på att vi inte skulle halka eller så måste bilen ha tippat. Eller gått sönder. Jag vill bara säga till er som har detta arbete: Det är bättre med snö.

& nummer två. När jag skulle cykla hem från skolan vid ungefär samma ställe som gruset så hade någon/några byggt en massa snögubbar och ställt ut på hela vägen. Ca en meter långa. Sen hade dom gjort som en liten gång där vi cyklister fick åka. Hilarious. Dock lite jobbigt för bilarna, men sjukt kul för mig hehe.

& hörrni, jag gör faktiskt annat än att cykla. Tro mig.


Ny vecka, PUST

Då var måndagen avklarad. Härligt med tanke på att man alltid brukar vara segast nu i början när man kommer tillbaka från helgen. Fast man ska inte klaga, tycker att veckorna rasslar iväg i fasande fart.
 
Hann även med ett snabbt stadsbesök med tove efter skolan och både hon och jag var alldeles för trötta för att ens orka röra oss, så det sluta med att vi däckade ihop inne i ett omklädningsrum. Trotts detta och faktumet om att både tove och jag sparar pengar så kom både tove och jag hem med lite nytt till garderoben.(Dock skyller jag allt vad det gäller bilder på min kamera som jag har planer på att fixa ikväll faktiskt.) Okej Tove var ändå värst som spenderade strax under tusenlappen, men som som vårt motto följer.. Man lever bara en gång!
 
Har iallafall smällt i mig en hel lasange nu och funderar på om jag borde bädda ner mig i sängen och kolla på någon bra film innan anton kommer vid tio tiden för att kolla Paradise Hotel. Final vecka vad sjutton. Haha för er som bryr er dvs!
  
 
gfh
bjhkjn
Haha anton och jag i ett nötskal,

RSS 2.0