THE VERONICAS

Måste jag leva med en enda låt för resten av livet skulle det nog vara denna. Är nästan 100 % säker på det. Love.


Videon är dock en annan femma, hehe.


KENZA vs BLONDINBELLA

gsez
szfdg
 
Är det bara jag eller blir inte Blondinbella bara snyggare och snyggare? Okej att Kenza alltid ser ut som en gudinna men hur snygg var inte blondisen på ELLE- galan? För att inte ens tala om kläderna. Första målet får nog bli kenzas halsband!
 

PIRATES OF THE CARIBBEAN

Somnade som sagt i soffan klockan nio igår kväll framför Pirates of the Caribbean. Bortkastad helg kan tyckas men tycker iallafall att det är sjukt skönt att vara utvilad för en gång skull.
  
Just nu sitter jag hemma och pustar ut efter att ha ätit lite för mycket mat kanske. Mamma gjorde fläskfile, klyftpotatis och bearniesås liksom så vad ska man göra? Tänkte iallafall lägga mig ner och vila lite med min mage som snart exploderar tills träningen om en timme. Är så sjukt sugen på att träna nu. Vet inte varför men känner att jag har varit borta från fotbollen ett tag nu och det ska bli riktigt skönt att få komma igång igen. 
 
På tal om Pirates of the Caribbean. Är ganska övertygad om att dom allra flesta sett den men för er som missat den, SE DEN! Den är riktigt bra gjord, handlingen är toppen och skådespelarna ska jag inte ens tala om. Både Kiera Knightley, Orlando Bloom och Johnny Depp är sjukt snygga och duktiga. Jag riktigt älskar Johnny Depp i rollen som Jack Sparrow. Han måste utan tvekan vara den absolut bästa manliga skådespelaren!
  
jhk
fgjk
hvhjkmn
cg v
xfdcg
xdcfgh
 

Skidkläder, CHECK

Då var det söndag och jag är för en gång skull riktigt utvilad och inte alls på lika dåligt humör som jag brukar vara på söndagar. Kanske har lite med att göra att jag sovit i 14 timmar i natt . Lite väl avslappnad helg kan jag tycka men det måste man ju också få ha ibland!
 
Har iallafall hunnit med en del idag.Kom precis hem från staden där jag och pappa har varit och inhandlat allt inför åre resan på sportlovet så nu känns allt riktigt skönt. Speciellt med tanke på att vi knappt har något plugg alls ett tag framåt heller.
Längtar till åre som in i sjutton och idag är det exakt 3 veckor kvar:) Dock känner jag mig lite orolig över hela säkerhetsbiten. Haha det hade varit så typiskt mig att bryta benet första dagen, så jag tar med mig patientbrickan för att vara på den säkra sidan.
 
gcfhv
xfdcg
Två suddiga bilder sen en av mina tidigare skidresor. Förstår ni nu varför jag har anledning till att vara orolig?

VECKANS KÄNDIS


Jag höll ju på med detta ett tag varje söndag så jag tänkte att nu när jag inte har så mycket annat att skriva om kan jag ta en "veckans kändis". Priset idag går till Amanda Bynes. Mest för hennes roll i She's the man. Hon är sjukt underhållande, snygg och har en riktig killerbody. Tjejen är 23 bast och kommer ifrån Kalifornien. Andra filmer som hon har medverkat i är bla Lovewrecked & What a girl wants.

Tyckte att denna tjej var värdig en plats här för hon är somsagt riktigt duktig! Här kommer trailern till She's the man som även den är riktigt underhållande.



-

jag vill prata med ellen

NOTTING HILL



Vi (eller jag, angelica sov) kollade på Notting hill idag. Det var riktigt länge sen jag såg den och jag hade glömt hur sjukt bra den är! En sådan fin, rolig film. Har ni inte sett den tycker jag verkligen att ni ska göra det. Den passar alla. Skådespelare är bla Julia Roberts och Hugh Grant. 8 av 10.






GODNATT (!?)


Nu tänkte jag sova. Klockan 21:46, en lördagskväll. Skamligt. Men jag ska upp tidigt imorrn (klockan 12..) för att vara barnvakt åt samma söta tjej som många andra gånger. Det blir alltså en heldag med henne och sedan direkt iväg på fotbollsträning, äntligen! Så ni kanske förstår att det inte blir så mycket bloggande från min sida imorrn men det får ni ta ;)

Nu är det dags att krypa till kojs, läsa lite i Breaking Dawn och sen somna in i en säng. En säng, wow. Inget golv för min del i natt, wiie!


JÄKLA ROBINSON


Asså jag är inte glad för tillfället.. Det räcker med att säga det.

LISTA 2

..och efter detta kan jag konstatera att:
 
*  Man kan inte alltid ligga på topp.
  
* Hemmakväll med familjen en lördag låter värre än vad det är.
 
* Facebook är bästa metoden för att veta vad som är top notch lixxxom.
  
* Det lönar sig att hjälpa till.
 
* Det finns två grupper av människor, de som fastnar på bild och de som i genomsnitt har ett dugligt kort på sig själv om året. Behöver jag ens nämna vilken grupp jag tillhör?
 
* Godisförbud suger. 
 
* Utan sömn är humöret lika med noll och ingenting.
  
* Man klarar sig inte utan musik.
 
* Tove har ett sjukt sinne för allt musikaliskt.
 
* Mina kvalifikationer för bowling är inte att leka med. 
 
* Att inte känna behovet av att festa och istället bara ta det lugnt ibland och slappa är tipptopp.
 
* Frukt regerar.
 
* Tendensen av att vakna innan solen går upp när man för en gång skull får och kan sova ut är botten.
  
* Man ska inte ha för höga förväntningar.
 
* Impuls grejer är oftast roligast. 
 
* Det är mycket lättare att öka i vikt än att minska.
  
* Man hinner med mycket på en vecka.
 
* Man bör undvika att dricka gul läsk på glasflaska hos Angelica.
 
* Angelica suger på sten sax påse.
 
* Shrek 1 måste ses på svenska.
   
* Sova ligger definitivt på top tio bland de skönaste som finns.
 
* Angelica är ingen movielover och alla citat går henne på nerverna.
 
* Ett liv utan vänner är inget riktigt liv.
 
* Man slutar aldrig förvånas.
 
* Udda är bra.
 
..och där tog punkterna slut. Vågar inte riktigt räkna dom men ser genom en snabb överblick att att jag precis tog priset i misslyckande. Och jag gillar det :)
  
jhk

NO ONE WANTS FOREVER


Den är bra. Kul att spela på gitarren.

IDAG KAN JAG ..

.. konstatera att;

- Angelica kan somna varsomhelst, närsomhelst, hursomhelst.

- Rökt fisk luktar äckligt

- Efter 3 timmars sömn är mitt humör lika dåligt som robinsondeltagarnas efter deras 50 dagar på en öde ö

- Jag dör hellre än att vara laktosintolerant

- Paprika är beroendeframkallande

- Angelicas hus är sjukt kallt

- Mitt är varmt (förvånande)

- Det är något fel på mig

- Efter 3 timmars sömn får man börja gråta för ingenting

- Det är kallt ute

- Angelica har en obekväm fyrkantig soffa

- Dolly Parton är ganska cool

- Jag har en jävul i magen som leker med knivar

- Snö är töntigt och ocoolt

- Jag har haft en riktigt tråkig lördag eftersom listan blev så lång ..


mat.. NU!

Magen skriker efter mat så tänkte försöka laga ihop något (hur nu detta kommer gå), och sedan vänta med att skriva allt jag tänkt tills senare! Ville bara säga att jag är lite sugen på en rejäl shoppingrunda. Kanske får ta en titt på stan någon dag nästa vecka. Man måste ju passa på när plugget har uppehåll :)
  
jhk
fxdcg
cgfhv

TOODELS

Hur mår ni en blåsig och snöig lördag som denna? Jag mår faktiskt prima ballerina. Förutom att det känns som att någon sitter inne i min mage och försöker komma ut med hjälp av en vass kniv. Det är sjukt obehagligt då jag helt plötsligt inte får luft och får så sjukt ont, scary. Men annars är allt bra. Lite trött också. Gårdagen blev bra. Riktigt bra.

Vi stack ner och bowlade. Förlåter inte mig själv för att jag glömde kameran, ni förstår inte hur arg och ledsen jag var när jag insåg att jag glömt den. Jag kom trea av fyra. Ellen vann. Ni kommer få höra det själva, hehe. Efter en timmes underhållande klotkastning gick Emma, Erika och jag till Mcdonalds och åt. Vi satt där i ca tre timmar, mys. Efter det stack jag hem till Ellen och sen drog vi vidare hem till Angelica. Där var även Anna och vi bastade, snöbadade och snackade goja. Sen blev det filmkväll med Sällskapsresan och Mean girls. Vet inte riktigt när jag somnade men det var någonstans i "Jingle bell rock" och filmen sattes på runt 3. You do the math. 

Somnade alltså på golvet. Angelica har en sjukt skön matta. Dock tyckte jag lite synd om mig när jag vaknade vid fem. Och ingen hade väckt mig. Trodde seriöst att jag brytit nykelbenet.. Försökte använda mig av lite utpridda tidningar och kuddar för att göra det bekvämare, men icke. Gick in till Angelicas säng för att sova klart men uan framgång då hennes brorsa hade tagit hennes madrass.

Vid sju blev jag iaf väckt av resten av familjen hakuna matata och vi gjorde lite frukost och kollade på Björn Gustavssons film "Ett livsverk". & nu sitter jag här. Skriver mer sen för Angelica kom instormande nu. Ciao!


FREAKY FRIDAY

Som ni har hört blir det bowling ikv. Efter det blir det en mysig vistelse på mcdonalds, nice! Jag tar med mig kameran och förväntas lägga någon bild senare. Blir dock ofta ganska wild and crazy när den kommer fram så det kan vara så att det blir en hel del censur..

Skolan är slut för den här veckan och det går förvånansvärt trögt. Börjar inse hur krånglig franskan är och även matten. Men efter en trög dag så åkte jag ner till stan och köpte nagellack. Så nu är naglarna rosa, svart och gråa. Lite mysko, but I like it!

Mamma ropar och jag måste avsluta. Vill bara tillägga att jag är vän med Vädret igen. Det var riktigt mysigt att cykla hem idag.

FULL RULLE

Hejhopp.. och därmed var jag tillbaka från några dagars paus från bloggandet om man nu vill kalla det för de. Har haft lite smågalna dagar måste jag erkänna med allt från Snöbad och myskväll till utekväll (i detta fucking vädret jag vet) men kul har det varit iallafall. Och bara för att vara värst kan jag upplysa om att toves inlägg om stormen är ingenting mot vad jag var med om i onsdags. Men vad fanken man ska inte klaga, det är ju helg!
  
För övrigt är det fredag eftermiddag, skolan är slut och början på vad som verkar bli en riktigt skön och välbehövlig myshelg är i full gång. Bowlingbanan är bokad till klockan fem ikväll och tjejerna sitter och taggar för full rulle så det ser ut att bli en bra fredag. Käglor ska flyga mina vänner! Får dock återkomma om vad som händer senare efter vi svingat lite klot, men ha en go fredag.
 
jhk
zdxfcg
  

FILMS

Filmer som jag för tillfället vill se:

-Bröderna Lejonhjärna
-Shindler's list
-Step up 2
-Änglar och demoner
-Balto
-Sherlock Holmes
-Prinsessan och grodan
-Hajen 2
-Harry Potter och halvblodsprinsen
-Pirates of the Caribbean, the black pearl

NUDLAR OCH KORV

Jag är lika cool som Carrie i sex and the city. Sitter hemma själv, en torsdag (festdag), med nudlar. För att citera henne:

"New years eve, and a cup of nudels."

Corny att jag kan replikernna i filmen, jag vet. Men jag är somsagt lika cool som henne så det är okej då.

Fick en lapp av mamma gällande maten:

"Ta gärna 2 pkt nudlar, det finns korv i övre frysfacket som du kan ta oxå. Mikra 4-5 min (påupptining). Ät råa i värsta fall."

Asså antingen har hon inget förtroende alls i mitt matlagande, alltså att mikra ett par korvar. Eller så vet hon att jag gillar rå korv. Jag kan inte riktigt bestämma mig. & ja, rå korv. Det är inget jag är stolt över. Men gott är det. Believe it or not! Tror dock inte att rå korv och nudlar passar bra tillsammans..

THURSDAY

Shit. Måste ju ändå få säga att det är sjukt vacket ute nu. Såhär ska snön vara. Mjuk, vit(okej, den är för det mesta vit men..) och liggandes fint på alla buskar och träd. Inte virvla omkring eller vara för frusen eller för smält. Så somsagt, jag måste medge att det är vackert ute. Dock är jag inte så jäkla glad över snön. Tänk för typ två månader sen, eller någon gång vid julavslutningen. Då hade jag varit helt lyrisk. Nu är det bara irriternde då de flesta vill ha vår.

Jag tänkte bara berätta att min cykelfärd till skolan idag var ganska .. rolig. Kanske inte rätta ordet men det var bära eller brista, gråta eller skratta som jag dealade emellan och eftersom vi inte ville ha en tove med smink runt hela ögonen så att jag såg ut som en panda så skrattade jag istället för att lipa. Det var ca 3 dm snö på trottoarerna. & 2 dm på vägarna. Stensö, the place everyone forgotten. Visst, jag förstår att skottningsfolket prioriterade andra ställen som de stora vägarna i stan först men vid halv tio känns det ju ändå som att de borde hållt på ett tag? Men jag accepterade detta och pulserade fram i snön, gående, med cykel.

Men sen mina vänner, när jag kom fram till slottet och kyrkogården. Då hade dom skottat alla små jävla gångar där inne.! Som att folk klockan halv tio en torsdag måste/brukar hälsa på sina döda släktingar och vänner? Jag vet inte riktigt men det kändes ganska onödigt då knappt bilarna kunde köra på vägarna? Det blev mer skratt för min del iaf.

Kom lite sent till skolan, men hellre det somsagt än att inte komma alls. Vi hade estetisk verksamhet och jag har valt musik. Vi spelade I'm yours. & jag vet ni vad ni tänker - den nya, jättebra, inte alls uttjatade låten. Exakt. Sen åt vi bröd till lunch och sen hade vi svenska och nu sitter jag här. Hemfärden gick betydligt bättre då de hade skottat hela vägen hem till mig. Wiie!


URSÄKTA FÖRRA INLÄGGET

Men jag behövde det där.


KÄNSLIGA LÄSARE BÖR TITTA BORT

Inte okej. INTE OKEJ!

Först vill jag säga.
God, I curse the day you were born.

För det andra vill jag strypa någon. Carola. Den jävla påfågeln som hoppar omkring i sin musikvideo Fångad av en stormvind och ser helt lyrisk fucking glad ut! I en ful ullväst som min gammelfarfars far förmodligen hade på sig på julafton i kyrkan. I sin fula hårfönade 80-talsfrilla med två dansande bögar i bakrunden ser hon glad ut! Död åt dig Carola, död. Jag har varit fångad I en storvind. Vad sa du nu då? :o

Jag har idag upplevt en storm. Inte kul någonstans.
Min färd hem (ca 1,5 kilometer) tog mig 70 minuter. 70 JÄVLA MINUTER!! Det är fan inte okej. Jag har snö överallt. Mitt hår har duschats, mitt fejs ska vi inte ens prata om. Här snackar vi GOTH. Jag har eyeliner från pannen till kinden. Min luva på jackan är uttöjd. Snö har forsat in i jackan och smält och liksom lagt sig som en pöl i bhn. Min lår är illröda, det sticker något fruktansvärt i dom. Jag har fan ingen känsel i mina tår.

Såklart har jag motvind(storm) HEELA vägen hem från skolan. Min cykel halkar, jag halkar. Min vante blåste iväg åt helvete. Jag försöker hitta ett bra ställe att cykal på. Slutar med att det blir pannkaka av allt. En platt jävla pannkaka. Jag kör ut på vägen. En enkelriktad väg med två filer! Jag kör i bilspåren. En bil kommer bakom mig och tutar. Den tutar. Jag skriker att "Ni behöver väl förhelvete inte hela vägen!" Bilen tutar. Jag ramlar i kampen om att hålla mig kvar på cykeln, i stormen, och samtidigt försöka köra i snödrivor så att bilen får hela vägen för sig själv. Bilen kör oooerhört sakta brevid mig enbart (jag svär) för att reta upp mig. Därav jag skriker: "Jävla biljävel!!" Ramlar. Kommer närme huset. Stormen blir starkare. Jag för svär högt för att vi bor vid havet. Jag blev en levande snögubbe. Som snömannen i monsters inc. Utan glass. Fyfan! Vilket jävla väder. Och vi som sitter och beställer H&Ms nya bikini och längtar till sommaren. Shore liksom, keep on dreaming dickheads.

Någonstans under färden börjar jag iaf att lipa. Jag vet, en liten jävla pussy är vad jag är. Mamma ringer och ber mig köpa citron. Jag vill kasta en gul jävla citron på henne. Tåget kommer precis när jag fått upp farten och jag tvingas stanna. Jag vill kasta mig framför tåget. Cykeln börjar röra på sig, åt fel håll. Den vill tillbaka till skolan. Jag får ta i för att inte ramla och för att cykeln ska stå still. Tanten brevid kommenterar: "Ja gud vilket väder vi har idag. Tänk på oss gamlingar som knappt kan gå i vanliga fall". Jag säger "jaa, jag förstår dig.." tänker: "Tantjävel, gå inte ut då! Jag kör ner dig i snön framför tåget om du så mycket som yttrar dig igen!!" Jävla tåg, tant, bil, snö, cykel, väder, storm. Jävla allt.

Så nu sitter jag här hemma och fryser, skrattar åt hur fucked up världen är och hungrar ihjäl. Tycker synd om ALLA som har behövt trotsa vädret idag, i motvind, med snö överallt. Ska väl ta och läsa hundra sidor i en bok tills imorrn. Världens roligaste bok om en man utan öde. Som har en gul jävla stjärna på armen och som måste sälja sin brädaffär och arbeta i ett läger. 100 sidor, med minimal text. Tills imorrn. Livet leker. Eller .. skjut mig?

NEJ, jag ska sätta på pianomusik så jag inte mördar mina grannar som har tävling där uppe. Hoppar högst vinner. Pianomusik lugnar ner mig. Ni vet, inhale exhale.

Ni får iaf inte min namnbild med hjärta idag. Ni får fan ingenting förutom ",tove"

Så ..
,tove

Och jag vill bara säga till er att denna text går inte att skriva i mildare tappning, jag har verkligen vrakat ur mitt fina vokabulär. Verkligen. 


ONSDAG

In das school. Det är ganska chill. Cimon åkte ut från paradise hotel. otippat. (nej mamma, jag tänker inte sluta titta). Det ska bli snöstorm. Vi ska gå till kagg och äta. Kul med lite ombyte. Jag är inte så motiverad på att skriva. Som ni kanske märker. Det luktar bacon utanför matsalen. Jag kom typ i tid idag. Vi har engelska snart. Är lite arg på min lärare. Hon tvingar oss att läsa böcker. 100 sidor tills imorrn. Jag är på sidan .. 16. Lovely. Sam sagt, motivationen är bortblåst med stormen utanför fönstret. Ska välja mediainriktning nu. Blir fotografisk bild. Hejdå



TRÖTTSAMT

Har inte haft så mycket tid över åt bloggen varken igår eller idag, men imorgon blir det andra bullar då allt plugg för ett tag framåt är över:) Känns attans skönt måste jag säga. Nu vänder det!
  
Eftersom jag inte haft tid till bloggen har jag inte heller haft tid till allt på tv som jag velat se. Missade paradise hotel igår och såg bara en snutt av avsnitten idag. Dock ångrar jag att jag kollade för jag instämmer med herr Larsson och säger att detta får bli sista avsnittet någonsin nu när Cimon åkte. Fy bubblan vad surt, han som var den enda riktigt sköna av deltagarna.
  
Släpper iallafall det nu och går och lägger mig för att ta igen några timmar sen gårdags natten som ägnades åt matteplugg. Juste matteprovet idag gick rakt åt pipsvängen det med, SUCK. Tänker sova nu och se fram emot morgondagen istället som förhoppningsvis lär bli riktigt lyckad! Mer om det imorgon, godnatt
  
jhk
bv nm

USCH

Nu är Cimon ute. Ute ur paradise hotel. och jag tänker fan inte kolla mer på skitprogrammet där vissa får så jävla mycket fördelar hela tiden. Helt fel människor i finalen. Och hur i helvete kan pontus vara kvar? helt otroligt...
jag är arg.

/ En mycket upprörd herr larsson


CLOTHES


Detta ska jag köpa innan sommaren drar igång. Så det så!

A LIST

Jag skulle aldrig kunna leva utan ..

... Mina vänner. Dom är bäst.
... Min familj, även dom är bäst.
... Min cykel. Hur fan skulle man tagit sig fram fort utan den?
... Skolan. Jag vet, töntigt men sant. Vad skulle man göra på dagarna annars liksom? Umgängestorka på hög nivå.
... Helger. Veckans höjdpunkt efter en hård vecka i skolan.
... Choklad. Behöver jag ens en förklaring?
... Mobilen. Som förvisso är sönder nu..
... Datorn. Den funkar ju till allt. Plugg som chill.
... Kläder, mode mm.
... Paradise hotel. "Vi vet att vi vill kolla". Bra tidsfördriv.

Okej. jag kommer inte på mer nu.


Grrr..

Hej jag är arg. Hade tänkte elda upp min mattebok nu och sedan sova, hejdå!
   

gvjhbk
 
jhk

ICA

De är ju för sköna, dessa människor. Haha!





,tove


EN REKLAM

För ni som kollar mycket på tv och på olika serier så är denna lite rolig ;)



,tove

DESPERATE HOUSEWIFES

Asså helvete! Är verkligen sjuuukt irriterad! Hittade ett inspelat Desperate Housewifes-avsnitt på tvn och det slutade jättespännande.. Sen får man vänta till första mars för att få reda på vad som hände.. Nej, jag får försöka hitta någon hemsida där det står vad som händer.



Snygga damer det där!


DIESEL



Be stupid - Diesel


BLOGGAR

Haha! Sitter och kollar på en massa bloggar och blev precis introducerad till någon paulinas blogg. Paow. Har hört att hon är rätt känd? Hursomhelst hade jag lovat mig själv att inte gå in på hennes (eller någon annans blogg som kissie, dessie, missi, pussy..) men kände att det var dags att må lite bättre för en stund. Det är så tragiskt att de ser ut som de gör.. Menmen, det är deras liv, de får pengar för det dom gör. Vilken 95a hade inte tagit chansen liksom? Eller vad är dom? 94or? De tog chansen i rätt ögonblick, för nu hade de inte kunnat få samma "möjligheter" då hälften av bloggvärlden försöker vara lika bitchiga som t.ex. kissie.

Det jag ville säga med detta är att det är så pinsamt så att det inte är klokt. Att folk intresserar sig i deras lilla perfect blonde prinsessworld överhuvudtaget! Helt sinnes. Dock tycker jag inte heller att man ska tracka ner på dessa människor, eftersom man (iaf jag) inte känner dom. Så jag ska säga mina åsikt om lite bloggar jag läser. Och jag kan börja med prinsessgänget när jag ändå är inne på det spåret. - Jag har absolut ingenting att säga om de bloggarna, de tilltalar inte mig för fem öre, punkt.

Egoina.
Tjejen är grym. Humorblogg till tusen och är en hejdundrans skrivare! Hon skulle lätt kunna skriva en bok. En storsäjlare. Och varför inte också en där hon bara skiver en massa inägg från hennes blogg? Höll på att börja lipa när hon skrev härom dagen att hon skulle sluta blogga. Men nu är hon back on track igen! Hon är bäst. Tar förstaplatsen lätt. Ingen modebloggare här inte!

Kenza.
Sveriges kändaste? Förmodligen. Bloggen är inte så värst intressant förutom när hon lägger upp bilder. Hon har inget speciellt "ämne" i bloggen utan skriver om sitt liv. Som dock är sjukt häftigt för en kommande 19-åring. Hon är grymt vacker och har en sagolik kropp. Ett liv att drömma om och en inkomst att döda för. Hade tänkt skriva garderob men kom på att så jäkla snygg stil har hon inte. Eller visst, den är snygg. Men den är inte min. Negativt med hennes blogg är att hon gärna skyltar med att hon har så mycket pengar, men att hon försöker göra det diskret.

Lisa(place)
Jag diggar den tjejen stenhårt! Hon har verkligen en garderob att döda för. Hon har även en kropp, kamera och utseende att nästan döda för. Älskar hennes bilder och det finns alltid inspiritation att hämta i bloggen. Nu eller om man klickar sig bak till 2008. Nackdelen är att hon nästan aldrig uppdaterar. Hon är riktigt usel på det. Men den som väntar på något gott..?

Amanda Berg.
Tjejen har stil. Hon skriver bra, hon underhåller & hon ger inspiritation. Hon har flyttat runt rätt mycket i bloggvärlden och det gör att det finns aldrig riktigt något arkiv att kolla i. Hon har förändrats enhel del sen jag började läsa bloggen. Här länkar jag till hennes första blogg, den jag föll för.

Nu ska jag ta och läsa klart resten av de 50 sidorna i "Mannen utan öde" som vi har i läxa i svenskan. Det är mycket böcker och läsande nu..





SUMMER OF 2009



Bilder från sommaren 2009. Och vi vill göra om det. Igen, igen & igen!


ENYA

Alla ni som inte har Spotify premium och måste utstå dessa reklamavbrott då och då har väl hört talas om Enya. Jag vet inte riktigt vad hon sjunger om.. Men det är underbar musik att somna till. Eller bara ha på i bakrunden när man gör något annat och inte vill ha någon "betydande" textlåt. Sen om jag får lägga till en liten punkt. Det måste ju vara Enya som sjunger i både Sagan om ringen-trilogin, Narnia och andra sådana filmer. Am I right?


Det går att drömma sig bort.

CHEEESE

HAHA för alla oss ostlovers.
 

SÖNDAGSPRAT

Mamma och jag sitter och äter.

Mamma: Ville du till landet på påsklovet? För dom vill att jag jobbar fre & sön.
Jag: Nej vill du jobba är det ok för mig. Vi har ju mån, tis, ons & tors på oss då.
M: Men har ni inte en veckas lov?
J: Jo vi har ju långt lov. Är ledig torsdag & fredag. Sen en vecka efter det.
M: Just det, men vad skönt att det inte låg på en helg.
J: Va?
M: Ja asså, då hade ni ju fått mindre ledigt..
J: Mamma, skärtorsdagen och långfredagen ligger alltid på en torsdag och fredag..

Söt är hon♥

STÖRANDE ORD

Det finns vissa ord som jag stör mig riktigt ordentligt på. Ord som är .. ja, irriterande helt enkelt.

Slalom. Visst låter det helt okej att säga men kolla på ordet. Stavningen. Det ser bara fel ut. Jag vill bara plocka bort det där första l:et.

Choklad.
Jag lärde mig nyss att det inte hette "chocklad". Men egentligen, vem ser skillnaden? Inte jag iaf, annoying!

Det finns massor av ord. & detta jäkla tjat om enda, ända, endå, ändå. Spelar det verkligen någon roll? Ingen hör skillnaden. Kanske att någon kan se den. Men nej. Ingen hör den.


16:55

God .. eftermiddag godingar! Sitter hemma i soffan efter många, långa timmar hos Angelica. Vi hade en awesome night igår/idag med foto, deeptalk och annat mys. Här kommer lite pics. Skriver mer sen, duschen kallar. Jag har tydligen för mycket parfym på mig, hehe.




Såg att Ellen redan lagt upp en massa bilder så det känns lite onödigt att jag också ska göra det.


SATURDAY NIGHT FEVER,

Tjenamors!
Kom precis från angelica efter vad jag uppfattat det som en liten halvgalen lördag. Eller det är iallafall intrycket bilderna ger! Egentligen började det bara med att vi skulle köra tjejmiddag och senare mysa till det ordentligt, men efter vi gått lite på hösvarv av någon konstig anledning slutade det snarare med att vi bara hoppade runt och dansade tills det blev morgon. Lite slöseri med energi kan jag tycka eftersom man känner sig som en stelopererad björn idag, men ibland måste man väl endå få busa till det lite kan jag tycka!
  
Annars kommer jag att spendera hela veckan med att sova hos angelica, så det ser vi fram emot. Så vida inte vi får utbrott på varandra och börjar kasta saker hej vilt (som vanligt). Hehe så blir det när båda har starka viljor!
Tänkte hinna skriva om lite annat roligt också men kom på att jag ska åka iväg och vara barnvakt om 20 minuter för resten av kvällen så jag får nog lägga på ett kol nu.
  
fxdgc
fg v
 bn,m
f h
g hj,m
fngcmhvg
xfncghmv
zxbfncg
(Tog lite bilder från toves kamera.. mina kommer så fort jag hittat sladden)

GREEN




pics; me

WRITING


KITTEN



Jag vill ha en katt.


BIRD

Låt oss för enkelhetens skull säga att jag är en fågel. Att jag sitter i en bur. Att jag har fjädrar i spännande färger. Vad spelar det för det för roll om man har fjädrar i spännande färger om man sitter i en bur, om man inte kan flyga? Jamen fågeln är ju vacker att titta på, kanske någon säger. Men då säger jag att man inte använder levande varelser som dekorationer, man har inte någon i bur som verkligen vill flyga. Om jag har spännande färger är det inte för din jävla skull.



SATURDAY

Toodels! Vad händer denna kalla lördag? Jag vaknade klockan åtta och var utvilad och pigg. Gick och la mig runt tio igår vilket är helt wacko då det är helg och jag brukar gå och lägga mig runt elva-tolv på vardagar. Men det var riktigt skönt att sova ut iaf. & att ha dagen kvar att göra annat ist för att sova. Tänkte slå en pling till Ellen nu men är osäker på om hon sover eller inte ens har gått och lagt sig från gårdagen. Väntar kanske lite..

Sitter och kollar runt på olika hemsidor, väljer och vrakar bland kläder och diverse accessoarer. Helt sjukt att man kan längta till våren och sommaren så mycket! Jag (och alla andra också verkar det som) planerar, samlar pengar och väntar på vårens körsbärsblommor, tussilago & vitsippor. Som sagt helt sjukt då vintern nästan precis börjat och förmodligen kommer att hålla i sig i någon månad till. Vi har fortfarande en vecka i Åre att se fram emot. Vilket ska bli galet kul! WEI!




RINGS

Har man en dålig vana så har man? Klistrade ihop lite av mina favoritringar från topshop & asos. Alla under 150 kronor. Catshing!

,t


CLOTHES


Charlotte Ronson

Jag vill ha vår, sommar, värme, pengar och massor av nya sommarkläder! Jag vill även ha två födelsedagar. En som ligger på samma dag som den redan ligger. 14 oktober, perfect timing mamma & pappa! Och sen vill jag ha en i mars typ. Lagom till alla vår/sommarnyheter. Kan jag få det?

,tove

DISS & HISS

*För det första vill jag ge en stor fet diss till Kalmar Kommun som utan tvekan måste vara sämsta och framförallt tråkigaste kommunen någonsin. Tydligen har dom nu utan anledning bestämt att avblåsa GG-festen på torsdag och låta oss partysugna sitta hemma och deppa. Riktigt svinigt om ni frågar mig, enbart för att jävlas! Det här hade man endå sett fram emot men såklart ska vi "ungdomar" inte få ha kul och roa oss som alla andra. Hoppas bara på att dom får så äckligt mycket skit för detta nu att dom bestämmer sig för att gottgöra det på något sätt. Det här ska dom banne mig inte komma undan med!
*Nästa blir en hiss till Helg.. och där tror jag knappt jag behöver förklara mig! UNDERBART helt enkelt♥
  
*Andra hissen måste jag faktiskt tillägna apelsiner (hehe). Har på senaste tiden byggt upp ett sjukt appelsinbehov, fast varför vet jag inte. Tror att jag i genomsnitt äter minst 5 apelsiner om dagen och hur sliskigt goda är inte dom där saftiga klyftorna liksom? Dock förjävliga att skala, men det kvittar:)
  
*Sista hissen för idag blir till våren 2010. Hissade sommaren igår så tänkte att det är lika bra att hissa våren också när man endå är i farten. Speciellt när det talas om att det ska bli den varmaste våren på väldigt, väldigt länge! Är det bara jag som får flashbacks av varma vårar med med massa sol och härliga minnen. Så det känns sådär lagom gutt måste jag säga!
  
Tror jag får nöja mig med den listan för tillfället! Kanske tillägger lite senare men nu kommer Emma när som helst och vi ska fredagsmysa så det riktigt gnistrar. Så det återstår väl inget annat för mig än att önska er alla en riktigt, riktigt lyckad fredagskväll!
  
,e
hrterw
Då var det dags för fredagsmys så det riktigt gnistrar om det

ICE AGE 3



Nu ska pappa och jag titta på Ice Age 3. Ska se om det finns något gott & nyttigt hemma. Troligen inte. Mest gott & onyttigt I think. Hoppas ni får en bra fredagskväll, ciao!

,tove

MIN LILLA PLUTT :(

Jag saknar min lilla digitalkamera. Det kom jag på nu när man tänker hur användbar den var. Den bara försvann. Vips, puts väck! Jätteskumt då jag hade den, hemma. Gick till bussen. Mötte mina vänner. Gick hem igen. & kameran var borta. Vet inte hur många gånger jag gick och letade på vägen. Det är ett mysterium.. Men fan vad jag är ledsen över det nu. Sådär fyra månader i efterhand.

När jag var mindre och tappade bort saker så lådsades jag alltid att jag var som Gud eller Harry Potter och sa något i stil med "Karta över kalmar, visa mig var (ex) kameran är". Det skulle vara sjukt bra att ha nu. För den kan ju inte bara ha gått upp i rök. & jag vet ju att ingen av mina vänner har tagit den. Okej om den hade gått sönder, det är en helt annan sak. Då vet jagju vart den är iaf. Men detta är bara irriterande. Att veta att den fortfarande finns, men inte veta vart den är. RIKTIGT FUCKING IRRITERANDE!

Åh :'(

,tove

KRIG ..

Vi håller på mycket med krig och hemskheter i skolan nu. Det är både i engelskan och svenskan som vi skriver om Hitler och annat skit. Det är märkligt hur mycket det påverkar mig när det hände för flera årtionden sen. Dock finns det ju undantag, det finns alltid något krig. Människor dör och ingen hjälper till. Alla krig genom tiderna. Miljoner människor har mist sina liv för ingen nytta. Vietnam, Korea, första & andra världskriget, krig som har pågått och fortfarande gör det. Rasism, makt, nazism, ännu mer makt, land, konflikter mellan endast två stora män. Hemskt. Jag tycker dock att det är intressant att jobba med men det sänker humöret ganska rejält. Blir så stäld, arg, ledsen. Det är verkligen hemskt.

"I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor
Your power hungry sellin' soldiers
In a human grocery store
Ain't that fresh
I don't need your civil war"

"Well, your daddy died in the Falklands
fighting for another man's cause
and your brother he was killed in the Last war
now your mother's lying at home alone"

,tove

LETS..

..express the idea that beauty is not fonud on the cover of a magazine
vgkb

HISS & DISS

Inga kommentarer om tiden säger jag då. Jag vet att det kanske inte är så bra att ligga här och skriva inlägg när klockan börjar närma sig ett och jag ska upp innan sju imorgon. Men thats life! Kom precis hem från tove där vi suttit och babblat på som vanligt. Annars har dagen bara bestått av skola och dubbla pass på Nordic med angi. Bland annat någon typ av powerdans och självförsvar, så jävlas inte med angelica och mig i fortsättningen för ert eget bästa! Så nu tänkte jag avsluta med första och sista inlägget för dagen och skriva lite hiss & diss.
  
*För det första vill jag hissa Sommaren 2010 som lär bli galen. Inte för att jag kan garantera något på förhand men vi har en hel del planer om man säger så! Kanske blir en veckas visit på Kreta med tjejerna.. vem vet:) likeit
  
*Nästa hiss går till naturgodis som jag för första gången smakade idag. Lite efter kanske men vad fanken. Som sagt har duktiga jag haft godisförbud sedan julafton och det funkar bra faktiskt (stolt). Trodde uppriktigt sagt inte att det skulle fungera, men suget släppte efter ett tag. Iallafall testade jag på naturgodis idag då som jag innan tyckt verkat överskattat. Men det var super gott måste jag medge, & dessutom nyttigt:) Varför inte slå två flugor i en smäll liksom?
  
*Första dissen bara måste tilldelas allt skolarbete. Och då syftar jag framförallt på matten! Egentligen har vi inte mycket plugg men just matte som jag alltid haft lätt för, har helt plötsligt blivit övernaturligt svår. Så där håller jag på att flippa totalt och därför tycker jag det förtjänar en fet diss!
  
*Sista dissen tycker jag går till min cykel som är ett mindre helvete, och speciellt i det här vädret. Men det är bara att stå ut och blicka framåt mot körkortet!
  
,e
cvhb


.


GUITAR

En annan sak jag är glad över att jag gjort i mitt liv är att jag har lärt mig spela gitarr. Fick den i julklapp för några år sedan och nu går det riktigt bra! :)





,tove

PIANO



Något jag ångrar i mitt liv är att jag slutade spela piano. Jag klinkar fortfarande på det ganska mycket hemma men jag har verkligen glömt det mesta om noter och sådant, tråkigt värre faktiskt. Men bara för att skryta måste jag säga att jag kan spela den här låten. Coolt, jag vet.

,tove 

FIRED UP

Här kommer ett litet filmtips igen. Jag vet att jag redan har tipsat om denna film typ tjugotusen gånger men den är ju grymt bra! Trailer finns här och nedanför är ngra snuttar från filmen. Det är en komedi som handlar om två fotbollspelande killar som bestämmer sig att åka på cheercamp för att träffa fler tjejer eftersom dom varit med alla där dom bor. Den är humoristisk och jag ser mig själv och ellen i killarna ibland ;) Solklart 10 av 10!









,tove

MELONER



Har inte så mycket att säga idag. Orkar inte skriva något. Blir nog ngra bildinlägg ikv ist. Mammsen kom in med melon till mig nu. Ska sätta på en film och mysa!

,t

PÅ BÄTTRINGSVÄGEN

Då var man på bättringsvägen, dock blir det ingen träning ikväll som jag faktiskt var lite sugen på. Men det kommer fler tillfällen! Har legat hemma sjuk i två dagar nu och jag måste säga att det känns riktigt skönt att komma tillbaka till skolan och veta att det bara är två dagar kvar tills det är helg igen.
   
Dock kunde skolan varit roligare. Har pluggat sönder på senaste tiden bara för att lyckas skapligt bra på naturkunskaps provet som var idag. Och självklart kom inte ens det jag pluggat på provet. Men det känns endå som att det gick hyfsat, så jag är nöjd!
  
Annars händer det inte mycket. Jag sitter och kollar igenom lite bloggar och kläder på internet medan jag inväntar maten. Är lagom sugen på lite nya saker nu faktiskt, dock känner jag att det är bättre att spara lite på pengarna och sedan slösa snuskigt mycket senare när det nya kommer in. Kanske valkas det ännu en storstads trip.. vem vet:)
  
Och för oss Paradise hotel töntar måste jag bara få säga min åsikt om att Catja rök igår eftersom alla andra redan gjort det. Att Catja åkte igår var bara usch och fy och blä, på samma gång! Helt jätte seriöst förstod jag inte vad vissa hade emot henne. Hon var definitivt en favorit, och Cimon då. Så nu håller vi tummarna för han och Greta!
   
Plus att jag måste passa på avguda hennes utseende lite. Seriöst, skulle göra det mesta för att få se ut som henne. Tjejen är grymt vacker ! Ett riktigt bra exempel på naturlig skönhet helt enkelt.
  
,e
fxdcg
Favvvvvisarna

RENAULT

Jag tycker att Renault's nya reklman är jättebra. Brukar bara tycka om typ ICAreklamerna men denna bilreklam är faktiskt bra. När dom berättar om den nya elbilen. Har ni sett den? Det väcker intresse hos icke bilkörande folk som mig iaf.

,tove


PARADISE HOTEL

Catja åkte ut från Paradise Hotel. Felix har ju skrivit sin åsikt så här kommer min.

.....

Ungefär sådär kände jag. Orkade inte bry mig. När hon och Andreas röstat ut sötnosen Peter så ville jag bara att catjafan och idiotandreas skulle ut! Andreas rök, Anneli rök, Rami rök. Jag har alltid hejat på Jackie. Jag har velat att Catja skulle åka sen hon fick ut Peter. Sen nu när hon åkte ut blev jag lite besviken.. Hon var ju en bra person att ha med i programmet. Annars tycker jag att Erika verkar vara den med mest innanför pannbenet. Hon är rak på sak och inte ett dugg blyg gällande någonting. Hon säger sådana klockrena kommentarer hela tiden. Kristoffer är snyggast kvar. Cimon är sjukt snygg, dock lite för feminin. Vill gärna ha hans glasögon. Pontus är härlig. Han skulle passa bra tillsammans med mig och Ellen. Jaga apor och sånt, det gillar vi hehe.

Nu hoppas jag på Cimon & Greta. Men fortfarande har jag mina teorier om att Jackie och Patrick/Kristoffer kommer vinna hela skiten.


Såklart vackrast i huset. Men så himla bitchig..

Så. Nu ska jag sluta att vara en Paradisehotel-tönt. Det är ett underhållande program, that's it. Folk är korkade, super, bråkar och gör ett och annat mer, i tv, gratis. Alltså underhållning på hög nivå. Man fastnar lite för det. Tragiskt nog. Fast Ellen och jag har våra planer för framtiden, kanske ni får se oss där om fem år, vem vet? ;) Nej då skulle mina föräldrar göra mig typ arvslös mm. Men det skulle vara sjukt kul att vara med! Om dom tagit bort kamrorna(hjälp till med stavning..)

,tove

♥CONVERSE





Hade lite tråkigt. Jag vill ha sommar och kunna använda mina converse..

,tove


FOREVER



"no one wants forever anymore
cause no one dares to try
and no one wants to be there like i know i might have been
no one wants endeavour like before"

,tove

AT ELLENS

Ellen är sjuk. Jag sitter här hemma hos henne och "lyssnar" på när hon berättar det hon kan till hennes naturkunskapsprov imorrn. Det blir några inlägg från min sida idag när jag kommer hem!
Elen och jag. Helt klockren bild!
,tove

PARADISE HOTEL OR HELL HOTEL?

Har precis kollat klart på dubbelavsnittet av Paradise. Catja åkte ut. På grund av att Francesca ville ha hämnd. Sitter och funderar lite på hur tv6 tänkte egentligen. Alla som har följt Paradise vet ju att Francesca åkte ut för ett bra tag sedan? Men sedan får tv6 för sig att skicka in henne igen? Bara det är ju extremt lustigt. Sedan som att inte det räckte så gör dom så hon får hela programmets framtid i sina händer. Och hur fick hon detta? Jo genom den " mycket svåra"(var extremt extremt ironisk där) uppgiften att ta en sak från varje person. Det kunde för fasen en treåring med en polissiren på huvudet klarat av. Sedan så får hon självklart som "belöning för det hårda arbetet" uppgiften att skicka hem valfri person. Tror dock hon tänkte i max 2 sekunder. Så klart att valde hon Catja! Men var det av taktiska skäl? Nooooo waaaay... Endast för hämnd, för att hon är sur för att Catja var hjärnan bakom de som fick ut henne förra gånge.Hämnd, no doubt about that. Ingen på hotellet verkar ju gilla Francesca heller? Så vilken anledning finns det att ha kvar henne? Det förstör ju bara spelet. Dock tycker jag synd om Francescas partner, ni vet han blyga snubben som jagar apor och som ingen tittar riktigt kommer ihåg namnet på, för han verkar ju få ta all skit för att Catja åkte ut även fast jag kan sätta pengar på att Francesca enväldig låg bakom beslutet. Men om man blickar fram emot finalen så ligger mitt gissning forfarande kvar på Cimon & Greta som vinnare. Och om Cimon skulle åka ut i något av de kvarvarande avsnitten så tänker jag sluta titta på Paradise Hotel efter det avsnittet. Det lovar jag dyrt&heligt ...


Vilken glidare!


'herr larsson

GE MIG SOMMAR

Satt precis och kollade på Sommar med Göran och känner verkligen hur mycket man vill ha sommar NU. Snälla gud låt tiden gå fortare. Eller iaf gör det inget om man spolar förbi en månad eller två. Förutom åre kanske då!
  
Satt innan och diskuterade lite planer inför våren/sommaren/året med tove! Säger som så att jag har en riktigt bra magkänsla över att det här året kommer bli ett av dom bästa på länge. Eller hoppas åt minstonde:)
   
Nej men nu ska jag nog repetera lite naturkunskap innan det blir tv 6 för hela slanten klockan 22!
  
,e
xdgcfh
Bara jag som tycker det börjar bli dags för årstidsskifte?

GLORIA/GLORIOUS

Har ni tänkt på hur många bra låtar det finns som heter Gloria/Glorious?


Gloria - Mando Diao



Gloria - U2


Gloria - Matt redman


Glorious - Chris Tomlin


Glorious - Andreas Johnson

,tove

JAG VILL HA ..

.. En knapp som gör en text omvänd, typ. Lite svårt att förklara här men jag ska försöka. Den hära CapsLockknappen. Ibland glömmer man ju att den är på och skriver på som vanligt. Sen märker man att man skrivit med stora bokstäver och då måste man skriva om allt. Då skulle det vara bra om det fanns en knapp som gjorde att texten fick små bokstäver automatiskt. Hänger ni med?

Enklaste sättet skulle ju vara att markera det stycket med stora bokstäver och sen kunna trycka på Caps. Men detta är bara en liten teori från min sida. Kanske någon smart person kan utveckla detta och tjäna lite pengar på det?

,tove

1 AV 5 TOASTERS

Hade tänkt att låta bli att skriva idag för mitt dåliga humör har fortfarande inte gått över, men jag ska väl göra det bästa av situationen.
  
För det första har jag varit sjuk idag (negativt). Dock kan det vara skönt att man bara får ligga hemma och slappa, medan alla andra sliter i skolan..trodde jag tills jag insåg vårt fullkomligt omänskliga naturkunskaps prov på onsdag som jag fått ägna hela dagen åt(negativt). Den ständiga känslan av att huvudet kommer sprängas när som vill inte ge sig(negativt). Att tro att man varit duktig när man ägnat hela dagen åt plugg men sen inser att man inte ens kommit halvvägs(negativt). Vetskapen om att allt tråkigt och jobbigt snart är över och väntan på Paradise Hotel senare ikv(positivt).
  
Så ja.. min dag får väl 1 av 5 toasters! Kanske inte så kanonkul som jag hoppats på. Men som sagt, vi blickar framåt mot ljusare tider:)
  
,e
gfchvj


SAMHÄLL

En sak slog mig. Jag kom på vad "samhäll" innebar. Det är politik, allmänbildning och annat shit. Inte SO, som jag trodde från början. Med religion, geografi, historia och samhällsvetenskap om vartannat. Utan bara samhäll.

Fan.

,tove

RUBRIK:

Idag vill jag hissa och dissa. Det blir jämnt, två av varje. Har klurat riktigt länge faktiskt.. Vad ska vi börja med? Hade här tänkt säga hiss i plural men hur fan gör man det? Hissarna? Hisserna? Men äsch, here we go!

Okej, första hissen. Den går till mina skor. Min kängor ni vet. Köpte dom på impulsköp i Stockholm på höstlovet. H&M, inte den bästa kvalitén. Trodde jag ja! Dessa skor har använts varje dag denna vinter. Dom är sjukt bra, varma och snygga! Är riktigt nöjd med det köpet.

Hörlurar. Det måste vara en storsäljare, överallt. Till ipod, mobil eller dator. Det är jättebra då man bor tillsammans med människor som inte uppskattar din musik på samma sätt som du själv gör. Jag och min mor är ett jättebra exempel. Jag hinner knappt sätta på musiken innan hon ber mig att stänga av. & då är det bara för mig att sätta i hörlurarna och lyssna. Pluspoäng då man inte hör någonting förutom musiken och slipper höra tjat och andra irriterande ljud (läs: mina grannar!). Skitbra!

 
Jag har ju redan gjort det klart för mig att jag är trött på snön (som fortfarande dalar ner på marken). Men jag är inte så tjurskallig att jag går runt och irriterar på vädret 24/7. Det jag vill dissa är att vår gata skottas inte. Vilket gör att jag får gå ca 200-300 meter ist för att cykla/glida (pumpa däcken is the shit). Ganska jätteirriterande. Så till NÅGON med tillgång till någon sorts skottmaskin - Kom till Stensviksvägen. Skotta! Riktigt jobbigt att ramla flera gånger för att snön "bucklar vägen" om ni förstår mitt fina uttyck. Plus att när man cyklar mitt i vägen och försöker pricka in bilspåren kommer det bilar hela tiden som man måste veja för.

Franska. Inte bara lektionen franska utan speciellt vår franskagrupp och lärare. Helt hemsk. Vår lärare kommer sisådär tio minuter innan lektionen börjar. ALLA förutom jag, emma och några andra kommer också då. & då startar dom lektionen tidigare. Och vi som kommer typ en minut innan vi börjar får frånvaro för sen ankomst? Riktigt irriterande. Sen är vår grupp allmänt duktiga. Inte något negativt men för mig, emma och några andra som inte ligger på samma nivå blir det bara ännu svårare. Vår lärare tror att alla ligger på samma nivå som de bästa i gruppen. De bästa i gruppen är fransktalande. Jo, men jag har ju lätt att hänga med då liksom.. Sen drar vi alltid över lektionen. Jag bryr mig egentligen inte om vi sitter fem minuter längre eftersom det är plåga hur länge man än sitter där. Men när man sedan har nästa lektion på tullen (byggnad 500 m bort) så vill man ju helst komma i tid till den.



Pic, photoshop - me

Detta är mitt humör idag. Svartvitt. Ganska lågt, men jag är ändå inte på dåligt humör. Anledningen till det är väl att min mens slutade idag. Jag vet, det är en sådan sak som många tycker man kan låta bli att prata om. Men det är en HEMSK period, faktiskt. Så jag tänker säga det iaf! Dödskramper i ryggen och illamående i en vecka, nej tack. Så jag tackar för det och längtar efter tacos och dans.

,tove


MEDIA

Jag som trodde att snön skulle försvinna nu.. Var skitglad igår när jag cyklade hem från träningen och slapp halka omkring i blask. Men i morse var det samma snöhelvete på vägarna. Och i luften. Det såg ut som att jag hade lipat hela vägen till skolan då hela ansiktet var fullt av svart mascara, eyeliner & ögonskugga, nice!

Men jag klarade mig till skolan ganska lätt iaf. Jag var faktiskt och pumpade min cykeldäck igår. LYCKA. Jag glider fram, trots snön. Det var ljuvligt att cykla hem igår och slippa svettas som en gris.

Just nu sitter jag på median och lyssnar på spotify. Knarkar bla. Mando Diao's Gloria, sjukt bra låt. Vi håller på med cd-omslag. Ganska roligt. Kalle sjunger fint här bredvid (han ville vara med här, förstår ju det. Vi är ju så kända liksom..) Menmen, här får ni en liten förhandsgranskning på hur mitt cd-omlag blev.


Det är alltså en fram och baksida. Håller med om att det ser lite paint ut..

,tove

BLÄ

Blä på denna dagen säger jag bara! Okej att söndagar alltid får en att känna sig deprimerad av tanken på en ny lång och påfrestande vecka. Men när jag dessutom känner mig lite halvt krasslig och har suttit hela dagen med skolböckerna utan att ha lärt sig ett piss så har jag faktiskt all rätt att inte säga annat än BLÄ!
Ska iallafall bli skönt att komma iväg på träning snart och rensa tankarna från allt skolarbete även om det kanske inte är så jättebra när man mår som man mår.
Okej jag måste sluta sprida dålig energi nu och gå ner och ta något att äta innan det blir fotboll för hel slanten:)
  
,e
gfdzs<

HARRY POTTER



Har slumläst sista Harry Potterboken. Måtte filmen bli lika bra!

,tove

P.S. I LOVE YOU

Nu när jag ändå är igång. Ni måste se denna filmen! Sjukt fin! Orkar inte skriva något så här kommer en trailer.



,tove

NI HAR SÄKERT REDAN SETT DEN

Men spelar ingen roll! För här kommer lite movietalk a la Tove!

Förtrollad. Biopremiär i slutet av 2007. Alltså inte den nyaste filmen.

Jag såg filmen första gången på en bio i Hestra. Skolan var på skidresa och mina vänner sa att filmen var jättebra. Blev förvånad då filmen först var tecknad. & efter tio minuter in i filmen av skönsång, söta djur, troll och happily ever after börjar det twistas till ordentligt. Den kommande prinsessan Giselle (Amy Adams) blir nedknuffad i något hål av sin blivande svärmor (Susan Sarandon), oväntat liksom.. och hamnar mitt i New York. Där försöker hon leta rätt på sin prins Edward (James Mardsen). Hon träffar istället Robert (Patrick Dempsey) som hjälper henne. Hon sjunger, städar lägenheten med hjälp av sina nya vänner, kackerlackorna och råttorna. Hon sjunger lite till och har aldrig hört talas om orden ilska, ironi och olyckliga slut. Hon förstör oförstående Roberts relation med sin flickvän och lever i en sagobubbla. 

Filmen är en blandning av alla andra dineyfilmer. Ni får se förtrollade äpplen, glasskor, prinsessor som måste kyssas innan midnatt och annat nonsens. Tycker även att dom trycker in lite King Kong i slutet..? Men den är bra. & lycklig. & så typisk. Ni har väl redan listat ut hur den slutar men om ni vill se hela filmen tycker jag att ni ska ge den en chans.

Ska jag ge den ett betyg så blir det nog 7 av 10. Den är faktiskt bra, corny och precis min smak när det gäller att bli förtrollad!





Trailer


,tove

SATURDAY NIGHT

meloner
ELLE
meloner
mousse
melon

Trevlans kväll igår måste jag säga! Det började med pommes, lövbiff & bearnaisesås med mamma innan Carro kom lagom till Robinson. Då bänkade vi oss framför tvn med melon, chokladmousse & ostbollar. Efter det blev det att kolla på folk som blir skrämda på youtube blandat med klipp från wipeout. Kvällen avslutades med prat till omkring tretiden.

Idag vaknade vi runt tio, gjorde frukost med varm choklad och annat mys. Satte oss ner och kollade på Förtrollad. (Rescension kommer alldeles strax). Nu har Carro åkt hem och jag sitter här och småfryser. Det är storm ute idag.. Ikväll blir det fotbollsträning som tack och lov är inomhus.

,tove

GODISSUG

Har haft en allmän trött och deppig dag och vill inget hellre för tillfället än att bryta mitt godisförbud. Kan riktigt höra godis skålen ute vid tvn ropa på mig! Haha okej jag vet att jag låter psykiskt störd just nu. Men det är faktiskt precis vad det är..psykiskt! Nästan alla har ju på ett eller annat sätt ett sötsug och får man inte socker så blir man bara allmänt nere.
  
Tycker iallafall att jag som godisgris varit duktig som klarat mig sen julafton. Förstår mig bara inte riktigt på godis. Vad är det man känner ett så stort sug till egentligen? Nej nu ska jag motstå frestelserna och bege mig mot angi för att få ett bra avslut på denna lördagen iallafall.
  
,e
bgdf
Vad är det goda liksom?.. okej choklad, men det är en helt annan sak :)

FRÅGOR

1. Hur gammal är du om fem år? 21 år 3 månader & 2 dagar.
2. Vem var den sista du träffade? Mamma.
3. Hur lång är du? 167 cm kanske?
4. Vilken var den senaste film du sett? The time traveler's wife.
5. Vem ringde du senast? Carro.
6. Hur löd ditt senaste sms? "Nej jag tror inte det, bara Carro. Hurså? <3"
7. Vad gör du? Har precis tagit mig ett bad och tryckt i mig melon.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Rent sagt HATAR att prata i telefon. Så, sms.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Separerade eftersom dom inte var gifta.
10. När såg du senast din mamma? Hon springer omkring här. Tydligen har någon Helen vunnit skidskytte.
11. Vilken ögonfärg har du? Grå/blå.
12. När vaknade du idag? Molly väckte mig titt som tätt, men runt tio kom jag nog upp.
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittade min grannes katt, fast besluten om att den var hemlös och att jag skulle ta hand om den.
14. Vilken är din favoritplats? Mitt rum, med mina vänner, Grekland. Finns en hel del att välja mellan.
15. Vilken plats föredrar du minst? Oj, för tillfället är det nog utanför huset. Kallt och snöigt.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Långt ifrån Kalmar. För hoppningsvis i London.
17. Vad skrämde dig som barn? Hade inte så stor uppfattning om vad som var skrämmande när jag var liten. Nu är det ganska mycket saker.
18. Vem fick dig att skratta senast? Ellen.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej det är väl ingen egentligen? Fast JAG själv äger inga.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Vinter-med. Sommar-utan.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? "Barfota utan strumpor och skor"
26. Är du social? Beror på läget. Kan vara stört social, framåt & allmänt jobbig. Men jag kan även vara väldigt, väldigt blyg och tystlåten.
27. Vilken är din favoritglass? ISGLASS. Calippo lime eller refresh.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Beställa en resa till Thailand, NU. Spara, shoppa, skänka? Nej jag vet inte. Kommer aldrig att inträffa så jag behöver nog inte tänka så mycket.
29. Tycker du om Kinamat? Njaa, thaimat är bättre.
30. Tycker du om kaffe? Måste jag dricka kaffe så blir det en kaffelatte med sjukt mycket socker & grädde.
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk, saft eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? Huller om buller, hit och dit.
33. Kan du spela poker? Det finns väl en massa olika sätt att spela? Vet nog hur man gör..
34. Tycker du om att mysa? JA?!
35. Är du en beroendemänniska? Det är jag verkligen
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej. Men Beata är ju född dagen efter mig och det är ju ganska coolt det med!
37. Vill du ha barn? Jag är nästan helt säker att jag vill ha barn. Men skulle nog vara mer sugen på att adptera för tillfället. Men det kanske ändrar sig. Hade ju ändå inte tänkt skaffa barn nu isf.
38. Kan du några andra språk än svenska? Det måste väl vara engelska då. & ytterst lite franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp.
40. Föredrar du havet eller en pool? Beror ju på vart man är. Sverige-pool. Utomlands-havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, mat & nöjen
42. Äger du dyra smycken? Har ett jättefint halsband som jag tyvärr aldrig använder för 400 kr. Men sen vet jag inte om det är dyrt eller inte. Jag tyker det är det iaf.
43. Har du någon gång testat narkotika? Är knäpp så det räcker, så nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Melon.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Får väl säga att Ellen och jag har jäkligt roligt tillsammans då vi har samma humor. Men den är inte rolig för fem öre. Enbart knäpp och konstig. But I like it!
46. Välj ett ärr på din kropp? Hälen. Foten in i cykelhjulet. 10 stygn. Härligt värre.
47. Vad har du för ringsignal? Staggs intåg.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Molly använder nog endel.
49. Flirtar du mycket? Jag tycker inte att jag gör det. Är somsagt ganska blyg. Sedan beror det ju helt på hur andra personer tar det man säger.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ju ingen profilbild men bilden på mig togs i mitt badrum på julafton och bilden på Ellen togs i sommar hos Becca innan parken.
51. Kan du byta olja på bilen? Haha sitter här och undrar vart fan man oljar bilen..
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, men mammsen har fått. hehe!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Tillsammans hette den. Läser Breaking dawn nu.
54. Läser du dagstidningen? Mamma berättar. Men visst, jag lyssnar ju på radionyheter och sådant.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? CHIC. Har en kortprenumeration på ELLE.
56. Dansar du i bilen? Du ser inte själv vilken vrickad fråga du precis ställde va? 
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Priser på lite kläder jag vill ha.
59. När var du i kyrkan senast? Kyrkogård-någon vecka sedan. Kyrkan-flera år. Dom skrämmer mig.
60. Vilka personer utmanar du? Jag battlar med precis ALLA som har något emot mig! Haha, nej. Jag suger på att ta för mig så håller mig mest i bakrunden av det mesta. Jag utmanar ju mig själv med vissa saker.

Frågor tagna från lilla Beata :)

,tove

YOU ARE BEAUTIFUL

bxzs
Tycker att bilden säger det mesta..

DAGARNA DOM GÅR OCH GÅR..

..efter varandra! Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag
   
Jaha då har klockan slagit ett. Oj kvart över tillochmed och jag har fortfarande inte lyckats ta mig upp ur sängen. Det blev i vilket fall en sen men lyckad kväll igår med först bio och efter en smågalen cykeltur genom staden lite tjejsnack hemma hos mig.
  
Vad det gäller filmen måste jag säga att jag är positivt överraskad. Hade inte räknat med att den skulle vara någon höjdare direkt. Och visst, det kanske inte var den bästa jag sett! Men helt okej som sagt och möjligen lite mer än så. Tyckte att den.. berörde, om man kan säga så? Eller okej det kanske är bäst att man skaffar sig en egen uppfattning om den.
  
Jaha men då var det lördag igen. Det är inte klokt hur snabbt veckorna rusar förbi! Känner mig dock lite stressad eftersom jag först nu upptäckt hur mycket jag har att göra i skolan. Så jag tänkte faktiskt sätta mig med lite av det nu för att komma en bit på vägen.
Men det är nog alla planer för dagen än så länge. Hade tänkt hinna med lite träning också men den stora frågan ligger fortfarande i vad man ska göra ikv? ..Jag får nog återkomma om det:) tjosan
  
,e
nkj

BLÅSAPA


Hade jag haft en massa pengar liggandes hemma hade jag köpt mig en sånhär apa. Du sätter ditt finger på plattan med bananer och då blåser apan så att ditt nagellack torkar. En sådan sjukt onödig sak. Men ack så söt!

,tove

BAD ROMANCE

tröja
Kan man inte texten på en låt. Då är det verkligen skitbra med internet. Har ofta undrat över vad Lady GaGa exakt sjunger i sin nya hitsingel "Bad Romace" och här får jag svaret. SÅKLART att det skulle finnas någon som tryckt upp det på en t-shirt också, allt i ett liksom.

,tove


THE TIME TRAVELER'S WIFE

Shit, jag har fällt några tårar nu. Jag vet inte om det beror på att jag är så sjukt överkänslig. Eller om filmen jag nyss såg verkligen var så sorglig.

Jag såg The time traveler's wife. Baserad på boken av Audrey Hiffenegger. Helt underbar. Den handlade om en man som heter Henry (Eric Bana) som kan resa runt i tiden. Men kan aldrig bestämma när, vart eller hur han gör det. Han träffar sin blivande fru Clare (Rachel McAdams) när hon är 6 år ungefär. Och de skapar en enormt fin relation utifrån alla hans resor. Ganska sorgligt slut då jag tyckte att han på något magiskt sätt skulle lösa sina problem, men jag ska inte avslöja för mycket! Himlans bra var den iallafall. Har även gillat de flesta filmer som Rachel McAdams medverkat i, hon är grym! 9,999 av 10. Enbart för att det inte var en komedi hehe ..



Trailer


,tove

SNABBA CASH

Fredag kväll och jag ska snart möta upp några vänner för att se premiären av Snabba Cash. Ska jag vara ärlig hade jag hellre velat se Alvin och gänget men eftersom kompisarna röstade på denna ger jag den en chans. Annars föredrar jag faktiskt barnfilmer framför gangsterfilmer! Har dock stora förväntningar på Snabba Cash efter all bra kritik den fått. Men som sagt ni får veta min åsikt när jag sett den, as allways! Ska bara slänga i mig lite tacos som jag satt min bror och hans vänner på att göra nu när huset står tomt. Sedan bär det av mot biostaden:) ciiao
   
,e


MARIA NILA


Jag har varit kär i denna bilden väldigt länge nu..

,tove


GABI WILSON

För otåliga börjar hon sjunga efter 2 minuter!
  

Okej jag är mållös. Elva år gammal gott folk! Är det ens möjligt.. tydligen?

Finner faktiskt inga ord för denna flickan. Hon är 5 år yngre än mig om inte mer och vad har hon hunnit uppnått med i sitt liv liksom. -Hon är känd världen över, -Sjunger som en gudinna, -Spelar alla instrument, -Skriver egna låtar, -Självsäkerheten på topp & söt som socker! Vad har då jag lyckats uppnå med mitt liv? ..Ja det är förtusan frågan. 

Inte för att jag inte är nöjd med mitt liv, men vissa har det för bra för att vara sant kanske.

  

,e

  


TIRED THURSDAY

Måste ju berätta om hur duktig jag har varit den här veckan! Eller ja, än så länge iallafall. Let's make the list.

Söndag: Sova lagom länge, till stan-köpa skidgrejer, träna fotboll, inget godis.
Måndag: Skola, nästan i tid, träna dans, inget godis.
Tisdag: Skola, cykla överallt i hela stan, barnvakt, inget godis.
Onsdag: Skola, träna fotboll-dunderjobbigt, inget godis.
Torsdag: Skola, stan, träna på gym med angi, inget godis-än så länge..

Kan ju inte låta bli att vara lite stolt över mig själv. Inget godis (då menar jag alltså inget onyttigt som godis, chips & choklad mm) och tränat 4 av 5 dagar! Känner verkligen hur bra det känns att komma igång igen efter lovet. Dock är jag dödstrött. Det har blivit sena kvällar iochmed sena träningar långt borta och barnvaktande.

Just nu sitter jag och vilar mig. Pillar med photoshop utan vidare resultat:


Det är ju inte precis photoshop som är mitt intresse, utan fotograferingen. Men snart är det vår och då kan man börja ta bilder som kanske denna:


Eller denna:


Mjaa, kanske inte.. Men det är värt ett försök i vår med nya kameran och allt :)
Nu ska jag vila lite till. Hitta någon bra film att kolla på. Måste bara säga vilken förfärlig cover Guns N' Roses har gjort på låten "Knocking on heaven's door". Finns väl att lyssna på överallt ifall ni vill höra. Tycker det är så tråkigt när folk gör cover's på balader och försöker göra om dom till något rockigare. Nej nej, Erik Segerstedt gjorde den bäst i IDOL!

,tove

MMMUFFINS


Kan någon komma hit med en sånhär till mig? PLEASE

,tove

EN GAMMAL GODING



,tove

TEXT

"Storybook endings, fairy tales coming true
Deep down inside we want to believe they still do
In our secretest heart, it's our favourite part of the story
Let's just admit we all want to make it too."

,tove

TORSDAG

Torsdag eftermiddag och jag tycker faktiskt att dagen varit helt okej hittills. Startade den med att försova mig i en timme eller två på morgonen så jag missade första lektionen. Annars har dagen nästan bara bestått av håltimmar då man bara glidit runt och spelat cool i vanlig ordning, tills vi slutade vid två. Så jag klagar inte!
  
Annars vet dom flesta vid det här laget att torsdagar förknippas med fest och ikväll tror jag inte det är något undantag. Skulle tydligen vara något 16 års koncept på The Trend för oss småbarn. Men sen är frågan om man orkar svira om för att dansa natten ut! Det är knappt alltså. Kompisarna är lite veliga, men tror faktiskt att det lutar åt hemmakväll trots allt:)
    
,e
gfchgvj

AJ!

Ellen och jag har på tok för ont i benen för att kunna skriva ett bra inlägg idag. Vi återkommer när vi har reparerat oss.

,tove

DRAFT: JAN. 12, 2010

"Sitter hos Malin där jag är barnvakt åt hennes söta lilla dotter. Hon sussar sött nu och jag passar på att njuta av en kväll av läxor.. Nja, okej jag har en läxa som ska vara inne klockan tolv i natt. Men den är snart klar!

Nu tänkte jag berätta om den där filmen som jag lovade att jag skulle göra.
Filmen handlade om USA och hur samhället är där. Mest om hur rädda amerikanerna var för allt. Man fick veta att det var sjukt många som ägde ett vapen. Ganska läskigt. Man fick ..."

Detta, plus typ ett halvt A4a till om filmen hade jag skrivit igår och jag blev sjukt sur när jag ser att det inte har kommit upp på bloggen. Iaf, orkar jag så skriver jag om allt om filmen. Har lektion nu, hejs.

,tove

PARADISE HOTEL

Ojoj dålig uppdatering från min sida. Ingen nyhet jag vet men så är det när man har fullt upp!
Hade egentligen tänkt skriva lite längre om lite smått och gott men ser att klockan är mycket så säger bara godnatt.
  
Eller okej jag måste bara berätta kortfattat min åsikt om Paradise hotel.
Först och främst lycka att Rami åkte ut i kvällens avsnitt. Hade egentligen inget emot honom men så sjukt retfull. För det andra är Franscesca bara irriterande. För det tredje Cimon.. går det att inte älska honom liksom? Han är helt klart favoriten. Störtskön personlighet. Stört skön stil. Och för att inte tala om hans flin eller garv som han uttryckte det när Rami rök.
Sist men inte minst Pontus. Haha seriöst vad har det tagit åt killen. Ensamvargen själv. Hänger med sig själv, pratar med sig själv, sysselsätter sig med att gå runt i cirklar och jaga apor. Så sjukt härlig kille. Riktig tovellen-anda! Dock kanske inte han passar in i Paradise hotel men han stod iaf för kvällens underhållning:)
  
Ska sluta babbla på som värsta Paradise Hotel tönten nu och gå och lägga mig. Börjar klockan tio över åtta imorgon..kul!
  
,e
fzxdgch
Love him. Dock kan jag tycka att just hans tatuering kan bli för mycket, only so you know it guys!


DECORATION





Detta är något som jag tycker är galet snyggt! Har man en stor, vit tom vägg ska man definivit satsa på något sånthär! Tänkte vi behövde lite andra tips än bara film, musik & mode hehe.

,tove


SCHOOL

Tänkte att jag skulle bege mig hemåt nu. Börjar bli hungrig och är jättetrött. Trots att jag hade sovmorgon till elva. Träningsvärken smög fram i morse och jag går inte vackert. Fotbollsträning & dans. Jag får alltså skylla mig själv. Men bra känns det!

Har haft två lektioner idag. Matte & engelska. Engelskan är en sådanhär lång lektion som har hållt på sedan tjugo i ett. (Klockan är halv fyra nu). Så jag börjar bli lite trött.. Vi har skrivit en uppsats om filmen vi såg igår. Lovar att jag ska skriva om den när jag kommer hem. Lektionen slutar nu och jag måste skriva ut min uppsats och lämna in den till min lärare. Ciao!


Hittade denna bild & blev så sjukt sugen på dedär påsarna med dessa goda chokladsaker man köpte på ICA för tio kronor innan. Åt dom HELA TIDEN i sjuan :)

,tove

MONDAY

Idag har det verkligen inte varit min dag. Cykla till skolan. Gick inte -stormvind. Gå sista biten till skolan. Gick inte -ramlade i snön. Hinna i tid till skolan. Gick inte -tog en halvtimme från mig till skolan. Alltså sjukt sakta.. Gå (normalt) i trapporna till aulan på tredje våningen. Gick inte -träningsvärk. Försöka vara glad. Gick inte -vi började dagen med en film om mord i USA.

Jag skulle kunna fortsätta, men det blir ganska enformigt. Min dag har somsagt varit lite tragglig. Har lite (faktiskt bara lite) ont i benen sen träningen igår. Den förbättras nog på pga av att dansen drog igång ikväll. Men det är jäkligt skönt att vara igång nu! Det har varit för mycket slapp på lovet.

Äsch, jag hade ju tänkt skriva om filmen. Hade kommit halvvägs men då försvann allt det jag skrivit om den.. Får göra en Ellen och säga "Jag tar det imorrn".


yummmmmi!

,tove

BAD HAIRDAY

Ännu en ny vecka. Går det ens att vara i topp form en måndag? Känner träningsvärken i benen och blir bara trött av tanken på alla prov nu i framtiden och vårt nya schema! Helt jätte seriöst det måste varit en sadist som lagt upp vårt schema. Dom har tagit bort all sovmorgon och gjort så vi börjar tio i åtta varje dag som det ser ut nu och slutar runt halv 5 någon gång!
  
På tal om sadist visade dom Exorsisten igår på tv. Och ni tror jag kunde somna igår eller? Knappast. Okej jag har sett den innan men filmen är bara så sjukt äcklig! Har fortfarande bilden av flickan i huvudet.
Tänkte lagt upp en bild på henne men då kommer ni också få sömnproblem så jag låter bli.
  
Tänkte iallafall höra om någon hade något bra tipps på frisyrer eller liknande så är jag öppen för förslag. Är så sjukt trött på min kalufs. Fick seriöst en chock när jag vaknade upp imorse och såg ut något i stil med..hur ska man beskriva det, elchock? Det jag ville få sagt är att jag är ute efter lite förändring och eftersom jag själv är ganska enkelspårig (toffs eller utsläppt med andra ord) så vore det det kul med lite tipps från någon mer erfaren:)
  
,e
nbsrdzs
Thats what I'm talkin about. Känner mig något mer i stil med..
luhi
Lampskärm..?

LEIGHTON MEESTER






Nu när jag endå är inne på gossipgirl vill jag hylla nästa tjej. Hon är nog en av de vackraste personerna som finns! Hon kan sjunga också. Är hon är sådan lyckligt lottad som kan & har ALLT?


Finns även två låtar på spotify. Vad tycker ni?

,tove

TAYLOR MOMSEN





Tjejen är 16 år..(!) Det är något speciellt med henne!

,tove



PICS




Såhär vill jag känna mig idag.

,tove


JAG ÄR HUNGRIG

Det luktar friterade pommes i vår lägenhet.

Varför utsätter du mig för dessa prövningar Gud?
VARFÖR?!

Äsch, godnatt ..

,tove


BÄSTA SÖNDAGEN PÅ LÄNGE!

Hola guapas. (flashback-mallorca) Hur har eran söndag varit? Tycker iallafall att det är på tiden att jag berättar vad jag gör på fritiden och inte bara lägger upp en massa annat. Kan beskriva min söndag med ett ord. Proud. Fier. Stolt. Okej, tre ord. Samma betydelse.

Gick upp i hyfsad tid, runt tiosnåret. Åt frukost, duschade, åkte in till stan (Hansa city) med pappa. & jag som var så sjukt taggad på en runda i MODE-huset. Jag verkar vara den enda kalmarbo som faktiskt inte har varit där inne en enda gång sen invigningen i .. somras? Anyway, det fick jag såklart inte då våra ärenden höll oss till Stadium på andra sidan av "cityn". Det skulle köpas skidkläder till mig. Det blev en röd everestjacka, ett underställ & ett par vantar. Måste även hitta mig en olle. Japp, ni hörde rätt. En olle. En tajt sak som sitter runt halsen och som vanligtvist används av treåringar. But I love it! Mamma hittar inte min.. (ja, jag är så misslyckad att jag faktiskt har en egen! Undrar bara hur gammal den kan vara..) Så det måste jag köpa mig en. Sjukt praktisk, dock inte så snygg.

Vi gick även in en sväng på Mediamarkt bredvid. En av pappsens favoritaffärer. Mjo han har tur han.. Där försökte jag leta rätt på något filter (I think?) till kameran vid namn bokeh. Hittade såklart ingenting som de senaste femtio gångerna.. Men om någon vet vart man kan köpa denna bokehgrej, hör av er! Blev även sjukt sugen på att köpa mig en ipod. Är ju så himlans praktiskt. Mycket bättre än att släpa runt på mobilen. Som förövrigt håller på att dö.. Att ladda telefonen har sedan länge inte fungerat & nu börjar även mina headsets bli svåra att stoppa in i telefonen. Skitmobil. Så, en ipod skulle ju inte sitta helt fel nu.

Nu till slutspurten. Ni kanske börjar undrar vart jag ska trycka in ordet stolt? Det kommer nu. (trots att jag är ganska stolt att jag kom upp i morse, OCH hann duscha och fixa mig på en halvtimme!)

Ellen tvingade iväg mig på hennes fotbollsträning. Eller ja, tvingade kanske var fel ord, men hon övertalade mig. Ha! där har vi ordet! Jo somsagt, Ellen övertalade mig att följa med på hennes träning. Och jag hade inte så mkt annat för mig denna söndagskväll så jag följde lydigt med ut till nybro (tror jag) och spelade fotboll i två timmar! Gud kommer straffa mina ben imorrn. Då dansen drar igång, great! Har faktiskt saknat fotbollen. Fattade det först nu. Men jag får se hur jag gör. Ska vara med och träna på onsdag också. Men det blir ju ganska besvärligt att vara så sjukt otränad när alla andra har tränat hela vintern, men vi får se helt enkelt!

Så där har vi det. Jag är stolt att jag följde med på träningen och inte sa nej. Jag är stolt över mig själv som orkade träna i två timmar. Stolt för att jag inte klagade och gjorde mitt bästa (faktiskt) hela tiden. Och sen är jag lite stolt över Ellen som övertalade mig. Så puss på dig bell!

Shit vilket långt inälgg det blev nu. Får avrunda och gå till sängs för att vara utvilad för en ny vecka i skolan. Ny dag, nya möjligheter. I skolan? Knappast. 

en fotboll 
Ska jag skita i fotbollen? Fortsätta? Lägger en 50/50 på den och låter er avgöra!

,tove

NY BIL

Vi (eller ja, mamma) har köpt en ny bil!


Visst är den snygg? ;)

,tove

BARA SÅ DU VET MAMMA,

Om dom här hade funnits i Sverige hade jag köpt dom åt dig!



,tove


RUBRIK

Favoritnamn: Har alltid tyckt om Alice, eller Filippa. Jacob på killar.
Favoritmat: Pommes, lövbiff & bearnaisesås
Favoritålder: 16-19 typ
Favoritdjur: Trotsar Angelica & c.o och säger katt
Favoritårstid: Sommar
Favoritmånad: Maj - Juli
Favoritland: Grekland
Favoritstad: Göteborg 
Favoritblomma: Prästkrage och ros
Favoritträd: Har ingen dirket åsikt om träd hehe.. Men björk kanske? Eller en bok?
Favoritskola: Vasa än så länge ;)
Favoritlärare: Lasse! (från högstadiet)
Favoritfärg: Svart på vintern, färgglatt året om!
Favoritprogram: Paradise hotel, Top model, Robinson
Favoritserie: One tree hill, Vänner
Favoritfilm: Peter Pan
Favoritdoft: Nina Ricci
Favoritskådespelare: Jude Law
Favoritskådespelerska: Noomi Rapace
Favoritartist: Lily Allen
Favoritgodis: Choklad & surt
Favoritämne: Musik
Favoritsiffra: 17

Smart&ful/snygg&trög
Cola/Sprite
Choklad/Lakrits
Hund/Katt
Svart/Vit
Söt/Sur (förmodar att vi pratar godis?)
Hockey/Fotboll
Harry Potter/Twilight

Atcion/Komedi
Party/Hemmakväll
Facebook
/Msn

,tove



TATOO

Satt precis och pratade med en gammal vän om tatueringar konstigt nog. Jag vet inte riktigt vad man ska tycka om det, vore det något att tänka över? Jag skulle inte direkt kalla mig själv för ett större beundrare av tatueringar. Tänk på att man ska leva med den livet ut! Okej att det kan vara snyggt nu men hur fint är det egentligen om 20-30 år?
  
Nja naturligast är vackrast, eller vad säger ni? Fast jag måste erkänna att jag är lite sugen på något litet. Kanske får bli av nästa år, men samtidigt skulle jag ha ganska mycket beslutsångest. Det finns ju så sjukt mycket att välja mellan. Motiv, text, färg, vanlig, stor, liten och framförallt vart vill man ha den?
Tycker själv att det ska vara en betydande text eller liknande som står får något eller någon och utan färg! Eller någonting personligt och fint iallafall.
  
Okej jag ska lägga ner funderingarna och se hur det blir helt enkelt. Kom faktiskt på ett nytt nyårslöfte eller mål nu när jag ändå nämner det. Från och med nu ska jag släppa lite på tyglarna och ta det mesta som det kommer istället! Det går inte att ha full kontroll hela tiden och alltid försöka vara perfekt. Ingen är perfekt! Man blir bara stressad, paranoid och får en sjukt dålig bild av sig själv och sitt liv när det inte motsvarar ens förväntningar.
  
,e
GCFHV

BOND, SAMES BOND


Sames Bond!

Såhär på kvällen då humorn är sämre än i vanliga fall är sådana små klipp väldigt underhållande. Speciellt det faktumet att han håller i en banan.

,tove

ROBINSON KARIBIEN

Haha gud vad jag tycker synd om Annika i Robinson nu för tillfället. När hon äntligen fick vara för sig själv på en egen strand och den enda person hon INTE vill ska komma till hennes strand är Hasse.. Vem kommer? Jo men är det inte Mr Besserwisser (Brettschneider) him self? Haha stackars Annika ..


Hiss till henne!

hh
Diss till mens(a)killen Hans..

,tove


SUNES SOMMAR

Kom att tänka på detta lilla klipp när Ellen skrev överskriften "se och lär pojkar"



,tove

TOMPA

Tomas ligger på sjukan och kommer få stanna där över natten! Det är sjukt att man kan tycka om en hund så mycket och vara så orolig för att det ska hända den något. Jag har alltid varit övertygad om att "hunden är människans bästa vän" men jag trodde aldrig att det skulle kännas precis som en extra lillebror! Okej nu låter jag dramatisk.. är bara orolig för min plutt ♥
  
gtdef
 
,e

SE OCH LÄR POJKAR

Halloj, får börja med att ursäkta dålig uppdatering som helt enkelt berott på att jag inte har tid. I för sig verkar inte många ta illa upp av det. Jag läste igenom lite kommentarer nyss där någon tevlig prick skrivit att tove borde dumpa mig och starta egen blogg.. vilket kanske inte riktigt var så snällt.
Okej så här ligger det till. Alla prioriterar olika saker. Tove brinner för allt kring bilder, färger, former och annat i stil med sånt! Hon går sam/media och får tillochmed lektionstid till att ägna sig åt bloggen så jag tycker man får se det lite ifrån båda hållen. Vi startade denna bloggen tillsammans för att båda skulle kunna skriva av sig lite, tråkiga som roliga inlägg. Sen om toves är intressantare så okej men vi kommer inte splittra på oss för det. Tråkigt men sant :)
   
Till roligare saker. Tänkte återigen tipsa lite snabbt om denna grabben. Killen har koll så se och lär pojkar!
 
dxcfgmh
,hj
h,j
cfvhg,
Värt att ta sig en titt? Killen är grym och bara faktumet om att han är lika gammal som oss är också ganska sjukt måste jag säga. Favoriten är ändå understa bilden, like it! Så här har ni lite inspiration pojkar.
  
,e

NAILS


Hallå, vem skulle inte vilja ha dom här naglarna liksom?

,tove

WELL, RANDOM

bild
bild


,tove

ELIN KLING

elin kling

Kvinnan har på tok för mycket kläder! Skulle kunna ge vad som helst för att få dessa outfits! Eller ja, nästan vad som helst ..

,tove

MARIA LARSSON

Jag och Helena satte oss och tittade på en film som vi hyrt. Tror ganska många har hört talas om den. Maria Larssons eviga ögonblick.

Den var bättre än vad jag förväntat mig. Men dock ingen tiopoängare. Filmen berör dock mer när man vet att den är verklighetsbaserad. Och jag är ju även en mediatönt och tyckte därför det var häftigt att se lite hur den gamla fotografiken såg ut. Hennes bilder var jättefina, men jag håller mig nog till ett minneskort i datorn. Har framkallat bilder på gammalt vis med mörkerrum och shit i skolan, och jag tror inte jag har det tålamodet, hehe.

Filmen handlar om Maria Larsson (Maria Heiskanen) som bor i Malmö med sin man (Mikael Persbrandt) och en massa barn. Den utspelar sig i början av 1900-talet. Mannen slåss, super & knullar runt. Hon gör allt förutom det. Det är krig, hon tar bilder med en gammal kamera, möter någon dansk fotograf osv osv.

Filmen har nominerats till en rad olika priser som t.ex. en Golden Globe. Filmen var även Sveriges Oscarsbidrag. Den nominerades i samtliga åtta kategorier till Guldbaggegalan där den vann fem av dessa. Så svenska folket verkar iaf gilla filmen. Kan vara för att jag är lite trög eller att den bara inte är riktigt klassad som tonårsfilm som jag inte var helt hundra till den. Men jag ger den 7,5 av 10.



,tove


HDR

Någon mer än jag som upptäckt hdr-bilder? HDR står för High Dynamic Range och hdr-bilder är i princip olika bilder på samma motiv med olika exponeringar som sedan läggs samman till en bild. Usch det lät extremt flummigt men gör så att en bild kan ha både väldigt ljusa och väldigt mörka bildpunkter. Resultatet blir sedan väldigt coola bilder med mycket färger och kontraster. Lägger ut lite expempel så ni själva får se.

















'herr larsson


300 DAYS OF SUMMER

Jag vill ha vår och sommar nu. precis nu. 12 minus är verkligen inte kul någonstans. förbannat kallt och halt är det ute. Jag skulle verkligen inte tacka nej till att åka till något varmt ställe i några veckor.
Något jag skulle vilja åka till är New York. Verkar vara en grym stad med mycket kontraster beroende på i vilken stadsdel du är i. Mycket att kolla på och mycket shopping. Skulle också vilja åka till London.London känns som en väldigt chill stad med massa olika småbutiker, parker och muséer Sen kan man inte annat än älska londondialekten som låter så sjukt coolt, kolla bara på Green Street Hooligans. Skulle dock inte tacka nej till Paris heller som ser ut att vara en mycket vacker stad...

NEW YORK




LONDON




PARIS



Näe nu vill jag ha sommar så att man kan gå klädd i sånt här!:


Hot or Not? Håller iaf på och införskaffar t-shirten och jeansen och resten får jag ta när pengarna kommer!

'herr larsson

LISTEN


PUSH TO PLAY.

,tove

RANDOM PICS








,tove


SIMPLY THE BEST

"Make a wish and place it in your heart.
Anything you want. Everything you want.
Do you have it?
Now believe it can come true.
You never know where the next miracel is gonna from, the next smile.
The next wish come true.
But if you believe it’s just around the corner.
And you open your heart and mind to the possibillyty of it,
to the surtenty of it, you might just get the thing you wished for.
The world is full of magic, you just have to believe in it.
So make your wish.
Do you have it? Good.
Now believe in it, with all your heart."

- ONE TREE HILL, den klokaste & bästa serie som någonsin visats.


VISA VID VINDENS ÄNGAR

Nu när vi är inne på vårkläder och sådant så vill jag bara framföra ett litet budskap;
JAG VILL HA VARM VÅR NU!!!

Jag saknar sommarkvällar med vänner, brunbrända ben, fräkniga kinder. Jag älskar färger och längtar efter att kunna mixa och matcha utan att behöva ha en massa svart på mig hela tiden. Jag saknar vitsippor, påsk, valborg & syréndoften. Men jag får nöja mig med att lyssna på Håkan nu ..

klockaklockaklocka
Dessa tre klockor är jag lite sugen på. Knokk vet hur det ska se ut!

,tove


LA REDOUTE ...

Blir lite förgrymmad när vi får hem laredoutekatalogen. Outfiten och speciellt kavajen på framsidan är helt rocking fantastic! Men finns den med i själva katalogen? Såklart inte.. Vad är det om liksom? Ha plagg på förstasidan som sen inte ens går att köpa? Jag SKA ha den där kavajen, that's it!

Gick inte att hitta större bild..

,tove


FUNNY FRIDAY

God morgon kära vänner, klockan är halv åtta och ni undrar kanske vad jag gör vaken då vi har sovmorgon till halv tio..?

Jo, det kan jag förklara för er. Genom att hissa och dissa.

Hissen går till liv i huset. Våra nya grannar (har dock bott här sen i september typ) som har tre barn lever nu sitt liv i lägenheten över oss. Det är kul med nytt folk. De verkar snälla. Så det är hissen. Dissen är lite mer invecklad. Familjen innan hade tre också tre barn men i åldrarna 24, 22 & 18 typ. När jag var mindre stördes jag som sjutton av allt spring i trappen om nätterna. (Trappen ligger vägg i vägg med mitt rum) Men nu när jag blivit äldre så trodde jag att jag skulle slippa sånt. Men icke, dessa barn med åldern 3-13 gör mina helger och vardagar ett rent helvete. Har jag sovmorgon, väcker dom mig både i trappen och vid cykelstället (som är utanför mitt fönster) runt sju-halv åtta. Har jag ledigt helt, väcks jag att dom skriker, leker, springer, bråkar både utomhus och inomhus. Är det vardag så måste jag typ krypa runt på golvet de 20 minuter som de tar för hela familjen (jaja, alla åker ju samtidigt..) att hämta sina cyklar, spänna fast barn, diskutera ngt onödigt och säga hejdå till varandra..

Blir ju mest besviken att jag inte kan "ge igen" då ingen hör mig när jag klampar extra högt på undervåningen eller kommer hem sent på nätterna, hehe ..

Så där. Nu har jag lyckats ödsla lite tid här vid datorn. Nu tänkte jag göra mig en god frukost innan jag får sjuss (nej, jag kan inte stava till sjuss..) till skolan. Mamma ska hämta vår nya bil idag också :D spännande!


Varför har jag missat denna film?  Grinchen eller något sånt heter den va? Eller jag kanske har sett den.. Kommer inte ihåg hehe. Jag visste att det var Taylor Momsen som spelade den söta lilltjejen till vänster dock, så jag hänger med iaf ;) Men tycker ni inte att Taylor (som är jämnårig med mig btw) börjar se lite för smal ut? Okej, hon har altid sett smal ut med kolla hennes arm/rygg..

,tove

NATTUGGLA

Känner att jag borde gått och lagt mig för länge sen nu.. men är man nattuggla så är man! Får ta och ändra på det för det känns som att det har gått lite över gränsen när jag sover knappt 3 timmar om dygnet och somnar konstant i skolan. Jaja shame on me:) Ska bryta trenden nu och sova lite, godnatt
  
,e
gh,j

WELCOME TO THE HIMALAYAS!



En snöig kall kväll som denna. Monster's inc. bjuder på tio sekunders humor. Tråkigt dock att inte hitta den längre versionen på svenska, menmen here you go!

,tove

HURRAHURRAHURRAHURRA!

Måste ju även sjunga för Noran som fyller 7 år idag.
Grattis på dig min stora ängel!

,tove

TYPICAL THURSDAY

Nehe, nu har jag försökt få upp denna jäkla bloggsidan i en evighet! Vad är felet liksom? Kommer till någon söksida vilket är ganska irriterande eftersom det har hänt många gånger de senaste dagarna -.- Men nu är jag iaf inne. Ihopkurad i min soffa med filt och tofflor efter en dag i skolan. Som inte var det roligaste precis men inte heller det tråkigaste. Det värsta var väl idrottslektionen klockan åtta i morse.. Det är då jag brukar sova som bäst. Men icke! Idag var det hård, hård träning som gällde. Våra gympalektioner är utan överdrift värre än att gymma. Löpning, enormt mycket styrka & sedan några andra varierande övningar. Jag klagar inte över själva lektionsinnehållet. Det är bara det, vem orkar kämpa 100% när man är nyvaken? Och sedan gå runt halväcklig hela dagen? Hoppas verkligen att de lägger idrotten som sisa lektion nästa år.

Men annars har min dag varit bra. Jag & Joanna fick högsta betyg på vår Columbuspresentation och vi åt .. (trummvirvel) MAKARONER OCH KÖTTBULLAR! haha, vad förvånande va? Jag trodde att jag skulle vara tröttare idag än vad jag är. Fick inte så himla mycket sömn i mig i natt då dygnet fortfarande är vänt åt fel håll.

Imorrn har vi sovmorgon till halv tio, får förmodligen reda på våra engelskaprov & sedan två lektioner innan vi slutar runt två. Då blir det att åka ut till pappa för att tillbringa min helg där. En lugn och skön helg. Hopas på att kunna ta lite fina kort med all snö som kom idag. Kanske även ska in till stan och köpa en skidjacka. Om sju veckor bär det av till Åre. Underbart!

Nej, nu ska jag inte sitta mer vid datorn. Har lovat mamma att trappa ner på det och göra lite vettigare saker ist. Som att .. städa rummet, plugga och annat tråk. Haken är då att vi inte har några läxor. Och mitt rum är städat. Sitter nog kvar här i min sköna soffa, fortsätter lyssna på musik och tar upp min bok. Kan inte släppa twilightböckerna. Nu utmanar jag mig själv med den engelska "Breaking dawn". Får se hur det går, men jag har väl lite fördel eftersom jag redan läst den ett x antal gånger på svenska.



,t


SOMMARTIDER HEJHEJ

OJ vad jag blev sugen på sommar nu! Okej att jag sa att vinter,jul och snö var mysigt men hallå.. julen är över och därför borde även vintern och all snö vara det.
Kom hem från skolan nu för ett tag sen djupfryst från topp till tå. Vill någon tala om för mig när det ska sluta snöa. Som sagt det är mysigt men är det inte bara så..2009?:) Tycker iaf att det kan bli vår nu.
  
Första dagen i skolbänken var det idag också, och det kändes väl okej! Bättre än vad jag trott dock var jag sjukt trött efter att ha sovit i 1 timme igår natt på grund av att min elaking till bror och hans huliganer till kompisar hade "pojkarnaskväll" eller borde jag säga natt! Dom satt iaf uppe och skrek och hade sig till fifa hela natten, så jag är så lagom pigg nu. Dessutom tvingar angelica med mig till gymmet!
   
Orkar icke, fast och andra sidan kan det vara ganska bra att träna lite och hålla i nyårslöftet! Beachen 2010 säger jag bara. Måste erkänna att förra sommaren var lite dryg då och då. Men inte denna inte! Nej denna sommaren ska banne mig bli den bästa på länge, hål i hatten!
  
,e
gblu
Är lite sugen på alla sommar & vårkläder nu också måste jag säga. Blä på snön!

LIKA SOM BÄÄR

Sitter och kollar runt lite på bilder, bloggar och annat trams. Kom in på någon fanclub till Noomi Rapace. Där slog det mig hur sjukt lika dessa två människor är!


Robinson-annika?


Lisbeth Salander?

Eller har jag fel?

,t


KISS THE RAIN

Hej på er. Just för tillfället är jag inte på bra humör. Är inte irriterad eller arg, känner mig bara jäkligt tom. Ensamheten hjälper till ganska mycket, börjar bli jobbigt att inte ha någon hemma, trots att jag skulle sitta instängd på mitt rum även om mamma var här. Men som sagt, tom är nog rätta ordet. Vill egentligen sätta mig ner och börja lipa. Få ur mig det jag har inom mig även fast jag är tom.. Väldigt konstig känsla. Ännu en sak som hjälper till är min svaghet för pianolåtar. Som denna t.ex. Det är så himla vackert, och samtidigt så.. tragiskt på något sätt. Det låter så ledsamt.

Förövrigt har jag inte så mycket att prata om. Min sista glädje föll för Peter Pan. Levde på den tills nu. Sen var det någon romantisk blaska på tv (som bara får mig att känna mig ännu sämre). & faktumet med att vi börjar skolan imorrn. Peter Pan var jävligt hjälplös då. Klockan tickar och pianotagnenterna rör sig sakta och harmoniskt. Våra timerinställda lampor i vardagsrummet släcks en efter en. Nora fyller 7 år imorgon, hon är en stor ängel nu. Jag är jättepigg och vi har gympa första lektionen imorrn. Klockan tickar och pianot har tystnat. Vi sätter på en annan låt. Vad hände med bloggens utseende? Jo, jag har ju haft det ganska tråkigt idag. Blev det fult? Gjorde ett försök till en milkshake innan. Resultatet blev inte så vidare bra. Det såg mest ut som gammal klumpig mjölk. Dock smakade det ganska gott. Banan & grädde. Vilket inte var ingridienserna.. Men klockan tickar och jag ska krypa mig till kojs. Försöka sova och ställa klockan på halv sju, nej sju. Godnatt.


Hon gör mig glad. Åtminstonde för stunden. Min ängel på jorden♥

,t


PETER PAN

Detta gjorde min dag. Peter Pan visades på tvåan. Den visas ALDRIG på tv. Kommer nog leva på detta ett tag nu. Den är ju så himlans fin, verkligen helt underbar! Har ni inte sett den så tycker jag verkligen att ni ska göra det.




,t

CLOTHES

Hittade lite saker på H&Ms hemsida som jag var tvungen att ha.



Sommar skulle verkligen inte sitta fel nu, är verkligen så sjukt trött på vinter!

,t


PARADISE

God morgon mina kära vänner! Klockan är snart tio i tolv, och vi är uppe! En jävla bedrift alltså. Men imorrn börjar skolan så det är väl på tiden att man vänder tillbaka dygnet. Kvällen igår blev trots allt väldigt lång.. Vi fann oss själva sitta och kolla DANSKA paradise hotel liksom. Klockan halv fyra.. Då har man inte mycket till liv alltså. Men det var ganska bra, har erfarenhet av att den serien är lite lite grövre än den svenska. & trots att "prattexten" kom typ en kvart senare så att vi inte fattade så mycket så kan vi ändå säga att den var det. 10 personer från Danmark, och så lyckas dom ta dit 5 personer som har haft ihop det.. En kille träffade sitt ex som han hade varit otrogen mot. Och en annan träffade också sitt ex som han hade varit otrogen med, PLUS tjejen som han hade varit otrogen med, hehe stackarn.. 
   
Menmen, vi hade ganska kul åt det iaf.. Satt och väntade på att avsnitt 24 (den svenska) skulle komma upp på tv6, men icke. Vi började läsa lite bloggar och efter att ha läst Cimons blogg höjdes han i våra ögon. Sådan sjukt skön kille!
  
För att citera:
  

Cimon, kan du tänka dig att gå på bio med mig?

JA, snälla kan vi se Avatar 3D? Ingen vill se den med mig, förstår inte varför?

   

Skulle du kunna vara med i Big Brother?

Alltså, känns ju redan hyffsat kört. Så varför inte

 

När kommer du till Borås och dejtar?

Jag vet inte ens vart Borås ligger, så det kan ta ett tag du...

 

Vi är två blonda kusiner på 16 år som tycker du är urläcker! Om du skulle ses på krogen, vad skulle krävas för att du skulle gå hem och ha sex med oss båda två?

Rohypnol

 

Är det sant att du har 3 barn?

Let´s hope not

 

Hehe, lite smakprov. Läs hans blogg här.

 

Nehe, nu ska vi ner och äta frukost, ha en fortsatt bra dag, cha cha!

 

,t & e 


RUBRIK

Jaha, sitter här hos ellen nu. Har inte så jäkla så kul om jag får säga det. Vill ligga i min säng. Mest för att jag vet att jag måste GÅ hem till mig imorrn, vilket inte är så himla roligt. Men jag har fått min önskan igenom, att kolla på Harry Potter. (& ja, cred till ellen som satte på filmen "helt utan hjälp") Drömde om Jude Law inatt påtal om ingenting.. Han är nog världens mumsigaste! Missade paradise hotell ikväll också, vilket bara gör mig ännu mer irriterad med tanke på att jag vet som åkte ut och allt har twistast till sig men jag har inte fått se det :'( Menmen, får se vad jag tar till mig nu. Sitter nog här till någon börjar klaga på min brist av trevlighet.. 
Nu ska vi tydligen diskutera pojkvänner, ciao!
,t

Harry Potter, CHECK!

BARA SÅ ATT ALLA VET LYCKADES JAG PRECIS SÄTTA PÅ HARRY POTTER UTAN NÅGON SOM HELST HJÄLP AV NÅGON. INTE ENS TOVE KLARADE DET! JAG SOM ÄR VÄRLDENS MEST OTEKNISKA MÄNNISKA LIKSOM:)))
..haha och nu kom jag på att det där kan misstolkas ganska hårt! Nej jag satte inte på Harry Potter i den bemärkelsen. Jag satte igång Harry Potter filmen på vad jag ansett vara vår omöjliga tv och dvd. Vad sa ni nu då suuuuckers? En bra början på kvällen, man slutar aldrig förvånas över sig själv!
   
,e


MYSKVÄLL AT MY PLACE

Myskväll at my place blir det ikväll eftersom hela familjen är borta. Sitter nu och väntar på mina ytterst sega vänner som tydligen skulle varit här vid klockan åtta. Och dom anklagar mig för att vara seg???
Iallafall hade jag tänkt att vi skulle hinna förbi ica också innan dom stänger men kom på att jag har ju godisförbud:( Egentligen är det inte själva godiset jag saknar utan bara choklad! Mjauu jag skojar inte finns det något bättre än lite hederlig marabou mjölkchoklad? Jaja nu märkte jag att tove är nere i köket och gräver runt  i skafferierna så jag får väl kila innan hon river stället:) ciao
   
,e
BZDEG


RAYWILLIAMJOHNSON






Haha love it!



Det här är några videos från en kanal på youtube. Killen är sjukt rolig så ni måste verkligen titta på filmerna (den första är dock inte hans). Ska göra mig iordning nu för en natt hos Ellen där vi ska träffa lite annat folk. Sista dagen på lovet nu för sjutton! Hörs senare, ciao!

,t


LITE NYÅRS PICS

Lite bilder sen nyår (innan tolvslaget) som utlovat:
fdcg
jkb.
hv,
kh.v
hv.
hgv.b
.hvjfi
hkv.fibv
szdfxcgn
dfcg
dxcf
dcfgvh
jhv,
fcgv
gvhb
fdcgvh
cfghv
fc v
cfghvbj
   
,e


Sista natten med kusinvitamin!

Tjenixen, kollade precis som resten av Sveriges befolkning på dom två första avsnitten av Paradise Hotel sen uppehållet. Måste faktiskt erkänna att man saknat det lite och att också jag blivit beroende även om jag inte är den störst desperata beundraren som många andra. Haha fast lite roliga var ju avsnitten idag eller vad säger ni Paradiseloovers?
   
Ja för övrigt har det inte hänt mycket idag. Jag, tove och bella har glidit runt på stan hela dagen och har också sett Sherlock Holmes på bio. Som sagt är man filmnörd så är man! Tyckte iaf att filmen var mycket bra om man nu gillar den typen av mystiska och fartfyllda filmer. Hade tänkt skriva lite längre om filmen men det får vänta. Det är ju sista kvällen jag har min kusin här så det får vi fira med att gå ner och laga till något riktigt gott och sedan bädda ner oss i min ljuuuvliga säng. Love it!
   
Juste tove och jag hade ett litet avtal om att vi skulle ha mindre "Vad jag har gjort idag" diskussioner i bloggen och istället inrikta oss på mer läsvärda saker. Så det får jag väl ta tag i imorgon då, godnatt :)
   
,e
ob

I SAD BRR, IT'S COLD IN HERE

Snö, snö, snö. Nu när man vill att det ska bli vår fort som sjutton så kommer det mer snö.. Det blir kallt, sjukt kallt! Men idag när temperaturen har stigit över nollan, så tyckte min mamma att hon hade rätt att vädra eftersom det är så VARMT ute.

1. Varmt kan defineras på olika sätt. Har man sin tjocka everestjacka på sig så är 5 grader varmt. Sitter man i sitt nattlinne så är det inte lika varmt. Tippar på att det är runt 12 grader i vår lägenhet för tillfället. Men vadå, det är ju VARMT ute!

2. Människans normala temperatur ligger runt 37 grader. Har man högre så har man förmodligen också feber. Har man under så borde man frysa ganska rejält. Min kroppstemperatur ligger nog runt 25 grader. Fast jag behöver ju inte oroa mig eller så. Jag menar, det är ju VARMT!

,t

MOT STAN!

Måndag morgon och jag har bara lite panik över att skolan börjar på torsdag. Usch fy och blä. Min kusin har därför i uppgift att få mig på bättre humör nu när det är dags för oss att styra ner mot stan för att shoppa loss i stadens glassiga affärer.. nja inte riktigt kanske! Men värt att ta en titt iaf:) Hörs efter stadsbesöket , Tjosan
  
,e
jv.

SWEETHEART, READY TO GET OUT OF CONTROL?

Angelica, Ellen och hennes kusin har varit här ikväll. Det blev filmtittande och varm choklad (ananas på burk i Ellens fall, hon har ju "godisförbud"). Det blev Gladiator & Harry Potter-goblet of fire, har helt glömt vad den heter på svenska hehe.. Och för er som gillar Robert Pattinson aka Edward Cullen, om det är någonstans han är snygg, så är det som rollen Cedric Diggory!

Ellen lovade då att hon skulle skriva ett inlägg när hon & Bella (hennes kusin) kom hem eftersom dom slapp hjälpa till med disken. Men jag tvivlar starkt på att hon gör det. Tänkte då istället dra upp en lite nattfundering. (Jag kan inte sova eftersom jag är för pigg.. sovit alldeles för mycket den senaste tiden.) Jo, sitter och kollar reprisen på Victoria's secret fashion show 2009.. Kan inte sluta kolla. Haha okej jag ser hur fel det låter men ska bara berätta detta..


Okej, vi ser denna bild. En snygg outft om jag får säga det själv. Tror att det finns folk som faktiskt skulle kunna bära detta. Minus den genomskinliga balettklänningen kanske.. Och jag tror även att dessa tjejers pojkvänner inte skulle ha något emot denna outfit..

Men ärligt, fan vad kul att locka sin kille med "Jag har köpt lite nya, snygga underkläder från Victoris's secret. Ses ikv" och sen komma in med detta:


Eller varför inte detta?:

Vi har ju alla hör talas om peacocking?(Hjälp gärna till med stvningen på den) Hehe, parningsdans på hög nivå! Plus i kanten för den fina fjärilen på trosorna och fågeln på bhn.

Och sist men inte minst:

Här snackar vi alltså om en jäkla filmstudio på ryggen. Band och filmrullar, you name it!

Ni fattar ju att jag skojar, men nu såhär runt fem över tre på natten har jag verkligen the time of my life! Nåväl, ska väl ge sängen ett försök innan jag börjar gå på högvarv, ciao!

,t


SKAVSÅR I ÖRONEN

Joshua Radin - I'd rather be with you
Tryck på bilden. Han är sjukt bra!


Några bilder från denna vinterdag











,t

BIO

Satt och kollade på biostadens hemsida för att boka biljetter. Denna film är ju ett måste! Hur snygg är inte Jude Law liksom?

MUMS!

Det roligaste med alla trailers är reklamerna innan och efter. Har ni tur får ni också samma. Systembolgets reklam som även går på tv. Vet inte vad som är roligt egentligen, men skrattar gör jag!

"- Ska du ha en 7,2a
- Nej verkligen inte!"

"Kan jag ställa moppen här?
- Ja, gör det!
- Jag har ju knäckt två öl så det känns inte bra att köra hem.."

"- Anna du alkoholpåverkad, gå ner!
- Ja just det, det är jag ju!"

Skitroliga ;)

,t


KUSINBESÖK

Söndag.. ja vi vet alla hur urtråkiga dom är. Dock lite roligare idag eftersom jag har mitt charmtroll till kusin på besök. Vi ligger här i min säng och degar och har för andra gången sett Min stora feta grekiska semester. Den blir faktiskt bara bättre och bättre, fast det beror ju helt på vad för filmer man gillar!
Måste iaf rycka upp mig nu eftersom jag ska iväg på fotbollsträning och kommer förmodligen inte hem förrän vid 8 tiden då vi förhoppningsvis ska hem till tovsan. Hörde jag FF? haha nej men vi sköter oss faktiskt Tinna om du läser detta. (Vilket du lär göra)!
   
Ochochoch jag har glömt att berätta om när mamma kom hem med världens sötaste valp för några dagar sen och ville behålla den. Sjukt gullig säger jag bara och Alf skulle den heta som grädden på moset men det blev ju inte riktigt så. Två hundar låter lite väl kanske. Hm har jag redan skrivit om detta? Jaja här är en bild på rasen iaf, herrå
(och bilderna sen nyår är på ingång)
   
,e
DFBVDS
GERA


;PICS















Här är lite random pics från olika resor under åren. Tänkte jag skulle göra mig en liten lista för att ge er lite tips och så :)

1. På första plats kommer Turkiet. Var där hösten hösten 2008. Själva landet i sig var inte så mysigt men hotellet vi bodde på var helt underbart. Underbart vatten, underbar mat! Har aldrig ätit så mycket god mat! Det var även ett billigt land vilket är positivt. Perfekta stället för en lugn vecka med mängder av mat. Buffé.. MUMS! Haha kan inte sluta tänka på maten. Kom nu på att solen gömde sig i några dagar men shit the same, hehe maten slår solen! 

2. Här har jag lite svårt att bestämma mig.. Men måste nog säga Thailand. Nu när verkigen alla åker dit (bloggare som vänner) blir jag verkligen avundsjuk. Det var så sjukt härligt! Billigt, bevarat & .. harmoniskt(?). Man följde varken tid eller dag. Allt flöt på. Vi träffade även ngåra vänner från Kalar som tog med oss till Phi-phiöarna och Phuket. Shoppingen i Bankok var löjligt billig. Tror dock att jag skulle uppskattat Thailand mer nu när jag är äldre. Var där vintern 2007. Nu ser jag det mer som ett äventyr än som en semester. Får dock ge ett minus till boendet (som jag nu inte alls skulle tycka illa om.)

3. Nu blir det ännu svårare. Får nog dela denna plats. Mallorca & Cypern. Om vi börjar med Mallorca(bild 8), där vi var i Augusti 2009. Tror att en av anledningarna var att jag hade en vän med mig, allt blir så mycket roligare då. Vi gjorde en hel del bus och jag tror aldrig att jag har uppskattat en luftmadrass så mycket som då. Vi praktiskt taget levde på dom! Sen var maten sjukt god här med, meloner och pommes åts för mycket av.. Vattnet var underbart och solen lyste varje dag. Sen har vi Cypern, hösten 2007. Där följde Ellen med mammsen och mig och vi hade en underbar vecka. Får dock ge minus till hotell, mat(buffé ska det vara) & alla bussresor till den fina stranden. Annars hade vi det underbart.

4. Nu har vi egentligen kommit ifårn listan men vill bara säga att fjärdeplatsen går till Kretaresorna, den bästa var nog den med pappa sommaren 2009. Samma sak här, maten var god, solen lyste och där badade jag enbart i poolen hela veckan! Nya upplevelser ;)

Det är mina favoritställen. Sen ÄLSKADE jag Paris, trots att jag var där 2005. Det är nog dit eller USA som står högst upp på hit-vill-jag-åka-listan. Om man bortser från Thailand (mest för att få sola, bada & shoppa). Har ju mitt nya intresse, fotograferigen. Tänk er vilka bilder man skulle kunna ta på vårkanten i Paris!

,t


RUBRIK

Haha, kan dom twista till Robinson lite mer? Annika får nya chanser hela tiden. Vilket egentligen är bra eftersom hon är den enda intressanta kvar. Men endå, lag gede?

Tycker hon är cool, samtidigt som jag stör mig lite på henne,
vad tycker ni?


Är irriterad över att folk fortfarande smäller raketer. Okej det ÄR ett nytt år nu. Vi har fattat det.

Mitt nyår var bra förresten, om jag inte berättat det :)
Ska sova nu, hörs imorrn!

,t


Lördags mys

En riktig slapp lördag måste jag faktiskt säga att detta varit. Om man bortser från Bella, Zozan och mitt träningspass på friskis imorse. Känner mig lite stolt sådär och ännu bättre är att jag lyckats hålla mitt godislöfte än så länge:) okej två dagar jag vet men det är ju trotts allt lördag! Som kompensation har jag och bella lyckats klämma i oss 8 kg vindruvor känns det som så nu är man ju så lagom go och glad.
   
Nästan hela släkten är här också och övernattar så jag smet iväg med datorn ett tag för att vila öronen lite. Väldigt påfrestande kan det bli stundtals måste jag erkänna men jag älskar dom alla endå:) Just nu kör grabbarnaboys kurragömma här och springer ut och in i rummet hela tiden och vänder upp och ner på stället som jag faktiskt varit duktig nog att städa imorse. Inte okej..
   
Nu ska jag leta upp min kusin som förvånansvärt nog försvunnit? Iaf var hon och jag uppe på ica innan och hyrde en film som vi redan hunnit se. Min stora feta grekiska semester hette den och jag tycker att den var väldigt bra faktiskt. Kanske lite dryg stundtals men annars väldigt.. mysig:) tror det kommer en längre recension sen, tjaaao
  
,e
jlgv
  

RUNWAY ANGELS











Victoria's Secret fashion show 2009
Alla är så vackra! Här har vi min favorit. Doutzen Kroes. Hon måste verkligen vara anledningen till att modellerna kallas för angels. Hon ser ju helt magisk ut. Hon har även inte samma skinny kropp som de andra modellerna har. Och med det menar jag såklart inte att hon är tjock utan att hon är mer vältränad och har mer former.









Såg ni showen? Vilken modell är eran favorit? Vann rätt tjej?

,t


2010

Jaha nytt år med nya möjligheter. Tycker att 2009 faktiskt var ett lyckat år med både motgångar och framgångar. Tänker därför faktiskt anstränga mig för att 2010 ska bli så bra som möjligt. Hm kanske några nyårslöften vore på sin plats?
  
För det första har vi nyttigheten. Jag tänker inskaffa godisförbud så länge det håller och sen ändra löftet lite efter tiden går (feel proud). Sen ska jag sluta låta mig styras av andra människor och inte låtsas vara någon jag inte är. Oj vad det här blev dramatiskt nu:) Nej men jag kommer faktiskt inte på så mycket mer för tillfället så jag lägger på lite på listan när jag listat ut något.
  
Gårdagen var iaf.. kanske inte som jag tänkt mig men ändå kanon:) Vi började hemma hos anna där vi lagade trerätters,dansade och spelade spel med massa trevligt folk. Vi hade mycket trevligt där så det blev att vi stannade och tog senare en buss in till stan som dom flesta andra av kalmars ungdomar för att fira vid tolvslaget!
Träffade på lite härliga människor vid torget och hamnade senare på någon efterfest om man vill kalla det så? Det var någon liten stuga någon hade ordnat "fest" i men det dög ett tag. Sen gick tove och jag in till stan igen för att äta lite och möta upp några innan vi drog oss hem till mig för att sova. Så det var ett lyckat nyår trotts allt även om jag kan tycka att såna här "stora tillfällen" oftast brukar vara ganska överskattade.
  
Okej men nu ska jag sluta babbla. Tove och jag har glidit runt här hemma hela dagen i pyjamas och spelat buzz & monopol så nu tänkte vi se en film innan vi rycker upp oss för att cykla hem till angelica på myskväll:) tjaao & GOTT NYTT ÅR!
   
,e
sef
(angelica har bilderna sen nyår så dom kommer)


RSS 2.0