punkter

döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööd

hejdå  ,t

punkter

döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööd

hejdå  ,t

måndagmorgon

Efter att jag försovit mig är jag nu iallafall färdig & redo för att åka iväg med nv till Dämmet. Usch ser inte fram emot det alls,(det ser ut att blir regn dessutom). Menmen önska mig lycka till. Ska iväg och möta upp angelica och carro nu, har ju ingen aning om vilket hål dämmet ligger?

hejsvejs ,e

kräftskiva

Hej allihopa, varit lite trött så jag har liksom struntat i bloggen på sistonde men nu är det dags med ett inlägg! Igår hade vi kräftskiva hos pappa, det var väl helt okej om man utesluter alla barn som ville rida rygg, snurras runt, hoppa studsmatta, leka i lekstugan, leka kurragömma mm. För att inte tala om det där med kräftätningen haha!

-Ska man äta hela kräftan?
-Varför är rumpan godast?
-Är det där en bajsträng?
-Det ligger en stjärt på min sko..
-Du ska INTE äta ögonen, förståår du väl tove!
-Kolla min kräfta har bara tre ben kvar nu!
-& min har bara en klo,
-Jag råkade äta upp ett ben, gör det något?
-Kolla här är en bajssträng, i det hålet där!
-Jaha jag trodde det var där man skulle suga.. ojdå!
-Är kräftorna verkligen döda?

Varav jag tog min mat (inga kräftor) & satte mig utanför. Så en kräftskiva med typ 15 barn från 2-10 år är inte en höjdare! & som äldst blev jag såklart lekledare. Så jag gav ungarna en påse chips, satte på håkanbråkan & gick sen upp med "barnen" i min ålder & satte på en mindre barnvänlig film! Gick & la mig hyfsat tidigt & vaknade vid tio idag ungefär :)

Nu har jag precis tittat på sista avsnittet av one tree hill säsong 6 för typ 20:de gången, tårar ..
Ikväll ska jag iväg på dans & imorrn blir det skola igen, wiie ...!

Så jaa, det var väl det jag hade att säga. ses väl senare eller imorrn! 

Hejsvejs ,t 

lördag

Äntligen helg & ledigt, skolan tar kol på en alltså! Haha nej så illa är det inte det känns faktiskt ganska hyfsat att skolan är igång nu och få träffa folk och så (säger jag nu.. nästa månad kommer jag redan vara skoltrött)

Idag är det lördag & jag har varit nere på stan med familjen eller en del av den iaf & först ätit på harrys och sen fikat med mamma lite:) Mycket mysigt faktiskt plus att mina föräldrar är inne i en sådan bra period nu när dom är glada och det smittar av sig så pappa köpte en väska åt mig och mamma gav mig min månadspengen plus pengar till en kofta jag kollat ut, skitbra!
Menmen, har inte en blekaste aning om vad som händer senare..jag får väl se vad resten av dagen har att bjuda på. Juste jag spelade match igår med och även det gick skitbra. Vinst med 4-2 och vi ligger kvar på första plats, dock har jag köttat upp mina ben rejält nu så jag får väl lägga av snart innan hela jag ser ut som ett vandrande köttsår. Jaja ha en trevlig lördag hur som helst(:

Hejsvejs ,e


Dag 2

Andra dagen som kaggnist & det känns faktiskt mycket bättre än igår. Idag har jag bekantat mig lite mer med mina klasskamrater.. det kanske löser sig trotts allt, annars byter jag bara :) Match snart, laddar med att käka chokladmuffins som pappa bakat (mummms) & umgås lite med ville och kanske rasmus. eller ladda låter så fult tycker jag.. är snarare sjukt opepp och vill bara sluta med fotbollen så fort som möjligt. Iaf efter fotbollen tänkte jag möta selma & hitta på något skojsigt.. vet inte vad den tjejen har i kikaren alltså:) det var allt jag hade att säga ,see you bitcheeeees

hejsvejs ,e

gossip girl här!

E sågs när hon va påväg gående till T. Hennes sätt att bete sig såg inte glatt ut, det sägs att hon inte har några kommentarer på hur hennes dag har varit. Så vi får helt enkelt se vad som händer i framtiden. Kanske hon älskar sin klass med alla speciella(inget fel med att vara speciell, jag dömer INGEN) töntar eller så planerar hon redan sitt byte till någon annan skola eller linje.. gott förstaintryck kagg?

you know you love me, xoxo gossip girl!


dag 1 avklarad!

Okej, första dagen på tre långa år på stagg.. Blandade känslor :)
Menmen, jag träffade ngra som va jättesnälla iaf! Killarna lär man ju oftas känna lite senare men dom flesta tjejerna verkar jättegoa (y)! Ellen kommer nog hit snart för ett litet snack om vår dag :) Ska nog gå och lägga mig i soffan med en morot & en tv.


Fängelse? Nej det är en skola.
Faktiskt!

Hejsvejs ,t

skolstart

Första skoldagen & jag tror jag flippar ut.. haha nej så illa är det inte men visst kittlar det till lite i magen. Som tur är börjar vi inte förrän 13.00 på kagg så jag har tagit ut sovmorgon & sen segat bara nu när det är dags att fixa iordning allt. Är hur som helst klar nu för angelica skulle komma hit vid 11 så skulle vi ner till stan och äta innan. Carro kanske också skulle med förresten. Nej usch nu vet jag inte vad jag ska säga mer får hoppas på en bra skolstart helt enkelt även om det känns surt att sommaren är över. Nu kommer angelica.. önska mig lycka till:) 

hejsvejs ,e


dagen innan imorgon,

Jag tror inte riktigt att jag har fattat att skolan börjar imorgon. Är det bara jag som tycker att sommaren har gått ovanligt snabbt i år? & nu nu är det redan början på hösten och ett helt nytt år i skolan men ny skola, nya klasser & nya vänner (kommer såklart ha kvar dom gamla men iaf).
 Bara tanken på en sådan här nystart skrämmer en lite smått även om det brukar lösa sig med tiden. Frågan är hur man ska bete sig första skoldagen? man vill ju göra ett gott första intryck. Men det löser sig hoppas jag som sagt, vissa av oss börjar ju inte förrän 13.00 imorgon medan andra börjar 09.00, hehe:) tänkte kanske gå och luncha på stan innan med mina nya klasskamrater angelica & carro.


Idag iaf vaknade jag vid 11 tiden & är hes som bara den sen i måndags. Vet inte riktigt hur jag bar mig åt men tappade hur som helst min röst vilket kanske inte är det bästa inför uppropet imorgon. Haha jag låter som en man! Det känns som att det finns massa saker att göra så här "sista dagen i frihet" som tove uttryckte det, men frågan är vart man ska börja?
Jag tror att jag blir tvungen till att börja med att städe mitt rum så att mamma slipper dampa & sen vore det bra om jag hann ner till stan en stund innan träningen ikväll för att handla lite nödvändiga saker som..halstabletter? höhö min röst är hemsk, jag får nog gå ner nu och göra mig en stor kopp te:) 

hejsvejs ,e 


(fler bilder sen i måndags kommer)

sista dagen i friheten..

.. Ulf(svenska-engelskalärare) står väl & hoppar av glädje!
Satte klockan idag, på halv nio. Kom upp för ca 10 minuter sen. Bra nu inför skolan imorgon.. Varför börjar jag ens prata om det? Är så himla nervööös! Mår illla bara jag tänker på det. Uppropet, nya klassen, vad ska man ha på sig? Hur ska man "beskriva" sig? USCH! & vädret för tillfället gör en ju inte direkt på bättre humör ..

Menmen, jag hade lovat er lite bilder va? Ja, men då får jag väl göra det :)

Angelica & jag :)

Hihi

Springa i soluppgång (y)

Poolen :)

Vi va såå coola, & sååå rädda!

Flummga kvällar :)

Konsten att bjuda på sig själv :) (topmodel, hehe)




Linköping 08 :)

Midsommar 07 :)

Cypern 07 :)

Cypern 07 :)

En liten bild från åttan I think :)


Såja, nu har ni fått lite bilder, kommer väl ngra till ngn annan dag :)
Ska ut & klippa gräset nu.. Kul!

Hejsvejs ,t

denna rubrik ..

Hello lovers! (ett annat fult sätt att välkomna sina läsare med..)
Igår blev det utgång för vår del. Va hemma hos becca innan vi åkte buss (63 kr fattigare hihi) in till staden för att träffa människor, & det gjorde vi ;) Poliserna uppskattade 500 ungdomar i parken, bra gjort kalmar!! Poliserna får äntligen ngt vetttigt (?) att göra. Ist för att stoppa 14-åringar utan cykelhjälm :) Aja, sen sov vi iaf hos ellen & väcktes klockan nio av grävmaskiner & andra trevliga ljud. Borde inte deras jobbtimmar anpassa sig mer till oss med sommarlov?

Så nu sitter vi här, lite trötta & jag är sjuuuukt sugen på att spela buzz :) meen ellens syskon har (som alltid) "paxat" tvn.. Plus att jag är sjuuuuukt sugen på frukt (vindruvor framförallt) eller kanske en kycklingsallad på corner? :)

Ska ta bussen hem & jag lovar att lägga upp bilder från både igårkväll, mallis & lite väldigt gamla bilder på mig & ella när vi va småttingar :) såå, nu ska vi jaga iväg ellens bröder :)


Hejsvejs ,t

morsning

Godmorgon :) Vaknade tidigt idag och gick upp för att duscha och raka benen och alla sånna vardagsrutiner..jobbigt att vara tjej alltså, ni vet inte hur lättsamt ni har det pojkar. Iallafall nu är jag nyduschad och färdig för att möta upp tovsan på stationen för en runda på stan. Blir antagligen att vi lunchar sedan också på mcdonalds eller nej förresten cafe corner.. deras kycklingsallader är lovley. Senare mot kvällen hade vi tänkt att träffa becca, my ,agnes och bella kanske för lite tjejmys innan vi tänkte göra som resten av kalmarbona och mötas upp i parken.
Haha det är lite roligt med kalmar och alla som bor här.. alla vet allt om alla och rykterna sprider sig fortare än ja jag vet inte vad. Iallafall om en liten ynka person börjar prata om att alla borde träffas innan skolstarten så slutar det med att alla kommer dit(eller nästan iallafall). Usch ja skolstarten på torsdag med, hade nästan glömt bort det. Men orkar inte fundera mer över det nu får ta det som det kommer helt enkelt. byebye

hejsvejs ,e


10:55

Hej allihopa (eller ngra få?)
Kom hem från Mallis i lördags kväll & vi har haft det kanoon! Vackert väder, underbart hav, fint rum osv :)
Vi flög parasailing(sjuuukt scary) & kastade bananer i poolen, lite vardagliga småsaker helt enkelt ;)

När jag kom hem stack jag direkt till becca som hade ett litet födelsedagskalas. Va så himlans trött så jag däckade i hennes säng runt ett, vaknade till vid halv fem typ när ngra gick hem, vaknade igen när dom andra gick & la sig och till sist drog mig upp klockan halv två ungefär. Jag behövde sova tydligen! Så gårdagen blev att bråka med mamma, säga hej till carro & angelica som gick förbi, åka till pappa, träffa syrran, få pommes, kyckling & bearniessås(som om jag inte ätit typ fem kilo pommes förra veckan?hehe) Låg vääädligt länge i sängen innan jag kunde somna. & jag som att klockan på nio idag .. Aja, missade bussen klocman 10:28 så tänkte ta bussen som går.. Ajdå, om 26 miunter. shit jag som skulle ladda upp lite bilder, & jag sitter i  morgonrock . Okej, stresss & felstavning , menmen jag skriver mer sen .


hejsvejs ,t

hemma, bikinitjuv & nv09e

Nu är jag hemma igen från Västervik, eller okej för ett antal timmar sen men har behövt pyssla lite med upp-packning och sånt tråkigt. Iallafalll västervik var toppen (som vanligt).. älskar det stället på sommaren med alla klippor vid havet, stugan precis intill och poolen en bit bort. Träffade amanda också där som jag inte träffat sen ett år tillbaka tror jag. Det var himla kul att umgås med henne eftersom det blir alltför sällan men vi har lovat varandra att det ska bli ändring på den fronten nu, så det håller jag tummarna för:) Menmen ,västervik var great som sagt.. förutom dom två sista dagarna då någon sjuk jävel snodde båda mina bikinisar:s Hur seriöst störda är inte folk alltså när dom går och snor ens badkläder under kvällen när man ligger och sover., det var inte en heller utan TVÅ
Så det var slutet för min sköna tid i västervik och slutet på allt bad och sol. Låg bara inne och kollade fridrott den sista dagen och surade... Jag försökte faktsikt köpa en ny men självklart finns det inget att köpa på stan eftersom sommaren är slut. Jaja det var min resa i västervik kanske kan ladda upp någon bild senare, hur som helst till något roligare. Jag råkade av en slump få tag på mina klasser till gymnasiet och vet nu att det blir nv09e för min del till hösten och frammåt. Känner mig lite nervös faktikst eftersom det redan är om en vecka och att jag inte känner en jävel förutom Angelica och Carro lite som jag träffat genom Tove men det blir nog bra:) Blir det för mycket plugg bara så byter jag..höhö
Mer hade jag nog inte att säga. Tänkte gå och lägga mig nu och sedan sova ut länge för att kunna träffa tovsan imorgon och se hur svarta hon och angelica är när dom kommer med flyget från Mallorca. Jag har ju ingen chans att ta ikapp deras bränna heller eftersom både sverige-solen och & min bikinisar har gått upp i rök.. menmen godnatt nu

hejsvejs ,e 

Jag på en restaurang, glömde säga att mamma & pappa hade bröllopsdag
och jag hade namnsdag.(vet inte vad det är för lustig svart prick på bilden)

Uppdatering

Heeeeei :D
Mallis r helt underbart! Dock liiite for varmt hehe. Men vattnet ar jattefint & vi flyter omkring pa vara luftmadrasser :D Hoppas sverige ar bra? Hehe , jag har pratat lite med ellen & hon verkar fortfarande positiv med att vara i vastervik & inte har , hmm? Menmen , JAG hoppas iaf att det regnar & ar allmant daligt vader dar hemma :) Maste skynda mig lite, har bara  03.45 .. 43 sekunder kvar, ha det bast :D pusssss
Man ser varat rum forrasten, det hogst upp, bredvid den rosa vaggen till vanster!

Hejsvejs, t

MALLORCA!

Nu ger jag mig iväg, vi ses om en vecka :)
Ellen är ju inte heller hemma så ni kommer ju inte få läsa ngnting på en heel vecka!
stackare, hehe! Menmen önska mig trevligt resa :) pussssss


Hejsvejs ,t

14:56

"Chacha bloggen" (hah, lite fult måste ni ändå hålla med om att det låter?)
Sitter är & lyssnar på Janet, slökollar på Vänner samtidigt som jag försöker fixa musik & packa. Vi tjejer ska väl vara kända för att kunna göra många saker samtidigt? Den regeln håller dock inte för mig ..

15:34
Okej, det här gick uppenbart inte bra för mig. Två vänneravsnitt, ett angelicabesök & väskan är lika tom som innan. Suck. Jag måste börja packa! Om sex timmar ska vi vara på flygplatsen .. & jag vet ju hur det kmr bli. Jag går går runt nu och slappar senvid nio har jag panik & spreinger omkring som en duracellkanin. På något sätt känns det som att min packlista är dubbelt så lång än förra gången, vilket är lite jobbigt.

Angelica & jag satte klockan på nio, vaknade halv elva & åkte in till stan. För att göra lite smått bara. Jag köpte en stor påse godis för 30 kr, vi båda köpte varsin luftmadrass & sen åkte vi till biblan, (angelica kan nog öppna ett eget bibliotek hemma snart) jag lånade den första systrar i jeansboken, på engelska. Jag tycker verkligen att dom är bra på svenska så jag ska försöka läsa en engelsk :) I bokväg har jag oxå med Twilight. & nej, jag är ingen jäkla nörd som ääääääälskar filmen & robert pattinson & allt sånt (ni som gör det är nog inte nördar heller, inte alla iaf). Jag tycker fakstiskt nästan att filmen rent av dålig. Eller jag tyckte. Jag såg filmen, & gillade den inte! Men efter jag läst den första boken, som är såå mkt bättre än filmen så såg jag filmen igen och tyckte den va lite bättre. Still, filmer kan nästan aldrig gämnföras med böckerna.

Så, har ni inget bättre för er tycker jag ni ska ge böckerna en chans :)


Nu ska jag nog stänga av mitt internet så jag får ngt gjort. Lägger upp ett inlägg innan vi sticker till flygplatsen!

Hejsvejs ,t

Västervik

Åker till Västervik nu & är borta en vecka framåt. Kommer förmodligen inte ha tid att sitta vid datan förrän jag är tillbaka sen så jag lär inte skriva några inlägg. Får väl hoppas på att Tovsan hinner med att skriva något från mallis, usch jag är så avundsjuka på henne och angelica. Menmen, arrive derci :)

Hejsvejs ,e


packa..

Sitter hemma nu och ska börja packa inför imorgonbitti då jag åker till västervik i en vecka och bor i stuga där med familjen bland annat plus att jag ska träffa min barndomsvän amanda. Super skoj ska det bli. Vi brukar åka dit varje år och måste säga att västervik och "lysingsbadet" är en av dom mysigaste platserna som finns. Trotts detta är jag iallafall sjukt avis på Tove, hennes mor & angelica som drar till mallorca imorgon kväll och stannar där en vecka.. blä på dom. Jaja måste börja packa nu som sagt om jag ska hinna förbi angelica och dom sen & säga hejdå:)

hejsvejs ,e

SP09E

Okej, först & främst vill jag säga till ellen, att jag INTE tkr om bilden hon la upp! Sen vill jag bara säga att jag har fått både min klass & sen ska en vän skicka klasslistan :) Jag fick det dåliga schemat, såklart hehe! Menmen just kan inte mkt göra mig ledsen för imorrn sticker vi till MALLORCA :D Helt underbart ska det bli! Nu ska jag gå ut & ta en promenad, sen ska jag nog ta vara på solen :) Såg på en väldigt bra film igår btw. Eller egentligen va den kanske inte jättebra, men vissa bitar va kul :) Den hette accepted & hade bland annat Blake Lively(Serena i gossipgirl) som skådespelare.


inte långt kvar nu:)

Hejsvejs ,t

klasser?

Varför har alla fått reda på sina klasser inför gymnasiet utom jag? Blir lite smått frustrerad när jag inte har koll plus att jag är väldigt nyfiken av mig. Hur som helst om någon mer än jag ska gå natur på kagg och har fått reda på klasserna så är det bara att höra av sig så slipper jag sitta här som ett frågetecken.
Kom hem från träningen nu iallafall och nu känner jag riktigt av själv att jag vill sluta. Jag har varit lite tveksam innan men nu känner jag hur jag börjat tröttna plus att jag inte tänker ta mig tid till det i framtiden, då är det väl bättre att skaffa gymkort, eller?
Orkar inte spekulera mer i det nu hur som helst utan ska nog gå ner och ta mig en stor iskall dricka och sen lägga mig och kolla på en riktigt bra film:)

hejsvejs ,e


regn regn regn

Morsning korsning, sitter & kollar ut genom fönstret & tar det som att sommaren är slut ,tillråga på det  är  jag sjukt seg idag efter att ha kommit hem typ halv 3 igår från beccas place. Vi hade lite tjejkväll  becca, mysan tove och jag  & påvägen hem slutade det med att tovsan och jag körde race i en rondel med våra cyklar:) Vi är som vi är som sagt.. Har iallafall tillbringat 75 % av den här dagen i sängen och vaknade inte förrän 12 någon gång. Orkar inte göra ett skit idag alltså men har fotbollsträning sen framåt kvällen så får väl piggna till tills dess (om vädret tillåter dvs). Under tiden kan jag sysselsätta mig med Toves personbeskrivning som hon tvingar mig göra.. 


Ellen Flodmark

Fullständigt namn
: Ellen Amanda Flodmark
Ålder: 16 år, 4 månader & 11 dagar för att vara exakt
Stjärntecken: Vädur
Önskar dig i födelsedagspresent: Fyllde år i april som sagt så det dröjer förmodligen ett tag till nästa födelsedag..
Gör: Just nu.. ingenting, sitter och funderar på allt jag måste göra men inte orkar,,
Har på sig: pyjamas
Läser: Inget för tillfället, brukar inte ta mig tid till läsandet annat än semestrar & under skolåret
Intressen: Allt möjligt, flamsa & tramsa men annars är det ju alltid kul med resor, kompisarna & andra tjejgrejer som shopping & sådant.. tränar fotboll också men funderar på att sluta
Familj: mamma, pappa & mina tre retstickor till lillebröder Ossian, Arvid & Edvin. Och min lilla hund tomas ofcourse
Hårfärg: vet inte, var en liten rödtott som barn men under senaste åren har det väl skiftat allt från mörkt till blont & lite till ljusbrun-blond som det är nu
Ögonfärg: Blå
Bästa film: Har ingen dirket favorit men det finns många bra,(toves och mina disney filmer tillexempel)haha
Bästa tvserie: Jag är inget fan av tvserier men tove har tvingat mig kolla på one three hill så nu är även jag beroende, 
Tre nödvändiga saker: Umgänge i första hand (kompisar/familj), & sen är det väl bara vanliga saker som mobil, dator & sånt
Har varit utomlands: Flera gånger
Bästa stället av dom: Turkiet första året var riktigt lyckat faktiskt men sen hade ju Cypern med tove också det där lilla extra förstås.  
Dricker: typ allt, mest bubbelvatten eller loka som jag kallar det
Äter: det mesta :)
Favoritmat: Haha ja kycklingsalladen har ju blivit lite av en favorit men annars är väl allt med kött, och pasta & massa sånt gott 
Beskriv tove sundén med tre ord: knasig, barnslig & "the one and only"
Beskriv din mamma med tre ord: bossig, knäpp &  älskvärd
Beskriv din pappa med tre ord: smart, lustig & älskvärd
Beskriv dig själv med tre ord: lättroad, envis  & speciell (kan man tolka hur man vill)


Scheman

Godmorgon :)
Vaknade nyss upp av mor min som tvingar med mig till MAXI, & jag får väl vara snäll och följa med .. Vi hade skitkul igår hos becca, med morötter & dipp :) Tittade lite på paradise hotel, sen stack vi hem runt två-halv tre. Ska nog ta & ringa ellen nu faktiskt, på tal om inget. Ville oxå berätta att jag har nog sätt mitt schema, det finns två sam/mediaklasser så det finns då oxå två scheman, jag tkr båda såg bra ut men vill dock ha det med idrott på sista lektionen. Skönare att kunna gå hem än att ha idrott första lektionen om ni fattar? Menmen, ska kila till garderoben nu. Vi hörs senare :)



Hejsvejs ,t

carrots for parrots

Ellen kom. Med morötter. Inte en påse, utan TVÅ! Kors i taket säger jag :) Nu får vi bara hoppas att mysan har dipp annars får vi bara äta morötter, & hur gott är det efter ngra stycken? Aja, vi ska nog bege oss till becca snart! Annars va det inte så mkt jag vile få sagt, hehe!


Hejsvejs ,t

En påse morötter:)




Toves inlägg kanske inte är helt åt skogen, det stämmer rätt bra faktiskt:) Det ligger lite i vår natur att sitta hemma någon kväll i veckan med ett par riktigt bra disney filmer,smält choklad & ostbollar. Hihi hela sommaren har väl varit lite av våran högsäsong av ätandet men det tar slut nu när hösten är på ingång. Sorgligt egentligen det här med att börja nya skolor och klasser och allt & inte uppleva den vanliga känslan av att komma tillbaka från lovet till våran knäppa förra klass 9c( det känns lite halvdant att säga förra men that's life ,right?)  Aja nu ska jag inte sitta här och beklaga mig, skulle berätta lite om oss ja.. Tove & jag dvs :).. vet inte hur jag ska sammanfatta oss riktigt men tycker att Tove fått ihop det hela ganska bra där. Vi har haft en ganska upp&ner-vänd vänskap om man säger så, tekniskt sätt har vi varit vänner sen vi var fyra år men riktigt tajta blev vi inte förrän jag och mi familia flyttade in till staden när jag skulle börja 7an och vi hamnade i samma klass. har lite svårt för att beskriva oss och våra dagliga dampanfall som brukar sluta med att vi lägger oss ner på marken och gråter av skratt :D ett bra exempel är våra så att kalla det "smurfdagar", kan berätta mer om dom vid ett annat tillfälle och göra den här lilla söta personpresentationen som tove kokat ihop men nu ringde hon och sa att jag var tvungen att vara hos henne senast 8 så jag får väl lägga på ett kol. Påtal om det kan jag tillägga att jag är seg som få och att passa tider är inte min starka sida, men ska iallafall svänga förbi ica nu och köpa morötter. Haha ja ni hör ju själva.. Myskväll med Tove, Becca ,My & Agnes och det första dom ber mig göra är att spräcka mina fina 500 lappar som jag sparat ihop på en påse morötter :O höhö nåväl ,ha en toppen kväll nu för det ska iallafall jag ha.. jag mina vänner & en påse morötter!

Hejsvejs ,e

detta är vi,

Skaparna av denna blogg heter Tove & Ellen. Två tjejer från en liten stad i Sverige som heter Kalmar. Det finns inte så mycket att skryta om här. Det finns ett slott, massa vatten, två köpcetrum, två mcdonals, en hamn, massa gamla hus & omkring 60 000 människor. Men vi har ändå lyckats ganska bra .. för vi är två vanliga tjejer i en vanlig stad.
Okej, det stämmer inte alls. Jovisst kalmar är en vanlig stad. Men herregud vad jag & ellen har hamnat i ett sidospår. Vi är två små knäppisar, driver med det mesta. Säger chocklad ist för "hej" & "hejdå". Tkr om sunes sommar mer än de barn som filmen riktar sig till. Tittar oxå på Svanprinsessan, Aristocats & Tummelisa. Ska inte skrämma upp er mer. Men det är sånna vi är, lite onormla liksom.

Så .. det här är jag, tove.
Ellen gör detta när hon har tid (hon plockar ogräs nu, hehe)

TOVE SUNDÉN 
Fullständigt namn
: Tove Sundén Karlsson
Ålder: 15, fyller 16 i oktober
Stjärntecken: Våg
Önskar dig i födelsedagspresent: Systemkamera eller kanske en utomlandsresa till österrike lr thailand :)
Gör: För tillfället detta då ..
Har på sig: Fotbollströja & fotbollsshorts
Läser: Twilightböckerna som är SÅ mkt bättre än filmen!
Intressen: Leva livet typ. Tränat fotboll sen jag va 5 men slutade i våras då vi blev det nya damlaget ..
Familj: Mamma, pappa, pappas fru, lillasyster nora(bor i himlen) & lillasyster molly
Hårfärg: Äkta svenskt råttblont på vintern som blit blont på sommaren
Ögonfärg: Blå
Bästa film: Hur långt kan man skriva i ett blogginlägg?
Bästa tvserie: One tree hill, finns det ens ngra konkurrenter?
Tre nödvändiga saker: Familj, vänner & min kära mobil
Har varit utomlands: Jadå, ca 15 gånger ..
Bästa stället av dom: Hm, cypern med ellen va ju heeelt okej samtidigt som thailand va en upplevelse.
Dricker: Mjölk
Äter: Allt onyttigt? hehe
Favoritmat: KYCKLINGSALLAD från cafe corner! ("donken är sååå 2005!")
Beskriv ellen flodmark med tre ord: konstig, dum & bäst
Beskriv din mamma med tre ord: jobbig, dum & bäst
Beskriv din pappa med tre ord: dryg, dum & bäst
Beskriv dig själv med tre ord: barnslig, envis & .. bäst? haha, nae men rätt vild är jag nog.

En fejnfejn bild på hur det kan gå om ens mor säger till killen som kör "banansoffan" att "give them a heavy ride!!" Klicka på bilden och tänk er själva hur det kan vara att få hela ellen på sig samtidigt som vi voltar på den där soffan, inte kul vill jag säga, inte kul. + min hajskräck då ;)

Restaurang,

Nu åker jag ner till stan för middag på Harrys med familjen, (fotboll på tv ikväll så antar att det var pappas och mina fotbollstokiga bröders avsikt). Tänkte iallafall svänga förbi Tovsan där efter och sen skulle vi se om vi kanske kunde ha lite myskväll hemma hos Rebecca senare ikväll, inte helt fel(y)

Hejsvejs ,e

Jag & mina mini-brothers


Design ..

Just nu håller jag på med designen, är lite jobbigt eftersom ellens internet inte funkar och hon har en bild som jag måste ha .. Menmen, vi överlever väl kanske en stund till.

Som kanske endel av er vet, så hade jag en blogg innan denna. Som jag startade förra året. Jag trodde jag skulle bli värsta kända bloggerskan som Kenza eller Elin Kling, & blev lite besviken då jag hade som högst 60 läsare hehe... Nu tänker jag faktiskt inte bry mig ifall ngn läser bloggen, (men läs iaf för ellen bryr sig, haha!) så jag tänker bara skriva för att skriva. Allt tråkigt som händer i mitt liv, från världens konstigaste mamma till världens jobbigaste "styvmamma".

Iaf, nu är sommaren snart slut & vi börjar gymnasiet! Vilket ska bli .. rätt spännande. Är sjukt nervös över min klass, nya vänner, lärare, alla andra elever & allt sånt som jag tror varenda en oroar sig för. Som grädden på moset har mamma slängt mina inloggningspapper till dexter, så IFALL klasslistorna kmr upp inom en snar framtid så kan jag inte se det .. suck!

Som sagt sommaren är slut & det har väl varit en helt vanlig sommar, en äkta svensk en med lite sol & bad. Mkt maneter & alger på öland! Har inte badat mkt i Sverige detta året, tog mig ett kärringdopp på öland förra veckan & sen har jag badat lite på långviken med, men annars ar det varit mdelhavets vatten som gällt! I början av maj åkte mammsen & jag till Kreta, Makrigialos. Ett väldigt fint ställe! Sen i slutet av juni åkte jag med pappa & familj till Kreta igen, tionde gången gillt efterom vi i våran familj är stora fan av omväxling! & nu, på lördag sticker jag, angelica & morsan ner till Mallis :D Helt fucking fantastiskt ska det bli! :) Men nu, ska jag nog återgå till designen och fixa lite stuff :)
här kommer två finfina bilder från vår resa till lkpg!


hejsvejs :)

Hemma

Då var man hemma från Linköping efter två/tre trevliga men kanske lite speciella dagar med Tove och hennes mammi. Som vanligt har vi hunnit med lite allt möjligt av så att säga "våra stuffs" som att hyra tre filmer.. alla mycket bra faktiskt, ta lite fina bilder som förhoppningsvis tove kan ladda upp imorgon maybe (hon sköter det tekniska), shoppat lite smått i Linköping city, ätit masssa mat allt från pasta,kött,choklad,mcdonalds och ostbollar till sallader,tomater och ton av äpplen! Ja vad har vi gjort mer.. Spelat lite disco musik med Tinna, läst barnböcker, cyklat över 2 mil och allmänt bara levt livet i tovellen stuk :)
Haha juste, tove körde på en tant också med cyklen som blev sur och elak, usch för otrevliga moral kärringar som ger sig på oss oskyldiga små barn. Kom på att detta faktiskt är första inlägget jag skriver på egen hand på tal om ingenting.. se där jag lär mig snabbt. Hade iallafall tänkt att gå och pussa tomas (min hund) godnatt nu som jag saknat så mycket och sen bums i säng, Det tär på krafterna att göra sina små resor med Tove och hennes mor kan jag tala om men kul har vi åtminstonde. Sådär nu tror jag att jag renasat min skalle klart för kvällen.. SKITBRA, sweat dremas:)


marley & me

Ellen storlipar, en liten chicken är vad hon är ;) Vi har precis sett klart Marley & me, en sevärd film!

Den handlar om John (Owen Wilson) & Jennifer (Jennifer Aniston) som har nyss gift sig & planerar sitt liv enligt en lista av saker Jennifer vill göra. När dom båda fått bra jobb och har ett hus börjar tankarna om barn att komma fram. John är dock inte riktigt redo för det & bestämmer sig för att ge Jennifer en hundvalp i födelsedagspresent - reavalpen Marley.

Tycker inte vi ska säga mer än så, men vi kan lova skratt & tårar! VÄLDIGT söt film!

linköping

Idag gick vi upp vid tio, helt döda eftersom vi .. ja, vi va uppe liite för länge igår ;)
men vid halv tolv stod vi klara att cykla in till "city". Vägen dit är verkligen fin, små vattenfall & massa kringliga vägar :)

Vi shoppsade en hel del, för min del blev det en transperant svart klänning, en sammetsklänning, ett par svarta jeanstights, en t-shirt med ngt påfågeltryck på, en blå/grön t-shirt, ett par örhängen, ett armband & ett nitskärp. & för ellens del blev det en blommig klänning/topp, ett nitskärp & ett halsband :)
Innan vi åkte hem stack vi till vår favoritbutik "hemmakväll" helt grym affär som har ALLA - och då menar jag alla, filmer man vill se, vi hyrde tre stycken, mammsen köpte ostbollar & chocklad. Så det blir en lyckad kväll :)

Skulle egentligen tagit lite bilder på vägen hem, men åskmolnen ändrade våra tankar så vi cyklade 6 kilometer på en kvart, rätt bra jobbat tkr jag allt, eller vad säger du ellen?

...Haha ja vad ska man säga, det känns nästan som vi för en liten konversation mot varandra här:) Jag som då aldrig dragits in i det här med bloggandet som så många andra.. förrän nu då rättare sagt. Iallafall jag får väl göra mitt bästa även om jag ligger på en ganska klar förstaplats av alla världens otekniska människor som Tove så vänligt nämnt innan. Nog om det ,som sagt befinner vi oss nu i linköping eller är det lindköping med d? har aldrig fattat om det är med eller utan d men jag följer väl på min vän här och skippar d'et då! Vi sitter hur som helst här nu hemma hos hennes mormor och morfar utan deras närvaro , alltså ensamma med toves söta mamma som förmodligen är ute och matar fåglarna nu (hon lever i sin egna lilla värld).

Får iallafall instämma med att cykelresan hit från city inte var det skönaste man gjort på länge, kommer ha sjuk träningsvärk i benen imorgon känner jag redan nu:)  men nu ska jag inte bli långvarig, eller okej det kanske redan är försent men jag ska väl avrunda det hela med att säga att vi ska upp och äta kött ,klyftpotatis och bearniesås och massa onyttigheter nu som Tinna handlat (kanske henns värld inte är så dum trotts allt).
 
Chocklad :)


heeeei :)

okej, ny blogg - igen.
men inte bara för mig, utan också för den mest otekniska personen som finns, ella :)
Vi har bestämt att göra som ALLA andra, en gemensam blogg. För att vi ibland inte orkar med att prata med varandra om allt så skriver vi om allt ointressant här ist! Eftersom ellen ska börja på kagg & jag på stagg, är det också ett sätt att fortsätta hålla kontakten. Vi vill ju inte glida ifrån varandra serrö! Så .. Nu sitter vi här, med en blogg. Som SKA göras iordning, promise! Men just nu är vi hos min mormor & morfar med en rätt seg dator ..

menmen, nu ska vi titta på one tree hill :)
ha det bra , sen hörs vi imorrn då vi har shoppat loss, förhoppningsvis iaf :)

ha det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0