EMMABODA 2010

Nu sticker vi till emmaboda!
Vi ska ha det så sjukt kul och sen hörs vi när vi kommer hem! CIAO :)


STRESS

Hallå bloggen. Jag tror aldrig jag har haft såhär mycket att göra på en och samma dag. Helt sanslöst! Jag som är världens mest vimsiga människa har tagit mig friheten att sätta mig och skriva en packningslista samt en "att göra" lista nu inför Emmaboda imorgon, och jag skömtar inte när jag säger att jag är upp i 13 A4 papper nu.. fram OCH baksida! Herregud. Jag fattar inte ens varför jag sitter och skriver här på bloggen när allt är så ihopkört. Kände kanske att jag behövde en andningspause! Men nu är den slut. Det lär antagligen bli en hel del bloggtorka här ett tag framåt. Eller nja jag skriver något om det ikväll istället om jag hinner. Måste iväg nu! Byebye
 


LALA


Hinner inte skriva ett skit. Ska iväg till stna om typ 5 minuter men tänkte b ara berätta hur nära det är till EMMABODA!!!! Ska bli så sjukt kul! Hoffe & Johnossi i högtalarna som sprängs vilken sekund som helst!! Nu ska jag iväg till jobbbet, ciao!

COUNTING THE DAYS

Det är exakt en månad kvar till skolan börjar. 
Det var väl det jag ville säga. Nu ska jag och ellen plaska i regnet & luncha på stan. Nice.
Men för att inte trycka ner er helt totalt så kan jag ju berätta att ni som ska till emmaboda har fyra dagar kvar att längta.

VARFÖR

Im back on track.. sådär en vecka i efterhand. Livet har varit lite körigt på sistonde. Varför är det alltid så att periodvis har man absolut noll och ingenting att göra, och andra dagar kommer roliga saker och erbjudanden på löpande bland så att det istället blir svårt att välja? Jag har haft fullt upp denna veckan med kusinbesök, jobb, vännerna, stadsbesök, volleyboll, bad, grillning och sena kvällar med härligt folk. Inte för att jag klagar, men man känner sig taskig när man hela tiden måste prioritera bort något.
   
Nu är det iallafall tvärtom. Fredag eftermiddag och jag ligger orubbad i min säng. Tänker inte röra mig ur fläcken på hela dagen och då kastar jag framförallt en arg blick utanför fönstret. Varför blir det regn och pissväder när jag precis tar semester, när min kusin har åkt hem, när mina kompisar jobbar eller är bortresta och när allt bara känns deppigt?
  
Nej nu ska jag ta och rycka upp mig och skriva en packningslista inför emmaboda på onsdag. Det börjar närma sig nu och fjärilarna i magen går i extas. Mest på grund av att alla är omgivningen är så galet pepp! Så jag hoppas verkligen på fyra minnesvärda och helknasiga dagar nu.. UTAN REGN! tack på förhand vädergudarna. Nu stämplar jag ut. Ciao ♥
 
 
(PPPPPPPPPPAAAAAAAAAUUUUUUUUSE..)
 

 

LILL-LÖRDAG

Mamma har precis hoppat in i taxin som ska ta henne till stationen där hon ska ta ett tåg till Köpenhamn osv osv.. Hon ska iaf till Norge i en vecka och jag sitter här och lipar. Vet inte bara om det är för att hon har stuckit, den kan också vara att jag sovit i sirkus två och en halv timme. Eller att jag vet att jag ska jobba idag i typ tolv timmar. Förmodligen en mix. Dock känner jag mig ensammast i världen. Pappa är nämligen också iväg och likaså Helena och Mollsan. Tillochmed mina grannar är bortresta, helt sjukt. Alltså har jag två hus/lägenhet helt tomma, & bara lilla jag. DÅ är man fan ensam. Yä, härligt pepptalk man fick igång här..

Menmen, kvällen hos bröderna westman var kul så länge den varade och jag kan bara buga och bocka. Tog dock inte ett enda kort då jag glömde kameran men jag ska nog försöka luska fram några. Nej vet ni? Nu ska jag ta och kolla på en film, det var så himla länge sen. Äta melon ska jag göra också. Och vad fan ska hon i Köpenhamn och göra när hon skulle till Norge.. Äh, får klura ut det. Peace out.


ONCE A FAILURE, ALWAYS A RETARD

Nu bär det iväg mot jobbet. Musikkväll och Calaisa kommer på besök och sjunger lite. Deras låtar är riktigt bra men får se hur det blir live eftersom det är många ballader. Anyway, kom in och ät lite glass om ni har tråkigt!
Förövrigt känns det som att livet rullar på riktigt bra med allt roligt som kommer hända framöver, härligt att ha saker att se fram emot!

Foto taget av moi. Delfinshow på kolmården.


MAN MUST DANCE

Hej hopp! Klockan är kvart i nio och jag ska över till angi en liten stund för att skriva packningslista till emmaboda. Ville egentligen ut och grillat med emma och hennes vänner från Norrköping men mamma och kroppen säger nej. Har jobbat idag och ska jobba till på torsdag. Ha det bra så länge och jag LOVAR att jag ska dra ellen lite extra i örat för att hon aldrig skriver något blogginlägg! Haha.












JUST CHILLIN

När vi var på kolmården var vädret liiite för varmt för både vår och djurens smak. Därför blev vissa bilder sämre då de flesta djuren låg långt inne i inhängnaderna i skuggan under några träd medan andra bilder blev bättre. Hur som helst blev de flesta bilderna bra, helt okej iaf. Men jag kan inte låta bli att tänka på varenda bild frasen "just chillin". Vill nästan göra små vykort av dessa bilder. Riktigt roliga om man tänker de orden. Just chillin.









FIGHT AT KOLMÅRDEN




FUNNY-BUNNY

Jag sammanfattar min dag med ordet kul.
Kul att jag vaknade av åskknallar klockan halv åtta. Ännu mer kul att det hade bildats vattenpöl vid mitt fönster och att jag klev i den när jag skulle stänga igen fönstret. Kul att mamma för en gångs skull kom före beräknad tid så att jag inte hann fixa mig. Kul att jag glömde jobbskorna och fick jobba i converse. Kul att det har spöregnat heela tiden som jag jobbat idag. Kul att jag blev dyngsur. Kul att jag har halkat ett x antal gånger framför en fullsatt uteservering pga av att converse är så fucking hala. Kul att jag spillde kokhett te-vatten på händerna när jag halvt ramlade i trappan på uteserveringen. Kul att alla som satt där såg detta. Kul att min chef såg mig "fälla en tår" och förmodligen tycka jag var dum i huvudet. Kul att jag HATAR åska om jag inte är hemma. Kul att dumleglassen är slut. Kul att det blev uppehåll preciiis när jag satt på bussen och att det började regna igen när jag hoppade av. Kul att vi inte kunde grilla idag pga regnet. Kul att min fanta var sjukt avslagen. Kul att datorn inte vill sammarbeta med mig och vägrar lägga upp bilder. Kul att min 4åriga lillasyster skriker. Kul att hon har suttit på toan och knipit i fem minuter för att hon vill ha rätt om att hon inte är kissnödig. Kul att ellen skulle ringa för två och en halv timme sen och fortfarande inte har gjort det. Kul att sis nu störtlipar för att hon kissade. Kul att jag inte har något paraply.

Ganska enformigt, & kul. Sen var det inte det ;pPpPPPppP


HARRY POTTER


Vad var det vi sa, okej jag sa, om eclipse någon gång i mars? "Äsch det är snart den 30 juni". Jo men om vi säger, okej jag säger, samma sak igen fast ändrar till november tror ni det kommer gå lika snabbt som med eclipse då? Får hoppas det, kanske till och med hoppas att det går ännu fortare. Boken var ju så sjukt bra så hoppas att filmen(erna) kan jämföras med den. Gillar att de gör två filmer av en bok så de verkligen inte missar något.



TWILIGHT



Fortfarande, twilight är sjuuukt bra men jag kan inte sluta skratta!


DREAMCATCHER





Köpte mig en drömfångare idag. Har velat ha en så himla länge, dom är ju riktigt fina! Kolmården is the shit.


HOME

Hejhej! Är hemkommen efter en liten tripp till kolmården. Bilder och sånt shit håller på att kollas över och redigeras men kommer att komma upp under helgen. Förmodligen på söndag då jag kommer in till kalmar och datorn där samarbetar mer med mig än här hos pappi. Det blir även lite spontant jobb imorrn så vi får hoppas att det oväder alla säger ska komma imorrn inte kommer. Kul att sälja glass i spöregn liksom.. Men nu är jag heeeeeeeeelt slut. Ska ta och duscha av mig och sen faller jag pladask för sängen. Puss!

 


TWILIGHT SAGA

Twilight i all ära, men sånt här är kul ;)


 


ÖVERRASKNINGSMYS FÖR ANGI

 

FRI(TID)DAY

Hejhej. FÖR mycket fritid och ändå lite ork! Jag orkar faktiskt inte skriva en uppsatts här om vad jag gjort idag och hur jag haft det den senaste tiden. Däremot har jag en hel del bilder att lägga upp så vi kör en bildbomb i flera omgångar. Enjoy
 
K U S I N B E S Ö K 
 
H A M N H Ä N G

 

HOT DAY

Hejhej bloggen, klockan tickar efter nio och jag ska gå ner till resten av familjen och kolla på morden i midsommer. Dagarna har varit bra, men för jäkla varmt. Egentligen ska man ju inte klaga då vi inte haft sådant här väder på hur många somrar som helst men, det är föööör jäkla varmt. Alltså har stadsbesök och annat dissats och stranden hissats. Igår var jag och Ellen i Bläsinge på Öland, ett mysigt ställe med fin strand och dock lite för kallt vatten. Men igår behövdes det. Vi spelade strandtennis, läste extasen och åt en massa gott som öländska jordgubbar och vindruvor. När vi kom hem fixade vi iordning oss lite och stack sedan hem till Angelica där vi spelade volleyboll med lite folk och sedan drog vi oss in mot stan. Vi gick förbi jobbet och tog glass och sedan satte vi oss i hamnen och kollade på båtar. Kalmar är faktiskt en riktigt härlig sommarstad. När glassen tagit slut tog vi lite kort (som ellen förmodligen kommer lägga upp med tanke på att det var hennes kamera och att denna datorn är riktigt seg på att lägga upp bilder) och sedan gick vi förbi slottet och sen hem. En mysig tisdag.

Idag var det samma veva med bad och sol fast denna gång på långviken, riktigt skönt att bo 200 meter från vattnet! Vi låg där tills vi nästan dog och då gick vi hem till Ellen och åt nudlar, sen in till stan för att köpa tält till emmaboda och sedan tog jag bussen ut till kåremo. Svettades konstant så ikväll blir det en lång och behövlig kalldusch.

Imorrn bär det av mot kolmården och jag har med mig kameran och håller tummarna på att batteriet räcker i två dagar eftersom jag glömde sladden (& mitt headset, kommer dö..) hos mamma. Men lite bilder ska det nog kunna tas. Kommer hem sent på fredagskvällen.

Försöker lägga upp lite bilder men förgäves.. Det kommer till helgen istället. Nej nu hör jag chipspåsar som öppnas där nere, tjingeling!




BILDER FRÅN SOMMARSTUGAN










TISDAG

Ola amigos! Hur är läget? Jag är verkligen sjuuukt varm. Sitter hemma hos angi med sanna och svettas framför tvn medans angi städar sitt rum (behövligt). Det är så otroligt varmt och det känns som att det kommer börja regna när som helst. Kvalmigt och varmt. Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men vädret har varit så bra så att man har bara druckit vatten, svettats och badat. Lyssnat på musik och längtat till roligheter som emmabodafestivalen och kreta.

Och nu ska jag kila vidare igen, spela vollyboll och sen gå ner till stan och ta en glass. Pusspusss


SUN-DAY

Hade kunnat sätta mig och skriva en hel uppsats här nu och hur underbart vädret är, hur humöret ligger till, hur dagen har varit och vad jag tyckte om vm-finalen (way to go spanien ♥) MEN det tänker jag inte göra! Klockan är snart två, jag har tappat all inspiration och ork plus att jag ska upp tidigt imorgon för att ordna inför en fullspäckad dag. Så nej jag lägger upp några bilder från dagen istället med emilia och zozan. nattinatti
 
 

SEMESTER

ÄNTLIGEN har jag också sommarlov. Jag hade sista arbetsdagen igår, så nu var man något rikare och så blek man bara kan bli. Hehe hade tänkt ändra på det idag genom att göra beachen sällskap men vad har vi för väder egentligen? Åker ner iallafall och ber en bön för att alla molnen blåser bort illa kvickt. Dessutom har vi haft alla kusinerna sovande här hemma inatt och jag hörde precis här att dom också ville hänga på så det lär ju bli bad för hela slanten istället. Hehe, jag..badkruka? neeee skulle inte tro det! Tänkte ta tian när jag ändå är igång.
 
För övrigt har jag precis fått liv i min kamera som jag hela tiden skyllt på att jag inte har någon laddare till. Så ligger den mitt framför ögonen. Så nu blir det hur som helst much more pictures förhoppningsvis. Som jag av erfarenhet vet är roligare. Men nu stämplar jag ut. Ha en finfin dag peoples ♥
 
Är jag ensam om att ha bollat med tanken på hur stor chansen är att man är adopterad? Lämna datorn utan uppsikt i två minuter här hemma och du har sedan 3000 bilder i stil med denna ovan.. charmigt!
 

10:12

SPANIEN VANN MATCHEN, SPANIEN ÄR I FINAL! & jag är överlycklig!

Nu blir det jobb tors-söndag, kom till krögers och ät glass!

 


6/7

Såååååååhär trött är jag för tillfället på min mammas tjat idag. Städa ditt rum, plocka ur diskmaskinen, bädda din säng, gå ut med tomas, rensa ur din garderob, duka, passa tider, torka ur ditt sminkskåp, du är naiv och tänker bara på dig själv, du vet inte ens hur man plockar ur en diskmaskin, du spenderar för lite tid åt din familj! Jag menar tar det någonsin slut?
Förmodligen inte. Det kanske är dags att bevisa för henne vilken ängelunge jag egentligen är (hihi). Hade tänkt gå ut och måla klart planket snart med lite musik i öronen för att rensa tankarna. Kan dessutom vara ganska skönt att få det överstökat.
Nehe time to go. Ha en trevlig kväll nu peoples ♥
Man känner sig för övrigt alltid lika välkommen hemma hos mormor, hehe
 

WALK IN FRIDGE

Förmodligen en av de bästa reklamerna som gjort.. lika klockren varje gång!

 

TENT

Tjeeeena. Pigga och glada? inte jag iallafall. Jag tror jag låg sömnlös till halvfyra! Någon mer än jag som har olidlig växtvärk emellanåt. Eller det var ett bra tag sen nu, dessutom funderar jag på om man inte borde ha slutat växa vid det här laget? Hm knepigt.
 
Igår kände jag dock att jag hade en riktig duktig-dag. Jag började med att jobba i fyra timmar. Därefter drog emma och jag ner till malkars för ett träningspass. Halv sju åkte jag hem och slängde i mig lite tacos, bytte om och sprang sedan ner till långviken där Angelica, hennes bror, hans kompis och jag körde på kvällsbad. Sedan gick vi hem till dom för att angelica och jag skulle testa resa ett tält på egen hand för första gången i livet. Det gick förvånansvärt bra faktiskt. Så nu lär det bara bli en baggis i emmaboda osv. 
 
Efter det åkte jag hem, bytte om igen och gav mig ut på en löparunda. Tror att jag sprang runt i två timmar innan jag kom hem halv tolv. Men det var faktiskt riktigt skönt att bara springa runt lite överallt med musik i örnen och slippa tänka på allt. Inte för att det finns så mycket att tänka på just nu i sommar,toppenväder,lugna dagar och fina vänner! Eller vad fan hände med vädret förresten? Vem sa att det var okej med mulet?
Nej nu känner jag att jag fick ihop en uppsatts trots allt. Och jag som försöker bli bättre på att korta ner dom. Nu ska jag i alla fall ner och söka igenom kylskåpet efter lite lunch innan det är dags för näst, näst, näst sista dagen på jobbet! aaaaah ♥
 
Något i den här stilen hade vi väl tänkt oss..kanske inte riktigt
 


GBG

mobilblogg. Really bad. Tagit mig typ tjugo minuter att skriva detta.. Sitter i Götet, finfint. Moll sover och jag har skaffat mig ett par röda converse. De tre sista bbokstäverna är as-svåra. Liseberg imorrn, ska bli skoj. vågar mig inte på en ssmiley, det blir två bokstäver i början hela tiden, knep. har kramp i fingrarna nu. Puss och peace out!

VM-YRA

Det var ju faktiskt en sak till jag ville tagit upp igår, den jäkla fotbollen.

Alltså i början kände jag att det inte gav mig så mycket att kolla på matcherna eftersom det var ganska ojämnt mellan lagen, gick på konstiga tider och att vi Sverige inte var med. Kanske inte så konstigt men..
I alla fall, nu när alla gruppmatcher är över och kvartsfinalerna och semifinalerna har börjat/ska börja så är det så sjuukt kul att kolla på. Det är bra fotboll, spännande fotboll, underhållade fotboll. Såg först Holland-Brasilien, och det var väl ganska otippat att lille Schnider eller vad han nu hette gjorde ett mål för mycket så att Holland vann, konstigtkonstigt. Sen har vi Uruguay-Ghana, vilket var en riktigt bra match, ganska mycket frisparkar och filmningar dock, men som sagt en sjukt bra match. Ghanas mål i halvleks-förlängningen gjorde mig sjukt glad då jag hejjade på dom. Sen började jag & mammi nästan att gråta när de missade sin straff. Så jäkla tråkigt.. Sen avgjordes ju allt på straffar och Uruguay vann.. Alltså hade inte den där jävla Soáres tagit bollen med händerna (?) hade ju Ghana vunnit liksom, suck! De som var "Afrikas chans" och allt.

Anyway, sen hade vi Tyskland-Argentina, en liten chock där också. Tyskland spelar bort världsstjärnorna Messi och Teves och vann matchen med 4-0. DET är något sjukt, får väl tippa på att tyskarna kommer till finalen efter det där, kan ni tänka er vilket självförtrende de måste ha nu?

Och sist men inte minst, Spanien-Paraguay. 1-0. Spanien är ju mitt lag liksom, my lovers. Det har dom varit sedan EM 2008. Torres mål mot Sverige, mums! Kommer ihåg detta så väl enbart för att pappa och jag satt på restauranger på Kreta och kollade på alla matcher. Spanien vann ju finalen mot Tyskland sen också och sedan dess har jag alltid hejjat på Spanien och Torres. Tillbaka till matchen, som var riktigt spännande. Första halvleken var sådär men sen blev det straff, straff, om-straff. Stolpe, stolpe, stople in! David Villa! Satt typ och hyperventilerade, hehe. Men det var bra att de vann iaf. Dock är det lite tråkigt att Spanien och Tyskland inte kan mötas i final igen. Det hade varit roligt. Nu spelar de mot varandra i semifinalen, på onsdag klockan halv nio. Hoppas jag hinner hem.

Jag hoppas ju att Spanien vinner, såklart. Men det känns tyvärr som att Tyskland har mer att ge. Men alla tummar på Spanien. Torres som varit min idol får väl plocka fram sina skills (om de fortfarande finns) och visa de i den kommande matchen. Blev lite arg på honom när han bara gick omkring där uppe.. 

Nu ser jag själv hur otroligt töntigt inlägg detta blev. Fotboll, fotboll, fotboll. Men är det VM så är det! Det som dock är mer töntigt är att klockan är kvart i åtta och jag har använt min sovmorgon för att citera fotbollmatcher.. Men nu ska jag faktiskt äta frukost, hoppa i lite kläder och sedan sticker vi iväg till Göteborg! Ha det bra, pusspuss

Snyggingen under EM 2008. Var tog han vägen?




23:00

NU har jag smörjt in hela mig efter ett bad. Jag har målat naglarna och när de har torkat ska jag börja packa upp och packa om. Imorrn åker vi iväg till Göteborg och det blir shopping, liseberg och universeum som står på schemat! Ska bli riktigt härligt och jag har t.o.m skrivit inköpslista, så jag vet vart jag ska börja och inte köper en massa onödigt. Eller, det mesta är ju onödigt, men vissa grejer är mycket mindre onödiga än andra.

Sommarstugan var underbar, som vanligt. Vädret har ju verkligen varit kanon och igår var det 32 grader i skuggan! Helt sinnes! Vi har iaf tagit vara på vädret och åkt ut med båten och solat, badat och tagit det lugnt på klipporna. Bilder kommer när jag får lite mer tid :)

Nu är klockan elva och jag måste börja packa, hare gött!


HUNGER

Tre bokstäver, M A T! jag vet inte riktigt vad som har tagit åt mig dom senaste dagarna men jag har typ skippat maten för att ha tid till annat? Och jag som är ett sådant matvrak i vanliga fall. Igår åt jag inget mer än en macka, ett äpple och några chips. Idag har jag inte ätit alls. Illa! Nu ska jag gå ner och hjälpa pappa skynda på grillen och sen äta min kroppsvikt i grillad kyckling och nypotatis ♥
 
Har lite brist på bilder så tog en snabb på "dagens look" hehe illa.. raka vägen in i duschen säger jag bara!
rgasdv
 

Ain't no sunshine when she's gone

Jag vet att jag är kass på att skriva, men jag orkar inte göra något åt det heller. Kom precis in efter ha stått ute i hettan i 4 timmar och målat om planket. Dresscode: pappas gamla målarhängslen. Termometern står på cirkus 26 grader och jag svettas som en gris. Detta hade varit en perfekt dag på stranden, men vad gör man inte för lite pengar. Jag får ta igen det ikväll istället då Angelica jag och Anna(som äntligen är hemkommen) hade tänkt sätta oss på stranden nere vid långviken, göra upp en brasa, äta/dricka gott och snacka igenom allt roligt som händer framöver, underbart!
 
Nehe om man skulle ta och lägga sig en halvtimme ute i solen medan pappa grillar klart köttet. Har inte hunnit med det alls i sommar än pga allt jobb, men nästa vecka och framåt kör vi.. då finns inga hämningar!
 
gnb
Och innan jag glömmer, för er som inte sett Eclipse.. se den! Jag tyckte ettan var dryg, tvåan något bättre och trean kanon. Helt klart bästa på länge ♥

00:14

Nu tror jag snart att jag tappar fötterna. Har så himlans ont att jag inte ens kan stödja med dom i golvet nu när jag skriver. Kom nyss hem från jobbet där jag har stått sen elva i morse, alltså nästan 12 timmars arbete wiie. Men ganska härliga är dessa musikkvällar med sjukt mycket folk, som idag när Larzzzz-Kristerzzzz spelade. Förstår deras namn förresten, om man nu är ett dansband så blir det ju såå mycket coolare att stava med z ist för s.

Anyway, nu måste jag faktiskt sova för jag ska upp ruskigt tidigt imorrn då det bär av mot landet! Ska bli så sjukt skönt med lite avslappning och att träffa mormor & morfar såklart! Kommer hem på söndag och på måndag bär det av mot göteborg, mysigt mysigt.

 


K A L M A R

Helt sjukt hur mycket folk det är på larmtorget eller ute över huvudtaget ikväll. Jag har aldrig varit ett kalmarfan men jag har faktiskt ändrat uppfattning. Tycker att vår lilla håla till stad bara är fyllt med skitsnack, dåligt väder och samma gamla visa gång på gång. Men inte längre. Jag tror nästan att det knappt finns någon bättre stad att bo i än kalmar på sommaren. Nära till öland, havet, superväder, musikkvällar, små konserter, festivaler, teatrar, härliga människor och nära till allt. MMMH ♥
 
Jaha idag var vi positiva. Mina föräldrar har dessutom åkt till Motala där min bror för tillfället är på läger med Barcelona och lämnat mig ensam hemma tills på söndag förmodligen. Ganska så skönt faktiskt med lite ensam stund vilket inte händer ofta kan jag säga i denna helknäppa familjen. Dock ska min bror vara hemma ikväll och har bokat upp huset för att kunna dra hit lite vänner senare. Jättekul.. vart ska jag ta vägen liksom? Jag får dessutom inte tag i någon som kan eller är villig att sysselsätta mig under tiden. Haha illa! Nej nu ska jag fly från huset innan dom drar igång här. Ha en trevlig kväll gott folk!
 thg

IN THE SUMMERTIME, WHERE THE WEATHER IS HOT



Godmorgon på er! Ännu en härligt fin dag här i Kalmar men istället för att sola och bada ska jag in till krögers och jobba i hela tolv (!!) timmar. Musikkväll ikväll och det är Lars-Kristers som spelar hehe. Be there! Mamma och jag tar förmodligen vårt pick och pack & drar till sommarstugan imorrn, nu när solen äntligen tittar fram. Men vi får se hur det blir. Fotbollen har tagit ett uppehåll och vi börjar inte kicka runt förrän den fjärde augusti.. Skönt tycker vissa men jag vill träna vidare.

Igår var jag iaf på stranden med joanna, har inte träffats på jättelänge. Men nu har vi pratat igenom allt som hänt de senaste veckorna så vi är åter igen uppdaterade. Riktigt trevligt! På kvällen blev det ju somsagt eclipse & herregud så jävla braa! Helt amazing! Lite annorlunda jämfört med twilight och new moon. Det enda dåliga med filmen var nog att tjejen som spelade Victoria i ettan & tvåan var utbytt.. Det är verkligen sånt som jag kan störa mig på. Annars var det förvånansvärt mycket humor, lite "tillbaka-i-tiden-berättelser" och även massa hångel och figths. Filmen höll faktiskt samma takt som den underbara boken då bella inte lät som en kåt knarkare utan sjuktligt bra och normal, edward blev filmad i ett speciellt ljus och blev snygg & jacob gick runt utan tröja större delar av filmen. Så ni måste verkligen se den!

Efter bion tog jag och ellen en glass på donken (10 kronor för en mc flurry liksom!) och sedan begav vi oss mot långviken för lite grillning. Richie sticker iväg och då fick vi tillfälle att mysa, grilla mashmallows och mysa lite till. Dock luktar allt rök nu..


Jag och carro i eldens sken ;)








RSS 2.0