22:03

Men vilket mysigt väder man kom hem till! Regn + blåst = en slående & brilliant kombition. Eller som min mattelärare skulle sagt; a+b-ab-(ba)=a2-b2 x (-ab)+(ab2) blablablablaaa. Skönt att du ska sluta dummer. Skönt att du "var tvungen att avgå" och skönt att du hann ge mig G i matte innan du gjorde det. Skönt att du inte stannar längre för då hade vi i t2 gett dig ett ännu större helvete! Men som sagt, höst. var det första oktober imorrn? Eller juni? Eller va? Ska kanske gå och göra mig en kopp te och vira in mig i en filt? Det för mycket för mig detta, så mycket man missat, rent socialt.

Herregud vad det kan händer saker i lilla Kalmar och än mindre på Stagg. Är förresten skitsur på detta jäkla lärarsystemet där den läraren som tillkom sist måste sluta först när de varslar(var det rätt beata? haha) folk. Nu när vi väl fått en bra lärare som mentor och histoiralärare måste han sluta eftersom han var den sista de anställde.. De kanske borde kolla upp det finns någon blond, benig & senil kärring på 80+ som kanske vill sluta vara idrottslärare. Nej? Eller varför inte någon av de gråhåriga gubbarna med en fucking KÄPP i handen? blä.

mmmm höst..


HAHA





MAMMISDAG

Ajajaj höll nästan på att glömma morsdag idag. Känner mig som en värdelös dotter! Inte har jag varit utanför dörren idag heller. Har spenderat varenda timmen, minut, sekund åt plugget (hehe nästan i alla fall). Men det blir skönt när det är över. Ser dock inte fram emot den kommande veckan, men det är bara att bita i det sura äpplet så att säga. OCH tove är hemma för sjutton gubbar! Skit roligt nu när hon kan trava runt som en pepparkaka och vi andra sitter hemma isolerade som mumie. Helt seriöst har jag inte ens någon uppfattning om vad det är för väder ute eftersom vi bygger om huset och varenda fönster/dörr är förtäckt. Nåväl jag kommer väl ur det så småningom.
 
För övrigt var det melodifestivalen igår. Hehe kan alla låtar utantill efter att min schlagergalna familj kört den nyinköpta skivan på full volym här hemma hela dagen. Mamma och jag har suttit och listat topp 5 men tyskland och rumänien är endå favortierna.. för er som bryr er. Oj vad långt det här blev nu, antar att det var skönt att skriva av sig lite (det närmsta jag kommer socialt umgänge för dagen). Hur som helst slänger jag upp tysken och rumänern (romanern? rumänsken?romansken? romaren?) ..och där kom huvudvärken. Grattis till min knäppa mamma iaf,
du är muy bien ♥
 
nrd
 

HOME

Ahopp. Då var hemma på svensk och säker mark. Visst är det fint här hemma nu på för sommaren, men oj vad jag redan saknar Turkiet. Jag låg vid en pool och solade i morse, klockan halv åtta för att vara precis. Usch vad jag saknar det. Turkiet. Maten. Vattnet. Poolen. Värmen. Allt. Jag luktar fortfarande Turkiet, hur man nu gör det. & jag vill tillbaka. Hörde planet dit ner lyfta för en timme sedan. Inte kul.

Aja, nu är jag hemma och det finns inte så mycket att göra åt saken. Mamma tyckte också jag såg ledsen ut och sa "vi får väl ka dit igen då, det är väl inte mer med det". Hur lyxigt, underbart och ofattbart är inte det? Love. Ska ta mig ett bad och ringa papps nu.


RUBRIK

Insåg precis att det är springbreak idag! Eller rättare sagt skulle varit springbreak idag. Lite småtråkigt att det inte blev av, det hör liksom lite till kalmar kan jag tycka. Menmen jag har andra planer för mig endå, ska iväg till berga för att knäcka avataroskulden. Och jag har STORA förväntningar nu på denna smurffilm ska ni veta med blåmänniskor som hoppar runt och flyger på drakar. Hehe okej jag har tjuvkollat lite med tove. På tal om henne tycker jag nästan att det börjar bli dags för henne att komma hem nu. Sommaren är på ingång och den har mycket mer att erbjuda här än hos turkarna så det är marsh pannkaka till flygplatsen och sen destination kalmar. Capish? mmmmmsommar ♥
 
dgfh

HELG.. ELLER INTE!

Back on track så att säga. Frågan är hur mycket sanning det ligger i det. Insåg precis att jag bokstavligt talat har minst ett prov varenda dag nästa vecka så då kan man ju gissa hur min helg kommer att se ut. Förväntar mig lite medkänsla, helgen kommer att ta död på mig och det är extra tråkigt nu när vädret är tipptopp dessutom. Menmen what to do? Fick i alla fall känna på vattnet idag första gången för i år när vi var ute och paddlade kanot, även om man inte kan kalla det för första doppet! Men en bit på vägen. Så nu har jag torkat och tänkte inleda helgen med lite kemi. Can't wait
 

LIKE LIKE LIKE

 

CIAO

cgvh
nbm,
Såhär kul hade jag innan.. Kan inte påstå att jag har riktigt lika kul längre. Allt detta plugg suger musten ur en. Får hoppas på att det blir bättre snart och stämplar ut nu för ett tag (2 dagar kanske). Känner att det är lite onödigt att sitta och skriva om hur jobbigt allt är istället för att göra något åt det, ciao ♥
 

18:18

Tog precis ett litet glädjeskutt här hemma- träningen är inställd. Kanske inte är det roligaste att springa runt efter en boll i ösregn liksom. Dock var jag väldigt sugen på träning idag eftersom att det var ett tag sen nu. Så känner mig lite frustrerad på vädret för tillfället. Fast man kanske inte ska klaga, det kunde varit värre.. eller? Kan det värkligen vara värre nu nästan i början av juni? Det har i alla fall varit strålande solsken dagarna som gått och tidigare idag så jag klagar inte. Och nu blir jag lite rädd för mig själv som sitter här och skriver oavbrutet om vädret, ålderstecken? 
 
Lite sjukt är det dock att det är mindre än en månad kvar till sommarlovet. Det gäller bara att stå ut nu sista veckorna. Kom precis hem nu efter ha suttit med ett psykologiprov i 3 timmar. Så då var det gjort! Då var det bara psykologiuppsatts, spanskaprov, matte B nationella, Kemiprov, Svenska prov, biologiprov, Kemi nationella, svenskaanalys, engelska grammatikprov, engelska nationella muntligt, blodgrupps labrapport, samhällstenta.. listan kan göras lång. Usch sommarlovet känns för långt bort och tove ligger nu i denna stund och steker i eftermiddagssolen på någon strand med en drink nära till hands. Livet är inget annat än orättvist!
 
gh
xcvn
vcbn
cvb
cvbnm
bvn
bvn
Lite bilder sen vår cypernresa 07. Lagom sugen på sommaren nu faktiskt!
 

 

BYEBYE PÅ RIKTIGT

Här kommer det sista farvälet!! Ha det sjukt bra här hemma så ses vi om en vecka! Får verkligen hoppas att Ellen nu sköter sig med bloggandet.. Vet att hon har mycket i skolan men minst 4-5 inlägg tycker jag atthon kan slänga in. Aja, ha det bäst & hejdå!!


BYEBYE

ohlalalaa nu är det fyra timmar kvar innan planet lyftet! Det ska bli så underbart härligt att åka iväg trots att vädret här hemma är riktigt skönt det med. Faktiskt är det så att i Turkiet ska det vara 19 grader och mulet de två närmsta dagarna. Lite trist. Menmen vi kommer iväg från skolan vilket är ett stort plus! Nu ska jag ringa bell hade jag tänkt mig, lyssnar på the call så det kändes passande ;) Ha det bra i Sverige!



Förra gången i Turkiet



A WALK IN THE PARK









"My name is Forrest, Forrest Gump!"


;

Fortsätter det att vara mulet får ni skylla på mig. Jag dödade två spindlar igår kväll.

 


DEFINITELY, MAYBE


SUMMER LOVIN'



Sitter hemma i soffan och är glad. Lite hungrig, men mest glad. Det är sommar for cryin' out load! Det är varmt som satan och jag .. sitter inne .. Men jag känner ingen press, det är skönare inne än ute och jag har en heeeeel vecka på mig att sola & bada, wiiiiie. Blev dock lite nere när jag precis insåg att jag är ledig från jobbet imorrn och vill hitta på något kul men de tre bästa ska på någon (deras) fucking klassfest i de södra skogarna. Jag som planerat att somna tidigt hemma hos mammsen blev nu free to go!

Så jag sitter hemma och hoppas att kvällen bidrar med antingen grillning och mys med några andra vänner (haha shit vad dissande jag kände mig där, love you ALL) eller ett jävla åskväder som i natt. Blixtrar, dunder och magiska under. Så mysigt att man inte ville somna om. Men det var man ju tvungen till eftersom vi hade nationellt prov i matte idag, 08:10. Gick sisådär, typ.

Nu hör jag gräsklippning, känner en doft av grillat kött och min snygga granne står och flashar sig (i badbyxor för att förtydliga saken) på sin balkong, what a day. Kanske ska be någon att åja inlines med mig? Haha, usch vad jag känner mig ensam. Meen.. tv + något gott i kylen? AIIIGHT!










BÄCKEBO GOIF-BODA BRUK

Nyss hemkommen från match och klockan är waay to much. Matchen gick bra och vi spelade ett lika. Trodde väldigt länge att vi spelade mot boda borg, men så var inte fallet utan det var boda bruk vi mötte. Ett vasst gäng tjejer som hade kort stubin, var snabba i mun och hade ett jävla humör. Myggbett=7st. Åkte igenom vildmarkssafarit på vägen hem (skogen mellan bäckebo och kalmar) där vi stötte på älgen Älgas, en grävling och en jävla massa rådjur.

Nu måste jag sova. Nationella imorrn och det känns inte helt okej. Men what to do? Det är bara att göra det bsta av situationen. Sista dagen för mig på en vecka med bara en lektion. Kan inte bli bättre. Önska mig lycka till! Studsar ner i sängen och försöker sova gott.

 


17:33

Onsdag = lång dag. Onsdag = själv hemma. Onsdag = mycket plugg. Onsdag = Margaretaloppet.
Jobbig dag, äcklig mat. Har hittat en ny sorts craving - knäckebröd och skinka. Tog lite kort till median på vår onödigt långa lunchrast. Powerpoint♥ .. Jobba på rapporten, läsa lite mycket psykologi i två och en halv timme.

Kläder efter väder har vi hört talas. Väder för hår? njaa. Mitt hår plattades för ovanlighetens skull i morse. Nödvändligt då man såg ut som jesus himself när man kom till skolan, gutt som fan. Fuktighet, regn eller som idag - konstant dimma är inget för mig. Nu ska jag skriva på rapporten som blir tråkigare och tråkigare för varje dag, läsa lite sidor i den engelska Harry Potter-boken och sedan skriva upp en världans massa ord till "the groupmeating" i morrn, wiii.


Okej, Monica Geller vinner flufftävlingen men be awear att jag är farligt nära..


LIST IT

Ingen skola för min del idag heller. Denna sablans förskylningen! Dock är jag på bättringsvägen så det lutar åt jobb ikväll eller inatt på 3/3 festen. Hur smart det än är? Iallafall har jag lite sådär dödstråkigt här hemma så jag behöver lite sysselsättning. Mamma har åkt till citygross och jag ligger här och läser lite bloggar. Tänkte jag kunde göra en lista som jag hittar på näst intill alla bloggarna nu när jag ändå inte har något bättre för mig. Enjoy
 
Hur många har du varit riktigt riktigt kär?
 Kan uppriktigt sagt inte komma på en enda..
Vad tycker du om kärlek? Svårt att säga, eller snarare för tidigt att säga för min del.
När kramade du någon sist? Kanske 20 minuter sen? Hehe mamma är gosig
Saknar du någon speciell person? Det finns en rad godingar som man önskar träffa oftare.
Har du svårt för att bli kär? Näst intill omöjligt känns det som..
Är du singel? Yes
När fick du senast en komplimang? Räknas mammas "du var mig en jäkel på att koka pasta" så skulle jag säga för en kvart sen kanske?

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nej
Hånglat med nån riktigt ful: Haha det är en sån fråga man borde svara nej på!
Hånglat med fler än 50 pers: Nej.. snabb huvudräkning
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Det misstaget tror jag inte att jag är ensam om
Gjort något riktigt dumt? Beror kanske lite på hur riktigt dumt definieras? men ja det har jag säkert
Gjort något du verkligen ångrar? Indeed
Åkt ambulans?
 Tio gånger kanske av nöjes skäl (hehe frivilligt med andra ord) 
Gjort nåt olagligt? Det har nog alla
Fått din mamma att gråta? Dessvärre
Slagit ner någon? Räknas brorsorna? Annars ja, men kanske inte bokstavligt talat.
Skämts över dina föräldrar? Haha många gånger
Sagt jag älskar dig och menat det? Till rätt personer
Tar du droger? Varannan fredag, varje tisdag ..usch nej!
Dricker du? Det händer. (haha döm mig inte nu tinna om du läser detta)
Vilka kläder sover du i? Pyjamas ♥
Vad hatar du verkligen? Falska människor
Varit kär? Nja
Vill du gifta dig? Någon gång i framtiden, då smäller det!
Vill du ha barn? Samma svar som på förra frågan.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Kusinvitamin
Såg dig gråta? Min bror skulle jag tro.
Fick dig att gråta? Film, riktigt hemsk var den!
Du delade en dricka med? hm, anna om jag inte minns fel.
Du gick på bio med? NV09E
Skällde på dig? Skulle chansa på mamma men undrar om det inte kan vara angelica faktiskt!
Sa någonting till dig och vad var det? Mamma "Byebye baby"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Nej
Köpt någonting? Nej
Sjungit? I duschen?
Saknat någon? Lite till och från.

JAG HAR:
Digitalkamera? Ja, har övertagit mammas rödtott.
Systemkamera? Nej
Telefon på rummet? Nja, bärbar?
Egen dator? Ja
Könssjukdom? Åhnej
Bra kompisar? De bästa ♥
 

MEDIAPRODUKTION - SLOTTSPARKEN







LOOK AT ME I'M SANDRA DEE

Howdy!
Vaknade lite för tidigt idag vilket för det mesta brukar resultera med klädsångest.. Det är iaf vamt ute, solen tittar fram titt som tätt och jag är sj-u-u-kt peppa på skola och tre nationella prov denna veckan, oh yes!

Vår sommarstuga - tullerum, var mysig. Det var vår, vamt, grönt och blommigt. Även regnigt. Men mysigt har vi haft det.
Spelat en massa kort och ätit onyttigt.

Efter skolan ska jag till stan, hämta ut biobiljetter till sex and the city 2, lämna tillbaka en massa shit och sen ut och springa med carro. Hurtbullar är vårt andra namn, yesyes! Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer, så jag tänker sluta här. Ha en bra tisdag!


HIPP HIPP

..HURRA HURRA HURRA! glömde säga GRATTIS till min kära lillebror som fyller tonåring idag. Tretton hela år.. eller är det fjorton? Hehe okej jag är inte världens bästa storasyster, men jag tycker iallafall att du är ganska så jättebra ♥
 
vdfc
Välkommen in i tonåren, det är här det händer!
 

 

ORPHAN

Hehe kom på att jag glömt att skriva att tove inte skriver något på grund av att hon är i tullerum i sin stuga för tillfället. Men hon kommer hem idag! Så nu när jag ändå är igång kan jag jag berätta om min nya favoritfilm. Eller favoritfilm vet jag inte om jag vill kalla den. Det är en skräckfilm i vilket fall. Och hur många bra skräckfilmer har man sett på en skala 1 till 10? Alla brukar vara antingen för blodiga, överdrivna eller saknar handling.
Orphan som min nya skräckfavorit heter stämmer inte in på något av det i alla fall. Den är både spännande, lite smått äcklig och fylld med hoppscener plus att den har en bra handling. Så det är verkligen en film jag rekommenderar för er som gillar skräckfilm. Dock kan den uppfattas som lite seg i början men jag lovar, den blir bara bättre och bättre!
 
 
 

BYE BALCONY

Hola amigos, alla är pigga och glada idag? Inte jag iallafall. Inte blev det någon sovmorgon för min del, trots att vi är lediga idag. Jag vaknade upp runt åtta -halv nio tiden av att mitt rum uppriktigt sagt skakade och att det dessutom stod två byggkillar i mitt rum. Och där låg jag och sov liksom. Tydligen skulle dom byta ut balkongdörren från insidan så inte konstigt att man fick en chock när jag vaknade upp där och två okända killar stod och grejade mitt framför ögonen på mig. Frågan är om det ens är lagligt? Men dom bad iallafall om ursäkt.
Dock förvånar inget mig längre. Mina föräldrar har fått för sig att total renovera hela utsidan på huset så förra veckan slog hjärtat ett par extra slag när jag skulle gå ut på balkongen och plötsligt var den helt borta. Poff och så var det bara flera meters stup rakt ner när man öppnade balkongdörren.
 
Mycket sorgligt egentligen. Så många minnen från den balkongen kan nog ingen annan slå. Tillexempel alla grillkvällar där ute med familjen. Alla sommardagar liggandes ute på balkongen i en solstol och steka. Alla gånger man skulle smita ut på kvällarna/nätterna och slank enkelt ner och upp för balkongen. Alla kompisar som på ett eller annat sätt försökt använda balkongen som en extra hjälpreda att häva sig upp för. Vissa mer lyckade en andra. Johanna har bland annat ärret fortfarande kvar på armen och en gammal hjärnskakning att tänka tilbaka till.
ÅH vila i frid balkongen ♥
 
Hade tänkt ha en ruskigt bra bild på balkongen nu men eftersom alla klassikerna är på den gamla datorn slänger jag istället upp en halvdan cambild på jackan jag köpte igår.
cbvn
  



SUNDAY BABY

  
 
Hehe alla dessa videor kanske börjar bli lite smått tröttsamma nu, men kände bara att jag var tvungen! Sjukt söt kille med minst sagt anmärkningsvärda talanger. Bortsett från det flyter livet på här för oss talanglösa. Har glidit runt lite så stan med mamma idag och jag handlade bland annat en ny "jacka" om man kan kalla den så, plus en bikini. Håller på och beställer hem en till bikini nu dessutom som jag bara måste ha! Ni tjejer förstår vad jag menar. Alltid bra att ha till sommaren dessutom. Och på tal om sommar är det bara 33 dagar kvar idag tills sommarlovet. Och då har jag dessutom inte räknat bort helgerna :)
 


CALL ON ME

Min mage spricker när som helst så jag sitter här och pustar. Mötte upp familjen och mormor nere på stan för att först käka lite lunch på harrys och sedan en brakfika på kullzenska. Inte konstigt att man ligger här nu men uppknäppt gylf. Får helt enkelt sova eftermiddag lite innan det blir dags att ta tag i kvällen aktiviteter. Är helt sjukt trött nu på att bara ligga hemma framför tvn, förkyld med hela tjocka släkten medan alla andra är ute och roar sig. Visst det är alltid mysigt med lite hemmakvällar men nu känner jag att jag börjar bli rastlös. Så om någon har någon såndär lysande bra idé på vad man kan hitta på är det bara att dela med sig.
Förståeligt att man blir sugen att röra på sig också till denna låten. Haha underbart att killen fullkomligt älskar tillvaron i den något porriga videon. Känner dessvärre att jag inte ens är i närheten av hans lycka för tillfället!
 
 
 
 

MOLLYMUS♥


Har världens bästa syster. Hon somnade i mitt knä igår, hur mysigt?♥



BEN TO THE ****KING JERRYS

Gissa vad som ska öppna i Kalmar.. Min sommar är räddad!
 

brgd
 

17:52

Planerna på att ta det lugnt igår och ligga hemma och sova sprack direkt. Fortfarande inga high heels, fjortisdunk eller bistro men istället gick jag och anna loss rejält på hennes dansmatta innan vi däckade i hennes övernaturligt sköna säng runt halv fyra snåret. Så det är inte utan att man känner sig lite sliten idag. Dock finns det inget tid för vilan. Kusinerna är här nu och det blir snart tacos innan jag och Bella funderar på att köra en sväng med inlinesen. Och nej vi är inte normala! 
 
Tänkte iallafall dra en liten snabb fundering jag hade tidigare idag. Anna och jag spenderade hela förmiddagen idag till att ligga och kolla på oprah winfrey när dom kollade över alla jobbiga konsekvenser och övrigt kring dagens utseendefixering. Hehe lite komiskt att vi låg och proppade i oss en påse chips samtidigt men, that how we do it! Tycker iallafall hela grejen med att man inte kan acceptera sig själv är ganska sorgligt. Egentligen är inte jag rätt person att uttala mig med mitt kassa självförtroende, men jag tycker ändå att det finns en gräns. Jag tror nästan alla förstår vad jag menar så jag behöver inte utveckla det mer. En bild säger mer än tusen ord..
nr
  


16:56

Salut mes copains! Ville bara önska alla en trevlig fredagskväll. Här ska vi ha främmande (fult ord eftersom våra grannar inte alls är några främlingar). Inget jobb för min del imorrn heller så jag kan vara uppe hur länge som helst, love it! Nu är jag så hungrig att jag mår illa och har magknip. Får väl hålla en halvtimme till om jag klarar det. Har inte ätit någonting idag.. & så värst god mat blir det inte heller, kycklinggryta och ris. Man hade ju hoppats på någonting med pommes & beasås nu när vi får besök men icke.. Usch, ris är verkligen inget jag värderar högt. Nej, nu måste jag ner och få i mig något. Håller fan på att dö.


SWEET LIKE SUGAR



L-Å-Å-Å-NGT INLÄGG

Jag vet att typ alla mina vänner (min mor framförallt) hatar denna serie. Men jag tycker den är skitbra!















@ HOME

Hallåja, spinger runt här hemma och hoppar runt nu utan att veta vart jag ska göra av med all överskottsenergi.. eller inte! Ligger hemma nerbäddad i soffan med näsdukar, panodil, nässpray och en varm kopp te nära till hands. Fast antar att jag får skylla mig själv lite när jag envisas om att vara med på seriematchen mot IFK kalmar i världens spöregn. Överdriver inte ens lite när jag säger att hela planen såg ut som ett stort träsk med lergropar som både jag och dom flesta andra lyckades slinka i runt 40 gånger. Lite så att man ångrar sig nu i efterhand. Inte roligt att dra på sig förkylningar och grejer nu när det är minilov och allt. Fast det är som man säger, det är lätt att vara efterklok!
  
Hur som helst räknar jag med att vara i topptrim imorgon och satsar på att ta igen mig nu lite framåt kvällen. Strejkar därför helt från high heels, fjortisdunk och bistro. Visst det hade kunnat vara roligt att gå loss lite på dansgolvet ikväll, men inte i detta skicket kan jag känna! Lämnar därför kvällen åt ödet och ser vad som händer, brukar ju faktiskt bli bäst så. Men alla ni som ska festa er medvetslösa ikväll får ha en rolig torsdagskväll. Röj lite för mig med. BYE ♥
  
Släpper en liten bildbomb sen extasen också. ENJOY
hv bj

dcgfhvbj
 

KRISTI HIMMEL

Tjo.
Idag är inte min dag. Var tvungen att gå upp runt 8 för att åka in till Kalmar och spela fotbollsmatch på gröndal. I spöregn. Planen var lerig och ganska dålig överlag. Min fot gjorde riktigt ont trots all tejp och har blivit svullen igen. Vi förlorar matchen med 2-1. (Ellen gjorde vårt mål, tummen upp för min förkylde vän!) Jag kommer få höra detta i skolan då min kära klasskamrat filippa spelar i det andra laget, hehe. & nu, som grädden på moset, så visas inte Vampire diaries ikv eller nästa vecka pga denna jäkla hockeyn.. As I said, inte min dag. Menmen, glad kiristi himmelfärds-dag eller något.


THIS BELONGS TO YOU, AND IT ALWAYS WILL




WEDNESDAY

Jag kan faktiskt inte beskriva hur jäkla stolt jag är över mig själv, helt sick!
MVG på svenskaprovet & ... trummvirvel...
två poäng från VG på franska nationella läsförståelse och två poäng från MVG på hörförståelsen! Hur bra!?
& vi har lill-lov nu! Snart. Efter en lång natur/samhällslektion. Somsagt, jag är sjukt glad nu!




NATIONELLA


Den materiella delen är ready to go till provet. Jag? nope.
& den s.k säkerheten med alla pennor? Engelska nationella, två veckor sen och jag lyckas trycka in suddit i pennan och stiften tog slut. & det gick inte att stoppa in nya stift eftersom det var suddgummi i vägen .. Jag tar alltså hädanefter det säkra före det osäkra. Peace out!


22:00

Är riktigt trött. För trött för att fungera som vanligt. "Som vanligt". Har gråtit över matteprovet. Ringde emma, fick hjälp, fattade nästan helt själv. Grät glädjetårar. Blev pepp på matchen på torsdag, jag gillar mitt nya lag! Har dock ont i foten. Men what thaa fack.



& juste, tyck lite synd om mig. En vecka sen och det gör fortfarande svinont. Jäklans fotbollsskor att vara formade så dumt med små vassa dubbar. Hehe klant.



ROLIGT SKIT

Lite grupper som jag är med i på facebook;

"Tystnaden som uppstår när en kvinna inte väljer det platta brännbollsträt"
"Vi som undrar hur det känns att ha fel"
"Jag hatar när man ska sjunga med i en låt och artisten sjunger fel"
"Vi som ljuger om att vi har häst för att få kompisar"
"Om inte mamma hittar det, så är det borta!"
"Vi som tyckte det blev lite trist stämmning när Dumbledore dog"
"LÄGG UNDAN MOBILEN NUU! "Chilla det är en mobil, inget jävla vapen.."
"Obama förstörde kortspelet neger och president!"
"kom in.. kom in!.. MEN KOM IN DÅ FÖR HELVETE! Jaha det är låst .."
"Du: Jag vill ha en cola,
Bartender: Är pepsi ok?
Du: Är monopolpengar ok?"
"Tystnaden som uppstår när någon inte har en häst"
"Vi som inte bryr oss ett skit om att Andra avenyn ska läggas ner"
"Hi, can I help you? "No I just waited 15 minutes in line to say hi"
"Don't see me, don't see me, don't see me. "HEEY" "f*ck"
"Vi som inte är medlem på facebook"
"Vi som fick brev från Hogwarts när vi var elva men tackade nej"
"Vi som inte fick brevet men är jävligt coola ändå"



NOTHING IS "JUST FINE"



Idag har vi ignorerat det faktum att vi har nationella prov i franska imorrn, det faktum att det inte går att plugga till provet och det faktum att man blir deprimerad när man inser det. Istället har vi gått på stan och köpt en massa fina saker. Riktiga kap om jag får säga det själv. Har kollat på Pearl Harbor, gråtvärdig film. Lyssnar på deppig musik. Får inte tag i mina vänner. Saknar angi. Ska nog sova. Men måste äta några kiwis först, mamma har köpt för många. Bud på att ta med till provet imorrn, med sked och allt. Det ska jag fan göra. & yoghurt. Nehepp, time to sleep.



Tre inköp. Tröja, halsband & linne.


SECOND FIRST IMPRESSION




ANESTHETIST'S HYMN


Enbart för mammsi


TOP 5

Beyonce Knowles

Leighton Meester

Jessica Stroup

Emma Watson

Doutzen Kroes


Det här är min lista, fast utan nummerordning. Alla dessa kommer på delad förstaplats. Världens vackraste.


;

Är lite flytt förbannad på vädret. Orkar inte cykla till skolan i blåst & regn igen. Är lite mer flytt förbannad på väderprataren på rixfm. Hon vet aldrig vad hon pratar om. Idag ska det vara sol i hela landet förutom i nordvästra Sverige där det ska regna.

Ja .. Vi får väl se om hon har rätt?

 


TROR MIN "KUNSKAP" KOMMER FRÅN PAPPA ..

Mamma läser min "historiauppsats" ..

JAG: Jaha, har du lärt dig något nytt nu?
MAMMA: Jaa, att bankerna var tvungna att stängas och att hitler faktiskt var riktigt elak!
JAG: ... .. ... ...   .... . haha?




13:42


Ignorerar vädret och tänker "två veckor kvar, två veckor kvar.."


AVATAR-TOVE

Detta tillbringade jag en del av min fredag till. Lovade att ge lite cred till felix som gjorde mig blå.
Men vad säger ni? Skulle jag passa som en avatar? hehe.


EXSTASEN

Tjillevipp. Nu sitter jag här framför dator i all hast och har för en gång skull tagit mig tid till att skriva lite här.
Kom hem från Extasen för drygt en timme sen som var under förväntan måste jag tyvärr säga. Inte för att det inte var roligt. Det mesta ordnade upp sig mot slutet, men hade hoppats på lite mer av allt så att säga. Och det är enbart vädrets fel!
För er som inte vet vad Extasen är kan jag berätta att det är Kaggs egna tidning som vi suttit och skrivit under året. Idag är då dagen då hela skolan ska klä ut sig och springa runt för att sälja denna tidningen. Och hur lätt tror ni det gick i det här vädret? Nej usch att man alltid ska ha sådan otur
 Iallafall löste det sig som sagt efter en stund och nu är jag hemma för att äta lite och fixa mig innan bistro ikväll. Hollywood tema.. frågan är om jag är för feg för att köra på röda läppar. Kan inte riktigt bestämma mig! Av tidigare att döma har jag inte heller större förhoppningar på bistro men ikväll ska både jag och mina kompisar jobba lite smått i baren där och samtidigt röja på dansgolvet så det ser ut att bli en riktigt lyckad kväll. Klackarna i taket tjejer!
 
För övrigt har jag faktiskt en hel del annat att skriva om, men hinner inte nu. Får ta det vid nästa tillfälle som förhoppningsvis inte innebär en vecka den här gången. Livet är hektiskt ibland! BYE ♥
 
(Alla bilder sen dagen och annat kommer senare)
cvh
Kan inte riktigt avgöra om jag ser ut som en tant eller inte med rött kladd! hehe ytterst jobbigt problem..
 
k

LISTEN


PEARL HARBOR

& precis som Ellen sa att jag skulle göra, så älskade jag Pearl Harbor. Det är en riktigt underbar film! Alla är så sjukt vackra och filmen har både en romantisk, historisk, vänskaplig och spännande berättelse. So see it and love it! En 9,999a!





DAVE

Såg nyss på en film som gick på tv med la familia. Trodde den skulle suga riktigt hårt (den är typ jättegammal) men den var faktiskt riktigt rolig. Dave hette filmen iaf, lite konstig filmtitel men anyway, den var kul. Filmen handlar om Dave som är en helt vanlig person som råkar vara en kopia av presidenten. Han gör lite "stand ins" (haha, stavning?) för presidenten till den dagen presidenten får en stroke. Han tvingas då vara president på heltid, leda en massa möten, vara vuxen och förståndig och ha en fru, som hatar honom. & som förövrigt spelar Grace i Avatarfilmen.

Hursomhelst, en sak leder till en annan och det blir ganska mycket att göra för stackars Dave. Jag slänger in traliern här oxå men tro inte att filmen har samma dåliga kvalité bara. Jag ger filmen en .. 6-7a.






KORT INLÄGG

Har precis lipat klart till Vamprie diaries och bestämt mig för några olika förslag till rapportskrivningen.
Nu ska jag kolla på Pearl Harbor som ellen tycker är så bra. ciao!

 


IN YOUR FACE!

Jag och Ellen sitter här och ler åt youtubeklipp, america & britain's got talent. Visst är det underbart? Speciellt när folk kommer in och allatror de suger, sen är de skitbra. Som tex Susan Boyle och Paul Potts. Vi lägger upp några stycken här men jag tycker speciellt att ni ska kolla på DETTA!




Åh jag vill också ha någon oanad talang att kunna visa alla en dag och sedan kunna skrika: IN YOUR FACE!


SLUTA EXISTERA!

Som vissa vet hatar jag en viss person, vill bara spy på henne. Hon heter Miley Cyrus. Vet inte varför jag äcklas av människan så mycket som jag gör men bläääääh.

& vet ni vad som nyss hände? Jag satt här, skrev lite och kollade bloggar. Lyssnade på någon spotifylista som jag snattat från någon och helt plötsligt börjar en lugn låt spelas. Jag tycker att jag känner igen rösten lite och diggar med i låten tills jag hör vem det är i en lite för falsk och hög ton. Jag har alltså suttit och lyssnat på Miley Cyrus i över 2 minuter! & det värsta? Låten var bra! Men inte nu längre..

Så snälla, någon som kan sjunga. Gör en cover av låten. Den hette någonting med I look at you.

Hon ger mig rysningar! Och inga bra sådana..
Nu ska jag gå och sörja lite.


ISN'T SHE LOVELY?



Leighton Meester, en av världens snyggaste kvinnor. Enligt mig


FRENCH FRIES(FIRE)

Hur har er dag varit? Min har väl varit under medelnivån blandat med en gnutta dålig humor. Måste ju få berätta om hur de senaste 30 timmarna har utspelats sig.

Stack ju iväg på fotbollsträning och det känns alltid skönt att man kommit iväg när man sitter i bilen och pratar lite skit med vännerna. Men iaf, som den stora klanten jag är lyckas jag ta i med all freaking kraft som finns i mitt högerben och smälla ner foten i marken ist för på bollen, HIGH FIVE! Det var riktigt länge sen jag kände sådan      smärta. Bortdomnad till en början och sedan ett fruktansvärt dunk som aldrig tog slut. & jag kunde ju fan inte sätta mig ner och börja lipa på en jäkla övning..

Idag har jag iaf haft lite mindre tur. Alltså ingen tur alls.
Skola två timmar tidigare, nationella, märkte att foten var lite för stor och svullen för min sko, liiiite i sista minuten, högst upp på tullen - många trappor aj, ris och diarre till lunch, vandra runt i snygg highfashion toffla, svenska/historia, spöregn, blöt högerfot, be ellen komma hit, råka ta sönder ugnen läs: råka, våra pommes är INNE i ugnen. Katastrof! tänk om dom blir brända!? fixar ugnen, äter pommes, tittar avatar, drömmen om pandora, duscha, melon, data.

Min dag i stora drag. Hur man lyckas förstöra en ugn kan jag faktiskt inte svara på. Det är väl en sån grej jag kan, alla har något. Jag tar sönder saker enkelt och bra. My thingyy

Ugnsluckan delade sig alltså i två delar. Och vi kom inte in i ugnen. Den svarta delen som fortfarande sitter kvar hade någon otroligt korkad fjäder som gjorde att luckan stänges hela tiden, därav de så kallade tyngderna.

Vad har vi då lärt oss idag?
Tovellen + ugn = väldigt, väldigt dålig mixup


22:40

Hallå folket. Jag vet min uppdatering är rent av usel, men blir lätt så att bloggen kommer i sista hand när allt annat är hektiskt. Har bland annat ägnat denna dagen åt att lugna mina nerver efter ett riktigt raseriutbrott vid matte B provet idag. Vi hade någon polsk lärare eller vad hon var ifrån som skulle kolla till oss. Tror ni hon kunde svenska?Nej för det tror inte jag! Dessutom lät det som att någon ströp en katt så fort hon öppnade käften.
  
Iallafall gick det hela ut på att min miniräknare inte fungerade, och därför skulle jag be Jessica som satt framför om jag fick låna hennes. Men oj nej då fick tydligen ruggugglan för sig att jag fuskade och tog provet efter en onödigt offentlig utskällning. Inte kunde jag förklara mig heller för fanskapet förstod ju inte svenska!
Har gått runt och skakat lite här hemma av ilska, men har lugnat mig nu och ska ta tag i det imorgon. Det här ska hon ta mig tusan inte komma undan med!
  
Mår iallafall betydligt bättre nu. Mamma har varit lite söt och fixat mango och vindruvor i massor till mig som jag nu ligger och avnjuter här i sängen med lite bra musik och bildarkivet. Engelska nationella kan kiss my ass för jag förtjänar faktiskt en liten paus från allt plugg och annat jobbigt nu. Jag accepterar ett G imorgon alltså. Och för er som reagerar på G så kan jag meddela att snittet i våran klass ligger på MVG+++. Inte konstigt att man känner sig lite usel då och då! BYE ♥
 
dzsfxgchv
 
k

DOUTZEN KROES


Detta är nog helt seriöst en av de vackraste kvinnorna i världen. Tävlandes mot Beyonce och några andra.


THE THIRD OF MAY

Hej allihopa! Hur har er dag varit? Min har väl varit helt okej. Mår lite illa och har ont i magen och har ingen som helst lust att åka och träna fotboll ikväll. Vill ju hellre dansa.. Men det var riktigt länge sen jag var där nu så det är bara att bita i det sura äpplet (som man nu säger) och åka dit. Nu tränar vi inte på Pernillas tomt längre iaf hehe. (Vi är ganska primitiva..)

Skolan gick väl också bra, helt okej med ganska slappa lektioner.
Försov mig dock i morse så det blev att hets-äta, hets-sminka sig, hets-fixa håret, hets-klä på sig och hets-cykla till skolan. En relativt hetsig morgon med andra ord.

Skrattar lite åt mamma. Hon har köpt en ny mobil och kom hem skitglad!

MAMMA: Tove kolla, kolla! Den har bluemouth och allt!
JAG: Bluetooth*
MAMMA: Blåtand? Konstigt namn..
JAG: Så blåmun hade varit bättre då?

Två minuter senare börjar hon skratta åt skylten på batteriet. "Stoppa inte detta i munnen".
Men jag menar, vem säger att vi borde behandlas annorlunda från ettåringar och apor?


HAPPY BIRTHDAY




Igår fyllde mammsen 42 år. Det firade vi med sjukligt god mat som btw ser riktig äcklig ut (om man tänker på andra bilden) men huu så mumsigt det var. Grattis igen mami!


GOSSIP GIRL



Fina bilder va? Kollade på gossip girl igår, sjukt länge sen jag gjorde det. Man börjar få lite andra uppfattningar om de olika karaktärerna. Innan var Jenny, Serena & Dan som var mina favoriter men nu är det all dark side med Chuck och Blair. Nate behöver jag ju inte kommentera, han är ju alltid läcker, söt och omtänksam.

Men vem tycker ni bäst om?


DO-WAH-DOO





WILDKIDS NO:2

Kolla vad jag hittade! Ni måste ju bara titta på dessa klipp, helt underbara!
Fick en fråga gällande förra inlägget och ja, det är programmet med Ola Lindblom. Knock your selves out, it rocks!




Haha jag hittade min lover. Dock inte lika söt som william nu när man kollar efter. Men härlig grabb alltså. Checka speciellt in slutet. Någon vänlig själ berättade vad han hette och det var Robin Amador Segerfjell. Hade det passat på mig? ;) 


Kolla från 2:50 och framåt. En till kille som var en favorit, Noa. Störtskön.


Kolla från 5:10 och framåt. Love!


WILDKIDS

Och så sitter man här, spelar zoo tycoon och chillar. Och inser att man missat hela fucking wildkids!! Argargarg..


Jag har haft två favoriter genom tiderna. Killen William uppe i grönt och en kille som heter Robin Andersson Salvadore eller någonting. När Robin var med i programmet var jag lika gammal som deltagarna, alltså tio-elva år. Jag var verkligen dökär i honom. Tog kort på tvn när han sa något, framkallade bilden och ramade in. Skrev då och då hans efternamn ist för mitt och andra galna saker. Shit vad jag var kär. Har nu ägnat många minuter till att försöka spåra upp denne Robin på google, men utan resultat. Men lille William hittade jag en bild på.

Hur söt?


BIKINIBOMB





RSS 2.0