FÖDELSEDAGSMIDDAG

 
Avslutar med en bild på födelsedagsbarnet och önskar henne grattis i efterskott ♥
Och nu blir det jobb för hela slanten. Jag kom precis hem från optikern efter ha tagit körkortstestet så nu väntar jag bara på mitt tillstånd, så får ni hålla ett extra öga i trafiken i fortsättningen när jag gör vägarna osäkra!
 

ECLIPSE

Känner mig som ett litet barn i en godisbutik, imorrn smäller det!





 




 


290610

Försökte mig på ett litet inlägg från sannas iphone men det gick inte så värst bra. Kom till rubriken innan jag fick ett litet utbrott. Men nu sitter jag iaf vid min kära dator istället och det funkar mucho better! Idag har det varit stranden som stått på schemat. Sanna väckte mig klockan halv tio (som alla andra dagar denna och förra veckan hehe) och jag hoppade i bikini och följde med henne och Oskar ner till Långviken. Fy satan vilket härligt väder vi har fått! Blir så lycklig av att bara njuta och inte behva tänka på kläder för väder.  

Nu ska jag iaf hoppa i kläderna och sticka ner till Krögers för att jobba med Elin på musikkvällen. Calle Kristiansson (tvåa i idol) kommer och sjunger och vi hoppas på att många är sugna på glass! Ha en fortsatt trevlig dag/kväll så hörs vi förmodligen inte mer förrens imorrn.


MIDSUMMER

Slänger upp ett par bilder sen midsommar från toves kamera. Bilderna sammanfattar dagen/kvällen/natten riktigt bra som faktiskt blev ganska lyckad tillslut även om vi inte hade öland, fest och folkvimmel.
Annars då? Jo jobbet är i full gång och jag är lagom sur att behöva jobba när det är 30+ och sol. Men vad gör man inte för lite pengar. Jag har däremot bara 9 arbetsdagar kvar nu så jag får försöka stå ut i slutet. Dessutom är det ganska så chill (hatar ordet chill för övrigt) att strosa runt lite på krusentiernska och servera fika till gästerna och kändisarna där som började med repetitionerna idag inför sommarteatern Spanska flugan.
 
Och för att helt byta samtalsämne kom jag precis hem från johanna, ricky och tyra. Men det var nog allt jag ville få sagt. Hade tänkt försöka komma upp något tidigare imorgon (good luck) så jag hinner bättre på brännan lite innan jobbet. Jag ligger i stort underläge för tillfället i jämförelse med kompisarna, så möts ni av ett starkt vitt ljus är det antagligen bara jag som är ute och spatserar. SUCK
 

 

MERCI

Nu har jag bråttom bråttom igen. Ska snart vidare till angi som fyllde år igår. Grattis såhär lite i efterskott ♥

Ville bara framföra lite känsliga åsikter om typ allt. Man får så mycket tänkt när man är på jobbet när man diskar, städar och stryker. Alltså när jag inte säljer någon glass. Jag tänker på hur lyckligt lottad jag är som har så fina vänner. Jag tänker på hur bra det är att jag har en sådan kanonhärligt underbar familj. Att jag har ett jobb (mest en tanke jag intalar mig själv så jag inte ska säga upp mig) och att mitt liv faktiskt är bra. Det blir oftast ganska känsligt till sist och jag står där med tårar i ögonen när jag känner mig så fruktansvärt ensam i mitt glasshus.

Alltså vill jag bara säga tack. Tack till alla som finns i min närvaro, tack till min älskade familj och mina underbara vänner. Älskar er alla ♥

 


MIDSOMMAR

Nu måste jag skynda mig som fan, hjärnan känns helt boomshackalacka för jag har ganska mycket att göra på kort tid. Tänkte först önska er en trevlig midsommar. Ska själv upp och jobba imorrn så jag känner mig inte helt pepp. Men det ska vi försöka ändra på! Ska ut till Pernilla i fotbollslaget och mysa där hela kvällen, äta, leka och bada med mera. Men nu ska jag ducsha, fixa och packa innan jag sticket bort till sanna.

Livet förövrigt rullar på, kommit hem till soluppgången två dagar i rad och dagarna har spenderats på långviken med mycket sol och prat. Jag mår bra när jag är ledig. Nu måste jag verkligen duscha, men som sagt ha en riktigt bra midsommar!

 


MORGONPIGG? njaee

Åh jag vill bara kasta ner min hund för balkongen just nu, så har byggarbetarna tagit bort min balkong :P:P;PPP;P:P;PP
Nej så brutal ska jag inte vara men jag har seriöst varit vaken nu sen kvart över sju/halv åtta enbart för att min hund ville gosa! KVART ÖVER SJU.. jätteroligt för någon som mig med universums bästa morgonhumör (snyft). Inte går det att somna om heller på grund av solen som steker på som bara den utanför.
 
*tjiiing-(lampa tänds över huvudet)* ..om man skulle ta och vända detta till sin fördel. Jag är uppe med tuppen MEN solen skiner! Hehe det var ju förstås ett helt annat sätt att se på saken.
Nu ska jag banne mig gå ner och rensa kylskåpet för årets första och största picknikfrukost ute i solen. Om jag inte minns fel storhandlade familjen igår kväll, aaah underbart! Ha en fortsatt skön tupplur slöfockar. Nu ska jag ut och ta vara på varenda sekund av sommaren :) bye
 rheg
 

IT'S TRUE, I WAS MADE FOR YOU

Godmorgon! Eller godkväll, godnatt. Man får se det som man vill då klockan nu är 00.11. Sitter här och orkar inte gå och lägga mig. Alltså förstå vilken jävla bedrift att gå till badrummet, tvätta av sminket, borsta tänderna och gå och lägga sig. Neheni, då sitter jag hellre kvar här. Kanske lika bra det eftersom det känns som att jag har lite att berätta. Har ingen aning när jag skrev senast men jag tar väl och beätta om mitt liv sedan i måndags. Igår alltså, eller i förrgår, som sagt som man själv vill se det.

Jag var hos pappa, gjorde ingenting, åkte in till stan för att sedan åka ut till Lindsdal för att spela match, laget som för tillfället ligger högst upp i serien om jag inte minns helt fel. Jag fick dock inte spela alls länge då vi var så många avbytare men jäklar i min lilla låda vilken match vi gav dom! Vi, lilla bäckebo från skogarna som ligger och gungar under sträcket i tabellen stod på oss och ledde första halvleken med 2-0. Sedan vände det dock i andra med att de gjorde 2 snabba mål och sedan ett till i slutet. Så det blev förlust med 3-2 men somsagt, det vi gjorde på den där planen, det vi visade, hade inte de väntat sig alls & det känns härligt!

Efter matchen stack jag hem till saknade Carolina för att prata osv, klockan två på natten sitter vi fortfarande och babblar.. Orkade inte gå hem till mig (typ 100 meter..) så vi fixade ihop ett mycket spontant övernattningsmys i hennes säng där vi sedan sov gott tills i morse, igår, jaa.. blabla. Då hämtade jag en till saknad vän nämligen Erika på bussen och vi gick hem till mig och pratade. Sen drog vi oss in till stan för en glass och lite shopping. 400 kronor fattigare och jag skyller allt på Erika. Jag ville inte ens gått utanför Mc donalds! Sucksuck..

Nu sitter jag här och har precis kollat på filmen "på smällen" med mammi. En riktigt underhållande film faktiskt. Har även kommit underfund med att lagret av onyttigheter i huset börjar sakta försvinna, vilket är väldigt, väldigt dåligt. Ikväll fick jag alltså nöja mig med riskakor och mjukost.

Om jag skulle ta och göra de där små sakerna jag inte orkade göra innan? Klockan är ju ändå 00.22 nu. Kanske är lika bra, imorrn, idag blir det en tidig morgon eftersom vädret tydligen ska bli fint, pressa pressa, och senare på kvällen blir det match mot Kalmar Södra. Haha det känns ju ganska konsigt. (För er som inte vet spelade jag alltså i Kalmar Södra innan jag "tog ett uppehåll" och bytte till Bäckebo.) De ligger ganska bra till i serien också så vi får se hur det går. Ha en fortsatt trevlig kväll slash natt slash morgon!

Bild från skolavslutningen, hemma hos mig i trädgården med Erika, Beata & Filippa. Jag på bilden till höger. Bilden snodde jag av Beata som btw åkte till Israel idag och kommer inte hem förren om 5 fucking veckor! Hoppas du får det jättebra där nere iaf, puss på dig!


JUST AN OTHER DAY

nojaoönfeta4thWRAQEafas<afd ..ungefär så man känner efter att ha lagt ner cirkus tjugo minuter på ett inlägg här och sedan går allt upp i rök. I alla fall det jag vill få sagt var att jag börjar bli lite småtrött på bloggandet, så jag tar mig lite pauser emellanåt. Men nu är jag tillbaka på banan tills vidare. Bortsett från att det är ganska mycket att göra för tillfället. Bland annat ska jag befinna mig på skolan om en timme för att skriva kemiprov. Eller vänta, var det inte sommarlov? guess not.. ska bli riktigt skönt dock att få det gjort. Efter det ska jag bara hem snabbt och sedan vidare till jobbet som satte igång igår och faktiskt var över förväntan.
 
Nej men om man skulle ta och kolla igenom provet en gång innan skolan.. det kan ju vara en fördel att veta vad det är jag ska skriva om. Skjut mig! Skriver något mer när jag får lust och ork.
ted
P.S Emma fyllde år i lördags! Grattis min pingla, hoppas du hade en superduperfödelsedag ♥
 

DET GÅR EN VIND ÖVER VINDENS ÄNGAR

Hola guapas! Nu har jag äntligen pallrat mig till datorn. Har varken haft tid, ork eller lust att sitta här och skriva när det har varit skolavslutning, fest, jobb och fint väder. Sitter för tillfället och storlipar till One three hill, var riktigt länge sen jag kollade på det. Hade glömt bort hur bra det var. Som jag precis skrev, jag har verkligen ingen ork att skriva. Lägger upp lite bilder ist.


... vilket inte funkar


SOMMARLOV

..och jag tror att jag är ensam om att inte skutta av glädje och sommarkänslor. Min släkt och mina vänner har övergivit mig för att ge sig ut i det "jättehärliga sommarvädret". Seriöst, det var inte ens sol nu när vi äntligen är framme vid skolavslutningen och jag var till och med tvungen att ta på mig ett par strumpbyxor imorse för att slippa frysa. Inte kul alls och dessutom mindre roligt när min mamma upptäckte att det var maskor lite överallt på dom och tvingade mig pedant som hon är att vänta medan hon var inne på change och köpte nya. Jättesnällt värkligen på alla vis, MEN jag kan inte ha storlek XXXXXS som jag är övertygad om att det är i dom jag efter 45 minuter lyckats få på mig! Och jag har bokstavligt talat sjukt tight ass nu(hehe). Och nej.. jag tänker inte lägga ut en bild på det. Så roligt ska vi inte ha det!
 
Nej men nu blir jag deprimerad. Vi har sommarlov och alla hoppar runt i extas. Borde kanske göra detsamma istället för att sitta inne och skriva om mitt tighta ass. Jo så får det bli. Nu kör vi.. SOOOOOOOOMMMARLOV CHALALALALA ♥
 

ÖRONGODIS

Först skulle jag bara visa denna video på en tjej som heter Julia när hon sjunger vår favorit "The call", men sen gick jag in på hennes youtubeprofil och hittade ännu fler covers hon gjort och jag lyfter på hatten för denna tjej är verkligen grymt bra! Knock your selves out!





I DON'T CARE FOR YOUR FAIRYTALES

Sleeping Beauty's in a foul mood
For shame she says
None for you dear prince, I'm tired today
I'd rather sleep my whole life away than have you keep me from dreaming

The tall blonde lets out a cry of despair says
Would have cut it myself if I knew men could climb hair
I'll have to find another tower somewhere and keep away from the windows

 


FAR ACROSS THE DISTANCE

Idag var det kaggs tur att ta studenten. Kan dock säga att det var under mina förväntningar. Alla vet väl hur wild and crazy allt är borta på kagg men idag tågade klasserna ut till konstig musik utan så mycket som ett glädjetjut. Förutom typ media, natur och teknik då. Lite dumt att det inte riktigt fanns något bra ställe för dom att springa ut för det blev mycker krångel då alla skulle upp på någon jäkla ställning och vinka, för att sedan klättra ner igen. Sen var det en ganska irriterande gubbe som snackade i en mikrofon konstant. Vad alla hette, vilka klasser de gick i och jaa.. allmänt störande. & detta säger jag faktiskt inte bara för att jag är staggnist. Men grattis till alla kaggnister som tog studenten iaf!

Dagen förövrigt har varit jättebra. Stack till skolan för en massa betygsnack och sedan var dagen slut. Har fått reda på alla mina betyg utom i naturen och jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt! Och bara för att jag tkr om att skryta ska jag såklart dela med mig av dessa!

Engelska A: VG (lite irriterande, fick asbra på nationella och var 99,9 % säker att jag skulle få MVG)
Svenska A: MVG
Psykologi A MVG
Matte A: G
Franska A: VG
Estetisk verksamhet: MVG
Historia A: VG
Naturkunskap A: G eller VG då min lärare fortfarande inte kan bestämma sig.

Riktigt nöjd är jag över dessa iaf och det har firats med mumsiga jordgubbar och fotboll. Spanien-Schweiz. Vad var det för jäkla match liksom? Vad hände där Spanien? Pinsamt.. Efter det tog jag mig en joggingtur på stensö och nu sitter jag här och lyssnar på musik och äter riskakor och ännu mer jordgubbar. Kanske ska ta och krypa till kojs nu. Imorrn blir det klassdag innehållande mycket städning och annat kul.



NU VÄNDER DET

Kollade precis min spost och fann detta:
 
Hej Ellen!
Nu är det färdigtänkt.
Ditt betyg i EngA blir MVG.
Hälsningar, Angéla
Det första jag ska göra när jag kommer till skolan imorgon är att gå fram och ge henne en stor blöt puss. Hon har precis lyst upp tillvaron lite nu i hårda tider. Plus att morgondagen ser lovande ut med studenten och hela köret. Nej ni, nu vänder det! Full fart framåt, håll tätt bakåt ♥
 

TURKEY









Spionerar på nytt folk, hehe.






Och nu har alltså ett gäng Turkietbilder kommit upp sisådär en månad senare. Men vi gillar't! Det var en riktigt härlig vecka med mycket bad och lite mindre sol. Som ni kanske ser på vissa bilder var det lite mulet då och då och det regnade faktiskt lite också. Dock var det fortfarande jävulskt varmt så bada gjorde vi ändå. Dock blev det inte så mycket havsbad för min del då jag har en dendens att börja svida efterråt trotts att jag sköljer av mig. Maten har varit god. Det bjöds på massvis av tomater, apelsiner (riktigt sura och goda) och melon. Även nutella, för söt grädde och miljontals bakelser, som jag faktiskt höll mig ifrån, minus nutellan. Turkarna var ju sådär, men det visste vi ju sen tidigare. Det var bara berätta att man hette Bella Cullen och se frågande ut när de frågade om facebook. Vad är det för sida liksom? Never heard of it.. 

Hotellet var fint, vårt hotellrum låg faktiskt bra till då vi slapp höra nattklubbar på nätterna och barnskrik på morrnarna(jättekonstigt ord förresten..). Utanför balkongen hade vi ett gigantiskt apelsinträd och vi såg hela tiden vem som kom och gick, och dom såg inte oss. Vi var också de ända svenskarna på hotellet, både kul och tråkigt. Tråkigt på det sättet att jag var tvungen att prata franska med alla. Je m'appelle, je m'appelle, ca va très bien blabla.. Och kul på det sättet att vi kunde prata skit om alla eftersom ingen fattade någonting.

Nu känner jag att det är dags för mig att hoppa in i duschen, sista dagen som etta kallar på mig!



STUDENTEN 2010













SP07E (vi är ju också e:are så detta är väl klassen man sett mest "upp till") hade denna fina planch. 53 IG.. Vi är alltså på god väg med våra 52. Ni borde vara stolta.


Jahopp. Idag var det alltså studenten som gällde för stagg. Även om jag inte kände någon som gick ut och kände mig lite töntig som stod sär och skrek åt ingen så är jag faktiskt himlans ledsen nu. Tänk att vi inte kommer vara yngst längre, tänk att alla snygga (för de är många, det måste de flesta hålla med om) treor, tjejer som killar, inte kommer vara på stagg i höst. Tänk att det bara kommer vara en massa tråkiga 92or kvar. Uscha..

Men nu ska vi inte hänga läpp, jag har haft en trevlig dag på stan idag med sanna och jag har haft både glädjetårar i ögonen och leenden på läpparna. Underbart att se folk så glada! Så grattis alla som tog studenten idag!

Medan mamma är i duschen ska jag se om det går att lägga upp lite bilder från Turkiet. Vi får hoppas det går. Imorrn är förövrigt sista skoldagen som etta på stagg. Sista dagen som yngst. Blandade känslor, mycket blandade känslor. Ciao!



15/6

Morsning bloggen. Har inte varit särskilt effektiv på att skriva här, men kan garantera att anledningen är att jag har för mycket att skriva på annat håll. Jag har faktiskt varit inne i en lite depression nu ett tag beroende på skolan och betygeN. Jag tycker att jag förtjänar bättre betyg efter allt slit än vad jag antagligen får i vissa ämnen. Menmen har tagit till rektorn och lite om vartannat plus att jag bara är en i mängden som klagar så det löser sig. Dock har jag dragit på mig en kompletteringsuppgift i matte tills imorgon och ett kemiprov tills på fredag, men sen tusan tar även jag SOMMARLOV! Kan inte ens beskriva hur skönt det känns.
Dessutom tar kaggs treor studenten imorgon, så då blir vi av med dom. Nej men det känns faktiskt inte så jätte roligt. Dom utgör absolut en del av skolan så det blir lite tomt i fortsättningen. Dock blir det studentfirande mm imorgon så det känns underbart! Och grattis till alla staggnister som gick ut idag.
 
Nu hade jag tänkt kolla igenom matten tills imorgon men efter jag insåg att det hela handlade om 200 sidor i matteboken får Brasilien vs Nordkorea utgöra min kväll istället. ciao
 
och om jag glömmer imorgon.. GRATTIS TILL MIN MINI BROR FYLLER TIO ÅR DAGEN TILL ÄRA ♥
 
bc vnm
och ja, han har slutat med napp
 

 
 

HARD WORK WORK

fortfort ska jag skriva. Ska iväg och jobba, stressar som vanligt. Ha det bra idag, det är fint väder så gå ut och sola åt mig! Eller kom förbi och köp glass på krögers :) Jobbade igår med, och i fredags var det fest. Det har varit en jobbig helg, ska bli skönt med lugn skola igen. Carro har åkt till tukriet :( och jag mste verkligen gå nu, puss!



BEKRÄFTAT

..rå fisk är INTE gott! (dock över förväntan)
 


SUSHI

God morgon ,eller godmiddag kanske snarare för oss som har varit vakna sen halv åtta imorse. Jag springer runt här hemma nu och fixar lite inför kvällen. Min kära bloggkompanjon och jag har hyrt en lokal och tänkte fira sommaren frammåt kvällen. Eller borde jag säga "sommaren". Vi har inte vädergudarna med oss, men det är struntsamma. Vi får väl hoppas på en kul kväll i alla fall. 
 
Wooops nu ligger jag efter i tidsschemat igen. Ska vara nere på stan om tio minuter för att spräcka sushi oskulden med min kära vänner. Har aldrig förståt mig på njutningen med rå fisk? Men nu jäklar ska jag leva upp till den här blogg rollen och sluka lite firrar. Ha en bra dag gott folk ♥
gef
Ja det ser ju "jättegott" ut i alla fall..
 
 

*GLÄDJESKRIK*

Åh ni kan verkligen inte fatta hur underbart, fantastiskt glad jag är just nu! Trots att vädret inte alls är likt datumet tionde juni så hoppar jag bokstavligt omkring här och dansar! Dagen har varit så perfekt! Det började med en ganska chill idrottslektion där jag fick reda på mitt betyg och det låg på VG nu, hon tyckte dock att jag skulle satsa på MVG och komma lite oftare på lektionerna. Sen hade vi musik, satt och plinkade lite på pianot medan vi hade betygsamtal och utvärdering. Jag kom ut till läraren, satte mig. Hon sa att vi inte behövde säga något för jag var ett solklart MVGfall, så jag fick gå igen! Sen fick vi gott och blandat i skolan vilket betydde pommes och kycklingringar, mums! Satt och pratade aslänge med joi om ALLT! Efter det hade vi mentorstid och lite roligt snack med våra mentorer och efter det svenska.

Mitt under svenskalektionen ropade någon i kåren ut i högtalarna om resultatet på staggjakten. VI fucking VANN!

Händelsen
I högtalaren: Jaha, då har vi äntligen fått fram resultatet från staggjakten och vinnarna är Beata ..
Vi: Nee ..
I högtalaren: .. Madeleine ..
Vi: Nee ..
I högtalaren: .. Joanna ..
Vi: JO ..
I högtalaren: .. Tove & Erika!
Vi: JOO! Det är vi! Ahh!

Sen skrattade vi hela vägen ner till kåren där vi fick varsin svart tröja med texten "JAG VANN STAGGJAKTEN 2010". Herregud vad härligt! Sen när vi kom tillbaka från kåren fick vi tillbaka rapporterna som jag också fick MVG på! Efter skolan gick jag hem med Beata och pratade om allt möjligt. Nu ska vi snart (som om inte jag är tillräckligt glad) äta tacos och sedan sparka boll i bäckebo!

THIS IS MY DAY, MY FRIENDS!
Update 1: Plus att jag vill tillägga att jag fick VG i franska!
Update 2: Plus att jag är ledigs imorrn!



SWING SWING

Okej nu börjar jag faktiskt bli förbannad. Varken datorn i mitt knä eller blogg.se vill sammarbeta med mig ikv. Blogg verkar ha bestämt sig för att jag inte får lägga upp bilder från Turkiet. Seriöst, alla andra bilder funkar. Sjuukt segt. Jag har iaf haft en trevlig onsdag med jordgubbstårta och melon. Farsgubben fyller år och han fick en flaska whisky av mig, han verkade rätt nöjd men kände sig gammal när han insåg att hans dotter köpt sprit. Påminde honom att lillskiten på 4 år gav honom marabou och då blev han genast på bättre humör.

Triaden idag, tror kagg vann. Det var väl .. nej jag bryr mig faktiskt inte ett skit. Dock blev jag lite (väldigt) impad av en tjej från stagg som vann i en massa varv runt springbanan. Kanske var det tre km? Anyway, hon klassade verkligen ut alla! Hon varvade t.o.m de flesta killarna som sprang samtidigt. Nu rusar tiden iväg som vanligt och jag måste studsa bort till sängen. Upp tidigt imorrn för en härlig och uppfriskande brännbollsmatch med klassen och katharina, yey. 

Helt ärligt, vem vill gå ut klockan 8 och spela brännboll? HUR MÅNGA? Inte så värst många.

 


MAN ÄR VÄL INFÖDD, MAN HAR VÄL KOLL

känns verkigen som att bloggandet går dåligt för både mig och ellen. Men vi har ganska mycket att göra ch jag finner aldrig tid över till att berätta om mitt oerhört ointressanta liv. Ska förtillfället hoppa ner i ett bad och öva på ett engelskaspeech tills imorrn. Usch tycker nästan det är läskigare att prata bara framför läraren är för hela klassen...

Men nu måste jag skynda mig igen, badvattnet svämmar över! ciao

 


STAGNELIUSSKOLANS MATSEDEL

Torsdag: Gott och blandat

Undrar om det blir vad man hoppas på?











22:27

Nu är jag fanimej klar med den där jäkla, fucking psykologiskiten. Eller egentligen inte, men jag orkar inte skriva mer. Det får helt enkelt skita sig. Jag får väl nöja mig med ett VG.. Har suttit inne hela dagen och verkligen försökt hitta flera ord men det tar stopp hela tiden och nu är klockan tio. I nästan tio timmar har jag suttit här, gjort lite annat emellan åt, men tio timmar. Det är galet.

Nu har jag bara en jobbig sak til. Plus fyra andra. Men jag är mest orolig för den där första saken, mitt engelskaspeech. Tycker det ska bli lite läskigt att stå framför min lärare och berätta om något helt ointressant, helt själv. Men hon gav mig iaf MVG på den muntliga delen på nationella provet så det bådar åtminstonde lite gott!
Tänkte försöka lägga upp lite bilder från staggjakten till at börja med. Vi hade somsagt skitkul!









SNYFT

Hallå pinglor. Tycker nästan att jag själv är lite sorglig som sitter och skriver klockan två på natten istället för att gå och lägga mig i min nybäddade säng. Men föddes man till nattuggla finns det inte så mycket att göra åt saken. Dessutom sitter jag och funderar över hur fanken det kan komma sig att fåglarna kvittrar utanför? Bristen på tålamod gjorde att dom tjuvstartade lite eller vadå?
Bilden är i alla fall från här och nu. Har suttit och kollat på million dollar baby och grät faktiskt ännu mer nu än första gången jag såg den som det kanske syns. Jag är en riktig lipsill måste jag erkänna när det kommer till sorgliga filmer och liknande. Till skillnad från annars då när jag är hård som sten (hehe).
 
Nej nu SKA jag gå och lägga mig. En mardröms dag väntar imorgon med plugg från morgon till kväll.. kul!
Juste, en sista sak också. Eftermiddagen/kvällen/natten igår var toppen. Precis vad jag behövde! Vi började med lite baseball på eftermiddagen, shopping på staden efter skolan, Ben & Jerrys debut, sol och grillning vid slottet med pipa, brasa, kubb, god mat och härligt folk i mängder.
Men det som kanske framförallt gjorde dagen speciell var ändå strax innan midnatt då jag, carro och maria fick en lysande idé om att ta första doppet för i år. Klart man håller vad man lovar också, så vi cyklade ner till kalmarsundsparken, slängde oss i havet, cyklade hem endast iförda filtar, tog en lång varm dusch hos Carolina och avslutade med lite varm choklad och nattmacka ♥ (har suttit större delen av dagen och skrattat åt bilderna och filmerna sen igår natt)
 
Ochochoch idag har jag efter många om och men också tagit första steget mot körkort, for your information. Wooops nu märkte jag att detta blev en uppsatts. Sleep tight
 
dfghj
Klassiska standard looken efter en riktig hemmakväll med a lot of snyftfilmer

CARPE FUCKING DIEM

Nu orkar jag verkligen inte mer. Psykologin går ju skitbra, verkligen. Jag mår banan. Förstår inte varför jag ens lägger ner så mycket tid på detta. Jag borde vara ute och leva livet. Fånga dagen. Och istället sitter jag inne och lyssnar på river flows in you. Den är så .. Äsch, ingen idé att försöka förklara för er odödliga. Jag har en kompositörs öron förstår ni. Men trots denna jävla skitdagen ser jag nog ett slut. En liten ljus prick som kommer närmre och närmre. S-O-M-M-A-R-L-O-V. Men innan dess ska jag bara bli klar med psykologin, labbrapporten, engelskaspeechet och franskan. & sen poff! Ett dammoln av böcker som bokstavligen ska sprängas in på biblioteket. Poff, poff, poff, poff och POFF för matteboken, en extra hård smäll, yesbox! & pang pang i huvudet på mig själv snart om jag inte gör klart detta arbete typ NU.


SUNNY DAY

Hejsan hoppsan! Har faktiskt väldigt mycket att berätta just nu och jag känner att flyttar allt framåt hela tiden. Idag har jag inte heller så mycket tid till att skriva här i bloggen. Ska nämligen bli klar med en inlämning i psykologi a innan tolv i natt och sätter jag MVG på den finns det stor chans att det blir mitt slutgiltiga betyg. Eller så sitter jag här och sliter och sen får jag bara VG som det var på högstadiet i engelskan. Menmen, jag får väl helt enkelt ta den risken. Så istället för sol och studsmattehopp med lillan så blir det en eftermiddag inne på rummet med datorn och lite udda musik.

Igår var det iaf staggjakten, vilket var riktigt kul! Vi gick omkring här i stan utklädda till "sexy nurses" medan vi blev förudmjukade på massa olika stationer med irländsk julafton och tävling om vem som kunde svepa mest shotar, fyllda med en blandning av grädde, fil och jos. Jag fick även dricka ett glas ketchup med havreflan och dressing. Mums! Och efter alla dessa lekar var det dags att svida om till festkläder för att gå till bistro. Var inte så himla pepp på att dansa då mina fötter var ganska ömma så det slutade med att jag hjälpte till kåren med att stå i garberoben, blåsen mm. Helt okej det med!

& nu var det även tänkt att lite bilder skulle komma upp här men det funkar inte så nu skiter jag i det för jag måste bli klar med psykologin. ciao!


PEPPDEPP

Humöret väger lite mellan pepp och depp känns det som.Dagen har varit.. blandad? Började morgonen med ett slutprov i kemi på fyra timmar som gick rent åt skogen. Kan kyssa MVG farväl och välkomna VG. Dock bryr jag mig inte om det där längre så det känns bra trots allt. Annars då? MVG i psykologi och spanska prov imorgon.. livet rullar på. Om en vecka är allt över och då smäller det vill jag lova med studenter och firande följt av ett hejdundrandes sommarlov.
Känner mig lite smålycklig idag också. Dels över vädret♥ men också för att jag fick hem ett brev. Inte ofta man får brev liksom! Hehe nej men i brevet stod det i alla fall att jag fått sommarjobb. Så tre veckor i början av sommarlovet ska jag ägna åt uteservering på krusenstiernska, och det känns riktigt bra faktiskt. Dock lär jag behöva extraknäcka lite i vilket fall för att överleva sommaren. Men det löser sig. Nu ska jag ignorera spanskan tills vidare, ta en lååång dusch och sjunka ner i en nybäddad säng! Det känns riktigt skönt att inte vara ute ikväll måste jag medge. Skulle jobbat på bistro ikväll egentligen men jag kände att mina krafter inte räckte till. Staggjakten kan kiss my ass ♥
DEPP it is
GRW
  

-

Det är inte utsidan som räknas. Det är om du har häst eller inte.


STRESSS

Hejhallihallå inser att jag inte kan skriva speciellt mycket då jag måste fixa fixa fixa. Inför imorrn, staggjakten + bistro, yey. Ska bli jättekul men det känns lite som att vi är ute i sista minuten haha. Nu stressar jag runt här hemma och packar, jobbigt att bo på två ställen asså. Måste ringa Joanna. Carro måste ringa mig. Stressss. Aja men jag har liksom inte ens berättat hur turkiet va, shit. Jag skriver om det i helgen, och lägger upp bilder. Promise! Kan skriva ötre rader om sex and the city, bra film helt ok. Kanske inte riktigt min typ av film pga av min dålig humor. Men Samantha är härlig, kläderna är överdrivet snygga. Uscha detta blev verkligen itne ett bra inlägg. Fan vad stressigt allt är haha. Carro har fortfarande inte ringt. ...

Okej fan, detta blev ju toppen typ. Men lovar jag skriver mer när jag hinner haha. Puss!

 


ACID

Nej nu har jag gett upp skolan. Orkar inte med pressen längre! Vad är det för övernaturligt liv man lever egentligen när man blir ledsen för VG? Hur som helst lämnar jag därför kemi slutprovet åt ödet. Man kan inte göra mer än sitt bästa liksom.
 
För övrigt fastnade jag framför tvn igår och såg två riktigt bra dokumentärer. Den jag tyckte bäst om handlade om en 24 år gammal söt tjej, fotomodell och programledare. Hon hade om jag förstod det rätt varit tillsammans med en kille som hon sedan ville göra slut med. Pojkvännen hade i sin tur anlitat någon snubbe som gick fram till flickvännen och hällde en kopp med syra i hela hennes ansikte. Tror ni att hon fortfarande är fotomodell? Hela hennes ansikte blev som ett stort köttsår av brännskadorna och det värsta av allt är att det här är tydligen är väldigt vanligt framför allt i Asien kring Indonesien. Anledningen till att killar alltså häller syra över tjejer är oftast av ilska för att hon inte vill ha honom eller av avundsjuka på ett eller annat sätt. På så sätt förstörs därför hela deras utseende och målet är att dom inte ska kunna skaffa någon annan kille. Hur sjukt är inte det på en skala ett till tio? 
 
vwac
 

SATC




Woho gissa vad jag ska göra ikv? Hinner inte skriva mer idag, hörs imorrn ciao!


RSS 2.0