Saturday

Halllå people:)
Lördagkväll och min kusin & jag har bokat biobiljetter till fame. Haha mycket film blir det i denna bloggen.
Vi skulle ju faktiskt kunna bryta mönstret lite och göra detta till en stor filmtips blogg för att skilja oss lite från alla modebloggar.
Idag åkte jag & bella ut till det nya mode huset borta vid ikea. Jag säger då det, Kalmar is going to be a storstad:) Inte för att jag var särskillt impad av modehuset som i princip bara innehöll alla affärer som redan finns här förutom Cubus. Så det slutade med att vi gick och fikade på IKEA iställlet.
På tal om det måste jag också berätta att vi köpt en ny bil som är as grym. Tycker faktiskt pappa alltid brukar lyckas med att inhandla fräna bilar eftersom den förra hade två tvskärmar i huvudstöden. Men denna är inte fy skam den heller. Den kanske inte ser så mycket ut för världen utanpå, men om man tar sig en titt inne kan bilen faktiskt till och med prata och man kan beordra den att göra saker som att byta låtar & ändra temperaturen och sånt. Man kan oxå ringa till bilen eller till andra från bilen så att alla som sitter i den kan prata med den som ringer. (Observera att det är sveriges mest otekniska människa som talar, så jag är helt hyper över detta)
Okej nog om vår supertuffa bil. Tovsan och jag har beställt resa till åre nu så vi åker på sportlovet, wiiiee. Eller tekniskt sätt var det våra pappor som gjorde det eftersom dom ska åka med och hålla ett öga på oss så vi inte slår halvt ihjäl oss i backarna (eller jag iaf, tove har åkt sen hon var liten sörrrrö).
Okej får prata mer om detta någon annan gång nu ska vi äta tacos(som jag btw inte tycker är godaste maträtten som alla andra) och sedan iväg på bio. Lök måste vara världens mest besvärliga grönsak att skära förresten..man gråter som ett barn varje gång. Iaf jag och självklart är det de jag har suttit och gjort i en halvtimme nu. Jaja glad halloween på er alla (om man nu kan säga så) & ha en myslördag för det tänker vi ha(:

hejsvejs ,e

Konsten att missbruka en webcamera..




FILMIGENSÅKLART

Japp, jag kommer än en gång att prata om film. Ligger här i min säng med datorn i högsta hugg. Har haft fredagsmys med onyttigt skit & film. Har tittat på skärgårdsdoktorn mm. Men det jag egentligen vill prata om är Hajenfilmerna.

Jag vet inte vad som flugit i mig eftersom jag blir räddare för varje gång jag ser dom .. Men jag fortsätter att kolla på dom. (måste nog sluta med det, vill inte sluta som mor min) Anyway, my point.

Såg nyss tredje filmen, för första gången. Vet inte om det har att göra med att den ska vara i ngt 3Dshit men herregud så overklig! Inte ens läskig. Fattade verkligen ingenting.. Ettan & tvåan är iaf lite scary & verkliga. Ja, inte verkliga men ni fattar.

Har fyran kvar att se nu sen så slutar jag med hajenfilmerna. För gott!
Ville bara framföra min åsikt om världens äldsta & mest sedda filmer typ. Nu sådär 40 år senare. Ha en bra natt, ska stänga av datorn & sova nu. Imorrn ska jag till öland för att äta kroppkakor hos farmor. Sen har jag en överraskning att visa :D


Vad säger ni? Är det hiss eller diss på Hajenfilmerna?

Hejsvejs ,t

Mysfredag

Tjeeena mittbena:)
Fredag idag som jag väljer att spendera hemma framför tvn med min kusin. Sjukligt skönt.. eller vi ger oss nog ut på en kvälls promenix snart för att vara lite hälsosamma.
Orkar hur som helst inte så mycket mer än det sen gårdagens "ös". Haha vi satt uppe till halv 6 på morgonen någon gång och hann med det mesta om man säger så. Vi drog iväg och köpte oss en kasse nybakade bullar vid 3 tiden och mattias & tove förvandlade hela mitt rum till ett stort kuddslott:)
Så idag när vi vaknade var vi sådär lagom slitna. Ska inte babbla på för mycket nu men det blev i stort sett en ganska kul kväll igår. Inte riktigt som vi tänkt oss men det funkade som sagt.
Nu ska jag och bella iaf ut och röra på oss och sedan väntar fredagsmyyyys:)
Jo föresten ,vad det gäller bilder ska tovsan köpa sin nya kamera imorgon så då kommer lite tillskott och sen ska hon ladda över alla bilder & grejer på en skiva till mig så det blir nog finfint. So long suuckers
hejsvejs ,e


Bara för att vi var ostbågar i vårt tidigare liv:)

SPOTIFYALLDAYLONG

Dagen har varit .. blandad. Vaknade klockan ett när ellen väckte mig. Hade behövt lite mer sömn eftersom en dum fluga höll mig vaken till halv tre(!!) igår.. Jag menar wtf? Ska inte dom gått i ide nu? Anyway, stack still bell klockan halv tre & nu sitter jag här medan ellen springer omkring .. Ska hjälpa henne att städa lite nu.
Ha en bra kväll för det ska vi ha :)
Hejsvejs ,t

FIRED UP

Åh jag måste ju bara säga hur bra denna film är!
Fired up.

Lovely! Helt sjuk kul & ni måste bara se den. Gillar ni American pie, Bring it on och sådana filmer är denna en annorlunda variant men så mkt bättre! Älskar kemin mellan killarna ;)



Här kommer länken till trailern eftersom det inte går att lägga upp den på bloggen
http://www.youtube.com/watch?v=gc5stZMfpv0

Hejsvejs ,t

stockholm

Vi kör på lite komiker-tema här.
Förlåt för världens sämsta bildkvalite men vad gör man inte när man bara har sin 3.2 megapixelmobil till hands? Ska förresten köpa mig en canon eos 1000d på fredag så då blir det andra bullar :D


"Man hamnar på plattan .." Johan Glans - world tour of skåne


"JAG HAR LEGAT MED ALICE BAH" Filip & fredrik

Bilder på det vi köpt kommer alltså på lördag då jag köpt min kamera och lärt mig hur den fungerar! Nu ska jag gå ner och ta mig en kopp chocklad, ha det bra ♥

Hejsvejs ,t

happy happy girl

Hejsan hoppsan alla stalkers! (ett mindre trevligt sätt att hälsa besökare välkommna på)
Idag har jag åkt bil &.. ja det var väl allt. Började resan hemmåt kalmar idag och kom hem för någon timme sen sådär.
Lovet hitills har varit lovley. Tripen till stockholm och linköping var inget annat än toppen.
I linköping bodde vi hos toves mormor och morfar & gjorde inget annat än att bara slappa och njuta av lovet på sådant sätt det ska njutas på!
I måndags tog vi tåget till sthlm där vi bodde på ett jättemysigt hotell på Drottninggatan och där efter ägnade vi 17 timmar de två följade dagarna med att springa runt i affärer & shoppa loss:)Kan inte beskriva hur ont vi hade i fötterna sen men mycket handel blev det så då var man nästan pank igen. 
Förutom att shoppa var vi oxå på restaurang och åt finfint och sedan såg vi bio - The ugly truth som var skitbra.
Ja det var väl våran resa hitills. Tove kommer senare med bilderna om hon inte redan lagt upp dom och sen kan vi berätta lite mer ingående om vår shopping och alla små roliga händelser.
Måste äta nu men tänkte bara avsluta med att säga att jag är happy eftersom mami och papi bara kommer med glada nyheter nu när man kommer hem så har nästan hela resten av lovet planerat. Längtar lite smått tills imorgon men tänker inte berätta för mycket i förtid:)
Nu ska jag ut och gå en runda med angi iaf och när jag kommer hem väntar lite hyrfilmer och mys.
Livet leker!
hejsvejs ,e

THE UGLY TRUTH


Ja, den här filmen är ngt att rekommendera! Den handlar om Abby (Katherine Heigl) som jobbar som producent för en tvkanal samtidigt som hon försöker hitta kärleken. På en annan kanal har tv-stjärnan Mike (Gerard Butler) ett program om hur män faktiskt fungerar, även om alla kvinnar vill ha den romantiska killen. Alltså, den obekväma sanningen. Mike utmanar Abby om att han kan hjälpa henne att få hennes drömkille - grannen Colin (Eric Winter)

Jag tycker att bilden talar för sig själv. Kvinnorna älskar med huvudet, fantasin, sinnet, humorn. Medan killen.. Ja han älskar där Gerard håller sitt hjärta, hehe. 




Ett måste? Mjo men det tycker vi faktiskt.

Okej, nu till det stora. Vi har nog fått oss en ny killfavorit - Eric Winter. Han spelar Colin i filmen och oxå killen som Abby ska försöka bli ihop med. Han har allt snygghet, jobbet, charmen & personligheten men..

INGA MEN tycker bell & jag som blev kära i Eric iaf!
Konstigt nog gör han sig inte lika bra på bild som i verkligheten..
Men se filmen så fattar ni vad vi snackar om, yummie! ♥


here we go again!

Nu är vi helt slut. Efter två dagar i stockholm, 17 timmars vandrande i affärer, ett antal timmars ätande & två timmar & 23 minuters biobesök så måste vi VILA!

Fötterna värker. Som huvudvärk i fötterna, dom dunkar.
Men jag ska sammanfatta vår resa lite kort & sen får ni den långa verisionen imorrn eller på torsdag då vi kommer hem.

Vi har shoppat, för knappa 2000 var. Kommer bilder. Vi har skrattat, hoppat, dampat & sånt vanligt shit. Vi har varit på bio - Yhe ugly truth. Mycket bra film. KOmmer en rescension efter detta inlägg. Vi kan bara avslöja att vi har en ny killfavorit! Men den stora bomben. Kenza! VI har träffat Kenza, vår konkurrent. Blev inget "Åh vi älskar dig & din blogg! Du är så snygg & vacker & vi är så avundsjuka. Kan vi få ta en bild?!" utan mer "heej" & tänka sig, vi fick ett hej tillbaka! Rätt bra avslutning på trippen :)

Orkar inte skriva mer nu, men vi har rätt roliga bilder att visa er.
Läs mer imorrn & på torsdag ♥

Hejsvejs ,t & e


60+ ?

Ellen & jag packar. Väljer kläder som ska ner i väskan.
Bekvämheten är det vi tänker på, inte snyggheten.

Men då undrar jag, är detta ett grovt ålderstecken eller bara en smart idé?

linköping åter igen

Hejsan hoppsan :)

Nu sitter vi i staden där bloggen en gång föddes. Tittar på Vänner i pyamas, det är så det ska va :) Imorrn drar vi till stockholm & shoppar loss, wiie ;)

.. så här långt hann tove på sitt inlägg innan vi blev bortkörda från datan.
Idag som sagt har vi inte gjort något alls här i linköping förutom att gå runt här i våra pyjamasar & slappat.

Sitter här nyduschad nu och kollar på "Ensam mamma söker" med toves mormor & mamma medan tovsan ligger i badet. Snart blir det kvällsmacka och sen sängen eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Tåget till sthlm går vid 09.00 och sedan väntar 2 dagar av shopping och mingel i huvudstaden.. lovley:)

hejsvejs ,e & t

lööördag

Heei:) Lördag morgon och jag är redan i full gång med packningen tills i eftermiddag. Vid två tiden åker nämligen jag med tove & hennes mami till linköping & sedan vidare till sthlm. Haha oj vad vi ska röja i city & tillbaka är vi inte förrän på onsdag/torsdag. Har fått lite pengar nu med så nu blir det shopping:)
Igår iaf hade jag för det första världens dödaste dag. Jag var uppe till fyra tiden på morgonen efter torsdag kvällens hoffmaestro & började skolan 08.10 med matte och sedan naturkunskap direkt efteråt. Haha skojar inte när jag säger att angelica och jag tog två steg i trappan, stannade, satte oss, tog paus & sedan fortsatte med yttligare två trappsteg!
Fick som tur var ett glädjerus senare på kvällen när mamms & papps kom med lite uppfriskande nyheter. Inget sådär jätte stort men saker som endå gör en glad och gynnar en i framtiden:) Det är faktiskt dom där småsakerna som gör en på riktigt bra humör.
Haha jo innan jag drar mig upp till ica tänkte jag berätta lite om våran skattjakt i stora drag (såg att tovsan redan förklarat lite). Jag & 5 tjejer från klassen klädde iaf ut oss till militärer och fick sedan ett papper med 20 uppdrag med anknytning till temat vi var utklädda till, som man var tvungen att genomföra samtidigt som vi filmade det som bevis på att vi verkligen gjort det. 
Tänkte inte nämna alla men några exempel:
 *Slå upp ett tält utanför HM, låsas att ni bor där & sedan beordra en random att packa ner det.
*Knacka på hos en okänd människa och fråga om ni får gömma er där eftersom ni är blir jagade.
*Köp ett par fiskbullar som två av er ska äta upp framför juryn. (har aldrig mått mer illa)
*Gör en militärmarsch på larmtorget med åskådare & sedan dansa inför två randoms.
*Posera med en polis & skräm upp en människa plötsligt på stan.
  
Haha tro mig när jag säger att vi gjorde bort oss. Tror att vi gjorde alla uppdrag faktiskt till och med ett par extra som att springa in i staggs gymnastikhall när dom hade någon form av träning där och skrika "HÖGER VÄNSTER KROSSA STAGG, HÖGER VÄNSTER LEVE KAGG"


Juste igår kväll var några av mina mongovänner här till klockan 2 eller något och hoppade sönder min säng. Tänkte bara säga att jag tycker om er även om ni är minst sagt.. annorlunda:) Okej nu ska jag inte skriva mer, ville bara få fram att det var en lyckad kväll/ natt i torsdags och att jag är excited över resan om några timmar plus alla andra roliga festligheter i framtiden :)

hejsvejs ,e


Ego bild.. nya bilder kommer efter toves och min lilla resa :)


HOFFMAESTRO!

Haha jaa, som ni ser hade vi the time of our lives igår! Hoffmaestro ägde sönder hela palace! Diggar deras musik tusen gånger mer nu än innan, mummms!

Men visst, dagar som igår har ju sina negativa sidor dom med. Väckarklockan ringde inte och jag vaknade runt elva. Gjorde mig "i ordning" på kanske .. tio minuter då mammsen körde mig till skolan. Va så himla hungrig eftersom jag inte ätit på nästan ett dygn. & vad får vi för mat? Jo, bakpotatis. Visst, väldigt gott men inte speciellt mättande. Jag fick iaf gå på två rätt slappa lektioner innan mamma hämtade mig(väldigt snäll idag) & nu sitter jag här. Alla är helt slut idag, utom jag. Jag fick ju ändå min sömn hehe. Nu ska jag fortsätta lyssna på Melissa Horn & bara .. vara. Underbart med loov!


Hoffmaestro. Mycket, mycket bättre live!

Hejsvejs ,t


villäää + palace = SANT <3

I had a feeling, that tonight would be a good night.. that tonight would be a good good niight, yeeeah <3

ring nuuu

tjoofräss, v

BAD DAY!

Halloj i stugan!
Hur är läget en kall & äcklig torsdag som denna?

Om ni frågar mig så har jag en dålig dag. Konstigt nog eftersom själva skoldagen inte är ett dugg ansträngande. Gympa, estetisk verksamhet(vi framkallar bilder på gammal sätt för tillfället), lång lunch, mentorstid på 5 minuter & sen historia då vi tittar på filmen Arn. En bra film faktiskt. En väldigt lugn dag med andra som slutade runt halv två. Då stack jag till kagg för att träffa mina små pinglor♥

Vi åkte hem till Ellen, åt en god bit kladdkaka & sen skulle dom iväg för att ha skattjakt. En "lek" annordnad av skolan (kagg i detta fallet) då eleverna får klä ut sig till olika saker för att sedan göra uppdrag efter utstyrseln. Mina kära naturvänner var militärer & just denna stund springer dom omkring ute för att göra deras uppdrag. Måste säga att jag är inte fullt avundsjuk på dom, har det rätt bra på mitt varma rum!

Nu återstår bara resten av kvällen. En utekväll på palace där Hoffmaestro kommer spela. Känner att det kan bli kul. Kan oxå suga hårt hårt hårt. Men vi får hoppas på det bästa. Hade nog varit hemma om jag fått välja eftersom jag inte orkar göra mig i ordning.. Men nu är fallet så att en biljett för 100 kronor redan är inkasserad & det går ju inte bara att kasta bort. Plus att jag vet att det kommer vara kul när man väl är där :)

Låter väl som jag borde vara på bra humör? Men icke, mitt huvud bankar & jag är trött, trött & TRÖTT! Får vila ut mig på lovet. Det är detta väder, som mest gör mig på dåligt humör. Idag har det varit ngt mulet/regnväder. Småregn som man inte känner men som finns där eftersom man blir blöt utomhus. Jobbigt. Sen är det bara inte min dag. En dag då jag skulle kunna börja gråta åt minsta lilla. Som att mamma tvättat tröjan jag tänkte ha ikv. Eller att pappa glömt komma in till stan med klänningen jag skulle ha. Eller att jag tappat min ena vante. Eller att jag har en bula i huvudet. Nej usch & fy!

Nu kom mammsi hem & ska göra maat. yummi! 
Ska vara lite trevlig i köket & sen ska jag välja kläder tills ikväll, måla naglarna röda eller blå & sen sticka till bell. Kanske att vi skriver ett gemensamt inlägg innan vi sticker ut på äventyr. 


Får bli en somrig bild för att få tankarna på annat än regn & blask!

Hejsvejs ,t


tooorsdag

Heeei bloggen:)
Det är nog första gången faktiskt jag vaknar i tid för att till och med ha tid till att skriva ett par rader här. I för sig har jag ju en hel del att fixa inför dagen så tiden kanske behövs men är det bara jag som tycker det är i princip omöjligt att ta sig upp när man vaknar. Speciellt nu när det är kolsvart ute fram till ja nu ungefär (08.00). Sen blir håller ju ljuset bara i sig några timmar med innan det blir mörkt igen vid 4 snåret!
Idag iallafall smäller det.. kemiprov<3 hm jo..fast näe!
Provet är väl det momentet under dagen som jag bara ska försöka få överstökat så fort som möjligt. Har lite så smånoja också över att jag inte hunnit med att kolla alla sidorna i boken till provet eftersom jag somnade igår kväll men whaaateveer :)
Det jag möjligen kan ha menat med den där smällen är i så fall skattjakten senare under dagen och sen hoffmaestro ikväll.. helt ok :) Dock lär vi göra bort oss som fan på skattjakten men men..det är väl det den är till för?
Nähe ni nu börjar få lite småpanik över hur jag ska hinna allt här när jag tänker efter. Skriver senare under dagen.. chacha

hejsvejs ,e

Stresss

Får köra ett snabbt inlägg här:) Har haft en jätte hektisk dag idag. För det första hade vi massa jobbiga ämnen i skolan idag. Sen blev zozan och jag nästa överkörda av en bil påväg till spanskan samtidigt som hennes cykeldäck sprack. Efter det fick vi åka tillbaka till skolan och testa utklädnings kläderna tills imorgon på skattjakten som förövrigt kommer bli sjukt kul! Sen sprang jag och angelica iaf och köpte biljetter till hoffmaestro imon som också lär bli en höjdare (y)
Efter skolan åkte jag dirket till frisören där jag hade lite svårt för att bestämma mig hus jag skulle ha det men det blev brunt till slut iallafall:) Är sjukt ovan jusst nu! Det är hyfsat mörkt med kopparbrunfärg med lite ljusbruna och röda skiftningar. Haha det där lät avancerat..jag kanske borde sattsa på ett yrke inom frisör istället?:)
Jaja sedan cyklade jag hur som helst direkt till stan där jag mötte upp angi och sedan vidare till tove för att tillslut komma hem & snabbt äta innan jag skulle iväg till oxhagen och möta upp anton för att fixa lite inför morgondagen.
Så nu har jag suttit här hemme i drygt en timme och försökt plugga in det sista av kemiprovet som också är imorgon.. Det är mycket som händer imorgon alltså. Iallafall lyckades jag förhandla lite med vår svenskalärare (som är en riktig pärla btw) så vi har sovmorgon imon till halv tio:) Inte helt fel det iaf. 
Jaja men nu måste jag kolla kläder inför imon, ringa tove & angi och sedan läsa igenom provet en sista gång..stressig dag som sagt men det lär nog bli värt besväret. Godnatt pussssisar

hejsvejs ,e


Lite överdrivet mörkt ser det ut här men något i denna stilen fast ljusare!

ny systemkamera!

Sitter på EA-tiden nu, i B6, min favoritsal. Joanna sitter här brevid & bloggar med. Det är det som gäller liksom. Vi har jobbat svenska, "den fula ankungen" har reflekterats flitigt, kul.

Känner att jag inte har så mkt inspiration. Det var god mat idag, faktiskt. Fisk & potatis, gammal hederlig högstadiemat, yummie! Annars har dagen rullat på bra, media i morse, psykologi då vi gick till kagg och ställde frågor till folk. Typ lite som filip & fredriks ursäkta röran. Spottloskan, biblioteksmusik ja you name it. Vi ska helt enkelt göra samma saker & se hur folk reagerar. Rätt kul :)

Iaf, vi har en uuunderbar naturlektion framför oss, den slutar vid tio över fyra.. lovely! Efter skolan så åker jag till bell som ska färga/slinga håret (hon har inte riktigt bestämt sig än) & efter det så ska jag åka & kolla kameror med papps, kulkul :) Sen blir det hem, för att ha en riktig myskväll innan vi rockar järnet till Hoffmaestro imorrn, wiie! Fast dock tkr jag att det är dumt att dom har alla gymnasiefester på torsdagar. Eftersom dom ALLTID prickar in de gånger som vi INTE har svomorgon på fredagen.. Plus att vi har ganska viktiga lektioner på fredagarna och man vill ju inte gå runt som en död zombie hela dagen. Vilket man gör ;) Anyway. Det var väl det jag skulle säga. Plus att jag längtar sjuukt mkt tills ellen & jag ska till stockholm!


Laddar upp en riktigt frän bild på mig från fotbollsdagen i nian, hehe!

Hejsvejs ,t

skor någon?

Ny dag, nya möjligheter.. aa, fast nä.
Är helt fullkomligt sluut! Gick & la mig hyffsat tidigt igår (kvart i elva) för att vara utvilad imorrn & komma iväg till skolan i tid. Så jag gick upp tidigt, riktigt tidigt. Satte klockan på kvart i sex(!!) för att sedan snooza till typ halv sju. & nu är jag klar. Sitter med kläder på och har tagit mig en skål med fil & flingor, som typ är det ändå jag kan äta på morgonen, har typ skitsvårt att tugga och svälja på morgonen, lite wierd..

Anyway, när man har lite tid över börjar man ju fundera på saker. Jag tänkte lite på saker jag ville köpa när ellen & jag ska till stockholm & kom in på skor.
Vad har vi för skoaffärer i Kalmar egentligen?
Eurosko, skorett, skodej(öland), klintheims, arnolds, deuchman(har ingen aning hur det stavas), stadium, ecco.. Ja ni hör ju. Hur billigt är det där på en skala? Om man inte tycker om att köpa skor för 1000 kronor hela tiden. Vad hände med skopunkten & dinsko? Två affärer som hade fungerat jättebra här i Kalmar eftersom vi inte har ngra bra budgetaffärer med skor. Kanske inte den bästa kvaliten sen men ändå.

Det var väl det jag kom att tänka på, hehe. Så det kanske bara blir skor som inkasseras i huvudstaden. Nej, nu ska jag göra lite nytta. Ja, eller fixa till det sista.

Hejsvejs ,t

Inlägg á la ellen

Får göra en snabb inflik här bara som omväxling från mina tidigare uppsattser till inlägg. Kom hem från skolan nu iaf efter att jag och angi satt över i skolan och skrev klart vår svenska jämförelseanalys som ska vara inne denna veckan. Känns skönt att ha det avklarat men nu väntar timmar av frossande i kemiböckerna för min del:( Tänkte sattsa på att bli klar med det idag så jag kan ta lite ledigt och gå på stan och så innan provet på torsdag.
Ska också till frisören imon och jag har lite halvsvårt för att bestämma mig vad jag vill göra med håret? Som det ser ut nu är det väl mest ett stort fågelbo men funderar på att följa på tovsan och go brownie?
Usch det här var svårt. 
Det är iaf skattjakten med palace som avslutning på tordag så det lär bli en riktig höjdpunkt:) Tänkte gå in på det mer senare har som sagt masssssa kemi som väntar!
mmmm... på tal om det hör jag hur pappa diskutera mcdonalds & pizza därute. Ser ut som att jag får lite möda för allt plugg och slit trotts allt. Ojdå nu blev det en lång text ändå. Jaja see you


hejsvejs ,e



SKOLFOTO

Det blev ju sådär. Är faktiskt för en gångs skull nöjdare med min enskilda bild än klassfotot. Vilket inte är bra eftersom det ska visas för hela kalmar.. LOVELY!

Menmen, här är en retusherad bild gjord av fellebooi som jag tänkte lägga upp bara för att visa hur vi i SP09E ser ut!


Fina va? haha ♥

Annars har min dag varit ganska dålig. Maten i skolan var väl det ända bra. Köttbullar, gräddsås & potatis, det är barnmat det. MUMS :) Jag har dränkt mig i plugg de senaste timmarna så nu tänkte jag ta ett långt & skönt bad, mkt länge sen! I veckan blir det att kolla kamera med pappsen. Det står mellan en nikon d3000 eller en canon EOS 1000d. Får se vad det blir! Ha det braao, hörs senare ikv eller imorrn!

Hejsvejs ,t


Ogilla kalmar!

Tjenatjena mittbena!
Allt här har gått på i full rulle så jag måste erkänna att jag inte lagt ner så mycket energi på bloggen. Får försöka kompensera det nu då med ett långt inlägg om helgen som varit (förstår om ni inte orkar läsa) hihi. Iallafall i fredags hände knappt något alls mer än att skolan körde på som vanligt och på kvällen gick jag och tovsan hem till patric för fredagsmys med Harry Potter & halvblodsprinsen:)
Gick hem i hyfsad tid men slutade ändå med att jag gick och la mig vid 3 tiden eftersom Anton tittade förbi vid 1 snåret:) Sen på lördagen var det bara att ta sig upp i tid till gymnasiemässa mellan klockan tio till två där man fick gå runt och känna sig stor för massa nyfikna 94or. Fattar egentligen inte varför dom låter oss ettor göra det med tanke på att vi bara gått gymnasiet två/tre månader eller något?
Iallafall kom tove dit och vi körde runt lite och kollade på skolorna innan vi åkte raka vägen till maxi och handlade på oss vindruvor så nyttiga som vi är:) Gick inte så bra dock med tanke på att vi slutade på mcdonalds tillslut endå.
Senare på kvällen kom mina kusiner & övernattade här. Meningen var den att jag tove och johanna skulle dra oss ut och kolla om det var hyfsat kul i en lokal men det Sög med stort S!!!!!! Allt var jätte skunkigt så Tove var den ända gjorde rätt i att stanna hemma istället och kollade körslaget med choklad och ostbollar.
Nästan som upplagt för att det skulle bli slagsmål faktiskt som det självklart blev och polisen kom! Usch att kalmarhelgerna aldrig kan bli normala.. det blir vad man gör det till gott folk och som det ser ut nu sabbar ni bara det för er själva.
Usch vad johanna och jag var deppiga på vägen hem. Vi gick bara & snackade om hur surt det är att vara fast i lilla fucking kalmar & försökte komma på ett sätt att ta oss här ifrån så snabbt som möjligt! Lugnade mig hur som helst sen morgonen efter och gick ut en promenix med tovsan ,fast det regnade så vi kikade förbi hemma hos Carro istället med lite skagenröra och baugette.. inte helt fel:)
Så nu sitter jag här hemma och försöker börja plugga till kemiprovet som är på torsdag men jag orkar verkligen inte så funderar på att ta tag i det imorgon istället och lägga mig framför tvn och vänta på Wallander som börjar vid nio! Mjo så får det bli.. en vecka till höstlovet nu bara ,längta. På tal om det är jag sur över att någon fucking sida på internet har tagit mina uppgifter och skickat sms till mig varje månad som jag inte lagt märke till förstås förrän jag fick hem en räkning på 2000 kr:( Jaja nu ska jag stänga av datorn och gå ner och göra mig lite fruktsallad till filmen senare, adios amigos <3

RANDOM

Det blev en hemmakväll idag.. mår lite halft konstigt typ. Men tänkte lägga upp lite bilder som jag passat på att göra om. Har fixat ngt nytt program som heter Photofiltre men förstår inte så mkt eftersom allt är på engelska, hehe :) Så bilderna är lite annorlunda, fast inte alls mkt.


Före ..


..& efter, annan färg och lite dimmig bild. Somsagt, inte så mkt för
världen men lite annorlunda iaf. 


Före..


..& efter. Hehe, jag kan inte så mkt andra effekter än verkar det som ;)

Här kommer lite andra bilder som inte har gjorts om än.

Höst ♥












Vinter ♥








Nej nu orkar jag inte längre. Ska kolla på The proposal sen sova.

Hejsvejs ,t





gymnasiemässa

Hehe först vill jag bara tacka ville för hans inlägg :)
& tack för låten, dock finns den inte att söka på ngnstans.. men det löser sig :)

Nu över till mig. Hade det ganska trevligt igår om man bortser från alla sparkar oså.. Kom hem rätt tidigt, tog en dusch, somnade & nu vaknade jag för typ en timme sen av min väckarklocka. Japp, det är lördag & jag har ställt klockan. För idag är det gymnasiemässa. Behöver egentligen inte vara med men jag har faktiskt lovat ellen att spendera lite tid på kagg. (Dom säljer ju bullar för sjutton!) Så jag ska donna mig ngra mackor & göra mig i ordning och sen sticka till kagg. Men vill bara inflika att stagg fortfarande är en bra skola & att ni INTE ska gå in i B10 för det finns en stor risk att det hänger en väldigt ovacker bild på moi där .. Annars får vi se vad som händer idag. Lite kagg & lite stagg ska jag nog hinna med! Ses där?


Har ngra bilder från skolan som jag tog,
som dock inte har photoshopats än. Men det kommer!

Hejsvejs ,t

villäää

vanligtvis ellen och tove som skriver inläggen i tovellen.blogg, men för lite omväcklings skull har ville fattat pennan och hoppas på lite fler sidvisningar ;)
haha nää, tänkte mer att jag hade ett rätt långt inlägg i tankarna som jag tänkte dela på facebook , men kom på att detta var alldeles för långt och har ju ingen egen blogg, så tänkte att jag kunde uttnyttja någon annans :) mahah

men iallafall glömde bort tanken nu, kanske kommer på den senare.. under tiden kan jag reffa min fredags kväll:

kvällen började med inställning på filmmys och dyrlikt med popcorn och ett glatt humör hos putte, jag & antwaan traska dit.. detta blev tillslut dock inte fallet,

efter nederlaget med filmkvällen bestämde sig min kompanjon & jag att ta en lite promiiinisk för att fördriva tiden,

den redan då kalla fredagskvällen blev allt kyligare och vi styrde mot Maxi, träffade där delar av familjen (matte & sture), riktigt schysst,

men Maxi varade inte för evigt och vi lämnade snart köpcentret för att igen dra oss ut i kylan.. försökte övertala antwaan att följa mig till min hållplats (5 min bort och inte 30 din faaakking åsna), men atwaan vägrade för han hade andra planer som inkluderade data och pyjamas (DU BORDE FÖLJT MED!),

påvägen hem på bussen ringer sara (du vet ellen hon vi va hos sist du var här) om fredagsmyys och en rastlös ville kan inte mer än tack ja,

påvägen till sara tar jag sällskap med coffe, får ett sms om att jacke och jojje ska till sara de också,

väl framme hos sara med mysfaktorn på topp möts man av jacke med en skjuttis i näven & jojje med ett flak i famnen,

men nu är det nog dax för pyjamas, träning om 5 timmar


men btw

tove, piano låten heter: A Thousand Autumns av Joey Calderazzo.


och det har gått över 4 timmar.............



men nattilufsen
eller juste, kom på min tanke:

det var bätte förr                                                                      <3

tjoofräässs, v


fuuuuck

är argargargargargarg .. inte den bästa dagen idag!

Menmen, ska pigga med upp mig med ett franskaprov & sedan ett litet matteprov innan jag får gå hem.. Sånt gör mig glaad .. Har INGET mer att säga, har verkligen inte en bra dag.  ciaaao

hejsvejs ,t


14-10-09

Okej nu har jag fått utbrott på min kära far pågrund av värmen här i huset som förövrigt är lika med noll & ingenting! Min kära moder tror nämligen att det fortfarande är sommar väder ute och har inte satt på elementen utan kör istället med öppna fönster. Förklaringen till detta lät ungefär något i stil med: "Men man kan ju knappt andas här inne, vi måste ha in lite syre!" Hm ja vi ser ju hela logiken i att man inte får luft om man inte har fönsterna vidöppna när det är minusgrader.
Tog hur som helst ut min aggression på pappa efter jag gått här hemma nu i några dagar och frossat av kyla så nu är elementen på full sprutt:) Okej att det kanske går lite långsamt för huset att värmas upp helt men det är på gång iaf. Och med det menar jag att jag börjar få tillbaka känseln i mina tår! Och nu överdriver jag inte alls.
Iallafall kompenserade pappa mig lite nu med nybakade frallor och varm oboy så han har fått mig på humör igen:) 
Tovsans födelsedag har det varit idag med så jag kom till henne i skolan och var med på deras sista lektion innan hon och jag promenerade raka vägen till donken där jag bjöd henne på det hon ville ha. Haha ja observera nu att en vanlig människa hade velat bli bjuden på en finare restaurang eller någon affär av något slag..  men inte totte inte!<3 
Hur som helst när vi kom ut från mcdonalds & skulle låsa upp våra cyklar, ja vad har hänt..jo alla cyklar står helt orubbliga förutom hennes och min som ligger omkullvältna! det är som ett tecken liksom ,haha.
Senare när vi satt hemma hos tove fick hon lite presenter & är det bara jag som inte har den här medglädje förmågan att bli överlycklig när hon sitter där med sina 5300 kronor. Eller okej lite glad blev jag väl, bara för att hon blev det isåfall.
Okej nu har jag babblat för mycket som vanligt. Ska krypa ner under täcken och försöka få tillbaka min normala kroppstemperatur.. wish me luck:) Nattinuffsan


hejsvejs ,e
Att denna tovellen grejen alltid ska skilja sig från alla andra:)

sweet sixteen!

Hejsan allt folk!

Idag väcktes jag av en orkester utanför huset som spelade min favoritsång medan pappa & resten av min familj kom med en stor frukostbuffe bestående av massor av melon & andra godsaker. Jag tog ledigt från skolan för att åka med pappa i hans privata jetplan till Paris för att shoppa till hans pengar tog slut. Vi åkte först för att titta på min specielbeställda klänning med swarovskikristaller på. Den var såklart rosa & jättedyr! Efter det fick jag träffa vinnarna i So you think you can dance. Dom ska uppträda på min fest jag ska ha senare ikväll. Jag fick även ett arbmband från Tiffany's. Allt det bästa för mig. Tårtan jag ska ha har tre etapper, en med chocklad, en med hallon/jordgubbar & en med bara vanilj. Mycket maränger såklart men allt med ett klassiskt & elegant intryck. Jag har redan valt ut min bil (rosa ofc) jag ska få ikväll & min entre på festen ska vara i häst & vagn! .. not

Jag väcktes liksom av min syrra. Skönsång.
Jag fick pengar, ett paraply & strumpbyxor. Jag fick ta bussen till skolan, gå i orkan/tornado sista biten till stagg. Jag fick gå i skolan hela dagen. Sen blev jag bjuden på mcdonalds av bell♥ innan vi stack hem till mig för att få mer paket av mammsen :) Jag är iaf rik nu, eller det beror ju på hur man ser det. Om vi jämför till texten över. Då är jag snarare klassad som uteliggare. Menmen, massa pengar. Jag klagar inte :)

Det hade ju inte suttit fel med den där tårtan dock. Men vafan. Mormor skickade med en marabou & ellen bjöd på mcflurry med smarties. Rätt okej det med :)



Hejsvejs ,t


SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR!

USCHUSCHUSCH!
Kan man vara på sämre humör?
Det är FÖR kallt! FAN!

Jag ville bara förmedla lite sommar, sol & värme in i bloggen en dökall kväll som denna. Så här kommer bilder från somrarna som varit. Allt underbart med värmen.

Men först.
Sätt på dessa låtar så det blir på riktigt.
Tryck här så att ni kan lyssna på youtube om ni inte har spotify.

Rullar musiken?
Då kör vi!










(haha förlåt var bara tvungen att lägga upp en flumbild) SOMMAR!







Sådär .. Lite sommarkänslor kanske ni fick iaf? :)
Nu ska jag ner till duschen & sen sova för att ta igen mig lite ♥

Hejsvejs ,t

Kallt Kallare Kallast

I´m sitting here in my booring room, it´s just another cold thuesday afternoon!
Hihi värst vad jag var käck idag:) Nej men seriöst det är SVINKALLT i mitt rum så jag springer runt i huset för att hålla värmen uppe. Okej kanske inte bara därför.. är hyfsat rastlös också. Brrrrr Jag fryser ju knäna av mig!
Känner att jag har stort behov av att plugga eftersom skolan börjar dra igång på allvar & jag har spanska dialoger tills imorgon, spanska prov på fredag och nästa vecka väntar det fruktade kemiprovet. Usch kemi är inte mitt ämne:(
En annan lite mer skojigare sak som händer imorgon är tovsans födelsedag. Eller okej det kanske inte är så att jag får ut så mycket glädje av den men som man säger.. det är ju kul när det går bra för andra:) Haha björn gustafsson tiderna alltså. Tänkte iallafall tracka henne med gratulationer för att uttrycka sig fint.
Men hm vänta nu.. det var en gemensam blogg ja! Ska inte säga så mycket mer då än GRAAAAATTTIS BÄSTASTE<3 (om jag somnar innan tolvslaget, hihi)

hejsvejs ,e

mmmmmmmm... för lite mer njutning i livet :)



dagen före ..

Sitter här vid mitt skrivbord & pluggar. Helt sant faktiskt, tro det eller ej!

Kom på att jag inte suttit i min "skrivbords"stol på hur länge som helst. Jag menar vem sitter i den när man har en fotölj & en säng liksom? Inte jag iaf! Men jag kom nu att den i va så dum, hehe.

Skolan börjar dra igång på allvar nu. Tre prov denna veckan, ett matteprov idag som förövrigt gick skitbra, (eller skitdåligt, kan ju tänkt helt fel) & på fredag har jag franskaprov & matteprov del B. Så det är bara att dra igång pluggandet. & jag är j på rätt väg, här i min "skrivbords"stol och allt! Det är väl bara datorn som ska försvinna för att pluggandet ska få all uppmärksamhet.

Lugn dag idag annars. Historia inställd pga att vår mest irriterande lärare kom försent. Sen matteprov då & sen åkte vi ner till staden för att äta lite innan vi hade svenska som slutade halv tre. Då stack jag hem till papps & nu sitter jag här..

Jag har inte så himla mkt att berätta, kollade en massa roliga youtubeklipp igårkväll som jag funderar på att dela med mig av. Juste, för er som inte vet så fyller jag år imorrn. Bara 16, shit vad jag är mini.. & ja, ni vet ju vad jag vill ha i födelsedagspresent. Ja exakt. En kamera.

Här kommer klippen & sen kommer ellen förmodligen skriva ngt bättre.


Sen efter 0:40 blir det ointressant men gud vad jag skrattade igår!



Haha, ursäkta röran med filip & fredrik. Är jag den enda som inte sett dessa?



Okej, inte lika kul att itta på idag. Men shit ;)

Hejsvejs ,t

M O N D A Y

Okej känner att tovsans & min uppdatering varierar väldigt mycket från dag till dag. Vissa dagar skriver vi (mesta dels hon dessvärre men jag ska bättre mig) en gång varannan minut och dagar som idag skriver ingen av oss något alls.Inte förrän nu dvs när jag tog mitt förnuft till fånga:)
Måndag idag vilket betyder början på en ny skolvecka. Inte utan att man blir lite deppig eftersom det även är första veckan med ett prov men det löser sig nog. Har iaf sovmorgon imon så tänkte sova ut riktigt ordentligt.
Idag började skolan som sagt klockan tio över åtta och man är alltid sådär extra seg första dagen efter helgen. Speciellt nu när det är så fruktansvärt kallt & mörkt med när man ligger där i skummet under sitta varma täcke och drar sig från att somna om. Är det bara jag som tycker det är näst intill omöjligt att ta sig upp på morgonen nu under vinterhalvåret?
Kom hur som helst hem nu efter ännu en kul kväll at toves:) Satt hemma hos henne nere på stensö & tramsade för fullt och käkade kladdkaka tillsammans med Anton ,angi ,tovsan & manne. Haha det är sjukt hur kul man kan ha när man är trött egentligen.
Jaja nu ska jag sova så jag verkligen får ut den sömnen jag snackar om. Tror jag är för dålig på det över lag efter som jag knappt sover mer än 4-5 timmar i genomsnitt på en natt så det får jag ändra på.. godnatt :)
hejsvejs ,e


Jag & min bror ,morgontrötta pch feejna i våra pyjamasar:)

S U N D A Y .

Rätt tröttsam dag. En dag som tyvärr måste finnas. Dagen då ingen gör något alls. Bara vilar ut sig, städar eller något annat tråkigt. Men hade inte söndagar funnits hade lördagen blivit söndag. Tyvärr.

Jag är på depphumör som vanligt. Eller trötthumör rättare sagt.
Min helg har varit toppen! I fredags hade vi verkligen the best time (ellen la upp bilderna sen i fredags i förra inlägget. Tagna med Mys jättebra kamera, jag är avis!) men jag råkade på något sätt tappa bort min kamera. I mitt egna hus? Konstigt konstigt. Så nu är jag inte bara en tjej som verkligen vill ha en systemkamera utan en tjej som inte har någon kamera alls.. Vilket suger rätt hårt.

Igår vaknade jag och ellen runt tolv. Vi tog resten av skagenröran & baguetten till frukost. Sen fick vi bråttom. Ellens mamma ringde och sa att hon kunde hämta oss om tjugo minuter.. & där stod vi i pyamas, hehe. Jag fick ställa mig och baka tårta (som jag lovat att göra till mitt kalas idag) & ellen fick städa mitt rum. Hann nästan med allt. Fick åka till ellen i pyamasen & hade ingen aning vad jag glömt. Men sen blev allt bra. Vi fick tacos & nu kom jag på att jag inte behöver berätta hela historien igen. Ellen har ju redan berättat vad vi gjorde ;)

Men idag iaf. Jag hade satt klockan på 11 men orkade inte gå upp då så jag stängde av larmet & la mig i ellens sköna säng igen.. Så klockan tio över tolv väcktes vi av att pappa ringde & sa att farmor skulle hämta mig om tjugo minuter. Då skulle jag vara redo att gå på mitt födelsedagskalas. Mina ben stressade runt för att göra mig iordning medan mitt huvud fortfarande sov. Jag hann iaf åka hem & bjuda på min goda tårta :) Jag fick ett presentkort på Body Shop av kusinerna & 500 kronor av farmor. 

Nu sitter jag här och ska snart göra mig klar för att åka på dans. Idiotisk tid, halv nio till halv tio. & vem är INTE helt död en kall, mörk vinterkväll? Men det täntke ju inte carro & jag på i somras .. hehe :)

Herrjävlar det blev ett långt inlägg. Blev lite gladare över att skriva om min helg som verkligen har varit skitbra! Har tittat på kameror nu. JAG VILL HA EN. Men om jag har tur så får jag mer pengar på onsdag & på julafton så då kanske jag kan köpa mig en. För jag kommer aldrig få en av mina föräldrar. (Jag tänker inte sluta klaga!) Nåja, jag ska sörja en stund till innan jag laddar upp inför en timmes dansworkout! cya ♥


Såhääär god & fin var tårtan jag gjorde,

& kolla in dessa godbitar!



Mina tre rimliga favoriter!

Hejsvejs ,t

Super helg:)

Jag och mina kära vänner har haft en superhelg tillsammans. Det började i fredags med tjejkalas för att fira toves födelsedag hemma hos tovsan:) Vi lagade trerätters och åt tills ingen kunde röra sig längre, haha sen låg alla bara halvdöda i soffan & snackade skit till långt in på natten.
 Sedan på lördagen kom mamma & hämtade tove och mig & körde oss in till stan där jag köpte två par tights, ett par jeans & en lång t-shirt (så nu är det verkligen läge för mig att börja spara pengar till stockholm). Vet dock inte om jag kommer lyckas så bra för jag har redan skrivit upp en "vill ha" lista där vissa saker lockar lite mer än andra. En kamera tillexempel. Usch blir så sur när man kollar på allas fina bilder och sen själv har man bara bilder sen 7an & 8an pga att man inte har en duglig kamera. Så det ska jag försöka skaffa mig!
Gårdagens kväll blev iallafall som så att vi fick jäster hit och åt lite tacos innan tove och jag fixade oss och drog till eriks inflyttningsfest. Efter att ha varit en stund där följde jag selma & så åkte moa, emma ,tovsan & jag till ett annat ställe i oxhagen som var lite sådär så vi stack till elin i berga istället där vi träffade på lite halvdraget men trevligt folk. Vid halv tre någon gång fick vi skjuts hem av anders mamma så i stort sett var det en lyckad kväll men masssor motion. Överdriver inte när jag säger att vi gick typ 3 mil, eller okej vi tog cyklar och bussar också men iaf:) Glada som små barn på julafton var vad vi var är vi kom hem utsvultna kl 3 på natten och mamma hade satt fram massa godis, paj, chips, saltapinnar mm. Tyckte nästan vi gjort oss förtjänta av det efter allt rännande runt om i kalmar. 
Söndag idag då & det är väl..inte alls lika kul. Räcker nästan med att kolla ut genom fönstret för att man ska bli på halvtaskigt humör. Skulle behöva plugga också så jag ska nog bara gå runt här i min pyjamas hela dagen och slappa innan en ny skolvecka börjar. Några blider blev det ändå sen i fredags.. hejsvejs ,e
Mysan, ute i kylan :)
Skaaagen i våra hjärtan <3
.
Födelsadags tovsan:) 
Beckabus :)
Carro and mee
My & Agnes får avsluta med en finfin bild:)

@ ellens

Är fortfarande lite depp. Inte lika mkt som innan dock. 
Sitter vid ellens jobbiga dator nu, har tittat på ett kul/fint bröllop på youtube. Hon stack iväg till stationen nu, men kommer snart tillbaka. Jag tar nog en duscha här istället, ska tvinga ellen att skriva ett inlägg innan utgången ikv! Bilder från igår kommer oxå, inte nu men imorrn I think . soolong!
Hihi, påhittigt :)

Hejsvejs ,t

Nu saknar jag ..

.. min kamera :(
Jag hittar den inte, den är puts väck.
My hade sin med sig igår, jag blir helt lyrisk .. suck!

Lite låg idag, men vi hade det jättekul igår ♥

Ska duscha nu, sen ska vi nog dra in mot ellens. seees

Hejsvejs ,t


What a day!

Klockan är 02.17, ellen ligger brevid mig & spelar guitar hero. Vi har haft en sjukt mysig kväll här ute i kåremo. Lite födelsedagskalas för mig :) Det blev trerätters & jag skojar inte när verkligen ALL mat gick åt! & då va det väldigt mkt mat som fanns, glupska gänget? Det är så det ska va!
(vi har dock sparat skagenröra till frukosten såklart, hehe)

Vill bara inflika vilka otroligt underbara vänner jag har ♥

& med det så somnade ellen ... sucksuck, hon vaknar inte heller den lilla sömntutan. Ajaa, jag får väl ta och sova nu jag med. Helgen har ju somsagt bara börjat ;)



Hejsvejs ,t

Nu har ..

.. vi lite jättebråttom. Jag gillar inte ellens nya mac. Lite konstig. Men men, vi ska hem till mig nu och fixa resten av packningen innan vi sticker ut till kåremo för att ha födelsedagskalas med världens bästa tjejor! 
hejsvejs ,t

skoja bara, hehe

HÄR är listan, det blev ngt fel ;)

fynda spotifylistan!

Hejsan alla glada!
Lillördag idag, ngt speciellt som händer? Det viskades om bistro? Men hälften säger att det inte är det & den andra hälften säger tvärtom. Så .. vi skiter i båda :)

Sitter här med bell nu. Vi har varit på stan och kollat runt lite. Jag köpte en bh & ellen köpte ett par lacktights. Nu ska vi snart iväg till dansen. Efter den blir det att köpa lite NYTTIGA saker på ica/netto & sen en lång lång kväll med vänner. 

Tänkte bara ge er lite låttips också!
& det är väl den här listan som är populärast för tillfället,
kanske inte ALLA låtar dock hehe,


En coool "dans"bild från linköping i somras

Hejsvejs ,t

trötter!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..!

Jag är så sjukt trött idag. Har skrattat åt allt & alla. (förlåt till er som tagit illa upp)

Har tittat på ett kul youtubeinlägg nu, & kan inte skuta skratta! Så nu lyssnar jag på sorglig musik för att lätta på trycket lite.. Kom nyss hem från mammas kompis Malin där jag har varit barnvakt till hennes 4-åriga dotter Ellen. Är somsagt heeelt borta/slut/trött/överdoserad av skratt/flummig så jag ska sova nu, blev ett lite tråkigt inlägg som avslutning på dagen. Men hey, jag har ju faktiskt skrivit två till!

& ja okej, solen kom fram runt elva. Fast vinden kan dom inte kalla måttig. Kanske mer måttlig STORM. Hon läste säkert fel. Som vanligt. Alltid något menar jag. Jag svamlar nu. God natt.

Hahaha sökte på "john blund" på google & fick upp jätteroliga bilder. (som givetvist inte går att lägga upp på bloggen) Ska han se ut så? Så sjukt kul! Hahaha åh gud min mage.

Hejsvejs ,t

klumpeduns

Haha & ja jag som klagade på min bror tidigare om att han var klumpig som ramlade med cykeln & fick hjärnskakning.. inte är jag så mycket bättre heller! Men det är väl som man säger att det går i släkten, men det är fan sällan man träffar på någon  ens i närheten av att vara lika klumpig som jag:O
För att göra en lång historia kort: Idag på kemilabben hade var jag och resten av klassen lite rastlösa så vi tog sådan vattentillbringare eller vad det heter och började köra vattenkrig (jag har aldrig påstått att vi är normala).
Iallafall när jag tänkte anfalla angi & elin bakifrån med vatten blir jag jagad av maria samtidigt och nersprutad av dom andra vilket leder till att jag försöker skydda mig och spriger rakt in i väggkanten till ett stort skåp.
Alla börjar gapskratta såklart och även jag men blev samtidigt så yr så jag var nära på att trilla ner från trapporna därefter. Haha & ni ska se min bula nu alltså.. ingen vacker syn det inte! Kul nu till helgen.. känner mig så snygg i min nya lila bula, det var bara det som saknades.
Ska inte ens nämna mina tidigare missöden för det skulle nog inte ens få plats i ett inlägg men som exempel har jag blivit av med 8 cyklar, tappat bort 2 mobiler och en i havet:) Nog om det, jag missar i vilket fall träningen ikv pågrund av detta så funderar på att get my lazy ass up & bege mig ut på en springrunda för att ja..få lite frisk luft.
Tänkte på det här med modebloggar.. visst det kan vara intressant att läsa plus att man alltid har något att skriva om men tror inte jag kan vara tillräckligt seriös för att hantera något sådant så hoppas inte på för mycket här, fast vem vet lite smått kommer säkert:)
Aja nu har jag bestämt mig iaf för att sticka ut i kylan men med 5 tröjor, 3 par byxor och speedad musik i öronen ska väl det gå vägen. Föresten råkade jag trycka upp en låt med Robin Bengtsson från förra idol som är skitbra:) Another lover´s gone heter den iaf men nu ska jag banne mig dra innan klockan blir för mycket.. tjolahopp


hejsvejs ,e



 
Likeeelikee (y)

@ stagg

Heeeeei, nu sitter jag på stagg & har hoffat åt mig en dator på toves lektion. Haha känner mig som en brottsling inne på fiendens mark!Inte bättre blir det ju av att hela byggnaden ser ut som ett stort fängelse och jag kommer inte hitta ut härifrån sen:( Jesper & felix sittrer och mobbar mig dessutom men ja.. avundsjuka visar sig i olka former, GO KAGG! Iallafall kände jag att jag behövde uppdatera lite bättre eftersom tove typ gör det.. varannan sekund!

Hihi deras datorer är as coola förresten.. man kan snurra runt dom i luften:) Aja jag skriver att kuligare inlägg sen när jag kommer hem, Over and out

hejsvejs ,e


Stagnelius.. welcome to hell(:

dagens i-landsproblem

För det första vill jag bara säga att jag var i tid till skolan idag :)
För det andra vill jag bara säga att jag börjar nästan bli föör aktiv här på bloggen, för mkt fritid I guess ..?

SEN, för det tredje vill jag bara säga hur arg jag är för tillfället!
Jävla radioväder :@

I morse lät det såhär:
"Fint väder i stort sett hela landet förutom högst upp i norra Sverige. Annars blir det en molnfri dag, måttlig vind & en temperatur på 15 grader i söder & 5 grader i norr."

Eh va? Så nu bytte KALMAR plats med Gällevare? Här har vi varken sol, måttlig vind eller 15 grader.. Här har vi ist regn, blåsigt & .. ja, ngt lägre temperatur än beräknat. Vet ni vi gör såhär, alla som inte bor i Gällevare. Titta ut genom fönstret. Är det sol?

Aja, dagen har bara börjat.. Vi får se om vädret förändras ..
Tur att jag tog vinterjackan iaf!

Kalle säger chachaa, vi har medialektion & det är ju kul!


Min bild som jag tänkte sätta på min mediamapp, vad tycks? :)

Hejsvejs ,t

snö snart?

Nu är det verkligen vinter, det märks. När klockan ringer, man orkar knappt stänga av den, drar sakta ena foten utanför täcket. Sedan snabbt in. Myser till det under täcket igen, tittar ut - kolsvart. Vill....inte....gå....upp. Sover en stund till, forfarande så himla mysigt & varmt under täcket. Så kallt utanför. Tänder lampan för att få effekt på vaknandet. Hjälper inte. Sen efter en halvtimmes snoozandefår benen tvinga resten av kroppen upp. & ungefär .. nu så vaknar ögonen. Det är rätt konsigt, att den dagen jag väl går och lägger mig klockan kvart över tio så är jag som tröttast..


Ska det vara kallt & mörkt kan det väl lika gärna se ut såhär?

Hejsvejs ,t


Draft: Okt. 6, 2009

Okej nu är det mer än 4 timmar sen jag åt & jag har fortfarande lika ont i magen:( Det är inte bra när mamma lagar till kött, pommes & bearniesås alltså! Tänkte ut och röra lite på mig faktiskt för att lätta på trycket eller hur man säger. Hm eller får se hur det blir med det vid närmare eftertanke! Kollade ut genom fönstret och risken är väl att man blåser bort om man går utanför dörren plus att johanna har min vinterjacka så jag lär frysa rumpan av mig.
Annars gör jag inte så mycket hörde ni, sitter bara här och "rockar" till lite musik( STAGG ÄR DISCO, KAGG ÄR ROCK´N ROLL). Lustigt hur musik egentligen kan få en så.. taggad? I alla fall en del sorts musik. Haha får bara knasiga flashbacks nu på hur mina lustiga vänner & jag kan ställa oss och börja hoppa och dansa till en låt helt utan förvarning & hur tovsan och jag helt plötsligt kan få för oss att ställa sig och sjunga julsånger på stan mitt i sommaren eller dansa runt i butikerna till vissa låtar. Så om ni ser oss på stan.. vi är inte handikappade, vi har bara lite vrickad humor.
Hm det är skitsvårt det här med vad man ska skriva & inte på bloggen alltså? Har anlitat angi nu till att komma med lite inspiration men hon är på dans nu.. fan när man väl behöver henne:( Haha okej nu ska jag inte vara taskig hon är faktiskt "användbar" inom flera områden. 
Ajdå nu hyser mammsen all agro där nere så ska gå ner och se om jag kan få henne på bättre tankar! Jag får försöka komma på något vettigare att skriva om imorgon.. Adios amigos:)


hejsvejs ,e










idag råkade jag...

...skämma ut mig inför hela klassen idag:)

Vi pratade om klassråd, ordförande, sekreterare, justerare mm. & jag kände mig så stolt att jag visste vilka i vår klass som är våra språkrör. Men sen tänkte jag lite fel.


LÄRARE: Jaha, & vem i klassen är ordförande?
ALLA: Beata!
TOVE(klappar till erika & jesper: & här sitter våra provrör!

Därav läraren säger "okeej, du menar språkrör förmodar jag.." & hela klassen gapflabbar åt mig hur länge som helst :( haha så himla typiskt mig. Som btw inte fattade att jag sagt fel först.. 


HAHA inte Erika & Jesper med andra ord ;)

Hejsvejs ,t

& ..

Jesper sitter här oxå, nu vet ni det! :)

skjut mig..

Ett litet inlägg från den tråkigaste lektionen i veckan, historia. Seriöst det suger. Läraren verkar inte ens vilja vara här. Hela hennes sätt att utstråla är "Förlåt för att jag är historialärare". Uschuschusch!

Idag blir det stan med bell (för er som inte fattar är bell egentligen ELLEN) sen ska jag ut och springa igen, eftersom det gick så himlans bra igår :) Sen blir det nog tv, tror desperate housewives startar idag? det är NAJJJS! Längtar redan till helgen. Måste skriva om Bogislav, Kalmarunionen & Engelbrekt Engelbrektsson nu!



Hejsvejs ,t

KARLSSONS suck..

Ett sista litet inlägg innan sängen ropar KOM! :)

Sitter här & lyssnar på 21 guns, rätt lovely låt. Precis som All these things that I've done. Anyway, va på rätt bra humör innan men nu har det sjunkit rätt långt nedåt .. Köpte nya converse idag & tänkte pimpa dom lite.. vilket gick skitbra! not. Hur kan dom rekommendera ett superlim som fester på ALLT, typ som TYG. Det funkade inte alls, det har suttit i en timme nu och fortfarande inte torkat! Blä. Köp det inte, "KARLSSONS UNIVERSALKLISTER" heter det.. Nu när jag tänker efter ser faktiskt hela paketet ut som en varningskylt. I rött, gult & svart. USCH vad arg jag blev nu! Typiskt att det ska heta Karlsson.. Känner att jag smutskastar mitt eget namn, hehe.

Menmen somsagt nya blågrå converse, ngn kofta & ett par örhängen fick följa med hem idag, så lite lucky är jag iaf :) Efter en helt okej dag i skolan & på stan åkte jag hem & va ute och sprang med angi, vilket gick skitbra:D Nu kör vi gärnet. Gymkort nästa! Ska måla fingrarna med rött lack nu, & jag troor jag just hörde ngt stort och mjukt ropa KOM!


Skolavslutningen i nian

Hejsvejs ,t

Cooling eller tönt?

Okej nu står det klart.. uppfällbara mobiler är rena rama mördarmaskiner! Seriöst det här är typ tredje gången jag jag klämmer mig i den. Ni vet om man är lite smått uttråkad och får för sig att köra locket på mobilen upp & ner med munnen som ett tidsfördriv..gör INTE det! Precis så har jag gjort ett antal gånger nu (eftersom jag har ett lustigt behov av att alltid bita på något) & som vanligt resulterade det i att jag klämde mig på läppen igen så det började blöda:( SKIT ont gör det!
En annan sak jag tänkt på är hur tråkiga ämnen vi egentligen läser i skolan. Inte för att jag lider direkt, det kan vara intressant ibland faktiskt. Men jag menar Psykologi & mediaproduktion och alla sådana ämnen, varför läser vi inget sådant? Okej jag vet svaret.. jag borde antagligen ha valt en annan linje än natur isåfall men tänk tillexempel psykologi. Är ingen expert direkt på vad det handlar om med av vad tovsan berättat läser dom en del nu om hur alla människor delar upp sig i olika grupper. Jag tycker faktiskt det är ganska kul egentligen att kolla på hur alla (framförallt ungdomar) delar upp sig i grupper efter ja..oftast vilken status man har! Det måste väl ändå alla känna igen sig i att t.ex. som på en skola att alla delar upp sig i sina "cooling-" eller "töntgäng" och sen liksom exsisterar knappt någon annan än inom just den umgåskretsen. Tycker iförsig att det hela kan vara ganska patetiskt ibland. Att det aldrig kan vara som på film att coolingen vågar sticka ut och umgås med tönten. Haha jag vet att jag låter som en liten drömmare nu men var bara tvungen att hitta något att skriva om och eftersom jag tror samtidigt att många känner igen detta, vad ska man kalla det.. systemet?
Likadant är det här med att hälsa eller inte! Visst är det svårt när man inte vet om man borde hälsa på en person eller inte. Eller om man ska stanna upp och prata lite med personen eller bara gå förbi med ett snabbt "hallå"! Är det bara jag som tycker sånt kan vara svårt att avgöra?
Däremot kan jag störa mig på hur en del personer vissa dagar tycker att det passar att snacka med en och vara jätte frammåt och och andra dagar bara låtsas som man inte finns eller vänder bort blicken. Visst nu överdriver jag men tycker endå att ett simpelt "hej" inte vore allt för jobbigt.
Okej det räcker nog med funderingarna där. Jag kom i varje fall precis hem från träningen & tänkte gå och lägga mig snart. Juste sovmorgon är det imorgon med, helt ok! Det är sjukt hur kallt det är ute btw. Sitter här och frossar lite nu efter cykelturen hem så nu har jag dragit på mig pyjamasen ska och krypa ner i min stora varma säng.. loooovley :) nattinatti
hejsvejs ,e


Pyjamas-jag. Okej på tiden att jag skaffar fram lite sevänliga bilder snart!

rubrik

Mcdonalds.

TJEJ I KASSAN: Var det bra så?
ELLEN: Ja, det tror jag,
TJEJ I KASSAN: Sitter ni här och äter?
ELLEN: Nej tyvärr, asså vi har redan satt oss nere vid soffan..
men vi sitter här vid dig nästa gång:)
TJEJ I KASSAN: Okeeej ...?

Hejsvejs ,t

 


mediaproduktion!

Jag lovade ju ellen att jag skulle blogga igår, men det gjorde jag icke.
Jag var helt enkelt för trött. För lite sömn denna helg.

Kom hem från dansen runt kvart över tio & då hoppade jag in i duschen & försökte somna, vilket inte gick så bra. Dansen är så kul :) man är blir så överpepp! & sen blir man helt slut men det stadiet kom jag inte i förrens runt halv ett.. Så jag låg och funderade.. På en massa, som jag inte kan skriva nu eftersom vi faktiskt har lektion.

Okej detta blev ett väldigt onödigt inlägg .. Menmen, bättre än inget :)



Hejsvejs ,t


aaagro

faaaaaaaaaaaan.. det här är anledningen till att jag skriver så få inlägg! Varenda gång när jag suttit och lagt ner jätte mycket tid på en text så hackar hela datan sig så man inte kan trycka på några knappar och tillslut försvinner hela texten:( & detta har hänt TRE ggr nu dessutom!
Kortfattat om vad jag skrev: Igår kväll var det party á la angelicas, eller party vet jag inte om man kan kalla det.. typ chillkväll med några sköna människor! Haha jag upptäckte två finfina filmer på min mobil när jag vaknade imorse som sammanfattar lite av kvällen rätt bra:)
Iallafall gick vi och la oss vid halv fem tiden igår & och vaknade idag vid halv 9 ungefär av att angelica varit uppe sen 7 & städat och därför låg och pratade & pratade & pratade &.. ja ni förstår min synpunkt.
Så vi är hyfsat trötta idag och har gått runt i pyjamas hos angelica till klockan 5 i eftermiddags tills jag tvingade mig själv att cykla iväg och vara barnvakt till klockan 8.
Helt ok med tanke på att jag behöver lite extra pengar nu när tove tjatar sönder om att spara pengar till Stockholm på höstlovet. Och ja att spara pengar är ju inte min starkaste egenskap. Det skulle vara ganska intressant egentligen att kunna kolla vad man spenderar alla sina pengar på egentligen?
Ja ni det var väl min dag det.. hade lite smarta idéer faktiskt om vad man kunde skriva på bloggen efter jag fått inspiration av Angi men jag sprarar nog dom till ett annat tillfälle eftersom jag ser att detta redan blivit en hel uppsatts:) 
Juste kanelbullens dag är det idag med. Har faktiskt inte ätit några bullar idag utan det närmsta jag kommer är nog kladdkakan Tovsan jag och Angi bakade i eftermiddags. Haha eller jag vet inte ens om man kan kalla det kaka! Tekniskt sätt var det nog mer bara en smet med tanke på att den bara föll ihop när vi tog ut den från ugnen och hade konsistens som typ.. brunsås?
Jaja nu har jag snackat för mycket som vanligt & angående bilder och sånt så kommer det men jag har ingen kamera för tillfället och alla bilder ligger på den gamla datorn så jag får försöka greja det på något vis..natti:)


hejsvejs ,e


Typ enda bilden på min dator. /jag & min vän angi <3

Till Ville!

SKAGENRÖRA, ALLTID NAJJS!

PUSS FRÅN TOVSAN, BELL & ANGI ;)

THE ROW

Två år senare - fortfarande lika bra & inspirerande!




Hejsvejs ,t

I've got soul but I'm not a soldier

Godmorgon lilla blogg.
Vaknade för en liten stund av angelicas dammsugare, trodde jag skulle slippa den nu när jag väl sover borta, men icke! Igår va vi somsagt hos angelica, åt skagenröra på baguetter, så himlans gott! Efter ngra timmar i ensamhet med ellen & angi så kom även manne, anton, mattis, mattias, jesper & putte. & då blev det fest! typ hehe. Nåväl, är liiite trött nu faktiskt men nu när vi vaknat upp från vår skönhetssömn så slog vi huvuderna ihop och det kanske va det smartaste vi gjort sen.. väldigt långt tillbaka. Vi kommer göra historia från detta ögonblick.

Exempel:

-Hemkörning från Mcdonalds. Förstår faktiskt inte att ingen tänkt på det innan? Jag menar, vi har pizza, kebab & allt sånt, men donken!? Tänk er att bara ringa ett nummer för att få en pommes, hamburgare eller glass! Eller varför inte en hel dubbel bigmac om man heter angelica cöster? Nej detta får jag ta upp i rätten! Om vårt förslag går igenom skulle vi ju äntligen gämföra oss med amrikanerna!(stavning hehe?) 

-Tove från idol. Hur underbar var inte denna tjej när hon sjöng "All these things I've done"? Exakt, pretty damn wonderful! Kanske har ngt att göra med namnet tove? Man vet ju aldrig..

-Köp ALLTID för mkt mat. Det är skitbra om ni köper två burkar skagenröra istället för en, då har ni för morgondagen oxå! Tänk nu folket! Vi slipper gå till affären två gånger, vi har dubbelt så mkt skagenröra & vi är ett steg närmre amerika!

-Jag har aldrig ätit Ben&Jerry's. Lite konstigt, faktiskt. Men jag är inte ett så stort fan av glass(förutom donkens då), kanske är det för jag aldrig ätit den eller det faktum att glassen går på typ 40 kr? Vet inte riktigt varför det skulle vara med på listan, men jag tyckte det var relevant för ett ögonblick ;)

-Skagenröra & gröt. Okej, detta va ngt som ellen slank in med nu. Förstår dock inte den världsgenombrytande faktorn, men hon vill alltså att det ska finnas skagenröra & gröt på frukostbufférna. & visst, hon kanske får sin vilja igenom.

-Nya uttryck. Att ta uttryck från filmer eller videoklipp är ju det bästa! Sunes sommar, sunes jul, robert gustavsson, johan glans, erik batra, henrik schyffert, monsters inc, ice age .. Ja you name it! Sen lägger vi till alla disneyfilmer som hitta nemo, svanprinsessan, aristocats(angelica har inte ens sett den?) & många många fler!

-Debattbloggar. Vi blir äldre, klokare & mognare med tiden. Att kolla på små fjuttiga modebloggar är ngt som kanske inte alltid tillfredställer oss. Med undantag för mig & ellen där humorn är samma som i trean & fjortisbloggar är ngt som ligger på topp tre för att pigga upp en tråkig dag. Men för er sofistikerade människor, stanna här. Vi lovar inget mer mode. Det behövs inte flera "dagens outfits" här i vårt avlånga Sverige.

-Folks temprament. Hahaha! gud vad det luktar guacemole nu! Okejokej, förlåt sidospår. Jaa, vi hade en vis lärare på högstadiet. Han berättade om konsten att kunne behärska sig. Det lät ungefär såhär: "Jag gick in på macken för att köpa mjölk då killen framför inte håller upp dörren så jag måste göra det själv. & då tänkte jag bara, den jäveln ska dö! Men sen kom jag på att i Sverige finns det lag på sånt så jag inte kunde döda honom så då gick jag hem & skrev en bok där jag dödade honom i boken istället!" Förstår ni att denna man måste skrivit många böcker, jag tänkte ju bara på vår gamla klass.. & tänk er hur rädda vi var efter vår svenskalärare berättat att han ville mörda en människa för att han inte håll upp dörren åt honom.. Så people, behärska er. Håll upp dörren i affärer & stay away från vår svenskalärare! 





Lööööövly!

Hejsvejs ,t

jag fyller ju år snart!

ÖNSKELISTA:
SYSTEMKAMERA!

Har inte så mkt mer att säga!

Hejsvejs ,t


Skoooola

Är i skolan nu och ja när det är eget arbete slutar det ju ofta här. Menmen slutar vid halv 3 idag iallafall och sedan är det helg , helt ok:) Ojdå nu blev min lärare arg på mig får fortsätta skriva hemma sen , heeeidå

ny hårfärg!

Hej hallå bloggen!
Tänkte ju skriva ett långt inlägg men såg att klockan va lite för mkt för det. Ska till dansen som börjar kvart över & först förbi carro :) Färgade håret idag efter skolan vilket blev ett annorlunda resultat..
Riktigt mörkt och ganska kort, men jag vänjer mig :) 

Här kommer en ovacker bild på oseriösa mig, cya!
 

Hejsvejs ,t

RSS 2.0