Trodde vi skulle slippa detta på samhäll?

Nu är jag så himla förbannad! Jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen. Det finns nog inte så många bra vis att verkligen bevisa hur mycket jag har NATURKUNSKAP. Jag skulle inte ha några problem alls med att bränna upp min naturbok framför min naturlärare och alla andra naturlärare som finns i hela världen. Jag skulle njuta av att se deras ansikten vridas i plågsamma grimaser ..

Okej nej, jag tar i. Plus att om jag gjort det skulle jag få IG. Men hade det funnits något vettigt sätt att bevisa hur mycket jag hatar natur så hade jag bevisat det. NU.

Sitter här med Frank Blå, Naturkunskap A. & jag tänker hårddissa denna bok. Den suger. Ni som skrivit boken suger. Och jag tänker stå för det. Och berätta varför.

1. Den är fasligt ful. Och har en fasligt jobbig form.

2. Den är inte ens blå, mer åt det lila hållet faktiskt. Ful är den iaf fortfarande.

3. Den är skriven av dagisbarn, alternativt teletubbies. & det kan jag säga eftersom ord som "tillbaks" "vattnenångna" och "grundvattet" finns inte. Nej, det heter TILLBAKA, VATTENÅNGA(N) OCH GRUNDVATTNET!

4. Killen dom har anställt för att läsa igenom boken för att hitta eventuella stavfel som de här över innan boken trycks måste vara jävligt ointresserad av biologi. Naturkunskap överlag. Han slumläste väl igenom var femte sida på fel innan han somnade. Dock med all rätt. Hade gjort exakt samma sak. Men varför välja just DETTA jobbet kan man undra sig? Med en bok som ges ut till hundratals skolor?

5. Sen har vi det där med själva innehållet. Anledningen till att jag personligen tror den är gjord av treåringar är att helt plötsligt ska man få en VÄLDIG överkurs i "igelkottarna som tog över den engelska ön" (låter mer som en godnattsaga ur mina öron). Varför liksom? VARFÖR är det relevant att veta hur många igelkottar det fanns där för tusen år sedan och nu? Varför lägger man bara inte till en liten mer invecklad text om fotosyntes eller varför inte ekosystem, miljöfaktorer eller biologisk mångfald?

Nej, inte en bok att rekomendera alltså. Sen kan man ju ändå vara lite positiv med att säga att den är lätt att förstå. Förutom alla festavningar givetvist. Funderar lite på om dom glömt några ord i överskriften. Kanske de skulle stått "Naturkunskap A..vdeling 1, igelkotten". Eller varför inte "Naturkunskap A..npassad för efterblivna"?

Suck. Dessa problem vi har.. Nu ska jag ta ett bad, se på paradise hotel och tänka lite på barnen i Afrika istället.

hejsvejs ,t 

Julkalendern? ..självklart

Ojoj, kan bloggen bli segare? Har suttit här i 20 minuter nu bara för att få upp ett nytt inlägg. Nåväl lovade iaf innan ett mer intressant inlägg så tänkte försöka nu! 
   
Eller så långt jag hinner snarare, ska se Little miss sunshine snart, & där har ni ytterligare ett filmtips. Alltså vi skulle ju bli stora med den här filmblogg-idéen:)
Iaf påminde mammi mig nyss om att det är julkalendern imorgon ju. Det hade jag helt glömt bort!:O
   
Har egentligen sovmorgon imon men jag vägrar missa första avsnittet av julkalendern för det, så jag offrar några timmars sömn.. hemskt men sant!
Är det bara jag som tycker att julkalendrarna blir sämre med åren?
Vart är alla gamla hederliga och mysiga julkalendrar som gjorde att man sprang upp på morgonen när man var liten för att inte missa nästa avsnitt!
  
I för sig kan ju detta ha att göra med att vi blir äldre förstås men herregud liksom titta bara tillbaka på förra året.. Skägget i brevlådan! Hallå Sveriges television vad tänker ni med?
Vart tog kalendrar som Greveholm, Diselråttor & sjömansmöss eller varför inte Julhunden? Kommer ihåg att jag älskade det datorspelet iaf:)
  
Nej men seriöst tycker synd om dagens barn, skulle inte bli förvånad om årets kalender är typ två medelålderstanter som sitter och och kör dockspel på teckenspråk. Handlade förra årets julkalender ens om julen? Helt jätte seriöst typ tre 30 åringar som sprang runt i färgglada hängselbyxor och pratade bebisspråk.
  
Föväntar mig iaf en förbättring detta året om jag nu ska upp kvart över sju på en sovmorgon. Men hallå det är ju bara jul en gång om året liksom. Och att se reprisen på kvällen känns bara.. överreklamerat:) hehe , nej nu kallar tvn as usual men vi ses koooompisar :D
   
hejsvejs ,e
mm

Jag vet ungar, en ren besvikelse! Håll tummarna för i år:)

facebookkrig

Ni vet ju att jag är vän med Ellen Flodmark, eller hur?
Säg mig då. Hur normalt är detta?



114 nya händelser och hon är bara halvvägs..

ARLA

Detta förgyller verkligen min vardag!



,t

SJUKLING

Good morning sunshines!
Vakna runt elva idag och har inte gjort annat än att dega framför tvn. Är hemma som sjuk som sagt, skolkar INTE! hehe sån är inte jag:)
Usch känner samtidigt att jag har sånt stort behov av att plugga men hm..orkar man? neeeeeeeeej, det får vänta en liten stund!
  
Är på bättre humör idag, eller iaf än så länge. Man vet ju aldrig med humörsvängningarna! På tal om att dega framför tvn har mamma köpt nya filtar i soffan. Sjuuuuukt sköna säger jag bara. Somnar typ hela tiden endast på grund av dom.
  
Måste faktiskt säga att jag har det redigt mysigt här hemma. Bara jag och tomas (hunden), lite bra filmer och miljontals kuddar och gosiga filtar:) Fast lite tråkigt samtidigt förstås.
Ska nog satsa på att gå till skolan imorgon.
  
Nehe nu ska jag äta makaroner och köttbullar som jag lagat till tomas och mig (haha typ det enda jag kan laga.
Okej nu överdrev jag men ni förstår principen. Skriver något mer fantasifullt senare, ciiaao bélla!
Mat & pyjamas är min passion! hm.. njaa lite kanske :)
jaog

Vaknat på fel sida,

Och nej jag har inte slutat blogga! Jag är bara allmänt nere och tycker det är meningslöst att blogga om ointressanta saker som liksom vad jag gör för tillfället när jag inte gör ett skit. Plus hur många läser liksom bloggen på en skala ett till tio. Känns som att jag har så mycket viktigare saker för mig sm jag borde göra.
  
Okej nu är jag orättvis, tycker faktiskt om att blogga även om jag inte brukar veta vad jag ska skriva. Men bloggen i sig är ju bra även om dom flesta bra inläggen kommer ifrån tove, fast det kan ju bli en sak för mig att förbättra:)
  
Usch är bara inne i en dålig fas känner jag, håller på att bli sjuk eller är snarare, har inget roligt att se fram emot, har bara allmän otur hela tiden och brist på idéer eller ork till att fixa till mina problem plus att jag har ton av skolarbete som inte gör saken bättre.
  
Nej nu får jag rycka upp mig och börja tänka och blogga om roligare saker, happy thoughts happy thoughts!
Detta är iaf anledningen till att jag är dålig med uppdateringen för tilfället (vill inte att mitt dåliga humör ska smitta av sig på er som faktiskt läser det jag skriver)
  
Nej går och lägger mig nu och hoppas på att jag vaknar på en bättre sida imorgon. Kan ju blogga om något roligt då, ska iaf vara hemma från skolan med min förkylning.
Förresten innan jag slocknar såg jag Mitt stora feta grekiska bröllop precis- underbar film! Tycker egentligen inte filmen är direkt toppen men man blir liksom glad av den (och det kan ju jag behöva:) guuuud night!
  
,e
/väntar på lite bilder från tove men här en bild så länge sen vår tjejkväll i kåremo (inte snyggaste bilden)men iaf.
mm
jag & emmsan :)

OMFG!

Ellen har slutat blogga :O

NEW MOON

Deta är ett inlägg från Egoinas.se, sveriges bästa humorbloggare.
& som hon själv skriver, har ni inte sett New Moon och inte vill höra handlingen, sluta läs.

"Jag är fullt medveten om att ni kommer att hata mig nu, men jag måste säga detta ändå. "New Moon" filmen var inte bra. Den sög. Jag förstår inte Twilight-hysterin. Jag förstår verkligen inte. Jag hade SÅ höga förväntningar på båda filmerna, men blev besviken båda gånger.

(Har du inte sett New Moon och inte vill höra handligen sluta läs NU!!!)

Allvarligt talat. Jag måste lista denna besvikelse känner jag:

1) Är Bella efterbliven? Kan hon försöka säga något normalt åtminstone EN gång och sluta andas som en kåt knarkare? Det minsta jag begär är i alla fall att hon svarar på en fråga då och då, eller LÅTSAS vara tacksam när hennes pappa kommer med presenter på sängen.

2) Vad är grejen med den fula oranga ryggsäcken hon bär runt på? Förresten så tappade (slängde?) hon den i första filmen precis innan hon och Edward klättrade i träden.

3) Bara jag som verkligen inte förstod vem denna "Alice" var hon pratade med? (Förstod på slutet). När blev de så bra vänner liksom?

4) Hon har verkligen otur med killar den där. Först träffar hon en vampyr och sedan en varulv. Ehm. Ja.

5) När Edward är borta passar Jacob bra som rebound.

6) Kunde inte vargarna vara liiiiiite sämre gjorda?

7) Det var ju absolut ingen som reagerade på att Jacob och hans vänner sprang runt utan tröja hela tiden i kyla och ösregn. Nejdå. Helt normalt.

8) Vad hände egentligen med den där rödhåriga bruttan som skulle mörda Bella? Försvann hon bara? (Drunknade maybe).

9) Världshistoriens sämsta slut. (Okej, nog inte sämre än Pirates Of The Carribean när Elizabeth kysste Sparrow). Men... "Vill du gifta dig med mig", och sedan eftertexter. Inte okej. INTE OKEJ. Jag förstår ju att det är en cliffhanger till nästa film. Men nej. INTE OKEJ.

Och NEJ NEJ NEJ. Edward är inte snygg. Hör jag det en gång till så kommer jag explodera."

För mig som har sett filmen kan jag bara skratta. Även att jag vet vad som händer och varför det händer (läst böckerna) så är detta skitkul. Filmen var som sagt bra. Men hon träffar klockrent på alla ställen förutom trean. Väldigt underhållande!

,t

tråkigt värre

1. Ditt namn: Tove Sundén Karlsson
2. Hur gammal är du? 16
3. Vart bor du? Kalmar & Kåremo
4. Bor tillsammans med? Mamma & pappa, pappas fru, lillasyster
5. Färg på ditt hus? Mamma-gult, pappa-rött
6. Hur lång är du? 1.67
7. Hus eller lägenhet? Båda
8. När är du född? 14 oktober 1993
9. Klass? Sp09e
10. Vilket år tar du studenten? 2012
11. Något jobb? Nope
12. När gick du upp i morse? Halv tolv
13. När ska du sova? Ganska tidigt
14. Duschat idag? Nej
15. Kramat någon idag? En godmorgonkram till mammsen
16. Pussat någon idag? Nej
17. Vad har du ätit idag? Fil & flingor
18. Dagens klädsel? Pyamas
19. Dagens smink? Inget
20. Dagens sötnos? Min samhällsuppsast :*
21. Dagens roligaste? Ska träffa "syskonen"

SOCIALT:
22. Har du många vänner? Många & bra
23. Hur många har du kysst? Kanske lite väl personligt
24. Vem kramade du senast? Mamma
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen
26. Har du pojk-/flickvän? Nej
27. Vem pratade du med i telefon senast? Moster
28. Vem fick du senast sms ifrån? Telenor
29. Hur många seriösa förhållanden har du haft? Ja det är inte många ;)

FAVORIT:
30. Film? Allt roligt. Inga skräckisar!
31. Låt? Just nu, det mesta med Melissa Horn
32. Mat? Tjockismat
33. Dryck? Mjölk
34. Färg? Svart
35. Stad? Linköping
36. Land? Grekland
37. Ämne i skolan? Media
38. Människa? Molly

SENASTE:
39. Personen du tänkte på? Pappa
40. Personen du kysste? Tänker så det knakar..
41. Gången du spydde? Det var ett tag sen
42. Gången du grät? Igår
43. Pizzan du åt? Det var oxå ett tag sen
44. Gången du var i Göteborg? Liseberg i våras
45. Gången du var i Stockholm? Höstlovet
46. Gången du var hög? Aldrig
47. Plagget du köpte? Tights

ANTINGEN ELLER:
49. Vänner eller förhållande? Vänner
50. Sommar eller vinter? Båda
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Båda
54. Tvspel eller datorspel? Datorspel
55. Singel eller upptagen? Singel
56. Hångla eller ha sex? Hångla
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? Ömsesidigt
59. Big Brother eller Paradise hotel? Paradise hotel
60. Blont eller svart hår? Brunt fanns visst inte som alternativ
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blå
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Fanta
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda såklart
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? Det vi ni
71. Personer du hatar? Det finns ingen jag HATAR, ogilla är bättre
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? En
74. Glassar du ätit på en dag? 3-4 kanske
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Haha rixfm
76. Gånger du haft minnesluckor? Om jag haft det så minns jag väl inte?
77. Gånger du varit hög? Zero
78. Personer du saknar just nu? En
79. Gånger ditt hjärta brustit? Det kan ha hänt

VEM:
80. Vill du kyssa nu? Drömprinsen?
81. Ska du träffa imorgon? Skolfolk mm.

82. Sjöng du senast för? Vännerna fick höra sig en trudilutt igår
83. Hade du senast en msn-konversation med? Ellen
84. Spelade du tvspel med senast? Ellen
85. Vem vill du ta med på en romantisk resa nu? Carro
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ojoj hårda ord här. Ngra få kanske?
87. Förtjänar att dö? Alla förtjänar att leva
88. Är söt? Molly
89. Vill du sova jämsides med i natt? Ingen

VAD:
90. Gör dig glad? Shopping, vänner
91. Gör dig ledsen? Mig & mitt liv
92. Vill du helst göra nu? Shoppa
93. Önskar du att du slapp? Falskhet
94. Vill du ha nu? Julafton
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Kläder & pengar förmodligen
96. Längtar du till? Fredag med carro, dansuppvisning på lördag
97. Tycker du om dina betyg? Ja dom funkar väl
98. Ångrar du i ditt liv? En hel del
99. Är det bästa som hänt dig? Förlåtelse
100. Hur mycket är klockan? 12.35

sagan om ringen

Till skillnad från ellen så tycker jag att helgen har varit rätt fartfylld. Även om dagarna mest bestått av att sova så har kvällarna och nätterna bestått av partaj. I torsdags t.ex, då hade vi ganska mycket att göra fram till tidig fredagmorgon. Gårdagen bestod av sömn till typ tolv & sedan begav jag mig till patrik där även jesper va. Vi myste & kollade på monsters inc. & klockan sju kom ellen. Jesper bestämde att vi skulle ha sagan om ringen-maraton. Dock påpekade jag att varje film är typ tre timmar lång men det stoppade inte honom. Jag somnade rätt snabbt & vaknade typ tio minuter innan första filmen var slut, runt fem i två. Vilket egentligen va perfekt eftersom jag skulle vara hemma vid två. Så då jag cyklade hemåt till min säng

Fick sova till tolv-ett idag och sen dess har jag hoppat omkring och varit skitglad. Har ingen aning om varför. Carro har varit här en sväng och jag ska dit snart och mysa till det innan ellen & jag ska vara barnvakter. Vi ska faktiskt vara duktiga och plugga (!) medan vi äter goda onyttigheter (!)

Jaa, det var väl det jag ville ha sagt. Ha en mysig lördagskväll. 

,t 

VAR ÄR POOLEN?


Jaha, DÄR va poolen!

unfair

Tjena mittbena, har haft en riktigt lugn helg hittills. Tycker det känns lite som söndag faktiskt för jag vaknade inte förrän vid ett idag och har inte vart utanför dörren annat än med hunden. Nej nu får jag banne mig ryck upp mig!
I torsdags var det rugby och resultatet ska vi inte ens nämna. Fucking stagg vann! Okej jag ska inte snacka så mycket skit om stagg, men det var faktiskt orättvist och det säger jag inte bara ur en kaggnist synvinkel.
Kagg borde ha vunnit minst en av matcherna om det inte varit för dom fruktansvärt korkade domarna som dömda bort alla kaggs mål och la all fördel hos stagg. Usch en blind senil gubbe med rullattor på 80 bast hade dömt bättre (staggninster hela bunten såklart förutom en).
  
Okej det här med att inte snacka skit går inte bra tycker jag! Vet inte varför men tror jag utvecklat ett hat eller vad man säger mot stagg sen jag började på kagg! Fast det betyder ju förstås inte att jag inte tycker om de flesta människorna på stagg:)
  
Nej men som sagt det är bara att komma igen nästa år och peppa som bara den. Haha är lite sugen faktiskt på att söka själv till nästa år, får väl se hur det blir med det! Rugbykvällen blev iaf ganska misslyckd dels på grund av att vi fick en orättvis förlust och dels för att vi var tvungna att stanna och städa efteråt, och eftersom alla (och då menar jag nästan verkligen alla) stack så fick vi ta hand om hela jobbet själva!
  
Klockan halv 12 lämnade jag sporthallen och åkte hem för att snabbt duscha och fixa mig till festen som jag för övrigt inte hann till eftersom jag kom ut vid halv ett och den slutade ett! Usch det var inte min dag.
  
Fick hur som helst ett kul avslut på kvällen efter en efterfest hos adam (försfest för min del) där vi fick till lite sköna citat. Blev som sagt inte som jag tänkt mig men nästa är då jävlar säger jag bara:)
  
Hm kände att det blev ett för långt inlägg nu.. fortsätter på ett nytt:D
  

MONKI

Tror det är safe to say att MONKI är favoritaffären! Fyfan vad som har snygga kläder där! Denna tröjan (mamma jag lovar, det blir den sista tröjan detta året!) är så himla fin! Pippitröja ♥ Den står högst upp på min önskelista för tillfället. Eller nej, jag kan inte vänta till jul! Är ju hur lång tid som helst kvar! Härmed önskar jag mig den i Adventsklapp! Det är något som jag införskaffar i familjen sundén/karlsson NU. Annars åker jag ner och köper denna på måndag! Den är MIN! Så det så.

,t


KAGG, SYND!

WE CAME, WE SAW, WE KICKED YOU'RE ASSS!

Min egna tolkning av ärade Stagnelius "vi kom, vi såg, vi segrade"

Säger bara såhär:
WOOHOOOOOOOOOOOOOOO :D

DUBBELSEGERN ÄR VÅÅR, STAGNELIUS! ♥
 

Så går det när man tar ut segern i förskott ellen!

Nu ska vi festa HELA natten & fira oss stagnister,
hih jag är så glaad :D

STAGNELIUS

Vet att det inte är så intressant för vissa men vid 1:45 kommer cheerleadingtjejerna & vid 4:30 så MÅSTE ni kolla på resten! Blir så sjukt lycklig av denna video! Tröstar mig med den medan alla är och kollar på det LIVE!


Stagnelius ♥

FILOSOF I FARTEN

Sitter och tänker. Sörjer lite. Rugbymatchen går av stapeln klockan fyra. & jag sitter kvar här hemma medan alla springer omkring och skriker ute på stan. Anledningen med det är att jag inte har någon rugbybiljett, bara efterfestsbiljett. Så jag får vänta till nio innan jag får slå klackarna i taket. Vilket inte kommer bli lika kul eftersom alla redan är så sjukt pepp & trötta. Medan jag har varit hemma.. Att åka utomlands har inte alltid bara positiva effekter. Därför missade jag köningen till släppet av rugybiljetterna, & därför missar jag då själva rugbymatchen.

Men anledningen till att jag tänker är att jag funderade på våra skolnamn. Alltså Stagnelius och Larg Kagg. Vi vet ju att Staggs namn härstammar från Erik Johan Stagnelius men hette Kaggs grundare Lars Kagg? Förmodligen, eller vi får hoppas det iaf. För hur smarttänkta var annars personerna som döpte skolan till Lars KAGG? Vadå kagg? Kagge? Det är frågan..

Fast ska jag tror faktiskt att det finns en liten förklaring..

Dom flesta känner ju till Kaggs ramsa:
"ta en bira kross stagg, lars kagg!"

Bira = öl = ölmage = kagge = kagg

Eller? Det KAN ju stämma, även om det bara är min teori. Så ni kan väl hjälpa till? Kom med andra teorier.. Eller ta bara reda på om det finns en person som hette Lars Kagg och vad han gjorde för nytta här i Kalmar. Ta gärna reda på adressen till hans föräldrar, behöver verkligen berätta att namnet Kagg förmodligen kommer sluta med personangrepp & mobbing..

Innan jag signar ut vill jag bara önska LARS KAGG lycka till på rugbyn. Ni kommer behöva det, tro mig! Jag vill ändå inte verka FÖR självsäker så därför säger jag inte mer än så. Ha en bra torsdag!


Detta är bilden som har hängts upp överallt på skolorna.. fint ;)

,t


Dagen innan the Big Bang.

Tjenixen, har inte lagt in något inlägg på länge känns det som så här kommer ett långt!
I tisdags tog vi svinsprutan. Okej för det första så var det världens mesigaste spruta, man kände verkligen ingenting.. från början iaf! Gick och skröt för alla i klassen om att jag inte hade ont efter sprutan men det fick jag banne mig äta upp sen!
Hela kvällen spenderade vi i skolan med klacken för att göra banderollerna till rugbyn & jag mådde bokstavligt talat piss. Hade ont i hela kroppen, yr, huvudvärk, feber, kallsvettades, frossade,och ett för jävligt stickande i armen så det slutade med en lång natt för mig efter jag legat och kvidit fram till klockan halv 4 på morgonen.
Inte kul!, men tycker faktiskt det är bättre att ta den och må dåligt en kväll än att strunta i att ta den alls.
  
Okej nog om sprutan. Idag har jag inte gjort annat än att fixa tills imorgon och tränat på malkars med tove. Hm kanske blir att skaffa ett gymkort snart, det känns som att min och angelicas utomhusträning inte fungerar så jättebra men vi får väl ge det ett nytt försök:)
Nehe om man skulle gå och lägga sig. Kommer inte hinna skriva något imon för verkligen hela dagen är planerad utan ens 5 minuters mellanrum. Förstår faktiskt inte riktigt hur vi ska hinna men det löser väl sig:)
Okej dagen imorgon då.. Upp tidigt för att duscha innan skolan börjar 08.10! Eller ja, skolan och skolan alla våra lektioner är inställda för vår del för att vi ska hinna med förberedelserna så ska möta upp klacken och sen väntar några timmar i sporthallen för att fixa allt. Efter detta lunch då vi ska..(hrm) får inte avslöja något än:)
Senare ska vi släppa alla swinget biljetter och dela ut rugbytröjor till alla så det lär nog ta ett tag innan vi ska iväg för att bli i ordning fixade av frisörerna bland annat eftersom vi ska ha temat hrm.. ja ni börjar fatta (tystnadsplikt).
  
Efter är det iaf självaste rugbyn ,och som vi har längtat! Tror dock inte jag kommer ha någon röst kvar efter att ha hoppat runt och skrikit som idioter allt för att höja stämningen hihi. Hur som helst varar rugbyn mellan fyra till åtta och efteråt måste vi städa. Problemet är då att Swinget börjar vid nio och hur fan ska jag som världens segaste människa (fråga typ vem som) hinna med att både städa, äta, och åka hem och fxa sig efter en svettig rugbymatch på mindre än 1 timme?
Får lösa det som sagt för swinget håller nämligen bara på till ett och sen är det efterfest. Hm det lär nog bli en av dom segaste fredagarna på länge haha. ÄR SÅ SJUUUUKT TAGGAD INFÖR MORGONDAGEN! 
..och sorry stagg men segern är vår because Kagg will rock you!
  
natti, e


SPAGETTIBEN

Lång dag. Jobbig dag. Trött tovedag.

Det får väl vara så ibland. Men kände mig ändå väldigt duktig när mor, ellen & jag drog iväg till malkars från ett styrkepass. Sprang lite på bandet efter det oxå. Asså det låter så coolt att säga så ;)

Så nu är jag ännu tröttare. Blir nog att städa iordning på rummet innan jag går till sängs, natti ♥

,t


STATSSKICK

Kom att tänka på hur bra hiphopmusik med fiol i är. Satt och lyssnade på låtarna från Step up och fastnade genast för DENNA.

Hinner inte skriva så mkt mer. Skriver en samhällstenta. Har rätt mycket de närmsta veckorna.. Men det är väl så lagom till jul. Sen är det bara att slappna av i ngra veckor innan man kör igång igen. Påtal om jul, en månad kvar till julafton! Gud vad mysigt det ska bli! Längtar till snön, värmen inomhus, doften av pepparkakor, lussebullar och barr. Blir glad bara jag tänker på det!

Har faktiskt inte blivit sjuk av sprutan heller. Nåja, inte än iaf. Ellen tog sin idag så jag ska nog ringa och fråga hur hon mår lite senare. Jag får verkligen hoppas att jag inte blir sjuk. Men det skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk typ imorrn ist. Hela jag är ju som en efterbliven klump HEHE (ville, enbart till dig). Nej, nu ska jag tillbaka till min samhällstenta. Regering, riksdag & statsskick. Roligare blir det inte!

hejsvejs ,t

VARULV SÖKES

wow ..
Jag är mållös. Shit.

New moon.
Herregud..

Okej, så. Nu ska jag banne mig skriva, hehe! Filmen va det ja. Lovely. Tror vi dog lite. Å andra sidan tyckte jag den va lite dryg. Men jag har ju läst böckerna och det kan väl ingen film i världen riktigt mäta sig med en bok. Men shit vad alla ska vara så fucking VACKRA! Bella, Edward, Jasper(favoriten) & för att inte tala om Alice! Hon är typ den vackraste jag sett på länge. Shit, blir helt paff bara jag kollar på henne! Men Jacob, honom behöver vi inte ens tala om. Herregud vilken kropp killen har! En stor jävla snygg kramvarg, come to mama liksom! I slutet, de sista meningarna - eller meningen kanske vi ska säga - så gick ellens & min röst i falsett. Först ett tyst glädjetjut som slutade med "ä?". När Edward bara: .......... och alla bara ÅHHH och sen slutar filmen. Bara sådär liksom. & alla bara, jaha men.. jaha.

Okej det var nog så mkt jag kunde skriva om filmen. Värd att se iaf, verkligen!

Nu till en annan sak som jag måste få ur mig. Vi diskuterade engelskan & översättningen i filmer. Ta en vanlig replik som "Kiss me". Låter bara fint att säga på engelska! Tänk er i svenskan att bara: "Kyss mig". Haha det låter så sjukt fult. & man kan ju inte säga på ngt bätre sätt. Pussa mig? Det finns inget fint svenskt ord för ordet "kiss". Eller som i filmen idag. Så säger Jacob:

"Don't make me angry, then things will get ugly"
(något sånt iaf)
Men på svenska, så översätts detta såhär:
"Gör mig inte arg, det kan bli riktigt ruggigt då"

Kom igen, ruggigt?

Hur som helst. Nu ska jag sluta tjata och hoppa in i duschen. Vill också inflika att jag inte har ett dugg ont i armen! Än. Det kommer väl.. Varför skulle just jag vara en av dom få lyckligt utvalda som slipper att bli sjuka? Men jag ska tänka positivt, hellre en eller två dagars sjukdom än flera veckor i själva svininfluensan :) Ha en trevlig kväll, googla Taylor Lautner & njut av livet. Eller något sånt.. CIAO!


ganska okej sådär rätt jättemkt!

.t

snart är det torsdag

nått som just nu är till och med är jobbigare än smaskare, läxor, kyla, träningar, skolan och svin sprutan är alla dessa som börjat köra med "hehe" ;O
inga namn nämnda, den som känner sig träffad kan ta en funderare på att skippa heheheh:andet hörruu


det är bara en tråkig utfyllnad helt enkelt, men snart är det torsdag då vi på stagg ska visa who's running this toooown!

hehe-j då


Biomåndag

Ciaaao folket, måndag igen och herregud som tiden går! Har iaf en bra känsla inför denna veckan eftersom vi knappt har något plugg alls och på torsdag är den efterlängtade ruggbyn, kommer att bli minnesvärt!
  
Eller okej lite plugg har vi och det är hemtentan i so tills idag men varken hinner eller orkar skriva mer på den så jag tror jag skickar den som den är. Ska nämligen möta upp tove snart och bege oss ner till biostaden där vi hade tänkt se neew moon. Haha vi och vår sagovärld<3 (recension av filmen kommer efteråt ofc:)
  
En mindre rolig grej är svinsprutan imorgon, usch dislike:( menmen, har man föräldrar som opererar varandra på köksbordet borde ju detta vara rena barnleken för en biff som jag (höhö). På tal om det går angelicas och min träning utför men det beror faktiskt på att hon är sjuk och att vi har så mycket att göra så får ta tag i det nästa vecka ist!
  
Nej nu får jag skynda mig om jag ska hinna äta också innan bion och i det här ovädret får man väl räkna med att det tar minst 40 minuter att ta sig ner till stan(y) byebye
 
,e

Naturnisse 1, Naturnisse 2 and we do belive in fairies(y)

AJ!

Är det bara jag eller ska man ha ont i den armen man inte tog sprutan i?
Hehe

IT FEELS..

Nu har jag kommit hem från skolan, det känns som det är fredag. Är trött efter en mkt mysig helg i Kåremo. Emma & Ellen kom ut på lördagen och vi lagade tacos och myste. Vi tog lite kort & bastade till två innan vi gick in och åt tårta och kollade på Narnia; prins capsian (som förövrigt är SJUKT snygg!). Vid fem satte vi igång med att citera Hitta nemo innan vi slocknade runt halv sju.. Så lite halvt trött är jag ;)

Kom in till city (känns hemskt att kalla Kalmar för city) igårkväll och då stack jag direkt hem till Carro där vi dansade, lyssande på musik, åt surdegsbröd & spelade piano <3

Men somsagt, kom hem från skolan nyss. Tog grissprutan. Som inte ens kändes.. Haha jag som varit så orolig ;) Sitter dock här nu och försöker skriva så gott det går med en hand. Nej, jag har inte ont i armen men jag vågar inte göra ngt med den. Det känns som om den ska gå av ifall jag utsätter den för ngt alls, hehe. Men jag ska inte säga för mkt, kommer säkert få skitont ikv.. Alldeles lagom till bion wii..

Sitter och kollar på bilderna från helgen. Ni får nöja er med lite mer från Egypten :)


Misslyckat smygfoto på en väldigt söt gubbe som värmde upp inför en liten motionsrunda. Svårt att smygfoto med min klump till kamera. Lite synd, för höfterna svängde ordentligt på honom hehe.


De enda arbetande tjejer jag såg. Mobiler har dom oxå, wow.


Konsten med gröna växter i öknen
- Plastväxter från IKEA, hehe

,t

VECKANS KÄNDIS

Tänkte bara införskaffa en ny liten grej här i bloggen på söndagarna. Veckans kändis. Här har vi en tjej som är otroligt vacker! Christina Milan.



Vet egentligen inte så mycket om henne utanför filmen jag kollar på nu. Bring it on; fight to the finish. Hon är så sjukt bra! Jättesöt, fin kropp & får även mysa till det med en snygging i filmen. Hon är även en hejjare på att sjunga. Hehe så nu vet ni det ;)

.t

DANCINGINTHEMOONLIGHT



























bildbomben släpptes. Kommer väl kanske mer någon annan gång. Nu ska emma, ellen & jag ta foton och basta :) ha en kul lördagskväll för det ska vi ha, ciao

.t



saturday night fever,

Morning, har faktiskt sovit ovanligt länge idag men det kanske beror på att man är lite sådär halvt död sen både köningen i torsdagskväll och igår kväll.
Igår kväll hade iaf jesper, ville, patric, emma och jag picknik vid slottet. Ganska mysigt faktiskt, jag tror nästan att hela denna picknik grejen börjar slå igenom:)
 
Jaha och därmed var det lördag. Har fö det första sovit fram till klockan ett typ så halva dagen gick ju åt där.
Nej nu måste jag packa så får avsluta här. Jag och emma ska nämligen ta bussen om en timme ut till kåremo där tove bor. Vi hade tänkt ha bastukväll och fotografering hemma hos henne.
  
Ser fram emot en riktig myskväll nu. Vet inte om denna texten blev så bra men har bråttom som sagt! bye <3

BORDE VI?

Ja, borde vi döpa om bloggen till typ "filmbloggen"?
Hehe, här kommer iaf ngra trailers på filmer jag tkr ni borde se. En del har jag säkert tipsat om innan men en del är nya :) Bilder från Egypten kommer nog oxå ikv. Om jag hinner, tar ju en stund att trixa med sånt :)


En konstig mix av scener ur Accepted. En komedi som handlar om en kille som inte in på ngt college så han startar sitt eget. & sen leder det ena till det andra..


Åh vi ska se den på måndaag :D längtar sönder! Inget tips då kanske men tänkte bara i samma veva tipsa om böckerna, speciellt den sista :)


Tjejer .. Snyftvarning!


Okej jag har redan tipsat om Fired up men hittar fortfarande inte en bra trailer, sök på youtube annars har ni ngra småsnuttar från filmen här :)








Ha så trevligt så ska jag fixa bilderna nu, ciao :)

.t

PROS&COINS

Fördelen med att käfta med småbarn:
När man ser hur allvarligt dom tar på "bråket" och hur mycket dom anstränger sig för att vara coolare och bättre. & att dom till sist förstår att dom inte är det.

Nackdelen med att käfta med småbarn:
När man kommer med en såndär klockren kommentar ni vet. Som man nästan själv undrar hur fan man kom på något så bra att säga. & dom är för små/tröga för att fatta hur bra kommentaren var!

Inte för att jag brukar käfta med småbarn, inte alls. Bara kom på mig själv att blicka tillbaka över sommarlovet.

.t


Livet leker

Jaaaaaaag fåååååår daaaaaaaamp påååå bllllloooooogggeeeen!, det går ju inte att ladda upp bilder:(
Jaja för att prata om lite roligare saker så är det fredag och därmed helg(y) Veckorna bara rusar förbi och nästa vecka är det rugby, ngta!
  
Hela dagen idag har man varit allmänt död sen köningen igår. Hade det mycket trevligt igårkväll iaf så tack folket(y)
Och stagg, fuck off:) Som sagt död dag och därför var det helt okej och mer än så att avsluta skolveckan med idrott och simhall där vi låg och degade i poolen och i bastun.
  
Ikv ser planerna ut som så att jag ska träffa emma! Vet inte riktigt hur det blir än om klacken hade tänkt ha tacokväll eller inte men det löser väl sig. Ska iaf bara ta det lugnt och spara mig till rugbyn, livet leker

,e
schnyygg
ojoj se där jag lyckades trotts allt, men orkar inte ändra texten nu bara för det:)
  
STAGG ÄR DISCO, KAGG ÄR ROCK´N ROLL var mitt budskap iaf!

SHOP?

NU KOM JAG PÅ ATT JAG HAR ETT STORT BEGÄR AV NYA KLÄDER. HAR ETT PAR UBERSNYGGA JEANS SOM VÄNTAR PÅ ATT FÅ KOMMER HEM TILL MIG, HAR ÄVEN SETT EN SJUKT FIN KOFTA. ANNARS HAR JAG NOG BARA BEHOV AV NGT NYTT, BARA NGT LITET. SKA IAF DRA MIG TILL DANSEN NU, KNÄCKTE KNÄT PÅ GYMPAN SÅ JG FÅR BARA KOLLA MEN DET ÄR JU BÄTTRE ÄN INGET. MPSTE LÄRA MIN THRILLERDANSEN!

Hehe oj, DÄR såg jag att jag hade capslock på. Orkar inte skriva om allt. Ska gå till kaggs köning sen där det bli att INTE sjunka lågt. Som ellen sa. Till skillnad från kaggnister som kastar ägg så ska vi bara väsnas. Så det så!

heeeejs ,t


KaggKöning,

Tjenamors:) 
Torsdag och jag har faktiskt haft en bra dag.. inga sura miner hittills & ikv är det köning:) Kommer bli kanoners, dock ska jag inte köa eftersom jag redan har biljett genom klacken (haha skrytarn)! Ska ditt ändå för att höja stämningen med lite sköna kagg låtar och framförallt se till så att staggnisterna håller sig på avstånd.
  
Längtar lite sådär halvt mycket, har nämligen en magkänsla av att det kommer bli en lyckad kväll/natt.
Alla kaggnister samlade på en och samma plats och sen lite stämning på det, vad kan gå fel liksom?, det skulle väl vara ifall stagg börjar kasta skit och bete sig omoget isåfall men det är väl bara att schasa iväg:)
Måste erkänna att jag inte alls tyckte bra om kagg innan, men säger då det att sen första dagen jag började där har det varit det bästa valet jag någonsin gjort tror jag! Bara en sådan enkel sak som stämningen går inte att jämföra med stagg.
   
Sen kan ju ni staggnister köra på era tagna ramsor och fejka gläädje och stämning, men ni kommer tyvärr aldrig lyckas komma upp i kaggklass , sorrrry!
Sen finns det ju mycket bra folk på stagg som hamnat fel men det är en annan femma:)
  
Nej nu ska jag sluta tracka och börja packa. Vad sjutton ska man ha med sig ikv?!!
Jaja tar det senare, har lite att fixa nu! Hasta lá vista baby
  
hejsvejs ,e

(hade faktiskt en passande bild, men datan tar 1000 år på sig så får bli en annan gång! IRRITERANDE)


tillägnat er alla 94:or

Har du någonsin undrat hur ditt liv skulle ha sett utom du gått i en annan skola, i en annan stad, och haft helt annorlunda vänner? Du skulle antagligen se annorlunda ut, prata annorlunda, klä dig annorlunda. Du skulle göra andra saker efter skolan, lyssna på annan musik. Och det är precis vad allt det här "vilken linje ska jag välja?" handlar om. Dina föräldrar och lärare kommer förstås att säga att det inte spelar någon roll vad du går, det viktiga är vad du gör med din tid där. Och detta är säkert delvis sant. Men om du inte kommer passa in på en viss skola för att alla är helt annorlunda dig, så vill du ju veta det nu.

Det enda vi kan säga är att följ ditt hjärta. Hur töntigt det än låter så är det faktiskt det ni ska göra. Tänk på vad DU vill. Inte dina vänner eller föräldrar, det är DINA tre år det handlar om. Prata med oss, eller några andra äldre som går på gymnasiet nu. Vi hade samma problem som ni, så vi vet vad vi ska säga. Tro oss. Det blir bra. Bara du följer ditt hjärta. Börja om på nytt, skriv ett nytt kapitel i din bok, bli den personen ni alltid drömt om att vara. Nu har ni chansen 94:or, ta den!

CLEOPATRA

NU är jag hemma. I kalla äckelsverige. Fint väder och allt. Typ "Din sol, din himmel, dina ängder gröna. Ja jag vill leva, jag vill dö i norden" fuck nono!

Jag har vänt och vridigt på alla bilder jag tagit. Exakt 300 stycken. Mycket vattenbilder blir det när vattnet der ut som en pool. Lägger nog upp ngra stycken nu. Det kommer mer, promise! Sen blir det en dusch och en ellen, inte fel :)



Äe asså jag kör mer sen .. natti :)

Hejsvejs ,t


Andra halvan har återvänt!

Hejsan hoppsan. Pratade med tovsan nyss och hon är tillbaka i Sverige, loveit:) Usch nu är hon säkert jättebrun den skitungen. Struntsamma what to do! Hon har iaf en jobbig hemresa från malmö framför sig så jag passar på att fixa lite annat ikv så får jag träffa henne imorgon.
  
Idag var det gymnasiemässa eller grundskoledag som det egentligen hette. Hela skolan bombaderades av nyfikna 94or som sprang vilse. Okej måste erkänna att idag var typ första dagen man kände sig lite stor i förhållande till alla andra. Men imorgon är man tillbaka i småglins-stämpeln!
  
Hade inga lektioner idag på grund av detta iaf så det kändes ju helt okej. Dock hade vi storyline redovisning & jag skämtar inte när jag säger att jag stod och hyperventilerade framför alla och stammade på samma gång. Min scenskräck är inte att leka med alltså! Okej nu låter det som allt gick åt skogen men det gick faktiskt ganska bra så där är jag positivt överraskad.
  
Nej nu tänkte jag ta en lång och varm dusch innan jag blir tvungen att lägga mig och läsa på vår bok som tydligen ska vara utläst på fredag!! Är på sidan 26 liksom..jaja life sucks (y) har egentligen inte så mycket att klaga på så jag kör på glada miner:) see you happyfaces
  
,e

I och med att tove är hemma kommer också nya bilder men här är iaf några från skattjakten(y)

HÖGER VÄNSTER KROSSA STAGG, HÖGER VÄNSTER LEVE KAGG (y)
Tuffingarna & farbror blå!
Sweeeet!
Haha tycker vi ser lite ut som gravida skogsmullar, eller iaf jag:)

Ny vecka & syskonkälek

Hola amigos!
Måndag och ny skolvecka..sweeet:) Nej men det är faktiskt inte så farligt. Tycker det mesta är ganska roligt nu för tiden faktiskt. Mycket kretsar kring rugbyn och allt ju och nedräkningen är i full gång. På torsdag är det köning med.
Som sagt tror det är hyfsat lugnt i skolan nu förutom storyline imorgon dvs:( Usch storyline är ett projektarbete som vi började med direkt när vi kom in på gymnasiet. Har hållt på med det här attans arbetet som handlar om klimatförändringar och annat trist i ja jag vet inte hur länge.. FÖR LÄNGE kort sagt! Imorgon ska det iaf redovisas och det ska bli så sjukt skönt när det är gjort alltså, fast då har vi i för sig en hemtenta i SO som vi fick ut idag att kampas med.
  
Antar att jag får skylla mig själv lite när jag valde natur. Jaja måndag som sagt så det är ju träningsdag faktiskt för angelica och min del. Tänkte ringa henne nu och se till så att hon inte bangar ur för de här träningsrutin löftet ska banne mig hålla.
  
Okej ska avsluta med att säga att ibland önskar man pytte lite att man var enda barnet. Mina småbröder njuter ärligt talat av att plåga mig! Okej nu tar jag i men jösses vilka retstickor säger jag bara. Jaja det går väl i perioder det där med..hoppas jag:)
En annan sak som inte är bättre det är vädret. Seriöst gud nöjde sig tydligen inte med att vi skulle få uthärda lite regn utan han ska såklart lägga på lite dimma också. Och inte så lite heller!
Cyklade in i en bil imorse och det var helt och hållet dimmans fel:( Aja får avsluta där såg att det blev långt herrrrå:)
 
,e 

Juste här kom några bilder sen vår picknik med klacken, haha skönt gäng!

Ganska så blöt & klämd blev man.
(Angelica tar korten så dom blev ganska suddiga:)

Händelserik söndag

Heeei, kanske ska börja överlägga om det här med blogg verkligen är en så bra idé för oss lata som knappt orkar sätta på datorn:) Äsch nu skojar jag bara tove får ta tag i det när hon kommer hem imorgon wiiiie, saknar mitt busfrö<3
Jaha ni annars händer inget speciellt, min bror fyller 15 år idag. Grattis ossssiboy:)
Har faktiskt haft en ganska händelserik söndag tro det eller ej. Nästan alla söndagar brukar vara riktigt kassa och sega då man bara går och fasar för en ny skolvecka (måste faktiskt säga att det inte är så längre på gymnasiet, höhö kagg i mitt hjärta).
  
Nej men idag iaf, först och främst har jag sovit hos angelica hela helgen och vi har verkligen inte gjort något alls förutom att mysa på blodigt allvar & sjukt skönt var det! Sen idag var jag först ute och åt med familjen och efter det var det möte med klacken. Haha sjukt kul har vi måste jag säga. Började med att vi satt och snackade lite om de kommande veckorna. Senare packade vi ihop våra prylar och gick och hade picknik i en rondell då vi även beställde pizza och gick och shoppade diskborstar på maxi!
  
Vi slutade iaf i mcdonalds lekhörna och köpte mcflurry deluxé bestående av glass, kolasås, chokladsås, smarties, daim (marshmallows var slut) men värt att smaka:) Nehe det var min dag det.
Är sjukt taggad inför rugbyn faktiskt nu.
Ska kolla lite heartbreak hotel och sen sova, godnatt ruggugglor:)
  
,e
  
(har fortfarande inga sevärda bilder så ni får vänta på toves utlandsbilder & våra andra kommande bilder)

unfair,

Jaha ni, känner själv att jag är väldigt kass på att uppdatera men jag tror faktiskt inte någon lider särskilt mycket över det. Kan ju lova att förbättra det och mycket av problemet ligger ju i att tovsan är bortrest.
  
Usch den snorvapen. Här ligger vi i kyliga,kalla och mulna (hm säger man verkligen mulna) Sverige och tvingas dra på oss 8 lager kläder för att inte frysa ihjäl ute medan fröken sunden ligger på en strand i egypten och steker sig bruna. Livet är bra orättvist!
  
Okej får väl erkänna att vi inte har det så dåligt här hemma heller. För det första är angelica ensam hemma så jag har flyttat in i hennes hus över helgen. Igår hade vi faktiskt en mysig kväll med ett gäng här hemma när vi släckte ner allt, tände ljus, blandade ihop drinkar & låg och berättade spökhistorier till klockan 2 på natten.
 
Angående drinkarna så säger jag bara att jag och angelica ska ta vårt pick och pack efter gymnasiet och göra karriär utomlands som bartenders i ett år. Inte helt fel!
Hm fick helt plötsligt jätte mycket att berätta om? Det var något nytt! Jag hade matte prov i fredags som gick helt okej. Jag kom med i klacken inför rugbyn så nu är det bara att spara sin röst tills dess plus att det händer massa roligt innan det. 
  
Oj nu blev det liksom för mycket att skriva! Får fortsätta senare, har ändå inga planer för dagen. Tjillevippen:)
  
,e

Hoppas hon sitter fast i en sån här och inte får ha det så härligt som hon har det.
Okej nu är jag lite vrång men tycker ändå att hon kunde tagit med mig till kamelernas land:)

dagsöverblick,

Jaha det var den dagen det! Började med utvecklingssamtal som gick som smort(y) därefter åkte jag, angelica och zozan in till stan där vi mötte upp natta och kikade runt lite. Köpte mig en festklänning och ett par guldöronhängen! Fika hann vi också med på krusiernska innan vi tog bussen hem till natta där vi lagade mat och pluggade på inför matteprovet på fredag (fattar nada alltså). Helt okej dag iaf:)
  
Imorgon är det back to school fast vi börjar inte förrän kvart i 10 så det känns ju helt okej. Nej men nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig i tid för en gång skull, natttti knasbollar:)
,e


En extremt dålig bild på klänningen, men iaf det är paljetter upptill och transperant nere!
Se där nu blev det ju lite av klädinslag på bloggen (y)

Ledigdag

Hm ja.. förra inlägget var väl lite sådär men vad gör man inte för sina vänner:) Dålig uppdatering tycker jag att det är också, men det beror nog på att tove inte är hemma och jag som inte har några idéer om vad man kan skriva om får ta hand om hela uppgiften själv.
  
Nej nu ska jag sluta beklaga mig. Har faktiskt ledigt idag från skolan så det är väl sådär helt lagom skönt. Måste dessvärre ändå till skolan för plugg och utvecklingssamtal vid 13.00! Efter det tänkte jag och tjejerna ta en runda på stan och bara mysa.
  
Tycker faktiskt att veckorna går väldigt fort så nu är det väl bara att se fram emot helgen då jag hade tänkt flytta in till angelica så att hon slipper sova ensam. PLUS att jag måste säga att jag tycker tovsans inlägg innan hon åkte var så sött! Älskar dig också knäppskalle<3 även om vi inte missbrukar ordet så vet du att jag gör det bästa vän!
 
,e



LASSE KAAAAAAGGGG, Ellen tänker bara på mat!!

Klockan är nu 23.33.20 och jag angelica och emanuel sitter hemma hos ellen och löser världsproblemen. Vi har typ inget liv så vi skriver lite här. Ellen tänker bara på mat som vanligt. Nu måste jag (manne #9) hem och spela NHL 10 och äta och kolla OTH. Jag (angelica) tänkte sitta här ett tag innan jag åker hem och kollar på ett nytt avsnitt av GG. Kvällen då, idag har stagg köning, vilket innerbär att man köar för årets rugbybiljetter i princip hela natten. Eftersom vi är KAGGNISTER så var vi såklart tvungna att gå dit och höja stämmningen lite. STAGG ÄR DISCO KAGG ÄR ROCK N' ROLL !!!!!!! Så ska vi ätaa lite gott och njuta av ledigheten imorgon. Så nu räcker det Angelica med ditt skit snack! Puss och hej!  

BÄSTAVÄNNER

Jag måste ha världens bästa vänner. Dom är verkligen helt underbara. Snälla, omtänksamma & får mig alltid på bättre humör, för att inte tala om hur vackra dom är ♥

Carro kom hit innan med ett kuvert adresserat " A hidden kiss for Tove". Där inne låg en söt lapp och en fingerborg. Hon vet hur mycket jag tycker om Peter Pan. & jag lipade lite. Så himlans fint ♥

Ellen & Angelica, ni betyder också så himla mycket. Ni gör mig alltid glad, den lilla tiden med er ikv kommer förgylla min resa ♥ Kommer verkligen sakna er alla tre. Det känns som vi inte säger detta till varandra så ofta. Men jag älskar er, ni är bäst - helt vrickade i huvudet - men bäst ♥ 

Monday

Tråkig måndag. Alla måndagar är lite halvt deprimerande! Först och främst är det början på en ny och jobbig skolvecka och när dessutom vädret är som det är,man är i behov av att plugga och man orkar verkligen inte dra sig ut och tränings löpa så känns det lite sådär.
  
PLUS att tove åker till egypten inatt.. utan mig:( Usch jag vill också bara glömma allt en stund och resa utomlands. Jaja får väl se framåt istället. Känns som att det händer massa kul nu om man tittar fram i veckoplanerna. Rugbyn närmar ju sig med stormsteg och allt som tillhör det. Visste ni förresten att det bara är 44 dagar kvar till julafton?:)
   
Nehe nu har jag och angelica kommit överens om att jag tar mig hem till henne, sedan springer vi något varv i stensö spåret och avslutar kvällen med bastu hemma hos henne. Helt okej sådär(y)
  
Ska passa på att träffa tovsan en stund med och säga hejdå till henne..skitunge! aja får nöja mig med bastuvärmen:)
  
,e


Hehe snygg bild på tove och mig i cypern för 2-3 år sen :)

AFRICA

Jaha, då sticker jag iväg inatt. Till egypten. Ska blir ganska underbart. Verkar vara ett jättefint ställe som vi ska bo på och vi bor precis vid havet. Kan kapps bärga mig till att få äta buffé ;)

Nu ska jag ist äta skolmat vilket inte lockar lite mkt. Sen har vi språk & matte och efter det blir det en sväng till biblan för att hitta ngra bra böcker.

Hejsvejs ,t

Slappsöndag

Tjolahopp:) En ovanligt slapp söndag är vad jag har haft..eller okej säg en söndag som inte är slapp.
Har inte gjort ett skit. Tove sov hos mig igår kväll efter att hon jag och villeboy haft lördagsmys så vi har bara degat hela dagen plus att jag har kollat på världens bästa film. 
   
   
Okej nu är det ju så att alla har olika filmsmak och jag har en väldigt varierad men detta är en av dom bästa "fina filmerna"!  Älskar verkligen hela filmen från början till slut plus att den har så fin handling och jag börjar alltid gråta lika mycket varje gång jag ser den. Vid din sida heter filmen förresten- sjukt sevärd!
  
  
Så nu kom jag precis hem efter promenad med angelica. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen bara lägga mig framför tv'n resten av kvällen. Det är alltid massa bra på tv på söndagar och sen nästan aldrig annars. Plus att jag är sjukt avis på tovsan som sticker till egypten imorgon. Aja antar att jag får unna henne det..byebye
  
,e

ingenting

Packar lite smått. Har inget viktigt att säga. Ellen, jag & ville körde på barnkalas igår med film, bigpac glass, maränger, chocklad & icas päroncider. Ville egentligen bara visa hur snygg och mysig jag var igår:


rätt cool va? hehe ;)

NEGATIV

Mamma tjatar, & hon tjatar. Jag gör så gott jag kan här hemma. Är helt slut sen gårdagens rabalder (tack benne) & nu ska jag snart möta upp ellen. Känner mig konstig. Annorlunda. Kan inte riktigt beskriva det men jag håller definitivt med om det ellen sa om humörsvängningar. Det är väl så det ska vara när man är tonåring?

Somsagt så har mitt humör studsat upp och ner sen jag vaknade. Eller väcktes rättare sagt av ellen som ringde (& vi har världens högsta och jobbigaste ringsignal) klockan halv elva. Vaknade kanske på fel sida? DÄR HAR VI DET! Jag var glad en stund, sen gick allt utför och nu känner jag mig .. konstig. Jag vill springa, hoppa och skrika  i en fin klänning på en äng med massa blommor och björkar. Solen ska lysa och fåglarna kvittra. Jag vill slänga mig i gräset, titta på moln och vara fri. Som en fågel. Men istället sitter jag här på mitt rum och fryser, vädret suger riktigt och ordentligt och jag är som en negativ magnet. Har ni haft den känslan? Hehe, kanske inte just det där jag skrev nu, men känslan av att något är fel. Inte som det ska. Att man vill så mycket annat som inte går. Så känner jag mig. Bara allmänt blä. Så nu ska jag göra en negativ lista på allt negativt som kommit i mitt huvud under dagen. & jag lovar att kompensera med en positiv lista någon gång också.

- Det är regnigt

- Det är kallt

- Jag har hicka

- De nya mjölkpaketen med kork är ju bara helt värdelösa. Kanske för att jag är så himla dålig på att skruva på korken på rätt sätt och det kan ta mer än en kvart för mig att göra det på rätt sätt (om jag inte får ett utbrott innan) eller så har fler än jag problem med detta. & det hoppas jag ju verkligen eftersom jag precis har dumförklarat mig annars.

- Min granne flyttar min cykel hela tiden. Hon vill att den ska stå på baksidan bland de andra cyklarna men jag klarar inte av att ha den där eftersom den ALLTID fastnar i någon annans cykel och det slutar alltid med att två eller tre cyklar välts omkull och att jag gör mig illa.

- Mitt lypsyl är borta

- Min hicka kom nu tillbaka efter en liten paus av normal andning

- Min plattång är trasig

Okej wow. Hoppas inte jag drog ner er till botten också nu. Det blev ett väldigt långt och negativt inlägg detta.. Men nu rycker jag upp mig, klär på mig & cyklar iväg för att möta ellen på ICA, sen blir det efterlängtat myspys hela kvällen!


& så kör jag på chockladtemat också, för att verkligen visa att det gör en på bättre humör. Helst en kopp med smält marabou. WONDERFUL!

Hejsvejs ,t


Glädjerus

Nehe nu kände jag att det var dags för ett nytt inlägg. Vet inte riktigt varför men blev bara helt plötsligt på ruskigt bra humör?.. finns bara ett ord för detta mysterium, humörsvängningar!
Springer runt här i mitt rum nu och dansar och hoppar! Överskotts energi..mjo kanske:) Tycker iaf det ska bli stört skönt med myslördag idag, känner att jag inte orkar så mycket mer än det.
Hade en trevlig kväll igår också hemma hos Benne med massa trevligt folk så det tackar vi för(: Nu tänkte jag ringa tovsan och dela med mig av min glädje wiiiie. Finns ingen anledning till att sitta och deppa när man kan peppa:)
,e


Hur många rutor gör dig glad?.. & lördagen är räddad:)




BUBBLES

Det är nog rätta ordet över min dag. Bubblig.

Jag är på skitbra humör och nu är det helg! Min fredag började med sovmorgon och sedan en lugn svenskalektion där vi skulle skriva sagor. Det hela slutade med att läraren lovade att bjuda oss på fika ifall vi för en gång skull kunde vara tysta. Så det var vi, & nu väntar jag på bullar & saft till på måndag! Efter svenskan hade vi lunch (tänker inte klaga även om jag vill, är på för bra humör) och sen hade vi franska. & såklart hade vi inget läxförhör när jag faktiskt var 100% säker på läxan, men vi fick sluta en halvtimme tidigare helt oförberret vilket aldrig händer. Så vi satt i cafeterian och myste innan matten började. & det börjar bli KUL med matte, faktiskt. Jag vann även bingon så att hela klassen fick gå hem (för snäll är jag asså, kunde valt att bara jag fick gå). Efter det var det bara att rulla hem på min cykel (täker inte heller klaga på vädret fast jag vill) och nu sitter jag här och är .. glad. Bubblig.

Ungefär såhär:

Rätt glad bild va? Ibland är jag påhittig hihi :)

Ikväll så ändrades planerna och vi får se hur det blir, men vi hör av oss senare för att informera alla ni som är så nyfikna ;)

Hejsvejs ,t


kvällsinlägg

ÄNTLIGEN är jag klar med min hemtenta i no som jag slitit så hårt med timma efter timma hela denna veckan.
Sjukt skönt att ha det gjort iaf och nu väntar bara helgen som kommer bli great:) Har faktiskt hunnit med angelicas och mitt träningspass idag också, inga undantag som sagt. Känner att vi var väldigt duktiga som sprang ett antal km, bland annat ut mot ängö & sen löpte vi till sporthallen där vi körde lite fys. Nu är det andra bullar ska ni veta.. dom lata dagarna är över:)
Jaja det var min dag i korta drag. Känns skönt att ha gjort klart allt skolarbete så man bara kan njuta av helgen! Nähe slut babblat för min del, nu är det bedtime natti:)
,e
Något i stil med detta hade vi tänkt oss, vad tycks?:)

D ANCE

Jaha.. Då har jag satt mig ner för att njuta av resten av kvällen. Har pluggat rätt mkt idag faktiskt. Kände att det var dags att göra ett ryck nu, göra bra ifrån sig. Så franskan är bockad och klar, yesyes :D Har haft historiaprov idag med, gick väl helt okej tror jag.

Ikv har jag och carro dansat vilket var kul, eller roligare än vanligt iaf :) Nu blir det MTVs EMA (måste bara inflika att jag funderade på vilken kanal det gick på. Tog ett tag innan jag fattade hur dum jag är, hehe) och sen ska jag hoppa i säng. Imorrn är det freeedag och sen blir allt bara bättre och bättre :D



Hejsvejs ,t

Ny dag, nya möjligheter

Morning sunshines:)
Tidig morgon för mig idag när jag vaknade någon gång vid 7 tiden. Försöker ställa mig själv frågan bara vad jag gör uppe vid den här tiden när vi har sovmorgon men kom på att jag lovat zozan att ta igen lite av hemtenta på resurs innan skolan så där har jag min anledning. Gud vad skönt det ska bli med helg snart som jag förresten tror kommer bli riktigt kanoners:)
Andra frågan jag ställer mig är varför man bor i sverige i detta sunkiga vädret. Usch regn kan verkligen göra en på dåligt humör, men icke ska jag låta detta förstöra min dag. Med glada miner drar jag på mig regnstället och traskar iväg mot skolan, see you biiitches:) 
,e

HILARIOUS!

Antingen är detta faktiskt SKITKUL eller så är jag bara för trött. Har pluggat historia hela dagen. Prov imorrn, känner att det kan gå käpprätt åt skogen, eller hur bra som helst. Wish me luck!


Nighttime .. Daytime! HAHA :D




Musen och de dansande fåglarna ;)


& detta är på ngt sätt mest sött :)

Det var allt för mig. Ska läsa igenom historian igen, sen hoppas jag i sängen!

Hejsvejs ,t

sovdulillaviderung

Tjabba tjena hallå bloggen.
Hm har nog fortfarande inte kommit på något vettigt att skriva men kände endå att det var dags för ett nytt inlägg.
Har tillbringat hela kvällen till att skriva på min hemtenta i no nu & hur långt har jag hunnit?.. Jo jag har gjort en enda uppgift av 5, KUL! Usch fattar inte varför jag går natur. Eller egentligen är det inte så svårt. Vi har inte så många läxor och prov och sånt men det lilla vi har är jätte komplicerat:(
Eller är det bara min hjärna som står helt still. Har verkligen inget intresse alls för allt det här med miljön och sånt! Okej nu ska jag inte uttråka er få som orkat läsa så här långt utan tänkte avsluta med att berätta att jag & angi har kommit överens om att vi ska börja ta träningen på allvar nu. Så på torsdag drar vi igång.. Varje dag hårdträning & måndagar fys & kondition. Hälsa dom nya bodiebuilderna välkommna säger jag bara. (Och tove när du får gärna hänka på när du läser detta) Hihi beachen 2010 here we come ..wiiiie
,e





MR BOOMBASTIC

Dålig dag, både för mig & ellen. Vi måste plugga & plugga ..

Mr Bean kanske piggar upp?


Ta gärna en titt på den långa varianten också ;)

PISSED

Jag var så glad. Jag har faktiskt haft en hel okej dag, för en gångs skull! Historian var inte jobbig elelr svår. Matten gick (dra på trissor) faktiskt väldigt väldigt bra & lunchen .. ja det går ju itne att ha tråkigt när man äter liksom. Sen efter det så kom mamma med GLÄDJANDE nyheter och var okej, bra, toppen t.o.m.

Men sen, så kommer det ngt litet som sänkte mitt humör från 10 till 0 på två sekunder. En sån liten j**** kommentar, så himla onödig & bara barnslig. Förstår att vissa människor älskar att hålla på med sådant larv men herregud.. Jag bryr mig egentligen inte om själva kommentaren, för det finns värre saker att bry sig om i mitt liv. Men jag blir så irriterad. Cut it of bara!

Okej, nu ska jag tbk till min engelska och skriva klart min redovisning.

,t

Morsning sömntutor

God morgon på er muntergökar:)
Tisdag och skolan börjar inte förrän klockan 10.00! Det känns helt okej alltså.
Har sovit fram tills nu och ska böra fixa med lite inför skolan och sen dra ut tompa en runda innan. Haha jag måste världens lataste hund. Han sover längst i familjen (& då är både jag och resten av familjen riktigt morgontrötta), Han orkar typ inte gå längre promenader än utanför dörren,äter allt han kommer åt & han definierar leka som gosa:) Inte för att det gör mig något men som nu ligger han och sover på mina kläder på mitt skrivbord & jag har inte hjärta att väcka han.
Gillade hur som helst tovsans & angis inlägg innan. Lite sådär tänkvärt bakom.. detta blir väl snarare en snabb meningslös inflik om min hund men som sagt min blogg, mitt val! Okej toves också dåååå:)
Skriver senare när jag har något vettigare att komma med.
,e



, angie


Wake up and pay attention

Why do people commit suicide?

Why do people cut themselves?

Why do girls become anorexic and bulimic?

Why do kids bring guns to school?

Why do kids get depressed…? So they start using meds and abusing them?

Why do girls feel like they need to act like sluts to impress guys?

Why can’t people show their sexuality freely without worrying about being judged?

 

In the bill of rights, it says we have freedom of speech!

 So why are we so afraid to speak up for ourselves?

I know why!

 CLIQUES!

Whores…

Geeks…

Goths…

Emos…

And that’s not even half of them

 
Society in general…

We live in a world where if you’re

Not skinny, not beautiful

Not sexy and not straight

You’re tortured, abused and humiliated

We say that we are all equal

But

There is still Racism, Sexism, and people judging others based on their religion, colour, size and heritage ec.



nånting värt att tänka på! godnatt, a

 


OCH PUSTA UT!

Tredje inlägget idag, go tove! ;)

Det va bara så att jag satt och funderade i min ensamhet. Mammsen jobbar och ellen är spårlöst försvunnen.. Mina tankar flög iväg bort men dom kom tillbaka och landade på ämnet facebook. Alla som har facebook, räck upp en hand! Japp, det är dom flesta som har det. Gamla som unga. Men varför? Visst, det är bra att det finns en sida som folk kan mötas, prata, chatta mm. Men vad händer om ett år? Vad kommer vara modernt då? Jag menar vad hände med Lunarstorm, Kalmar.com & Bilddagboken? Jag hade hellre haft min bilddagbok kvar än att hålla på med facebook faktiskt. Dom måste ju hålla på och FÖRNYA allt hela tiden. Det räcker inte med att det finns en hemsida som folk är nöjda med, utan det kan alltid förnyas & "bli bättre".

Jag hatade facebook i början. Förstod ingenting. Sen gjorde jag det och började tycka om det. Men som jag sa att om alla mina vänner fortfarande hållt på med bilddagboken hade jag verkligen inte skaffat facebook. Men nu sitter jag här med en massa vänner som jag inte vet vilka de är (dom flesta känner jag) & blir arg över den nya designen.

Vad är det vi egentligen vill ha ut av att sitta vid fb och skriva ngn ointressant rad då & då bara för att vi vill att folk ska kommentera och gilla vår status? Är det bekräftelse? Jag kan själv känna ibland att om jag uppdaterar min status och kanske en-två personer gillar den, då blir jag på ngt sätt blir lite ledsen/besviken. Det låter så sjukt stört men är ju faktiskt lite sanning i det hela. Jag va skitglad när alla grattade mig på min födelsedag t.ex. Vem skulle inte bli det? & hur hade man kännt sig ifall INGEN gjort det?

Det var här mina tankar stannade, jag orkade inte tänka mer. Plus att ellen ringde och avbröt ngnstans här emellan. Men helt ärligt. Vad hände med brev, telefonsamtal eller t.o.m sms? Bryr man sig verkligen så mkt om ngn gillar ens status "gud vad jag är trött, orkar inte plugga" eller inte? & ändå om jag sitter här och predikar över att hela facebookkonceptet är kasst så är jag inne på facebook flera timmar om dagen, klickar på uppdatera för att se vad någon skrivit. Om något spännande har hänt. Vad som helst.

Shit, vi har för mycket fritid folks.

Eller är det bara jag?

,t

STOCKHOLMPARTONE

Tror bara det kommer bli en "part" men jag tycker bara att det låter lite coolt att säga part one, hehe.

Här kommer iaf bilder på det jag köpt. Knock your selves out!



Tröja från Monki och knästrumpor från AA


Knästrumpor & vanliga strumpbyxor från H&M


Kort linne från AA & klänning från H&M


Hårspännen H&M, nagellack Cubus, örhängen Ginatricot & diadem från H&M


Tshirt & kjol från H&M


Skor & hårspray från H&M..

..vad annars liksom? ALLT finns ju där. Tråkigt dock att behöva köpa grejer på en affär som faktiskt har ganska stort utbud i Kalmar (om man inte jämför med stockholm då med sina åttioelva H&Ms på samma gata). Som sagt shoppingen var inte den bästa men jag klagar inte ;)

Nu ska jag ringa segkorven bell & sedan plugga.

Hejsvejs ,t


H-H-HAPPYFACE!

KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA!
Vem tror ni är glaad? :D


Canon eos 1000d ♥

Hejsvejs ,t

Y E S !

Inlägg som inte publicerats i morse:

Åh det är storm + motvind.

Härligt!

guud night

Jahapp, då var klockan 11. Jag sitter här och kollar på Djävulen bär prada & har inte ens hunnit eller orkat öppna böckerna till allt plugg vi har i veckan.
Natur är så inte min linje känner jag bara nu. Fast det kanske beror på att vi haft en veckas lov nu som man känner sig lite extra slapp.. får ta tag i det imorgon!
Och lovet har hur som helst varit toppen. Såg att tovsan redan skrivit en liten sammanfattning så jag avslutar där & går och lägger mig istället. Ska ju upp tidigt i morgon som sagt..höhö skjut mig!
hejsvejs ,e

NOTHINGTOSAYUPHERE

Heeei!
Ska försöka skriva i pauserna när inte tvn distraherar mig, men är det både top model & gossip girl så är det. Även om jag vet vem som vinner top model ;) Ska jag referera lovet lite?

Vi började ju med att ha en myskväll hos ellen på fredagen. Sen på lördagen åkte vi upp till linköping och vidare till stockholm (fjollträsk) på måndagen. Shoppade oså innan vi stack tillbaka linköping & kalmar. På torsdagen va det mys hos ellen igen. & sen har jag bara slappat. Hunnit äta kroppkakor hos farmor. &..

..köpt en systemkamera!! WIIIE säger jag bara! Har tagit kort på det jag köpt i stockholm och på lite annat. Har dock inte förstått hur man lägger in bilderna på datorn, men det kommer .. imorrn I think :)

Och det blir en åreresa för mig & ellen, hur bra är inte det?
Livet leker helt enkelt :D

Imorrn är det skola som gäller & jag måste säga att så himla tråkigt kommer det inte bli. Visst, det är bättre att vara ledig men skolan är väldigt lugn nu. Sen är det bara en & en halv månad kvar till jullovet ;)

Det var väl det.. Nu ska jag titta på hål i väggen & sedan duscha & sova.

Hejsvejs ,t

RSS 2.0