avskrivning ..

Let's make a list!

1. Jag är på bättre humör :)
2. Jag har inte lika ont i foten! (klev snett på orienteringen(typsikt mig))
3. Långa samtal med ellen är alltid bra!
4. Farmville på facebook är ngt .. väldigt ointressant?
5. Jag bor i Kalmar (återkommer längre ner)
6. Jag ska paddla imorrn på gympan (y)
7. Jag ska till frisören imorrn :O
8. Ostbollar är fööör gott!

Godegud vilken dag jag har haft! & förlåt så mkt för inlägget längre ner.. Jag hade bara ett sånt där humör där ALLT var negativt! Verkligen allt!

Menmen, onsdag. Ingen rolig dag. Lektioner fram till klockan halv elva, ner till donken & åt, ut till svinö (långt åt ingenstans för er som inte kommer från Kalmar), orientera, klev i .. ett träsk efter fem minuter, klev sedan snett då min blöta fot liksom råkar glida till inne i skon, hoppa omkring på svinö i en timme, gå (?) hem, få dåligt humör, oroa mig för frissan imorrn, titta idol, gråta till grey's, prata med ellen & nu sitter jag här :) Okejokje, jag tröstae mig med ostbollar också (förlåt mamma)! 

Det var min dag:) Nu tänkte jag prata lite om Kalmar .. Fattar ni vilken stad det är? Det finns inte mkt att göra här kan jag meddela, förutom att snacka skit & sånt. Hörde ett sånt där talesätt "Välkommen till Kalmar, det du inte vet om dig själv, vet alla andra" Det säga säkert i väldigt många andra städer men jag känner ändå på ett sätt att det verkligen stämmer här. Kalmar är ingen stor sad, runt 65 000 invånare, lägg på 20 000 till och vi får läsarantalet som KENZA har i sin blogg om DAGEN! Så stor stad bor vi i! Vi har ett slott, ett .. hopptorn på långviken(badplats), vi har cafe corner som gör världens godaste kycklingsallad, vi har oxå lite affärer och annat trams. Vad mer har vi? Juste! Ungsomar som inte har ngt att göra om dagarna och därför spenderar dagarna som gossip girls .. Fast inte anonyma då.

Har ni fortfarande tråkigt? Gå in på dessa bloggar!
Egoinas.se
Kenzas.se
Stylebykling.tv4.se
Lisaplace.devote.se
Amandaberg.com
Kanal5.se/feliciafrithiof
Karnaah.devote.se


& om ni FORTFARANDE har tråkigt kan ni bara klicka in på amandavardet(har ingen aning om bloggadressen) & titta på dom väldigt intressanta videoinläggen. Kissies.se är ganska underhållade hon med! :)


Snygg som få är kvinnan på bilden, hårfärgen är ngt som jag har i tankarna
till frisörbesöket imorrn! :)


Hejsvejs ,t

heei

Heeeei, eftersom tove jaa.. vad ska man kalla det, vaknat på fel sida? så får väl jag höja stämningen här lite. Hihi insåg att jag inte har så mycket roligt att berätta så kanske inte ska lova för mycket.
Idag iallafall hade vi storyline som resten av hela den här veckan. As gutt med tanke på att hela skoldagarna är eget arbete utan lärare vilket betyder fika för min klass del. Seriöst fortsätter vi med våra fikaraster i samma tempo som nu kan man nästan döpa om våran klass snart från naturvetenskapsklassen till viktväktarklassen. Nja nu ska jag inte överdriva, kom ju faktiskt precis hem från träningen efter ett par svettiga timmar så nu ska jag bara duscha en lååång dusch och sen sova, godnatt :)

fan ..

jaa, men nää. Jag orkar inte blogga idag, jag vill inte blogga idag. Allt suger, usch!


Sleepy time

Haha ligger här och skrattar lite smått för mig själv efter jag fått veta att min lillebror snubblat och fått hjärnskakning. Hur klumpig får man vara egentligen liksom? Okej kan inte säga att jag är världens smidigaste heller..långt ifrån men hjärnskakning har jag "peppar peppar tar i trä" klarat mig ifrån. Lovar att det är en tidsfråga tills jag med åker på det nu bara för att jag ligger här och flinar åt andras missöden.
Menmen ska sluta vara en retfull syster nu & gå och lägga mig. Eller tekniskt gick jag och la mig redan för en halvtimme sen men det börjar väl bli dags för att sova nu.. skolan kör slut på en!
Hihi som från ingen stans kom mamma in nu och började sjunga julsånger. Är det bara jag som känner mig lite smått sugen på jul nu. Visstvisst jag är som typ alla andra en sommarälskare men julen kommer garanterat på en andra plats eller kanske till och med delad etta?
Tänk bara alla mysfaktorer med julmusik, tända brasor & ljus, julbak, julpynt, julhandel.. när det börjar bli mörkt redan mitt på dagen och när man springer runt utomhus i snön med typ 4 lager kläder och kommer sedan in till ett uppvärmt hus. Hihi vilken dagdrömmare jag är. Har också tänkt på det här med att allt fler personer skaffar flick/pojkvänner nu för tiden! Okej jag ska inte spekulera så mycket i det men det kan ju faktiskt ha något att göra med just denna mysiga stämningen på vintern.
Jaja nu känner jag att jag fått ur mig allt jag velat få sagt så säger väll godnatt där, nattti :)

17:48

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på när ellen klinkar på pianot. Barnen i bullerbyn, smoke one the water mm. Låter fint!:) .. & nu drog hon igång titanic bara för att impa på mästaren(mig), haha!

Somsagt, skola som vanligt idag och det rullade på väldigt.. vanligt.
Har liksom inte så mkt att berätta om matte, historia & svenska. Hade en kul stund på svenskan i cafeteria där vi skulle studera studietekniker. Iaf tills läraren kom och sa att vår "studieteknik" inte riktigt fanns med i de olika studievägarna. Efter skolan åkte jag iväg för att ta den sista sprutan för den dära livmoderhalscancern. Det gjorde faktiskt inte så ont :)

Åkte hem och hann vara hemma i fem minuter då ellen kom så nu har vi tittat på Vänner & i fotoalbum. & vem visste att det kunde vara så kul? Haha, gamla foton på oss i femman-sexan. Hilarious!

UPPDATE 19:55
Min arm värker och jag ska trösta mig med varm chocklad!

Foton tagna av mig,

Hejsvejs ,t

Kvällstanke

Haha sitter här och småskrattar lite för mig själv om allt som händer.. vill inte nämna några namn men allt skvaller man får höra speciellt när man bor i en liten håla som Kalmar och alla vet allt om alla, kan man ju inte annat än skratta åt. I för sig tycker jag det är ganska patetiskt och jobbigt just det med Kalmar att det stämmer verkligen att om någon säger en sak vet resten av Kalmar det inom loppet av typ två dagar.
Värst med skitsnacket är väl ändå tjejer, fyfan så fort man vänder ryggen till kan ens närmaste kompisar liksom stå och snacka om hur dum i huvudet man är( & nu syftar jag inte på att några av mina vänner är så) men iallafall!
Ibland kan man tycka att allt vore mycket enklare om tjejer bara vore lite mer som killar.. pratar om problemet med varandra och inte bakom ryggen, kanske smäller till varandra och sen inget mer med det liksom.
Hade myskväll igår med finmiddag hos angelica tillsammans med ett par tjejer. Jätte mysigt hade vi & pratade lite om vad vi tjejer snackar om med varandra & vi kom fram till: SKS(S) = Senaste, Killar, Skitsnack (shopping)!
Det stämmer ganska bra faktiskt. Aja nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig. Är jättetrött sen en lååång tjejkväll igår & imorgon börjar skolan 09.00, nattinatti
hejsvejs ,e

18:45

Hejsan hoppsan bloggen!
Det har varit en kul helg med trevliga människor! var hos putte i fredags och tittade på monsters inc & igår hade vi middagsmys hos angelica, riktigt mysigt! :)

Nu ska jag se på top model & sen sticka iväg och dansa ragga, skönt!
blev ett kort litet inlägg detta men bättre det än inget :)

Hejsvejs ,t


Heeeei :)

Första inlägget för min del på någon vecka sådär & jag känner att tove är mycket flitigare än jag när det gäller sånt här även om det var jag som kom på idéen om att starta en blogg. Jaha ni jag har inte så mycket att berätta ,det står ganska still i huvudet för tillfället. Igår iallafall kom min kusin hit & på kvällen senare cyklade vi hem till tovsan och kollade idol med glass, myyys:)
Sen i vilket fall åkte vi hem till patrick och kollade monsters inc med några trevliga (sått lustiga) männiksor.
Haha finns inget bättre än disney/barnfilmer.
Jag måste bara hoppa på tove där om att tiden går fort..shit alltså det känns som att veckorna bara rusar iväg.
Mer än en månad har väl nästan gått av skolan och det känns fortfarande som vi bara är inne på första veckan. Eller något i den stilen. Jaja får återkomma när jag har mer att prata om senare ska ta en dusch nu och sen ut och gå hade vi tänkt. See you 
hejsvejs ,e



Jag hjärta Johan Glans!

Det är ngt speciellt med skånska komiker alltså!
Johan Glans World tour of Skåne klingar i bakrunden medan jag försöker skriva detta inlägg. Har ni tid över, sök på youtube & njut. Det finns vissa delar som är helt lovely! Anyway, har faktiskt känt mig väldigt duktig idag! Kom hem från skolan, pluggade fyra sidor matte (!) & sen diskade jag, pluspluspluspoäng till mig!

Okej. Skolan.
Veckorna bara flyger iväg. Det känns som att det skulle kunna vara måndag idag! Kanske är för att man ständigt går runt och sover. Ni vet, vaknar på morgonen, är död fram till lunch. Äter, piggnar till. Somnar på direkten nästa lektion. Kommer hem, slösar all tid framför datorn & tv:n (kanske bara är jag..) och sen går och lägger sig. Jag kommer inte ens ihåg vad vi åt i skolan! Ngt med kyckling iaf.. JO Kycklingwrap! Smakade som tacos, fast ist för köttfärs så hade dom geggat ihop en massa kyckling och ris (?) som inte såg så gott ut. Jag har oxå funderat på en grej. I vår matsal står det små lappar på bordet som säger ungefär "kära elever & matgäster, ta gärna mat 2 gånger ist för att slänga all mat som ni inte äter upp första gången då ni tar för mkt. Visste ni att det slängs mellan 50-60 kg mat per dag i matsalen?" Okej visst, det är mkt mat. Men dom funderar aldrig på anledningen? Hehe. Som från ingenstans kom en kommentar från Felix som lät "Jamen vafan laga något gott kanske?". Underbart att lyssna på, klockrent :) Förstår om ni inte tycker detta är intressant, så ska knipa nu. Titta klart på Johan osv.

Ikv kommer ellen & hennes kusin hit för Idol & mys<3 gillas! 

Hejsvejs ,t


sådana är vi!

TOVE: Hej, jag har tråkigt.
ELLEN: Hej, asså vad gör du ikv!? :O
TOVE: Inget
ELLEN: Bra!! Vi har buzzkväll :D
TOVE: Skitbra!!

21:38

Det flödas med inspiration här i bloggen va? :)
Ellen verkar ha lagt av med bloggandet.. Jag försöker göra det varannan dag åtminstonde, vilket är bra eftersom ingen läser det man skriver iaf ;)

Nåväl, idag har jag varit i skolan som vanligt. Orientering på morgonen mitt i ingenstans. Själva utgångspunkten fanns inte ens med på kartan.. hehe. Sen hade vi estetisk bild typ. Rätt kul eftersom jag tkr om bild:) sen hade vi historia & sen fick vi gå hem som oxå var helt okej. Efter skolan tog jag det lugnt, tittade på vänner & sov lite. Sen var det dags för dans vilket var kul. Inte för jag är så speciellt duktigt på att dansa men det ger lite kroppskondition iaf! Efter det så stack jag hem, carro skrämde livet ur mig genom att berätta om filmen "mannen under trappan" USCH! Läskigt värre & jag höll på att dö av rädsla de hundra meterna jag skulle cykla från carro hem till mig hehe..

Nu har jag sett på idol & jag måste ju säga att han erik är för bra! Diggade Nils innan han åkte ut, riktigt skön kille det :) Annars vet jag inte riktigt vem som är bra. Hon med lockiga håret kanske? Har fortfarande lite svårt att fatta att vissa som är med i idol är lika gamla som mig! Känns väldigt konstigt med tanke på hur vuxna alla 16åringar ser ut (då menar jag inte mig själv, utan tex hon durma). Kanske man ser äldre ut än vad man själv tycker? Egentligen vet jag ju att är rätt eftersom alla telefonsnubbar på stan kommer fram och börjar babbla "hej vad har du för abbonnemang blablabla.."

Haha se nu. Nu blev det både inspiration & lite annat. Dock sämre för mig eftersom jag måste PLUGGA! Har engelskaglosor & franskaglosor till imorrn. Engelskan går väl an men franskan behöver sig en till omgång.

Hopp, helg imorrn. Det gillar vi väl? Känner dock hur halsen värker & näsan får allt svårare att andas.. Men det är väl så det ska vara på hösten. Så nu ska jag plugga franska, sen blir det sömn! UNDERBART ORD!


Bild tagen förra året när ellen & jag bestämde oss för att promenera
varenda söndag. Hehe hur gick det med det löftet?

Hejsvejs ,t

pricken över i:et!

ETT UNDERBART INLÄGG FRÅN EGOINA! HAHA!

"Jag kom och tänka på alla dessa lögner, eller "påståenden" man fick höra när man var liten. Jag tänkte lista några av dem.

1) Att man får kramp om man badar precis efter man har ätit. Det finns inget bevis på detta. Antagligen så har denna myt ett ursprung hos lata föräldrar som ville vila ett tag efter maten och inte orkade vaka över ungarnas badande.

2) Att tungan kan fastna om man räcker ut den och att ögonen kan fastna om man tittar i kors. Ja. Jag vet inte. Det har inte hänt mig än iallafall.

3) Att håret växer fortare om man klipper sig. Detta var ju då alla mammors argument om varför man var tvungen att klippa topparna. Stämmer det? Nej.

4) Att man kunde veta hur långt bort blixten var genom att räkna sekunderna mellan blixten och åskan. Antagligen var väl detta ett sätt att få livrädda barn att fokusera på något annat. (Ni rasar i kommentarsfältet om att detta visst stämmer, att man visst kan räkna ut det. Det kan man säkert. Men det jag hörde när jag var liten, att en sekund motsvarar en kilometer - det stämmer inte).

5) Att man får fyrkantiga ögon av att se på TV för mycket. Ehm. Ja. Vi ser ju alla logiken i det.

6) Att antalet prickar på nyckelpigan avslöjar hur gammal den är. Nu är ju jag ingen nyckelpigsexpert, men 15 år senare och med lite mer innanför pannbenet skulle jag vilja avfärda detta påstående.

Ja, hujeda mig. Det var ju inte nåd på alla lögner man fick höra när man var liten. Vad har jag missat?

Min mamma sade även till mig att min näsa växte när jag ljög vilket ledde till att jag höll för den om jag skulle säga något som inte var sant. Smart där Egoina. Smart!"


underbart ;)

heeeeeeeeei :D

nu är det måndag och vi är lediga, vilket är awesommme! :D
vaknde precis och känner att jag .. har sovit väldigt gott med tanke på hur mitt hår ser ut, hehe! Jag har drömt om mat, mat och maat! Blev dock lite besviken nu för att ingen är hemma & jag orkar inte göra ngn god frukost. Det blir väl mackor typ. Vilket inte heller är så fel faktiskt!

Idag ska jag nog ut och ta en långpromenix, ta kort och bara mysa i höstvädret här på landet. Snart kommer lillsyrran & pappa hem så då tänkte jag krama ihjäl dom lite (iaf molly som jag saknat så mkt!). Annars ska jag bara vara.. Göra ingenting. Gå runt och inte sitta vid datorn. Japp, ni hörde rätt. Ingen dator förrän ikväll klockan 6! Eller 5 kanske.. hehe. Menmen då ska jag ner och krama sis som kom hem nu! wiiie :)

hejsvejs ,t

Lyckad helg

Det var ett bra tag sen man skrev något här:) Jag trodde faktiskt att bloggen för min del skulle bli en sådan alldaglig rolig fritids syssla.. Där ser nu hur fel man kan ha, jag har varken tid eller ork längre! 
Skolan är igång på allvar nu & det är massor att göra! Fotbollen är faktiskt över för min del eftersom jag spelade sista matchen igår och det blev seger så vi vann hela serien, kanonbra(:
Jag hade lite av en lyckodag går faktiskt. Först var det match mot madesjö som slutade 2-0 till oss och därmed vann vi serien & går upp i division , (även om jag lägger ner fotbollen nu så det blev ju i varje fall ett bra slut)
Efter matchen fick vi iaf champange, rosor & smörgåstårta.. helt okej! En annan sak som också var helt okej är att jag fick en ny dator & en ny mobil av pappa och mamma sen när jag kom hem plus att mina kusiner kom hem till oss, vi åt grillbuffé och sen stack jag och tove på "fest"( om man nu vill kalla det de)
Jag är i vilket fall mycket nöjd med min dator och mobil. Mobilen är en W595 i vitt & datan en macbook apple laptop också i vitt :) Ska bara lära mig hantera dom nu också.
Nog om igår,idag har jag varit och fikat på stan med klassen och nu kom jag hem från mattis för ett tag sen som hade födelsedags fest hos sig med jättegod mat han mixat ihop & lite annat smått och gott! Gick dit med Selma och träffade massa kul folk där, så får säga tack till Mattis igen & grattis.
Imorgon är det ingen skola.. looooovley
hejsvejs ,e

15:39

Ojoj det var länge sedan man skrev en liten rad här :)
Det har nog inte hänt så himla mkt sen sist. Vi har haft lite läxor i skolan, typ historia, svenska & franska. Det var den såkallade insparken förra veckan & det var sjukt kul! Vi stod i aulan och skrek som idioter och hade väldigt kul. Pepp pepp pepp blev man av det:) sen på kvällen stack johanna & jag till vallen där det va full rulle ett tag innan jag blev uttråkad och gick.

I helgen har jag tagit igen många många välbehöda sovtimmar & igår va jag på stan med ville, anton & ellen :) köpte lite smått & gott. På tal om smått och gott vill jag bara upplysa er alla om att KLUBBOR ÄR SÅÅÅ 2009 SP09E! Bara så ni vet :) hehe

Just nu surar jag lite, mamma börjar prata om lite regler och ansvarigheter här hemma. Ska nämligen börja tvätta själv och sånt nu.. Som om jag inte fortfarnade försöker återgå till att orka GÅ i skolan i åtta timmar..? MM, livet är orättvist men det fattar ju inte hon.. Så jag surar somsagt lite.

Hejsvejs ,t

morrn morrn

Igår var det Insparken på dagen & vallen senare mot kvällen. Jag hade en toppen dag/kväll så tack alla:) Nu iallafall hinner jag inte skiva så mycket. Vet att jag är kass på att uppdatera men ska med tåget om en halvtimme till göteborg med familjen där vi tänkte bo på hotell ,hälsa på farfar & shoppa lite hade vi tänkt.. skitbra!
Haha att jag aldrig kan behålla rösten när jag varit ute. Skrek som galningar igår "LASSE LASSE LASSE KAGG KAGG KAGG" men det var det värt. Mycket bra kväll som sagt. Det hade varit lite småkul att gå tillskolan idag & se hur alla mår men sovmprgon är inte helt fel det heller.

hejsvejs ,e


glada miner:)

14:01

Har en svenskalektion nu. Det är lite tråkigt, i längden. Den började 12.40 & kommer att sluta vid 15.30. Det är långt.. Menmen, vi har lite frihet & vi får äta godis, mat, läsk & allt sånt som man inte fick göra på vasa, vilket är heelt okej! Det kommer nog vara helt okej dagar på stagg framöver!

Dock har vi en franskalärare som kört stenhårt med oss. Hon verkar bra oså, men ger oss läxor ons-fre. Sjukt jobbigt då vi ska till Stora Frö imorgon med klassen & sen är det vallen på torsdag.

Menmen. Hörrni, vet ni vad som hände igår? Jag & carro blev överraskade av angelica & ellen som hade gjort en liten "fest" för oss (födelsedagsbarn, fast jag fyller dock år i oktober men). Msåte säga att det var så himla härligt! Tänkte lägga upp lite bilder när jag kommer hem idag. Dom hade gjort iordning angelicas källare till ett spa med ljus och musik och frukt och frukt och frukt! LOVELY! Dom var lediga idag men jag va tvungen att gå upp och gå till skolan. Hade iaf sovmorgon till tio :) Ska plugga idag. Skriva en hitoriauppgift. & lite svenska. Sen måste jag packa. Ska som sagt till det där fröet imorgon. Kommer ha föör mkt packning med mig ..

Hejsvejs ,t


skolan

Hello :) ville bara säga att jag tkr inte om att blogga längre. trist .. heheh


men jag ska ju göra det bara för att ellen vill :)
sitter i skolan nu, medieproduktion, heeelt okej :)

Ikv händer det tydligen ngt kul, en överraskning till mig & carrro, angelica & ellen är helighetsfulla :)

Anyway, pallar inte skriva mer somsagt. Jo förrsten, jag har bestämt mig att färga håret nu iaf, Som på bilden på Isla Fisher, heeeeeeeeeejdå

Så kan det gå ..

hehe!


Hejsvejs ,e

rubrik

Okej, hej igen. Hade lite aggriationsproblem nedanför..
Menmen, är lite gladare nuue:)

Bell & jag skulle gått ut och gått på morgonen nu men vi vaknade typ .. nu, så vi ska nog ta den svängen senare idag. Måste bara säga det att vi hade en SJUUKT givande fredag igår! :)

Träffades efter skolan (angelica var med också) & gick ner på stan, åt, träffade mkt folk & shoppade :D Det va ett tag sen nu faktiskt :) Jag köpte en sportbehå, tre koftor/tröjor, matteblock(h) & en par tights :) Ellen köpte ett linne & ett matteblock! Haha, det känns alltid som att jag köper mkt grejer när vi går på stan, men sanningen är den att ellen får rätt mkt saker & går på stan på andra konstiga tidpunkter utan mig ;) & DÅ köper hon kläder, så det så! Jag skulle aldrig kunna tänka mig att gå på stan med min mamma för hon hatar ALLT jag köper (om det inte kommer från H&M logg elr polarn & pyret) & suckar så fort jag provar/ser ngt. Hon har inte samma passion för kläder som jag har.. & pappa skulle jag kunna gå på stan med men han bor ju inte i kalmar så..

Anyway, pratar med ellen på msn samtidigt som jag tittar på vänner! Gud vad man kan bli beroende. Så himla bra (en annan sak min mamma klagar över)! Det var väl allt jag hade att säga :)



Hejsvejs ,t

fan

Jag säger bara det, min mamma har seriösa problem.. Tycker synd om henne, att hon inte inser det själv. Negativ, efter & så himla jobbig! Lyssnar inte på någon annan! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

hajsbajs ,t

tjaoo

Vet att jag är usel på att skriva här men tror att det inte är så jääääätte många som läser i vilket fall så använder det som en ursäkt för den här gången(: ska iväg till skolan nu med så hinner inte skriva så mycket mer än att allt flyter på som det ska. Kagg är toppen än så länge & tiden går ruskigt snabbt tycker jag. Idag är det redan fredag ju & jag måste erkänna att jag redan börjar bli lite sån halv skoltrött som bara suktar efter helg. Ska på stan efter skolan idag med tove iaf så skriver något vettigt därefter. Adiós amigos

 

Ny hårfärg tack!

good afternoon sunshines :)
idag, jaa .. vad skulle jag säga nu? Justdet .. idag har jag varit i skolan igen, trots min hemska förlylning! Uscha jag låter som en pipig .. elefant? hehe. Menmen, jag tkr det är dags att säga att jag börjar digga min klass :) vi har nu gått ungefär en vecka tsm & jag känner att det kommer nog bli tre bra åt trots allt :) Beata & Erika har nu bytt till klassen oxå vilket är ett stort stort plus! Nåväl, jag hade inte så mkt mer att säga.

Bara det att jag vill göra något med mitt hååååår! Det är jobbigt, fult & jobbigt!
& jag har varit inne på det här med rött hår sjukt länge och nyss hittade jag Isla Fisher på bild & hon hade ett sjukt fint hårsvall må jag säga! Inte bara längden utan färgen! Rött men ändå .. silvrigt? Riktigt snyggt!

Vad tycks?
'

Hejsvejs ,t

Natti natti

Skola idag & allt börjar faktiskt kännas mycket bättre idag. Efter skolan drog nästan hela klassen ner på stan och fikade vilket var väldigt mysigt. Dock fick jag skynda mig därifrån sen för att åka iväg på match som jag kom hem ifrån nu för ett tag sen. Lättnad att det bara är 3 matcher kvar till säsongen är slut nu & jag kan sluta:) tänkte att jag får väl köpa mig ett gymkort eller något för att kompensera träningen senare.
Juste Tove var sjuk idag med! Inte bra alls ju men om jag känner henne rätt är hon på benen imorgon igen (strong girl). Jo idag iaf fick jag reda på att jag ska ha spanska steg 3 på stagg vilket betyder att jag kan äta lunch där med mina vänner från stagg 3 ggr i veckan (wiiiihooo) med början imorgon+ att jag tror jag går samma klass som min kinapuff johannis(: Juste ja imorgon börjar skolan på allvar när man ska följa schemat & grejer så det blir tufft fast vi fick ett nytt schema som var mycket bättre än det gamla idag. Jaja positivt är ju inte att vi börjar 08.10 imorgon iallafall, blir tvungen att sova nu ,sweet dreams!

hejsvejs ,e 

17:20

Hej allihopa, tove här :)
Förlåt för mitt lilla utbrott längre ner men jag tänkte jag skulle dela med mig av mina känslor för tillfället. Är dock lite positivare idag pga att jag vet att jag är s-j-u-k, vilket suger. Men igår när jag hade så fruktansvärt ont i benen (?) så visste jag ju inte det utan bara att jag var heeelt slut och klockan va .. halv nio? Gick & la mig runt tio & vaknade av min underbara väckarklocka. Gick upp tog telefonen & gick och la mig igen...

Det roliga med hela sjukanmälningen var att när jag ringde så var jag inte riktigt i ett vaket tillstång än, så det tog en stund innan jag fattade att rösten som pratade var inspelad ;)

RÖST: Ditt samtal kopplas om. Vargod dröj.
JAG: Eh, va? Ska man inte sjukanmäla sig eller ..?
ANNAN RÖST: Hej! (gör en paus & ja börjar prata "eh hej jag vill sjukanm..) Välkommen till stagneliusskolans expedition, här kan du göra din sjukanmälan. Tala in ditt namn och klass efter tonen.
JAG:(fattar ingenting) Jaha .. Hej jag vill sjukanmäla mig då, eh tove sundén karl..
TELEFONEN: PIIIIIIIIP! Din tid tog just slut. Tack för din sjukanmälan, hejdå!

Därefter jag fick ringa igen och göra om allt & sen va för pigg för att somna om ..
Hehe, dagens teknik..

Nåväl. Somsagt jag är då sjuk idag. Vill helst bli frisk typ nu. & kunna gå till skolan, & det säger jag inte för att jag tycker att det är KUL i skolan (visserligen roligare än att vara hemma) men man missar ju en hel del om man är borta ngt den första vekan typ .. Aja, för se om jag går till skolan imorrn. Har hört ett rykte om att en viss ellen ska ha språk på stagg, vilket är kul :) menmen, det var väl allt jag hade att säga... Eller ja, jag va på stan igår (innan jag fick ont i benen) & köpte en loggbok/almanacka, ngra pennor & sen fick två böker av pappa :)

Mamma tjatar om disken , så jag får väl gå och fixa den.. Efter det ska jag nog ta mig ett bad, sätta på en bra film och äta ostbollar! Hade lovat mig ett nytt liv när skolan börjat men herregud är man sjuk måste man väl få äta sånt?

Bara en litenliten sväng tillbaka hit hade verkligen inte varit fel!


Hejsvejs ,t


Morning sunshine

Morrn morrn:) Vaknade för en liten stund sen & tänkte göra mig iordning inför skolan snart. Börjar klockan 09.00 idag vilket iförsig är ganska tidigt om man frågar mig men bättre än 08.00 ,right?
Igå iaf hade tove och jag ett sammanbrotts damp och jag låg och pratade om hur depprimerande allt var för tillfället men idag är jag på mycket bättre humör och tänkte traska ut en runda med tomas nu innan skolan.
Planerna inför idag ser inte ut på annat sätt än skolan & sen match senare mot kvällen. Juste Sanna fyller 16 år idag med så grattis till henne:)
Jo igår iaf skrev jag ett jättelångt inlägg om vistelsen på dämmet men det sparades aldrig vilket jag blev förbannad över & vägrade skriva ett nytt. Kortfattat vad som stod var att det inte gick så bra där bla eftersom jag trillade i sjön, haha (klumpiga jag). Men nu ska tomas och jag ut & skutta tjaaooo

hejsvejs ,e


Jag är som fisken i vattnet:)


RSS 2.0