SIGNAR UT

Live sucks.

,t

AVATAR

Alltså shit pommes ...
Har precis kollat på Avatar igen. På vår tv, som är ganska stor. Det var något nytt om man jämför med datorn. Jag vill oxå vara blå, stor och prata något häftigt språk. Flyga på drakar och prata med andeträd. Tycker filmen var värd varenda penning som las på den. Lovely. Varför kunde det inte finnas något sånt här på riktigt? Lite för stora träd och mark som lyser när man går. Hann även bli lite avundsjuk på Leona Lewis röst till eftertexten. Runt 2:40. I see you.





GÖR MIN DAG

Tjena, klockan tickar mot tio över tio och jag sitter här och njuter i min pyamas. Imorrn är lilla jag ledig vilket uppskattas big time! Ville bara säga att jag har varit trött de senaste dagarna och inte riktigt orkat med att berätta om mitt intressanta liv framför en tvskärm. 

Var iaf ute på den där kvällen då jag skrev att jag ville åka inlines. Jesper och Felix kom och hämtade upp mig med sina longboards och sen stack vi hem till ellen för att sedan hamna på skolgården. Idag har vi haft en chill dag med tre lektioner varav två inehöll gympa och musik, även ett grammatikprov i svenska som gick ganska bra. Stack hem till papps efter skolan och cillade framför tvn tills alla kom hem. Då åt vi lite och sen tog pappa och jag oss en liten promenix i det härliga kvällsvädret.

Imorrn är det valborg och det vankas middag och fest, nice!
Nu ska jag lana zoo tycoon i några timmar innan jag ska sova. Glömde kanske säga att jag är ledig imorrn? Hehehe

Det är så de ska tas.


20:00

Hallå har en jobbig klump i magen idag. Vet inte varför men det känns lite som att jag fastnat i någon fas i livet och inte riktigt klarar av att ta mig ur den. ELLER är det bara jag som sov för lite i natt och vaknade på fel sida imorse. Spenderade hela kvällen/natten igår hemma hos johanna och ricky så det kanske inte är så konstigt att man känner sig lite sliten i för sig.
 
Dessutom är jag irriterad på staden och alla butikerna här i kalmar. För det första är affärerna över lag inget att hurra för, och för det andra lyckas dom på något vänster alltid köpa hem odugliga varor när man som kund är i störst behov av lite nytt till garderoben. SUCK! Var på jakt efter något till både imorgon och ett tag framöver, men nej ingenting hittade jag. Eller jag köpte en klänning och lite annat smått i brist på alternativ, så jag får spendera kvällen framför spegeln istället och försöka hitta något som man inte ser ut som en gigantisk falukorv i. BYE ♥
 

ghj
Jag & Johanna förra valborg, imorgon smäller det igen!

60-TALISTER ALLTSÅ ..

Jag lyssnar på riverside motherfuckaaah. dunkadunkadunka
Mamma: BYT
Jag lyssnar på nu lever du på lånad tid. aaah como eu sou rica e famosa já tá, já tá com inveja espavorosa
Mamma: BYT
Jag lyssnar på hey witch doctor give us the magic world. Ooo eee ooo ah ah ting tang walla walla bing bang
Mamma: Alltså du har riktigt dålig musiksmak..
Jag: Men vad? Blir du inte glad av lite hopp- och studs-musik?!
Mamma: Nej jag blir .. toanödig

 


EA-TID








M&M


10-04-27

Hola guapas! Hur har ni det denna härliga dag? Det är soligt, varmt och riktigt jävla kanonväder ute. Funderar på att ta fram inlinsen och åka bort till ellen. Dock är det lite svårt att åka eftersom de bygger om överallt och gräver upp all asfalt.. Men äsch, det är vår! Underbart! Det är sol och vindarna är varma, jag lyssnar på riverside och diggar livet. Trots en mycket förkyld nästipp och värkande hals.

Idag var vi lediga, uppskattas alltid. Skulle dock dit för utvecklingsamtal vid tjugo i tolv. Det var ganska nervöst med tanke på alla igvarningar och frånvarolappar vår klass skramlat ihop. Men det gick faktiskt skitbra. I mina omdömen hördes ordet väl och mycket väl nästan hela tiden. Lovely! Så det firade jag med lite shopping och glass med min fina Carolina. (som btw, aldrig kommer slå mig i schack.. sorry sweetheart) Ska ta kort på allt jag köpt på sistone för det har blivit en hel del, promise.

Nu sitter jag här och beundrar mina naglar. Köpte en massa roliga små "stickers" att pynta naglarna med så jag och carr har haft fullt upp här hemma ett tag. Med fönstret öppet, musik och trevligheter.





HON BARA, HON BARA VÅLDTOG

Fick faktiskt en till fråga där någon undrade vad låten vi dansade till hette.
Det är Maskinen som gjort låten och den heter "Dansa med vapen"






SWEET COOKIE






22:52

Godkväll bloggen. Snart läggdags så jag ska fatta mig kort. Hela dagen igår var det fullrulle. Vaknade upp hos angelica strax innan nio på söndagmorgon och åkte direkt hem för en brakfrukost med familjen och sedan vidare till bäckebo för årets första seriematch mot smedby. Det slutade lika efter en riktig nagelbitare till match och därefter fick jag stressa som ett djur för att hinna tillbaka till kalmar och sedan till bion som hela klassen var och såg.
 
Vi såg Alice i Underlandet, och den var minst sagt annorlunda. Väldigt rolig och fantasifull dock så jag tyckte den var bra. Efter bion stannade vi och tog en glass i det härliga vädret som för övrigt gör mina dagar nu för tiden. Tacos när man kom hem och sedan låg jag med huvudvärk resten av dagen.
 
Idag var det inte bättre då jag försov mig en kvart innan skolan började och virade sedan runt där till klockan fyra då det var snabba ryck hem, laga mat, iväg på träning och sen kom jag hem nu för någon timme sen. Usch livet är hektiskt ibland. Riktigt skönt med ledig dag imorgon! Ska bara till skolan och kolla treornas projektarbeten och lite annat smått och gott så det känns underbart.
 
Okej det här blev definitivt inte kortfattat. Beundrar er som orkat läsa. Tänkte iallafall sova nu! SOOOOOVA ♥
  
 

THE LAST DANCE

Snart åker jag iväg för den sista danslektionen för denna terminen. Den sista lektionen med vår danslärare Sofia. & jag kan inte vara med. Jag är mer förkyld än vanligt och hade det inte varit för alla prov jag har denna veckan hade jag mer än gärna dansat loss ikväll och dragit på mig feber och alla andra sjukdomar. Men jag får inte vara hemma denna veckan. Jäkla nationella.

 
Hittade en gammal "modellbild" på mig, hihi


  





 
     


QUESTIONS

Har fått två frågor som jag tänkte besvara lite snabbt innan maten.

Hej! fin blogg!
Jag undrar bara om du/ni har några mål i livet?

Tack! Jag har tjugo tusen miljoner mål i livet så det skulle ta ett tag att räkna upp alla. Men bli rik, flytta utomlands och köpa lyxbåt är tre saker som står högt på listan. Får väl gifta mig rikt eller komma på någon überhäftig idé som jag kan tjäna lite miljoner på. Annars ska jag leva livet och njuta. Göra saker som jag tycker om med folk jag tycker om.

vart jobbar du?:)
Jag jobbar på krögers, en restaurang som ligger på larmtorget här i Kalmar. Jobbar då i glassen och ska stå där i sommar och glassa hehe. Har till stor del en viss angi att tacka för då hon la in ett gott ord för mig till hennes/vår chef.

 


THIS IS US


Visst är vi grymma? ;)



18:01

Nu var det ett tag sen jag skrev. Ska göra helgen så kortfattad som möjlig.
I lördags var det jobb som stod på schemat. Åkte först och köpte halstabletter och sen för att på något magiskt sätt komma in på stagg för att hämta min samhällsbok, misslyckades ganska hårt där. Så jag stack iväg till jobbet och sattes i disken då det var knökfullt med folk. Det var hemskt. Fick ingen luft och jag sprutade tomatsås överallt, usch. Skorna blev röda och jag tappade ett vinglas mitt framför the boss. Kom hem så sent som halv sex och stack direkt ut till pappa för att träffa kåremoarna. Åt mig tjock och kollade på sista delen av millenium som gick på tvn. HV tog guld btw, gutt!

På söndagen väcktes jag runt sju av lillskiten. Åkte in klockan nio för att spela fotbollsmatch. Hade ännu mer ont i halsen plus en täppt näsa, lindad hand och ont i ryggen, nicenice. Men matchen gick bra. Jag sög ju på att springa då min kondition är riktigt dålig. Men jag gjorde ett mål, det första för säsongen och allt, är ganska stolt. Matchen slutade iaf oavgjort men för mig kändes det som seger.

Efter matchen stack jag till biblan, umgicks lite med kalle och beata. Pluggade även lite. Får se hur det går imorrn. Nu sitter jag iaf här och ska fortsätta plugga. Försöker komma in på min bank med hjälp av någon dosa man fått hemskickad, vilket inte funkar så bra. 

Hoppas verkligen ni läste detta nu för jag har skrivit ALLT med enbart vänster hand, vilken effort alltså!
 


MYCKET SNACK OCH LITE VERKSTAD

TJA, vaknade för någon timme sen men har fortfarande inte lyckats ta mig ur sängen än, så det känns misslyckat! Annars är allt bra. Lördag ju för tusan:) Jag tror faktiskt inte riktigt att man uppskattar helgerna tillräcklig nu i pluggets tider, men hade iallafall tänkt att göra något åt situationen och ta en promenix i vårvädret. Som sagt man slutar aldrig förvånas, igår haglade det och idag skiner solen!
 
Nej nu måste jag dra på mig lite kläder och sen tänkte jag gå förbi johanna och ricky en sväng för att hälsa på bebisen. Så sjukt söt är hon så att man dör! så dog man inte ;PPppppPpp
 
Okej NU ska jag faktiskt rycka upp mig, mycket snack och lite verkstad passar nog rätt bra in på mig. Ett sista filmtips bara innan jag går: Pearl Harbor! En underbar film helt enkelt. Orkar inte riktigt skriva om den men den är riktigt fin och absolut sevärd. BYE ♥
  
 

EN STOR BUNT FRÅNVAROPAPPER

Ville bara berätta att min klass är sjukt dålig. Inte på det sättet alla tror. Vi är den roligaste, snällaste och bästa klassen på stagneliusskolan for shore. Men i ett annat sammanhang suger vi apa. Gällande det som skolan faktiskt går ut på - utbildning. Det känns som högstadiet all over again när lärarna hade krismöten om endast vår klass en eller flera gånger i veckan. För så är det iaf igen nu. Krismöten, klagomål och annat tråkigt. De klagas om mobiltelefoner, folk som smiter från lektionerna efter läraren tagit närvaro och det andra - frånvaron. Vår lärare sa att vi hade de dåligaste tänderna i världen för han har aldrig sett så många tandläkarbesök på en klass.

& jag måste säga att vi är ganska slarviga. Det finns några bättre, några sämre. Och jag tror (hoppas) att jag faktiskt ligger mer åt det goda hållet än så länge. Till på måndag typ. Då jag har omprov i massmedia, och trög som jag är så glömmer jag boken i skolan så nu kan jag inte plugga, damp.. Men tillbaka till det viktiga. Vet ni hur många IGvarningar vår klass har för tillfället?

52 st. Det är sjukt mycket. Det är 1,8 IG per person. Sen har vi även 8 st som kommer få varning om indraget studiebidrag. Jag säger bara great work SP09E!! För tillfället är jag lite nervös. Har funderat på möjliga ämnen att ha IG för mig. Jag hamnar på samhälle och matte. Jag har fått G-VG i det mesta i samhälle men får jag IG på ett prov jag redan fått IG på en gång så känns det ganska kört. Annars är det matten som klämmer lite. Jag går i en ganska bra grupp, T2. Vilket är ett slags rang för hur bra man är. Det finns snabbgruppen, T1, T2 osv ner till T5 som är det sämsta. Jag försöker göra mitt bästa på lektionerna, det gör jag verkligen. Men matte har alltid varit svårt för mig. Eller ja, från högstadiet och uppåt. Jag har lyckats få G på proven och förra terminen sa tillochmed min lärare att jag borde sikta på VG. Sen hoppade han av och vi fick en annan som inte alls var lika bra. Precis som på högstadiet där vi bytte lärare oftare än vad vi hade lov.

Så om jag inte får G på nationella är jag ganska körd. Det var bara det jag ville säga. Att vår klass inte är så skolpigga. Det är svårt att ha så mycket ansvar. Detta var även ett sätt för mig att berätta för mor min (som förhoppningsvis läser detta) att hon inte behöver bli chockad på utvecklingssamtalet på tisdag. Så mamma, du kan smälta detta till en början, och sen tar vi denna diskussion någon annan gång okej? Puss på dig.


WE ARE THE SHADOWS

& anledningen till att jag sket i att lägga upp fler inlägg igår för att jag fick någon sorts adrenalinkick och ringde carro.
Vi bestämde oss snabbt för att ta vara på det "varma" vädret och åka lite inlines!


Måste bara tillägga hur bortskämd jag blivit sedan jag börjat använda systemisen. Dessa bilder togs med min lilla digitalkamera och jag ser bara en massa fel när jag kollar på bilderna. Minus mig och carro då ;)

Efter vi åkt runt ett tag så stack vi till ica och köpte mjölk och kladdkaka. Sen åkte vi hem till carro och åt nybakat surdegsbröd, mums! Sen drog vi vidare hem till mig, kollade på the blind side och lite vänneravsnitt och åt kladdis. En mycket lyckad fredag må jag säga.

Nu sitter jag dock här med en värkande hals och är även lite snuvig. Ganska tråkigt eftersom jag ska spela match imorrn och jag kan verkligen inte missa seriepremiären. Plus att det blir min första match med bäckebo och mina tränare räknar ganska starkt på att jag ska vara med. Så det blir att pallra sig iväg imorrn klockan tio till bäckebo, skönt med hemmamatcher när "hemmastället" ligger 40 minuter med bil från kalmar.. På kvällen är det sista raggaträningen för denna säsongen. Tycker det ska bli riktigt tråkigt att inte åka dit och shaka asset på söndagskvällarna framöver, plus att våran danstränare ska flytta till göteborg till hösten så vi kommer inte ha henne mer. Riktigt synd för hon är så himla härlig! En riktigt cool tjej som är sjuuukt duktig på att dansa och lära ut. Hon har en blogg så ifall ni vill kolla in den klicka här. 

Nehepp, nu måste jag göra mig iordning, ska jobba idag. Planerna schemat för sommaren och välja ut glassorter. Så om ni har någon favorit ni vill att vi ska sälja så är det bara att säga till. I've got the power of icecream mohaha! Nej det kanske inte riktigt är så men typ. Okej, nu måste jag lägga på ett kol. Ska förbi närmsta affär för att köpa en påse halstabletter och fixa lite med mitt bankkonto innan jag ska till jobbet. (Var bara tvungen att säga det igen, känner mig så himla vuxen som ska till mitt jobb hihi)

 


SATURDAY MORNING

Godmorgon på er!
Ja, det där filmmaraton(en?) jag tänkte haft på bloggen blev ju inte den bästa. Men ni fick iaf en film, hehe.
Gör detta väldigt enkelt för mig och slänger upp två trailers här som jag tycker alla borde ta en titt på.

Först har vi Avatar, trailern är ju sjukt dålig men filmen är såå mycket bättre, såg den i veckan och jag ångrar mig riktigt mycket att jag inte gick och såg den på bio för det hade verkligen varit en upplevelse.

 

Sen har vi en film som heter The Blind Side. En verklighetsbaserad film som var riktigt bra. Trodde det skulle kika fram ett gäng tårar men jag slapp undan dem igår faktiskt. Iaf, en riktigt bra film den med.




DEAR JOHN

Tänkte att vi för en gångs skull faktiskt ska skriva om film, eftersom detta faktiskt var tänkt att var en filmblogg. Så vi tar och kör några inlägg!

Först ut har vi Dear John. En film med Channing Tatum & Amanda Seyfried i huvurollerna. Filmen är baserad på boken med samma titel och den handlar om John, som hoppat av skolan och gått med i armén. Han träffar Savannah och de blir såklart kära i varandra. John vill inget hellre än att vara med Savannah men när World Trade Center attackeras förändras hans planer. John & Savannah skriver brev till varandra från världen över men en dag kommer Amandas brev med en hemsk överraskning..

Filmen är riktigt bra och har alla ingridienser en romantisk film ska ha. Själv tycker jag dock att slutet var ganska konstigt men jag ska inte nämna mer om det eftersom det förmodligen förstör min spännande "handling" högre upp. Men som sagt, en riktigt bra film och den får i betyg en 9:a. Watch it!




 



  


-


MIJAOU

Man blir så ledsen på detta väder. Titt som tätt kommer solen fram och gör en på bra humör. Men det tar mig tusan inte lång tid förrän nästa besvikelse kommer. Känns riktigt tipptopp med träning nu också bara för det. Fotbollsträning och spöregn.. underbar kombination!
 
Annars känns faktiskt allt tipp topp. Veckorna rasslar iväg med rasande fart och imorgon är det redan helg igen! Så jag får väl säga fortsatt trevlig torsdag så skriver jag möjligen senare ikväll när jag kommer hem blöt som en katt, MIIJAAOOU ♥
 
cgfhvcgfhv
 

ONDSAGSFILOSOFI

Vet ni hur ledsen jag precis blev? Det beror kanske på min brist på sömn men jag blev helt matt. Tänker på hur jävla orättvist livet är, från många synvinklar. Vissa har massor av bekymmer medan andra bara har få. Endel gör bagateller till världsutbrott och tvärtom. Men faktum är bara det att världen är orättvist, livet är orättvist. Man får göra det bästa av det man har. Inte älta en massa skit som ingen ändå bryr sig om. Att gå runt och tycka synd om sig själv eller klaga hur illa man mår är fullt försåeligt. Men man måste sluta, gå vidare. Börja om. Det finns så mycket positivt här i livet samtidigt som de negativa sakerna alltid syns tydligare. Och jag blir ledsen när jag ser vissa människor, av olika anledningar. Det finns de som får ta så mycket medan andra slipper. De klarar sig igenom svårigheterna och tar de lite mildare med en sk "klackspark". & så finns det de som faller samman för ingenting. Det kanske är konsigt, men jag blir bara så ledsen. Livet är orättvist. Punkt.

 


HEARTDRESS


Ska ner på stan så fort som möjligt för att hitta något liknande. Lär väl bli att man hamnar framför symaskinen själv ist. Men det funkar ju det med, då får man något unikt iaf.

 

;


16:41

Är hemma från en av de mest överskattade dagarna i mitt liv. Miljödagen can kiss my ass.
Vi började med att träffas för att diskutera sopor och kemikalier, för att sedan bege oss till en återvinningscentral. Där fick vi veta vart man slänger olika saker. Det finns en blå hink där man ska slänga stearinljus. De som inte brunnit upp då .. typ. Sen var vi lediga i sjuttielva timmar innan vi skulle på någon föreläsning på Linneuniversititet. En riktig höjdare om jag får säga det själv!

Vi blir välkomna av fru påskägg med mer än 5 pastellfärgade plagg på sig. Sen slumrade jag till ett x antal gånger och vaknade upp lite då och då. Det var en engelsk tjej som var mycket intresserad av något, inom naturvetenskap. & sen kom en tjej från mexiko som var svensk och inte kunde svenska. Hon hade ett lite eget vokabulär. Kevavä(kväve), skapsyler(skarpsill) & alle(alger) var vissa ord som kom på tal en j*vla massa gånger. Sen tog det två halvtimmar att göra en viss process, inte en timme utan två halvtimmar. Skönt att jag sov nästan hela tiden. 

I slutet bad hon oss att hjälpa henne med en mordutredning. För hon hade inte hittat en bakterie som fanns på mördaren så om någon ville gå ut i vattnet och leta eller komma tillbaka var det okej. Jag brast vid kommentaren "Hon snackar om torsk i en evighet och sen ska vi hjälpa till med mordutredningar och att hitta försvunna lik..."

Vi gick även en trevlig rundvandrig där vi träffade en tjej vars projektarbete för att smälta snö, hard one..
Hon hade tusen miljoner burkar med olika gammalt snö i. Smält snö. Detta var deadly serious work.
Sen fick vi gå hem och dö lite. Nu ska jag leta efter en bakterie i havet så de kan hitta mig i idrottsböckerna om någon dag.

 

;PppPPpPpPP

Ke$ha ringer "the party dont start til' i walk in" så har det startat ;pPpPp

Du hör ett roligt skämt; "hahahaha jag dör!" så dog du inte ;PppPppP

Läraren frågar: "Är du smart?" "Ja" så går man bygg ;pPPppp

Michael Jackson säger: "It doesn't matter if your black or white" så är man gul ;PPpPp

50cent säger: "I take you to the candyshop" så har man godisförbud ;pPPppPp


När tar det slut? Visst, det är ganska roligt om man har dålig humor som jag eller är riktigt trött men .. nja

 


ÄNGEL

Älskar att vakna upp av solen som strömmar in ljus genom fönstret och värmer upp hela rummet. Ett önsketänkande möjligen. Det här är Sverige.. här får vi räkna med lite snöblandat regn när som under året! Inte okej, jag som var så taggad på sommaren nu efter att ha spenderat några dagar ute i värmen med vännerna. Men icke!
 
Har iallafall sovmorgon både idag och imorgon så lite positiv känns tillvaron trotts allt. Kom hem runt halv tolv igår kväll efter att ha varit och hälsat på Johanna, Ricky och deras lilla ängel Tyra i deras nya lägenhet. Riktigt härligt kändes det att träffas igen (just like old times) och Tyra var så söt att jag trodde jag skulle äta upp henne.
 
Mycket synd att vi tappade kontakten under ett tag men nu är vi tillbaka på banan igen. Nu när vi bor grannar och allt menar jag. Så allt känns toppen för tillfället förutom vädret då. Dock ser det ut att börja ta sig faktiskt, hör och häpna! Jag har dessutom sovit helt f*cking underbart i natt så nu tänkte jag gå en lite sväng med vovven och sen börja fixa inför skolan. BYE ♥
 
rgea
bvaew
Lillplutten Tyra och Johanna ♥
rtsd
I admire you ♥
 

LET IT .. SNOW

Är liite förbannad på vädret faktiskt. Det snöar, det är tjugonde april. & DET SNÖAR!! Herregud, för ett år sen gick vi runt i tights och en tjocktröja. Det kommer jag ihåg eftersom det var exakt ett år sen som jag gick modell på angis modevisning.

Scary ..

Hursomhelst, min mening - det snöar. O store fader gud jag är lite arg på dig sörrö. För imorrn ska vi ha miljödag, en dag på reningsverk, återvinningstationer och lärare som säger "kläder efter väder". Ska man leta upp överdragsbrallorna och skidjackan månne?

Nej jag lägger mig och kollar på en "snyftare" istället. Tycker inte den är så sorglig faktiskt, bara fin. The notebook. 



 


EN LITEN SKIT

Hittade lite gulliga bilder från tiderna med mobil+spegel+mig=sant. Apkul









    


RINGS


Är du rik, har ett fett presentkort på cocoo.se eller är pappas flicka? Gå in på hemsidan och klicka hem lite behövligt, vackert krimskrams.
Åt er själva, eller åt mig, hihi.


 

ATT KONSTATERA

Igår såg jag en kille med shorts. Jag har haft riktigt jävla tur med tågbommarna idag. Jag såg en kille med t-shirt innan. Ute är det fortfarande kallt. Hur man än står är det motvind här i Kalmar. Stan vimlade av minderåriga (yesyes.. i'm one too) 

  

BITE ME!


Fellas jag tror att jag fått en ny sötnos att hålla koll på, en riktig goding! Han är en av huvudkaraktärerna i serien Wampire Diaries där han spelar vampyren Damon Salvatore. I verkligheten heter han Ian Somerhalder och fyller 32 (!) år i december. Förutom Wampire Diaries har han t.ex varit med i Lost. & jag vet att jag skrivit om honom innan men han är ju så snygg! Mumsigt & farligt dösnygg! & rolig, det får man inte glömma.







 
   


DANSA MED VAPEN



Tänk er 30 tjejer dansa en riktigt jävla snygg dans till denna låten. Plusa på de 30 tjejernas sprudlande, galna energi på det också.
Då tänker ni på dansinstitutets raggakurs på söndagskvällarna. Lovely








       


11:15

Hallihallå, sitter på världens tråkigaste och meningslösaste lektion - media. Vi håller på och göra om ett fult bokomslag till ett fint med hjälp av kalkyleringar och annat shit. Hade egentligen tänkt åka ner på stan efter skolan för att fixa lite grejer men får ta det imorrn då jag har ett sjukt stort läxförhör att öva in ikv. Så vi hörs väl förmodligen imorrn, eller kanske ikv om jag tar ett litet break (räkna med det..)

-tove

OHMYF*GOD


Hahahaha . "Om jag lutar heela min överkropp åt höger och benen åt vänster så kanske det ser ut som jag har höfter .. nej" Goa tider, 5an-6an. Love

 

KILL ME

Hej jag är död. Och mer hade jag inte att säga! Överdriver inte när jag säger att jag suttit varenda ynka sekund av den här sjukt tråkiga dagen och pluggat. Jag har iaf skickat in mitt projektarbete nu och skrivit sammanfattning till idrottsprovet så det går framåt. Börjar må dåligt av allt plugg nu men det känns riktigt skönt att motivationen är tillbaka. Har en hel del att ta tag i så tänkte att det var min tur att ta lite uppehåll här nu. Eller iaf tills på tisdag så jag kan lägga lite åt sidan. Som det är nu bara snurrar allt och jag vill inget hellre än att bara sova! Ska banne mig göra det nu också. Det har jag faktiskt förtjänat! GODNATT ♥ skriver på tisdag.
 
grew<
 
 

EGYPT 09



OJSKI BOJSKI NOSTALGI


TJALALAA



Hejsan allesammans! Nu är jag tillbaka efter två dagar av datafri tid, riktigt skönt. Har varit hos papps (är där fortfarande) i helgen och det var himlans trevligt att se alla igen.
Igår jobbade jag faktiskt hela dagen, första gången och allt. Städade och gjorde iordning mm. Det ska faktiskt bli sjukt kul att jobba. Vi är ett kul gäng och jaa .. det kommer nog att gå bra! Har lite att lära mig men det kommer.

När jag kom hem igår satte vi oss för att titta på film. Det blev 2012 och jag tyckte den var helt okej. Eller egentligen mer än okej. Riktigt bra. Lite för amerikansk i vissa stunder men oerhört spännande. Tyckte dock att det blev för mycket dödsfall i slutet, ni som sett den kanske förstår. Men anyway, en film värd att se.

Jag skulle egentligen komma till en annan sak gällande gårkvällen.
När vi hade kommit en bit in i filmen och det var ganska spännande och killen i filmen precis klämde ur sig "It cannot be true!" så slocknar hela huset. Strömavbrott, from nowhere. Lite läskigt att sitta och bevittna jordens undergång på tvn och sedan hamna i totalt mörker hehe.







   


(S)LÖRDAG

HEJ, eftersom tove tillfälligt lagt ner bloggandet tänkte jag göra en insatts, vilket i för sig inte händer allt för ofta. Men nu jäklar!
Och annars är allt bra. Lite småtrött på Kalmar möjligen. Staden med dödare stämning än på en kyrkogård. Det händer ju absolut ingenting här!
  
Lyckades iallafall bli klar med mitt projektarbete idag. Eller nästan iallafall.  Annars har jag inte gjort så mycket. Pratat strunt med lite människor, käkat mango och bara tagit det lugnt.
  
Nej nu slocknar ögonen när som. Det känns bara onödigt att sitta uppe och tvinga sig själv till att vara vaken så jag kryper nog ner nu. Hoppas ni haft en mycket bättre lördag än vad jag har. GODNATT
  
fafaevef
Satt och kollade igenom lite gamla bilder innan och hittade bland annat denna på min bror och favoritvovve ♥
 

TOO COOL FOR SCHOOL

GODMORGON.
Vaknade för en timme sen och känner mig lite duktig över att ha missat första lektionen nu på morgonen. Men och andra sidan förvandlades den tidiga morgonen till en sovmorgon till 11 så det känns helt okej! Så nu har jag inte så mycket för mig. Funderar på att lunka iväg mot kagg men samtidigt är första lektionen på tullen så det känns lite onödigt.
 
Sitter istället här och småskrattar lite åt min och annas morgon konversation.
En timme efter att skolan börjat..
Ellen: Kul att vakna nu :S
 
Anna: Vaknade för 10 min sen!
  
Ellen: Haha du och jag i ett nötskal, inget att hänga i julgranen direkt!
 
Anna: Nej fyfan bara att packa ner oss igen!
 
Ellen: Fan anna vi är som saltgurkan i cheeseburgare som alla plockar bort och inte vill ha!
 
Anna: Jag säger bara, ta bort cheeseburgaren från gurkan!
 
Ellen: Den förtjänar bättre än att bli behandlad som sopor!
 
Anna: Ja fyfan att den gör! Jag är sugen på en demonstration, på?
 
Ellen: Sjukt på.. Vi är rent av som körsbärslikören i paradisasken som blir ensam kvar och får följa med kartongen ner i graven!
 
Anna: Nu är det dags att ta tag i saken, vart har dagens samhälle tagit vägen? Vart finns moralen!? Vi ska skriva en bok!
 
Okej jag vet inte riktigt om det ens är roligt eller om jag är för trött för att tänka just nu. Antagligen har barnet inom mig överskridit den vuxna och mogna sidan så jag får ligga lågt ett tag. Helt sjukt att man är myndig liksom om mindre än ett år. Nej nu ska jag sluta spekulera i skumma grejer och gå en sväng med hunden. BYE ♥ 
 
eawf
Rise and shine
 

 

DANCE TO CRY FOR HELP

Ville bara säga att jag lägger bloggen åt sidan för ett litet tag. Om det blir en timme, dag, helg eller vecka vet jag inte än, känner bara att jag behöver ett break och lite space. Jag känner mig lite konstig och har varken humöret eller lusten att dela med mig om mitt liv för tillfället.
Jag har inte gått och blivit deprimerad eller allmänt down utan något i stilen med jag-orkar-inte-tänka-på-det-men-om-jag-måste-så-bryr-jag-mig-faktiskt-inte-ett-jävla-skit. Det finns viktigare saker i mitt liv nu och jag måste ta vara på de stunderna jag får om man kan uttrycka sig så.
Så .. Vi hörs!

 


"EN LITEN LÖRDAG"






 


15:48



Hola allihopa! Det var ett tag sen nu. Har haft lite fullt upp, ganska stressigt. I tisdags tränade jag lite fotboll på kvällen och igår var det en fruktansvärd lång dag i skolan innan jag skulle hem till angi för en trevlig middag with some girls. Riktigt trevligt var det, och god maaat!

Idag var det varmt ute, bortsett från kalla vindar. Så jag tog på mig vårjackan för att ha två enstaka lektioner - musik & svenska som btw är det segaste ämnet. Idag gick vi bla igenom räkneord.. Hard work work!  Snart blir det att kicka lite boll igen, härligt i detta väder.





   

  


OBSESSED


Jag har blivit en jäkla tönt. Jag sitter och googlar twilight.. Visserligen är det tills imorrn då jag ska ha hittat något bokomslag men shit vad jag är goofy. Jag har inte varit såhär "insatt" i något sedan typ första harry potter-filmen eller .. my little ponny. Haha, menmen. Kvinnorna är vackra och männen lika så.

Jag är även helt fixerad av vänner. Serien alltså. Har kollat på alla avsnitt minst hundra gånger vilket min mor stör sig något enormt på. Med skratt i bakrunden oså. Men herregud vad den serien är bra! Underbart underhållande hela tiden. Love!







   


-


IN THE SCHOOL


Gud vad skolan är dryyyg! Har bara varit här i en dag och är redan skoltrött. Helt slut och trött på att plugga. Detta kommer inte att gå bra. Vi har svenska för tillfället, drygaste lektion. Bara för att vi har någon jobbig student här som ska lära oss vad substantiv, verb & adjektiv är. Hon lär oss att man inte ska skriva "&" i en flytande mening, vilket jag skiter ganska hårt i. Hon lär oss även att det finns tre olika sätt att böja substantiv. Skiter lite grann i det med. Egentligen är detta sånt man kan. "Substantiv är namn på ting t.ex. boll och ring" Men nu ska vi lära oss allt med ord som utrum, neutrum abstrakt och annat skit. Nehepp, nu ska jag leta verb i min juridiska text. Ciao!

- Tove


SWEET DREAMS BABY

Hoppla, skolan börjar om en timme och jag sitter här.. okej inte helt färdig. Men nästan! Sovmorgon är inte helt fel iallafall. Har sovit som en riktig gud i natt och drömt som bara den.
 
Haha kom på en liten rolig grej bara. Visst är det ofta så att man drömmer lite skumma och galna drömmar och ofta också om människor som man inte känner så jätteväl men kanske vet vilka det är. En kändis kanske, eller möjligtvis någon man sett i skolan, på stan eller hört om tidigare. Ofta händer det ju lite halvsjuka saker i drömmar också. till min synpunkt.. Hur roligt är det inte på en skala ett till tio när man sedan möter eller ser de här personerna på ett eller annat sätt i vaket tillstånd.
Tror att jag får upp sjuka bilder i huvudet varje gång jag ser iallafall ett 40-tal bara här i kalmar just pga knäppa drömmar. Dessutom brukar man ju inte kunna hålla sig för skratt vid dom tillfällena heller. Så alla ni främlingar jag skrattar åt, antagligen har jag bara drömt om er!
 
Okej det var ju ett lite sådär halvt genomtänkt inlägg. Får bli som det blir nu, måste hinna fixa och trixa lite innan skolan. BYE ♥
 
hvbjm
 

DAGENS

Godkväll solstrålar. Dagen har varit..till och från! Första dagen i skolan efter en veckas lov kan man inte förvänta sig vara en höjdare men måste ändå erkänna att den varit helt okej. Dels har det att göra med att brandlarmet envisades med att ringa var femte minut så vår kemilektion gick fetbort. Dels för att vår mattelärare har en bulle i ugnen och vår nya är en riktig tiopoängare, och dels för att man fick träffa alla efterlängtade söta människor igen ♥
 
Annars flyter allt på. Anna och jag kör våra tråkiga skämt, angelica dampar, skolan rullar på för fullt och ångest för att man inte hinner med bli bara större. En ny grej dock är att anna och jag startat vår vänsterhänta och vegetariska vecka nu. Hela veckan får vi bara använda vänster hand och ta från den vegetariska sidan i matsalen. För mycket fritid kan tyckas.. men in your face säger vi då när ni bryter högerarmen och alla kor och grisar dör ut!
 
Har även kört ett pass på gymmet, klarat ut ett och annat med mamma, inhandlat lite nytt till garderoben och fikat i massor med annapanna så det har minst sagt varit en händelserik dag. Hoppas på en minst lika fartfylld morgondag och lägger mig nu ett tag för att bearbeta ångesten över skolarbetet. BYE ♥
 
 
tfw
Mina läckra naturnissar
 

14:38

Hur bor du? i ett hus vid skogen slut. & i lägenhet
Brukar du komma i tid? nu för tiden, ja
Hur lång är du? 1,67 kanske
Kan du laga mat? i måttlig mängd
Vad jobbar du med/pluggar du? samhälle/media
Vad har du på dig just nu? mjukiskläder
Har du någon fobi? ohja!
Hade du en bra kväll igår? fick ju dansa lite så det var väl okej
Vilket är ditt senaste inköp? klubba
Din favoritdryck på morgonen? saft, vatten, juice, varm choklad, the ..
Var fick du dina senaste pengar ifrån? jesper bjöd på en krona
Har du sovit i din egen säng inatt? ja
Vad hade du sönder senast? min kamera :(
Vem snackade du med senast? mammi



Varm favoritdricka?
varm choklad eller the
Favoritdricka när du är riktigt törstig? vatten, saft
Alkoholhaltig favoritdricka? cider
När gjorde du senast något riktigt dumt? .. i fredags?
Saknar du någon just nu? jadå
Vad ska man göra för att få dig irriterad? alltså jag är inte lättretad eller så .. Men listan är ganska lång
Någon jag stör mig på? de som har föör höga tankar om sig själva
Intressen? vänner, familj, dans ..
Senaste person du kramade? ell
Senaste person du ringde? mammi
Senaste person som ringde dig? carro
Vad drack du senast? vatten



Vill du ha barn?
tror det, ja
Längtar du till din nästa födelsedag? ja, fast mer till den efter det. 18!!
Har rakat dina ben någon gång? eh nej ..? klart
Är du sugen på något nu? fest & kladdkaka
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? är ganska överspeedad i vanliga fall så kaffe är inget för mig
Använder du hudkräm? någon sorts lotion har jag väl 
Attraheras du av män med skägg? chace carwford - ja, gandalf - nej
Micro-pop eller poppa själv? mikro-pop
Brukar du baka? det händer
Vilken låt lyssnade du senast på? bon iver - flume
Har någon annan sovit i din säng inatt? nej
Vad tycker du är äckligt? mycket
Har du pengar på mobilen? jadå



Vilken svordom använder du mest? fan, jävla (jag svär på tok för mycket..)
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 5.38
Var köper du dina matvaror ifrån? mammi köper väl dom på maxi eller ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? jag tar bilden, lätt
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en biljett till new york/los angeles och sen en snygg lägenhet där
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? kanske det
När var senast någon stötte på dig? haha om det räknas så var det förrförra torsdagen
Vad åt du till middag senast? pommes och fläskfile, plus lite tacosrester
Kan du vissla? japp
Tittade du på tecknat när du var liten? jadå
Äger du några popband t-shirts? nej
Vart och när flög du senast? till egypten i november
Pratar du några andra språk? njaa. engelska går väl an
Har du gråtit offentligt? ja



Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jaa!!
Vad har du med dig in på bion? popcorn och vatten
Vad har du för väder? de sa att det skulle bli fint men det är det fan inte ..
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? det ÄR estetisk verksamhet - musik
När sov du senast på golvet? hos angelica kanske hehe, nej det har hänt efter det
Gillar du din boendesituation? mjaa
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 25 kanske .. eller 9
Är dina dagar fullbokade och stressiga? kan jag väl inte påstå
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? njaa då & då. Men somsagt HAMNADE
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17
Tror du på liv på andra planeter? ja



Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
gå och dö eller ryck upp dig
Skulle du någonsin kunna hoppa fallskärm? nej
Tycker du om att krama folk? jadå
Äger du en digitalkamera? ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? förmodligen ingen snygg. Det hade jag kommit ihåg
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? jaa!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej
Är du mörkrädd? ja
Tre saker du alltid har med dig? jag har aldrig så mycket saker
Var det här kul? inte så värst


BACKTOBUISNESS

Sitter här och dealar. Ska jag ta vinterjackan eller vårjackan..? De säger ju på radion att det ska bli fint väder i hela landet men här är fortfarande mulet och dimmigt. Radion kan ingenting..

För övrigt är jag ganska hungrig. Men jag ska äta frukost med klassen på historian så jag får väl stå ut hehe. Jag klarar seriöst inte att skippa frukosten. Om jag inte hinner äta den blir jag tjurig hela dagen.

Nehepp, nu får jag väl ta på mig lite kläder och cykla till skolan. Pepppp ...
 
   

  


HAHA










       


23 MAJ







Turkiet, en vecka, all inclusive.
Pretty damn good!







        


ALLTSÅ VA?!

Varför skriver alla på facebook att de ska ut i det fina vädret?! Varför har jag storm & mulet utanför mitt fönster?! Är ni ironiska eller?! Eller skämtar ni?! FÖR I SÅ FALL ÄR DET INTE ROLIGT!!

 


-




 




    


DUMMA VÄDER

Jag vill ha vår nu! Inte detta jäkla pissväder.. Plus att det drar från mitt fönster..


Varmare, soligare & mer rosa!

  


WILDKIDS

Hejsan hoppsan! Gillar ni den nya bloggdesignen? Har suttit och pillat med den typ hela dagen. Med Angelica brevid som satt med sin dator och gjorde roliga sidor till Extasen. Jag har precis kollat på wildkids, bästa programmet evva. & förmodligen ska vi kolla på djävulen bär prada. Mysig lördagkväll.



 

LÖÖÖRDAY

Gårkvällen spenderades hos angelica där jag och tjejerna invigde grillen. Inte illa! Dock fick angi agera grillmaster medan vi andra frossade i chokladbollar. Det är också en sån jobbig fråga utan något dirket svar på. Heter det egentligen chokladbollar? eller möjligen kokosbollar, eller varför inte negerbollar? Okej slut tänkt.
 
Kvällens stolpskott tillägnar jag ändå toves och min mamma, som vanligt! Vilken normal mamma förutom min skickar sms och ringer runt två på natten där det står: Welander och kompani följer med till barcelona, beställer just nu bitch!!! Tack jag älskar dig också mamma liksom. 
För att inte tala om toves mamma: - Vad gör ni? tove: - Pratar snusk och skäller ut ellen! Tinna: Åh vad mysigt, jag vill också vara med.
 
Är det bara jag som börjar känna mig som lite utav en outsider?
Nej nu ska jag städa undan lite här och packa upp fotbollsväskan. Har varit iväg hela dagen och spelat match vilket gick finfint. Vinst med 2-0 så nu får folk mer än gärna bomba med förslag på fler roligheter som händer ikväll? No offence till el classico och familjens myskväll, men känner ändå att sista "roliga" dagen av lovet borde spenderas på bästa sätt. BYE ♥
 
 
 

VILKA LÄNGTAR?













          


"THE LATE NIGHT BLOG WITH HERR LARSSON"

Klockan står på 01.19 i skrivande stund. Sängen kallar. Men måste dock bara slänga upp en grymt bra låt först. Sen kan jag sova. Artiste heter Mr. Hudson och låten är "Central Park". Bara jag som får grym vårkänsla av den?
I alla fall, snäll som jag är så postar jag både originalversionen och den "akustiska". Enjoy folks.

Akustiska, som jag förövrigt tycker är den bästa:


Originalet:  Mr Hudson – Central Park


Godnatt världen.


WIIIE NU JÄVLAR!



HEJ DAGEN!

Fredag, blandad dag med negativa och positiva händelser.

Le grande problemo numero una: Min systemkamera. Bom i backen och objektivet fuckade ur totalt. Det går fortfarande att ta bilder men själva "zoomningen" är riktigt trög eftersom ena delen trycktes typ in.. Svårt att förklara med den är paj nu. Så det blir att få iväg den på lagning så fort som möjligt.

Le problemo numero dos: Mor min. Hon har tyvrr gått och blivit sjuk igen vilket betyder att jag måste hjälpa till mer. Det är inte själva problemet men det känns som att bara för att mami är sjuk så tror hon att hon kan vara hur jävla taskig som helst och kunna ha "sjukheten" som en ursäkt.

(och jag kan fortfarande inte prata spanska, hur mycket jag än vill ..)

Sen har vi allt glatt.
Jag trivs i mitt hår. Jag invigde vårjackan. Cyklade till stan utan vantar. Shoppade lite på H&M, fick presentkort på 100 kronor. Gick till malkars och hade någon sorts personlig hälsoplan. Träffade Ellen. Snart ska jag iväg till Angelica för lite grillning vilket ska bli underbart trevligt, & solen lyser!


Bild från i höstas



+++



Skjorta - H&M, Klänning - Ginatricot


Jacka & topp - båda H&M


Jahopp, detta var några av de sakerna som linköping hade att erbjuda. Blev lite smycken och så fick jag köpa mig ett nytt blått nagellack då mitt andra spruckit (& hur många lyckas spräcka ett nagellack liksom..)


ANDIFIREDAWAY

Hej igen, nu tycker jag att vi kör på lite uppdatering!
Okej, linköping har varit bra. Vi har myst så som bara släkten kan mysa. Spelat kort, ätit god mat och en massa godis. Vi tog en tripp till IKANO-huset för lite shopping på tisdagen och på onsdagen blev det mer shopping inne i stan. På torsdagen åkte vi hem och jag stack till frissan för att färga håret. Det blev att klippa av allt det slitna vilket var grymt skönt. Färgen blev inte så annorlunda utan min underbara frisör Elisabeth tog mest bort de röda tonerna i håret och la dit lite mer asktoner. Det blev jättefint och jag tipsar er att gå till henne om ni ska färga håret för hon är grym på att se vad som passar och inte passar. Ni hittar henne på Capillago mittemot Rågårds här i Kalmar.

Efter besöket på frisörsalongen åkte jag till ellen och vi tog oss en långrunda med söthunden. Vi mötte även upp angelica och följde med henne för att hyra film. Kvällen slutade till sist med att ellen och jag hamnade hemma hos mig framför datorn och världens bästa serie - vänner♥


@ELLENS

Hola guapas! Jag är back in buisness, typ. Men nej, jag orkar inte skriva här på ellens data. För var femte sekund ska hon ta den och svara på alla som skriver på facebook. Jävla populära jävel tänker vi alla då. hihi♥ Så jag skriver när jag kommit hem. Mycket. Typ huuundra inlägg! Kanske typ något sånt. 

THE ROOM

Och så ett litet youtube klipp jag hittade nu på vårat rum i kreta. gå loss tjejer, GÅ LOSS!
 
 

SUMMERMAGIC

Tjeeenis, gårkvällen spenderades hemma hos tove där vi satt och kollade igenom alla vänner avsnitt. Som om man inte redan sett dom 1000 ggr liksom. Men humor i sin renaste form bli sällan uttjatat.
  
Nu sitter jag här och känner mig på lagom bra humör. Har haft ett litet samtal med mamma och tydligen har familjen hittat en resa till mallorca den första maj som känns lite lockande. Ska inte ta ut något i förskott här men det är som mamma säger, man lever bara en gång. Dock har jag en stark känsla av att sommaren kommer bli ganska dyr med mallorca 1a maj, kreta 19e augusti, barcelona i september och allt där emellan med festivaler och liknande. Tänk bad, sol och sena grillkvällar med vännerna. Kosta vad det kosta vill.. Sommaren 2010 kommer att bli magisk ♥
 
fvsc<
 
 


TRÖTT?

Godmorgon bloggen. Känns inte okej att vakna runt två tiden efter att ha kommit hem i ändå rimlig tid igår kväll. Kvällen blev som den blev igår. Angelica ringde i all hast när jag var i full gång med lasergame och sa att det var dags för fest. Så jag skyndade hem och möte sedan upp angelica för att sedan gå vidare till Emma som höll i festen. Mycket trevligt tills det började spåra ur en aning och alla fick gå. Tyckte lite synd om Emma så om du läser detta, tack för igår och säg bara till om du behöver hjälp med något.
 
Efteråt fortsatte iallafall festen hemma hos ebba men jag och julia var mer sugna på pizza så vi tog löpet till shell innan vi kom fram till efterfesten. Hade mycket trevligt hos ebba också så tack för det, även om jag inte riktigt var på bästa festhumöret där jag svansade runt i min brors myströja.
 
Kom hem strax innan halv tre efter angi och jag tagit taxi hem och somnade direkt. Så kan någon vara snäll och förklara för mig hur i sjuttongubbar jag kunnat sova i 12 timmar och dessutom sitta här halvhängig nu? Hela dagen bortblåst liksom.. kul! Nej nu ska jag rycka upp mig och gå en runda med vovven. HEJDÅ
 
zdxfcg
 

FULLRULLE

Kom på mig själv med att sitta och sjunga med till julsånger.. då börjar det gå utför! Försökte iallafall dra mig ur lasergamet innan men blev tvingad av resten av kompaniet så nu kör vi för full rulle. Wish me luck
 
beagv
 

REMEMBER ME

Tove kan banne mig inte klaga på min upp datering nu! Tänkte skriva lite kort om filmen som jag var och såg på bio härom dagen med bella och ville. Remember me hette den, och alla har väl säkert redan hört talas om den?
 
För det första.. Robert Pattinson! Är det bara jag som aldrig riktigt förstått varför tjejer virrar runt och dreglar efter killen i twilihgt filmerna? Förrän nu dvs. Sjukt mycket snyggare är han i Remember me, så det kan ju vara en anledning till att se den om inte annat?
 
Annars tycker jag att filmen var lite som twilight filmerna. En aning dryg men samtidigt väldigt fin. Älskade dock slutet! Satt och grät som ett litet barn till slutscenerna. Så pågrund av slutet rekommenderar jag filmen.. om man inte har något emot snyftare dvs.
 
hdfgx
cv bn bv n
OKEEEEJDÅ ..han är väl snygg
 


LASERGAME

Okej jag ska inte skryta om min uppdaterings förbättring. Har iallafall varit ute och skuttat i det finfina vädret nu i 90 minuter så nu är jag helt slut i benen. Hade tänkt vila lite nu, slänga i mig mammas hemlagade lasange och sedan gör lite nytta innan det tydligen är dags för lasergame senare. Haha min familj är som dom är. Dom ska alltid hitta på något liksom.. andra kör på sina myskvällar. Men nejnej, här valkas det lagergame för att mamma tycker det verkar "tufft". Men jag ska inte klaga, lite lasergame har man väl aldrig dött av!
 
vc b
 

SOL

Morning sunshies. Jag börjar ta mig i upp dateringen.. eller vad tycker ni?
Kvällen igår spenderades mestadels hos angelica där vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Jösses vad vi tjejer är komplicerade måste jag bara säga. Men det har ju sin charm det också:)
Idag var jag faktiskt uppe i rimlig tid. Vaknade av att solen hittade in genom fönstret och är lagom sugen för tillfället på att hoppa ut i vårvädret och bara springa av mig lite helt enkelt. Så det är precis vad jag ska göra snart. Hade bara tänkt att borsta gaddarna lite snabbt och svira om till något bekvämare. BYE ♥
 
hjnkVCB
 

ONSDAG

Hallå alla morgonpigga! Klockan är snart elva och jag ska faktiskt ta mig i kragen för att gå och göra en kopp te till mammsen som fortfarande ligger och sover. Allt är bra här uppe och vi ska förmodligen ner på stan idag för att göra av med ännu mer pengar. Skulle först vilja dela med mig av mina tankar bara.

Okej, here's the deal. Det finns så sjukt många som klagar på mina matvanor. Att jag äter konstig mat, att jag inte äter någon mat (alltså att jag är kräsen), och att jag inte äter mat som alla (förutom jag) praktiskt taget måste gilla. Jag tror nästan att jag har förklaringar till allt.

Pannkakor/våfflor - Vart ska jag börja? Det är en smet av mjöl, smör & mjölk och sen steker man den så det blir pannkakor/våfflor.. Det smakar absolut ingenting. Ska jag få ner en pannkaka i magen ska det vara alldeles för mycket socker och grädde på så att pannkakan snabbt försvinner bland allt onyttigt. Nej usch, ingen höjdare. Men, finns det lime att ha på så blir det genast godare!

Sylt - Nepp, finns knappt någon förklaring här, alldeles för sött. Också en anledning till att pannkakorna blir svårare att äta.

Coca cola/kolsyrat - Jag har precis lärt mig att dricka kolsyrat i form av fanta, cider mm. Men cola? Fyfan vad äckligt! Det är sött, sött & sött. & jätteäckligt.

Ben & Jerry's - Alltså, här kan jag egentligen inte ha någon åsikt. För jag har aldrig smakat denna glass. Anledning 1, det är sjukt dyrt, typ 50 kronor för en dl.. Anledning 2, om jag nu kommer älska glassen (vilket jag förmodligen kommer göra) så kommer jag få ett nytt beroende - ett onyttigt sådant - & jag kommer även bli waaaaay mycket fattigare.

Korv - Usch, blä, fy. Spyattack. Jag kan inte säga mer, mår illa.

Ris
- Nej, inte min grej. Det är torrt och jobbigt att äta. Kladdigt ris går bra, men annars, nej.

Apelsin/klementin - Enbart för att jag klarar inte av stanken. Är dom riktigt sura går det men om dom är sådär söta och för mogna så spyr jag. Punkt.

Okej, detta var bara några saker. Och jag låter som en riktig besserwisser. Nehepp, nu ska jag äta en god frukost innehållande mackor, te & filmjölk. Adios! (har snöat in mig i spanska, avslutar alla meningar med Adios och börjar dem med Hola. & jag kan inte några andra ord ..)

Btw, mamma har vaknat. Där försvann mina pluspoäng..



NYFUNNEN KÄRLEK

Kusinen var ju varit hos mig i några dagar! Återkommer till det men tänkte bara dela med mig av våran nya kärlek..
fdgc
TAAAADAAA.. welcome to heaven!
Nu ska jag och angelica lyssna på girls just wanna have fun, käka chips med dipp och bara glömma bort alla bekymmer. Nattinatti

SNUSKIGT PINSAMT

Haha okej jag ska sluta med uppdateringen snart.. ett till bara! Det kan ju faktiskt leda till ett missbruk detta. Iallafall tänkte jag berätta om en grej som hände innan jag jag åkte hemifrån.
Ville hade försökt vara lite rolig genom att göra mig till medlem till Intimate girls på facebook. Skit roligt liksom.. inte lika skitroligt när pappa kommer in och jag precis lyckats klicka upp sidan bestående av typ lesbiskporr gånger 5000. Dock var pappas min ganska skitrolig. Och roligast av allt måste varit senare när jag så smidigt försökte slingra mig ur den pinsamma situationen vilket bara ledde till att pappa började tvivla mer på min läggning. Så tänkte bara göra det klart för mig nu, JAG ÄR INTE HOMOSEXUELL.. och inte bisexuell för den delen heller! klartslut

BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG..

Ska för omväxlingsskull bil en riktigt hejdundrandes bra på det här med uppdatering. Så nu har ja iaf ätit. Okej det var några timmar sen men iallafall. Hade planerat lite för mycket nu inför kvällen så nu har jag kastat om lite och ska när som bege mig mot angelica för lite intimsnack och sedan se vart kvällen tar vägen.
 
Har även varit på stan idag för er som bryr er. Är ganska så jätte glad för tillfället eftersom jag är inne i en sån period då jag hittat massor med nya fina kläder och prylar plus hittat inspiration till att mixa stilar. Dock är jag ju ingen hejare på det här med "dagens outfit" men vem vet.. kanske i framtiden.
 
Tänkte iaf lägga upp lite nyaköp, tips och filmrecension senare men måste dra mig mot angelica nu innan hon får utbrott.. våra humör är inte att leka med. Men ha fortsatt bra tisdag gott folk ♥
 
gew<s
GRRRR och lite mjao säger vi till mitt livs första outfit bild från nu.. som sagt det finns en anledning till att jag inte sysslar med sånthär!
 

 

ELLEN RETURNS

Hejhopp nu måste jag ta tag i skrivandet och sluta lata mig. Skolan är ju inte direkt en godkänd bortförklaring längre. Dock är det för härligt med lov kan jag meddela. Precis vad jag behövde nu! Och det har dessutom varit riktigt bra än så länge.. det lilla som har varit dvs. Har en del att skriva om men det får bli efter maten. Pappa står där nere nu och skriker för fulla muggar och jag sniffar doften av grillad fläskfile, klyftpotatis och bearniesås. MJAAAO
 
Kan andra, kan jag!
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 


;LKPG

Hej allihopa! Ville bara säga att uppdateringen kommer var ganska dålig från min del (ellens kommer vara lika kass som vanligt) nu i några dagar. Sitter i Linköping och ska försöka tillbringa så mycket tid med la familia som möjligt. Är det påsk så är det! Ska spela kort snart när morfar kan slita sig från tvn. Det är ju hockey för tusan! Nej nu ropar som att godiset snart är slut, hell no?! Måste kila, hejsvejs!



WORD


Hahaha!








PÅSKAFTON

Glad påsk allihopa! Hur har ni det denna soliga lördag? Jag har sovit underbart gott i natt och har fått en god frukost och ett påskägg med godis och pengar. Har räknat ihop alla sparpengar så nu blir det shopping i linköping på lovet. Åker upp på måndag för att träffa mormor & morfar som jag inte sett på länge nu. Har inte så mycket att säga mer än så, tycker ni ska söka på Bon Iver på spotify och njuta. Tycker att ville borde hört av sig igår trots att han har någon annan överraskning till ellen. Ganska dålig stil faktiskt, vi hade ändå planerat saker vi med.

Annars är jag lite orolig. Helena (pappsens fru, mollsans mamma) ligger på sjukhuset och har gjort det sen i torsdags. På grund av allt som hänt där innan har jag riktigt dåliga vibbar gällande sjukhus och kanske oroar mig lite för mycket. Men vi ses snart, till dess - krya på dig ♥

 


TO BE CONTINUE

och hon tror att födelsedagsfirandet är över... :)

SWEETDREAMS

Ett ord jag har ägnat mycket tid åt, och som jag tycker är ganska jobbigt, är ordet fiesta. Förmodligen inte ett riktigt ord men jag ser att folk använder det i party- och festsammanhang. Såg nämligen att ellen använt det som rubrik häromdagen. Hur som helst så tycker jag inte det passar som ett festord då det påminner mer och siesta än festa. Det var bara det jag ville säga.

& grattis på 17-årsdagen en sista gång snuttan! ♥

 

MAGIC



Detta är större delen av min dag i bilder. Japp, för en gångs skull lyckades jag få med mig kameran. Som ellen redan berättat blev det mat, mat & mat som stod högst på listan idag och det känns som att jag har skavsår på tungan. Kan även vara så att allt surt godis hjälpt till där. Dagen har iaf varit bra, vaknade ganska tidigt, tog en dusch, sa hejdå till erika och drog mig sedan hem till ellen för att släpa ner henne på stan, äta, skratta & prata. Sen har jag bara degat hemma framför tvn och datorn. Sett tre långfilmer på rad - legally blonde 2, hur man blir av med en kille på 10 dagar & harry potter och de vises sten. Skrämmande att man kan alla replikerna i den filmen. Men shit vad små & söta de är med sina mantlar och trollstavar. Kärar ner mig i deras engelska accent och i hela ron. Magic♥









BISTRO

Ville bara berätta lite om gårkvällen. Vi hade det trevligt på alla sätt och vis. Fixade & trixade hemma hos ellen innan vi stack in till bistro där vi trängdes bland massa andra tonåringar. Själva bistro var inte som jag tänkt mig (första gången för mig igår) då det var sjuukt litet och jag hittar tyvärr mest nackdelar med kvällen.

- som sagt trångt
- inte det roligaste folket
- påtal om folket. Vad fan gör ni 94:or där? Helt ärligt, det var riktigt många som enbart tyckte det var patetiskt. Jag menar man går inte på någon fest man inte är "bjuden" på. Har min parallellklass fest så går inte jag dit. Vett och etikett. Så högstadieelever, er tid kommer.
- första gången på länge jag stör mig på "modern" inredning. För i högklackade skor är det inte okej att plötsligt ramla omkull då golvet blir ojämnt. Plan markyta eller trappor, okej? Inte sluttningar och annat skit.
- allt negativt jag kunde hitta under kvällen gjorde allt bara ännu sämre.
+ mina vänner gör allt bättre. Alltid♥

 


17 ÅR

Idag är det min dag. Det är ju inte varje dag man fyller 17 år liksom, eller vad säger ni? Kom hem runt klockan sju på morgonen imorse efter en förhållandevis lyckad men galen kväll/natt igår så man får skylla sig själv att man är lite sliten idag. Började morgonen med lite paketöppning och är mycket nöjd med vad jag fått faktiskt. Vid tolvtiden kom tove hit och sedan körde vi tillsammans ner till thaisilk där tjejerna bjöd på lunch och så småningom glass till efterrätt. Efter statsbesöket åkte jag hemmåt där nästan hela tjocka släkten befann sig, och nu har vi firat resten av dagen genom att äta gott och bara mysa järnet. Så det har varit en bra födelsedag måste jag säga även om det mesta känns en aning överskattat tråkigt nog ju högre upp i åldern man kommer. Tycker att man aldrig borde växa upp!
 
Föresten, en av presenterna jag fick var en bok av tove som hon lagt ner massor med tid på. Hela boken sammanfattade vår vänskap så länge vi känt varandra (sen vi var fyra år gamla). Har fält en del tårar nu över denna boken. Så sjukt fin present och jag sitter här nu och bläddrar igenom alla sidor av minnen.
Ville bara säga att du är bäst tove! Kan inte riktigt formulera mig lika bra som du gjort i boken kring våra år och stunder tillsammans, men jag hade helt enkelt inte klarat mig utan dig. Alla förtjänar en bästa vän som dig ♥
 
Och Angelica ditt brev gjorde mig också tårögd, älskardig! Känner mig sjukt djup här nu helt plötsligt när jag sitter och skriver men då får jag väl vara det. Jag är en sjukt lyckligt lottad person kan jag konstatera iallafall för jag har världens bästa vänner!
(Och tacktacktack till alla som uppvaktat mig på ett eller annat sätt idag.)
dgcfh
 
 

HURRAHURRAHURRAHURRA!

Ni missar väl inte att underbara ELLEN FLODMARK fyller år idag? Säg grattis till min kära bloggkompanjon för tusan! Du är bäst & .. hoppas du gillade presenten ;) loveyou♥


YOU AND ME AND YES YOU TWO











FIESTA

Tjooooooofräs, är på strålande humör för tillfället. Dels för att vi nu har en veckas dunderskönt lov att se fram emot, dels för att kvällen bjuder på party all night long OCH slutligen för att vissa har ju faktiskt födelsedag imorgon!
Allt känns såhääääääär bra just nu kan jag informera er om. Har precis skölt av mig lite och sitter nu och kollar lite klädsel inför kvällens festligheter. Om en timme ungefär väntar jag finbesök då tove, erika och beata tittar förbi för lite fix och pepp. Kan det bli bättre?
 
Är för en gång skull sjukt nyfiken på morgondagen också faktiskt nu när hela familjen och kompisarna helt plötsligt är jätte hemlighetsfulla och helt tappat talförmågan kring allt vad det gäller morgondagen. Okej nu ska jag inte babbla på oavbrutet utan istället börja fixa lite innan tjejerna kommer. Ha en underbar torsdag och fredag natt nu gott folk, för det ska ta mig tusan vi ha!
 
( OCH okej att sjutton inte är lika mycket att hurra för som arton. MEN insåg just att artonårs dagen istället blir på påskafton nästa år. Så sug ni på den karamellen alla avisar, WIIHOOO! )
 

17:07

Hej alla wonderfuls!
Tänkte bara fatta mig lite kort innan jag ska sätta mig ner vid köksbordet för att njuta av lite rökt lax. Dagen har varit finemang, med simhall, musiklektion & svenska. Tog lov runt ett och jag har hittat 400 kronor i jackan!! Så jag är gladeliglad! Erika beger sig även snart in till moi och sen sticker vi till ellen och dit kommer även beata att vara. Sen ska vi fixa oss där och peppa loss lite innan vi sticker till bistro. Är så sjukt pepp på fest nu då jag inte varit ute på flera månader (!)

Gårdagen var dock lite längre och jag kom inte hem förrän. Carro tittade förbi och lite senare kom angi också. & mamma och jag åkte och tränade på malkars. Fick reda på lite prov i skolan och det var blandade resultat. Ett VG (i natur vilket för mig gör betyget till ett MVG+++), ett IG i samhälle (inte speciellt förvånande) och sedan ett MVG i psykologi, hör och häpna! Är faktiskt ganska stolt :)

Nu måste jag städa lite på rummet och sedan göra tusen andra saker. Ha en trevlig torsdagskväll och glatt påsklov på er!

RSS 2.0