SKRATTRETANDE

dxcfgh
Fullkomligt älskar känslan av att ställa klockan på 07.00, dra sig upp i ottan och därefter upptäcka att man har sovmorgon till 11.45! Usch jag blir så trött på skolan, deras dåliga information och vårt värdelösa schema som skolan skiter fullständigt i och kastar om lite hejvilt bäst dom vill.
Okej jag ska inte klaga på sovmorgon, jag vet men tycker det är lite frustrerande iallafall nu när man får sitta här och vänta och nu har tappat helt den motivationen till plugget som man hade igår kväll. Har samhällskunskapsprov idag på ekonomi och det kommer gå åt skogen. Klarar inte ens av att läsa mer som jag kanske borde passa på med nu men allt bara snurrar i huvudet för tillfället så jag låter bli. Återkommer när jag hittat tillbaka till förståndet.
 
(Och jag vill inflika med en GO TOVE från förra inlägget. Vissa människor kan bara vara för patetiska ibland)
 
 

WRITING

Nu tänker jag dra en diss. För att jag blir så sjukt förbannad och less på en viss sort människor som finns i min omgivning. De finns överallt, runt omkring dig med. De personer som tror att de kan göra lite som de vill, fast på med mest diskreta sättet som det bara går. De som bara tar och tar och aldrig ger. Jag tänker fanimej hålla fast med det gamla talesättet "Behandla dina medmänniskor som du själv vill bli behandlad". Tyvärr så funkar inte det så jävla bra eftersom vissa människor bara flyter på ett jävla bananskal genom alla svårigheter och får allt serverat på ett silverfat, typ. Vissa människor slipper allt vad det gäller den sociala biten och har inte några som helst problem med ditten och datten. Men sen finns det människor som måste anstränga sig mer än 100 % om dagen för att synas och höras. & jag tycker att det är för jävligt att det inte finns någon som helst medkänsla i vårt "samhälle" som man så fint ska kalla det.

Så jag vill bara göra klart för er alla att snälla, snälla, tänk på andra personer än de rakt framför dig, tänk på de konsekvenser som uppkommer vid alla val du gör & tänk för fan på att behandla människor likadant. Det spelar ingen roll om du är stans cooling eller tönt. Alla är lika värda. Så tänk lite gottfolk, för en dag så kommer allt vända och då kommer det finnas saker ni ångrar att ni gjort. Jag är i alla fall helt slut på att vara någon jag inte är, för att räcka till. Jag orkar inte göra det mer. Det är slut på det så kallade rövslicket, allt fjäsk, alla meningslösa kommentarer och fan och hans moster. Allt som inte är jag. Jag kanske inte heller är det bästa exemplet men jag hoppas ni förstår min poäng. Det är för jävligt hur folk beter sig. Enbart för att dom inte behöver vara snälla mot just den personen med mera, med mera.

Så det är min diss,
hela jävla konceptet social emotionell träning - finns t.o.m som lektion på högstadiet.
Vart fan är vi påväg?


SUNNY TUESDAY

Vill bara säga att imorrn ska Ellen börja blogga igen, hon har tydlige något sjukt stort samhällsprov till så hon lägger ner all sin dyrbara tid på att plugga. Själv har jag slitit som ett djur med en massa viktiga saker och ska äntligen slappna av, ta ett bad, någon frukt och mysa. Plus plugga lite franska.

Dagens bild är tagen av Emma the camerawoman. Med MIN kamera! Se hur bra den funkar :D



HISTORIA, BETYDER DÖD

Hola guapas! Har vi inte fint väder idag? Eller ja, vi här i Kalmar iaf. Solen skiner och snön är nästan helt bortsmält. Är förövrigt riktigt förbannad på min historialärare, han är sjuuuukt dryg.

Förra veckan var vi tvugna att gå på en obligatorisk föreläsning om anabola steorider - gav mig inte så värst mycket.. Men iaf, då missade vi vår historia. Vilket inte heller gav så himla mycket. Men nu, har våran historialärare fått för sig att vi sk ta igen den lektionen, idag! Bara för att vi missade den förra veckan. Så för att våran svesnaklärare Kajsa är hemma pga sjukt barn så skulle vi vara lediga efter klockan 14.00 Alltså redo att gå hem! Men nu ska vi tydligen ha historia den tiden istället! Det är ju ganska jätteirriterande! Jag menar, vi hade ju inget val att gå på den där föreläsningen, den var ju för fan obligatorisk!!

Så nu ska vi sitta här till tio i fyra, och ha historia, med den jobbigaste läraren på länge, great!




IT'S BACK!

Jag hade en känsla över att det var min dag idag! Trots att solen tagit semester och att jag försov mig i morse. Jag har bara varit glad. Och nu blev jag precis ännu mer glad :D  

Ni vet min bortblåsta kamera, som spårlöst försvann i oktober? Den har kommit fram!! Den har legat på vår stenmur hela vintern och förra veckan när all snö smält så hittade pappa den! Och det är inte det kuliga. Det bästa är att kameran funkar precis som innan :D fyfan vad jag är glad nu! Tackar pappsen, och grattar på namnsdagen! Puss på dig!

 


JÄKLA VÄDER

I fredags i skolan:
Idag i skolan:
Nej. Inte ens värt att visa er någon bild. Det är höst igen.

 


RIHANNANANA


___________________________________________________________________________________________________
Lätt coolaste bruden för tillfället. Galet snygg.







YOU'RE THE ULTIMATE










DON'T WE JUST LOVE SUNDAYS?

ÄR DU?

 

Förstående: Det skulle jag vilja påstå

Öppensinnad: Öppen för förslag så att säga

Arrogant: Nej vad tusan

Osäker: Delvis.. beror på

Intressant: Ohja jag är en riktigt latjo liten typ.

Hungrig: 24/7

Smart: Ni anar inte

Barnslig: Absolut, tycker alla ska ha sin barnsliga sida.

Liten: Lagom är bäst

Lätt: för, med, att? ..skumma frågor det här

Rolig: Det är väl lite upp till var och en hur de uppfattar mig?

Pratglad: Har problem med att knipa igen ibland ja.

Frågvis: hör detta ihop med nyfiken så ja.

Organiserad: Nja lite smått pedantisk kanske men för slarvig.

Hälsosam: Med en gnutta stolthet sen godisförbud och hela köret säger jag nog ja, även om det kan förbättras.

Blyg: Nja det tycker jag inte. Börjar istället prata på som en durasell kanin när nerverna börjar spöka.

Sentimental: jag är djup på mina håll.

Lättförstådd: Det tror jag, annars är att babbla på snabbt och otydligt ibland lite min grej.

Attraktiv: I'm a sexy bitch, yeeah right…

Lätt uttråkad: För tillfället.. mycket

Ansvarsfull: Kan när det gäller men är för lat annars.

Vegetarian: Aldrig utan kött

Besatt: av..?

Arg: Inte nödvändigtvis, men har kort stubin.

Respektingivande: absolut.

Ledsen: Det händer.

Glad: Ohyes, ett skratt förlänger livet.

Pålitlig: mycket, trust me

Laglig: Cyklar utan lysen men annars så..

Filosofisk: gillar att leva lite i min egna värld möjligen.

Svår: Komlicerad på sina håll kanske, vad vet jag?

Positiv: Så ofta det bara går.

Originell: One of a kind, tror att alla är speciella på sitt sätt.

Lätt att förföra: Haha, try me

Bra på att ge komplimanger: Slänger väl ur mig några lite här och var.

Bra på att få komplimanger: Nja tar inte alltid åt mig även om man blir glad.

 

HUR:

 

Går du: Lunkar mig frammåt.

Svarar du i telefonen: Beror på vem som ringer.

Fördriver du tiden: med mina töntisar♥

Mycket pengar har du: Just nu, 3000 kanske? Fyller ju år snart med (:

Tjänar du pengar: månadspeng men ska slita som ett djur i sommar ska ni veta.

Bäddar du sängen: Gillar den bättre lite ruffsig

Ofta diskar du: Vad har man diskmaskinen till liksom?

Ofta städar du: Plockar väl lite smått dagligen annars gör pappsen och mammsen grovjobbet med min hjälp ibland.

Går det på jobbet: Säger till när jag kommit till det stadiet.

Många stör du dig på: Dom är ju ett par. Vissa mer än andra dock.

Ofta träffar du din familj: Dagligen.

Mycket äter du: Tills jag facineras över att magen inte spricker.

 

 


SUGSÖNDAG

Idag har jag ont i halsen, värre än någonsin. Kan verkligen inte svälja någonting, inte ens vatten. Det gör för jävligt ont.. JAG gillar inte söndagar, detta gjorde ju inte dagen bättre precis. Plus att jag pluggar. Och det suger. Sen vet jag att jag pluggar för lite så då blir jag förbannad för det. Och vi har någon redovisning imorrn, som förmodligen inte kommer gå så bra då jag känner mig ganska lost. Plus att jag knappt kan prata. Inte hes eller så, det bara gör så fucking ont.

Jag är en lyckligt lottad person idag.


12.35

Då var det min tur att skriva några rader. Helgen har varit bra, kanske lite ovanligt chill men det är ju alltid skönt. I fredags träffades angelica, anna, emma och jag hemma hos angelica där jag tillslut somnade efter att bara ha degat framför tvn. Igår var det match på dagen som gick lite sådär. Har iallafall mosat mitt höger ben och foten så nu haltar man fram..kul. Sedan på kvällen kom emma och angi hit. Mys dock måste jag bara berätta om emmas och mitt misslyckande igår..
 
Emma och jag har alltid haft ett hemligt intresse för cykelrundor.. vet inte varför men så är det iaf. Bara för det tänkte vi  göra det igår kväll. Vi har ju fått så fint vårväder nu liksom.. trodde vi ja! Strax innan halv nio gav jag mig iväg på cykeln mot berga och emma mot mig. Efter några sekunder börjar det spöregna och riktigt storma. Tror jag trillade av cykel ca fem gånger. Och som om inte det vore nog blir allt helt plötsligt kolsvart och vi börjar skrika för man inte ser något alls i stormen. Vad kommer vi på då samtdigt som jag kör över en liten chiuaua i mörket? JUSTE EARTH HOUR var idag ja.. duktiga oss! Hoppas hunden överlevde iallafall /: Men man kan ju faktiskt inte ha alla hästar hemma om man går ut och går med sina tre i princip osynliga små hundar utan koppel i mörkret under earth hour i stormen.
 
 
BOOOM.. in i cykelhjulet. Ajdå nu kom det dåliga samvetet, inte min mening!

FREDAGSMYS

Igår blev det en riktigt hederlig tvkväll. Jag som aldrig sitter vid tvn typ. Alltid datorn. Men vi började runt 7 med att kolla på ett av mollsans favoritprogram, amigo. Jag vill vara programledare för det programmet. Man får gratis träning då programmet förmodligen är jobbigare än en heldag på gymmet och man får träffa en ananas. Den kommer varje vecka, glad och engelsk. Sen vid åtta blev det Let's Dance, jag satt som bänkad. Har inte kollat på ett enda avsnitt men gud vad finalen var spännande ändå! Blev lite förgrymmad att Mattias vann dock, han har ju ganska mycket "erfarenhet" av dans och allt sådant sen innan.

Sen störde jag ihjäl mig på hans danspartners motivation varför Mattias skulle vinna. "Innan var han så blyg och nu bjuder han verkligen på sig själv.." Hallå IDOL? Melodifestivalen? EMD? Mjo jag kan förstå att var scenblyg.. Men anyway, hands up for Claudia. Grymt bra!


Inte från finalen men hur coolt?



VECKANS KÄNDIS X2

Pga svårigheter i väljande av kändis och på inrådan av tove så kommer nu veckans kändis. Gånger två. Håll i hatten ladies and gents för nu kör vi:

(bara jag som får lite cimon-vibes fast mer street? anyone?)


Först ut är Scott Mescudi eller hans artistnamn Kid Cudi som han är mer känd under. Rapparen/sångaren (och nu senast skådespelaren) ifrån Cleveland fick sitt genombrott förra året med superhiten "Day 'N' Nite" som bland annat remixades av den italienska house-duon Crookers, och det är förmodligen den versionen man kanske har hört mest. Den kan ni bara inte ha missat. Om ni nu i alla fall har gjort det så har ni förmodligen legat i koma, undvikit klubbar, radio, tv och internet och varit allmänt lost and gone forever helt enkelt. Efter denna succé så signades Cudi till G.O.O.D Music av Kanye West och sen dess har hans karriär tagit rasande fart. Hans musikstil är väldigt svår då det inte är riktigt hardcore rap eller pop/rnb utan mer en korsning av rap/indie/electro/pop/rnb. Det må låta svårt men det är ack så bra. Han släppte för ett tag sen debutalbumet Man On the Moon: End Of the Day och jobbar på ett nytt album där han säger sig vilja samarbeta med artister och grupper som The Killers, Drake, Green Day och Kings Of Leon. Han har även samarbetat med en rad olika artister som tex Kanye West, The Black Eyed Peas, 3OH!3 och Shakira. Nu senast samarbetade han med det franska House-geniet David Guetta vilket resulterade i Memories. I Gotta Feeling kan slänga sig i väggen. Den här låten kan få mig peppad och på festhumör även om klockan var 4 på morgonen och jag blev väckt. Jag skulle hoppa upp och dansa. No doubt. Sen ett plus är ju att killen klär sig snyggt också...

Memories:




Nummer två på listan som veckans kändis är ingen mindre än Channing Tatum, killen som gjorde sin filmdebut i Coach Carter där han spelar mot bland annat Samuel L Jackson. 2006 så fick han den roll han kanske är mest känd för här i Sverige: huvudrollen som Tyler Gage i Step Up, en dansfilm där Tatum spelar en streetdansare med strulig bakgrund som tvingas göra samhällstjänst på en Konstskola där han möter Nora, som spelas av Jenna Dewan, som han blir kär i. Även utanför filmduken är Channing Tatum och Jenna Dewan ett par och härom året så gifte dem sig. Så sorry tjejer, ännu en hunk upptagen! Sen dess har vi sett Tatum i filmer som A Guide to Recognizing Your Saints, Stop-Loss, Step up 2 och G.I Joe.


Nu i maj har Channing Tatums nya film Dear John, som för övrig reggiseras av svenske Lasse Hallström, premiär. Den handlar om Channings karaktär John som år 2000 träffar Savannah som spelas av Amanda Seyfried. Men 2001 inträffar 9/11-dåden och John kallas in som soldat i kriget i Afghanistan. De börjar skicka brev till varandra och det är tillslut Savannahs brev som håller Johns mod uppe. Eftersom jag vet att precis alla tjejer är som galna i The Notebook så ska det tilläggas att filmen är en filmatisering på boken Dear John som är skriven av Nicholas Sparks som skrivit just The Notebook och andra böcker som blivit filmer som tex A walk to remeber och The Last song. Anyways här kommer trailern och Tove, jag sa ju att det skulle bli ett långt inlägg!

Dear John:







HAHA ...






HIHI




HAPPELI HAPPY

Vet ni vad jag kommit på? När jag verkligen ställer in mig på att jag kommer få IG på ett prov så finns det någon magisk kraft som gör att jag inte får det. Det är underbart att ha den kraften, en jäkla superkraft är vad det är! För idag har jag upplevt veckans förmodligen gladaste ögonblick.

Fick resultatet till mitt matteprov som jag fuckade upp helt och hållet i onsdags. Ni vet när man säger till alla att "Faan vad dåligt det gick på provet, jag kommer lätt få ett IG!!" fast man ändå känner att man har en liten chans att få G? Så brukar det vara för mig. Så känner jag över mitt massmediaprov i samhällen. Men så kände jag inte för mitt matteprov. Där visste jag hur det skulle gå. Ett fett IG.

Men ärligt, jag har inte varit gladare för ett G någonsin. Jag började nästan gråta. Min lärare hade till råga på allt räknat fel så jag trodde jag fått IG men sen när jag kollade igenom provet så såg jag att han hade missat att rätta en uppgift. Så det slutade med att jag fick 14,5. Gränsen var 14. Så det var nära. Men herregud vad jag är glad! 



VÅFFELDAGEN

Morsninge, idag var man på bättre humör. Började dagen med lite sovmorgon och avslutade skoldagen klockan kvart i två med inställd psykologilektion när jag egentligen skulle gått till tjugo i fem. Så det känns lagom bra.
Eftersom vi slutade så tidigt hann jag även ner till stan en vända för att kika runt lite och hittade mig där en finfin tröja på hm (vad annars), en ring och ett par solglasögon.
Lite frustrerande dock att det inte går och lägga upp bilder sen dagen men det löser sig förhoppningsvis.
 
Annars så fullkomligt älskar jag dagens väder. Jag, Anna och Zozan tog oss en vårpromenad idag utan jackorna och det var faktiskt varmt! Love it. 
Nehe nu sniffar jag doften av pappas våfflor där nere. Tänkte svira om lite snabbt till fotbollskläderna och sedan slänga i mig ett par innan träningen om en stund, det är ju våffeldagen för tusan.
fcgvh
 

MOLLYMUS


Slänger in en bild, gammal och fin


22:14

Hej, ska försöka fatta mig kort då mitt inre samvete skriker efter mina psykologiböcker. Onsdag = ledig dag. För de som inte varit sjuka eller allmänt dumma att skolka. Kategoriserar mig i grupp nummer 1 där. Det är dumt att vara sjuk och missa två matteprov. Men det fick jag igen för idag då jag fick sticka till skolan vid tio, sitta där till tolv för att sedan äta riktigt gammal lunch från typ förrförra veckan.

Efter "skolan" stack jag hem till ellen, där blev det buzz och hon vann - som vanligt. Jag klår henne i singstar iaf.. Sen skulle hon tillbaka till kagg för att göra engelskaprov och då stack jag till stan för att göra lite ärenden samt försöka hitta en bikiniöverdel. Visste ni att det inte finns en enda snygg bikiniöverdel i kalmar? Otroligt.. Så det sket sig och jag drog med ellen till donken för en milkshake, riktigt värt.

Men lite shopping blev det ändå. Två par jeansleggins vilket alltid är bra att ha, och sen ett nagellack. Japp, ett till. Köpte även lite block på Gallerix. De har riktigt mycket rea och blocken kostar bara 5 kr/st för er som har tomt på skolmaterial. Nu måste jag återvända, eller nej. Nu måste jag börja plugga på psykologin, innan något där inne äter upp mig. Samvetet ja, shit vad jag suger. Måste VERKLIGEN ta tag i mitt liv, och det är pronto! Efter lovet ska jag fan börja plugga mer, längre och i tid. Mamma, du får hjälpa till där tror jag..


Dessa kort kommer oftas till när man har för mycket fritid, och nagellack för den delen. Men snyggt blir det!


STUDIEDAG.. eller inte

Rise and shine :) ..nej jag är inte glad idag. Sitter här och inväntar att gå till skolan klockan 10.00 för att göra spanska prov. Älskar känslan av att bara trotsa omvärlden och gå till skolan på studiedagar. SUCK
 
Nej men det ska faktiskt bli skönt att få skiten överstökad. Kan ju hitta på något roligt sedan tiden som är över eftersom det inte blev så skojsigt som jag hade hoppats igårkväll då jag somnade vid niotiden. Ibland blir man bara för trött på sig själv.
 
 
gb v
  Hehe ja.. det är något som går i släkten
 

isak strand & the resin band

I used to be the kind of man, who walked with you and held your hand
Nowadays I walk alone, slowly strolling on my own and I
Must admit than in a way, I miss those days and I must say that
Seeing people holding hands, makes me wanna change my plans

I had this crazy thought today, I’d leave it all and move away
And I’ll start again some place new, just so I get over you and I
Move away and start again, a brand new you and brand new friends
But it’s hard so hard to replace, yes it’s hard so hard to erase

sleep tight


gnägg

SKINNY LOVE

Come on skinny love just last the year
Pour a little salt we were never here
My, my, my, my, my, my, my, my
Staring at the sink of blood and crushed veneer

I tell my love to wreck it all
Cut out all the ropes and let me fall
My, my, my, my, my, my, my, my
Right in the moment this order's tall

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
In the morning I'll be with you
But it will be a different "kind"
I'll be holding all the tickets
And you'll be owning all the fines

Come on skinny love what happened here
Suckle on the hope in lite brassiere
My, my, my, my, my, my, my, my
Sullen load is full; so slow on the split

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
Now all your love is wasted?
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?

Lyssnar, tänker & känner mig jävligt djup. Har en ganska "skön" deppkväll.

150 kvar..

 
 
Tycker det är lite trist att mitt humör vände så snabbt. Har varit jätteglad hela dagen idag över att vi bara hade en lektion vid klockan ett idag och sen har studiedag imorgon så man kunde hitta på något roligt ikväll. Men nej så blev det inte. Måste tydligen till skolan iaf imorgon för att skriva spanskaprov kl 10, engelskaprov  kl 14 och utvecklingssamtal kl 15.40! JÄTTEKUL
 
Tänker dock inte låta detta förstöra min dag. Ska kolla igenom spanskan lite snabbt nu, längta lite extra till kreta på bilden ovanför (150 dagar kvar till avresa) och sedan hitta på något skojsigt som planerat.
 
 

JOHNBLUND

Nu skulle jag stolt kunna slänga i mig världens godaste vaniljmilkshake från mcdonalds. Jag har haft fullt upp idag, svettats med en hjärtpuls på 290 i sammanlagt tre timmar. Det tar död på en att vara med carr. Men det är även mucho kul! & eftersom donken förmodigen har stängt såhär framåt elva-tiden får jag nöja mig med vatten & vindruvorm inte illa pinkat det heller!

Men nu tänkte jag ta mig bort till sängen för en natts sömn, natten till idag blev inte så sömnig med tanke på en väldigt lustig dröm om bearnaisesås.. Sen kom jag på mig själv ligga och citera vänner-avsnitt runt fyra.. Aja, sådan är jag, sov gott nu iaf. hei!


MONDAY

Klockan är fem i elva och jag har ont i handen. Min mus är trög att klicka med. Vi har media och det suger. Och innan denna lektion var vi på jenny och lyssnade på någon föreläsning om anabola steorider. Också underbart. Snart har vi lunch och det är kroppkakor. Det är ganska äckligt om inte farmor har gjort dom. Sen har vi franska & matte. It's gonna be a good day..

Igår invigde vi raggan och satan i gatan vad kul det var. Riktigt jobbigt och en hyffsat svår dans. Men jag lär mig. Fick även snacka lite med Carro vilket alltid betyder skratt. Well well, ska nog gå och äta nu. För detta punktprickande i illustrator ger mig inte särskilt mycket.




 


100321

Idag stör jag mig på ..

.. mina grannar. De är just nu 4 killar som springer runt utanför mitt fönster och skriker retreeeeeaat. De har ler/snöbollskrig. Jag skulle gärna bidra med kommentar i deras lek, diiiiiiiee!

.. en liten irriterande bananfluga i mitt rum

.. min magknip

.. folk som har solglasögon på sig när det är mulet eller natt

.. matte, historia & psykologi

.. att jag inte kommer ihåg en grej som störde ihjäl mig på innan


GAME TIME

Fullkomligt älskar suget man har i benen efter ha stigit upp klockan nio imorse och därefter spelat en match långt ute i skogarna på sunkig mark. Vi mötte madesjö och motståndet var stenhårt. Trodde nästan det skulle bli slagsmål på sina håll i leran efter både jag och flera andra fått utbrott när dom andra tjejerna pucklade på för sitt liv och skrek allt man kan tänka sig. Jag med mina agro utbrott var inte rolig där heller. Funderade starkt på att klämma till med egen version av Zinedine- skallningen men lyckades ist behålla lugnet och matchen slutade 2-0 till oss. Feels good!
 
Nu däremot blir det inte lika roligt att ta tag i allt skolarbete. Hatar söndagsångesten man har när helgen är över. Nåväl man får väl göra det bästa av situationen. BYE ♥
htbgd
Hehe, madesjö släng er i väggen
 
 

JAG KAN TRO PÅ EN TILL HIMMEL

Tjofräs. Hur är läget? Skulle egentligen spelat match idag. Men eftersom jag fortfarande är förkyld & hostig bestämde jag mig för att hoppa över den och vila. Jag måste ju bli frisk snart för tusan! Så ikväll blir det dans istället, kanske inte kommer kunna ge fullt ös där heller men eftersom denna kursen bara är fem gånger så vill jag inte missa fler. Lördagen var riktigt mysig iaf. Mammsen gjorde lite mindre misslyckade chokladmousse och fruktsallad och Ellen hade med sin Luftslottet som sprängdes. Jag bidrog med att bara va, det brukar bli bäst så.

Filmen var iaf riktigt bra. Bättre än tvåan och lika bra som ettan. Så den tycker jag verkligen att ni ska se!

Har suttit och klottrat lite i brist på saker att göra, det var riktigt länge sen faktiskt.


SVAR

vad går ni för linje? är ni nöjda med era val?
E:
Jag går natur på kagg och tycker det är toppen! Okej att det är en plugglinje och kanske inte bästa alternativet för skoltrötta men själv tycker jag att det inte är så farligt som det låter. Kagg är ju det bästa valet så ja, jag är nöjd.
T: Jag går sam/media på stagg och tycker det är riktigt bra. Visst, jag har ju inga ljushuvuden till lärare och jag menar, det är fortfarande stagg.. Men min klass är sjukt bra och linjen är bred & chill.

vart tycker ni att tjejer ska raka sig?
Vi tycker att det är en sak man bestämmer själv. Sen kanske man inte ska odla en halsduk mellan benen men som sagt, det är en smaksak.

Varför är ni så SNYGGA för?
ALLTSÅ VI VET INTE :D Men tack!

Ligga frågetecken
Nej tack punkt

är någon av er oskuld?
Instressant fråga va? Tycker också sånt är ganska intressant med vilka som gjort vad med vilka, men vad ska man göra med informationen när man fått den? Så, vi låter er suga på den karamellen ett tag till.

tove, vad hände med dig och dina vänner från vasa? varför är ni ovänner??
T:
Okej, didn't see that one coming.. Jag umgås fortfarande med Angelica och Carolina, och även Ellen då fast hon inte var med i det så kallade "gänget". Men annars är vi inte ovänner, det vill jag verkligen inte säga. Visst, vi har glidit ifrån varandra men det visste vi alla att vi skulle göra. Vi hälsar och pratar lite då och då när vi har tid och eftersom vi går på samma skola så träffas vi ganska ofta.

hur många läsare har ni?
Haha, det varierar. Vi är ju inte Kenzas efterträdare direkt.. Det ligger väl runt 30 - 100. Som sagt, det varierar sjukt mycket.

vad är ni mest/minst nöjda med er själva?
T:
Mest: Ögonen (när de inte är helt rödsprängda så det ser ut om jag rökt på). Minst: Näsan
E: Mest: Jag får väl också säga ögonen där. Minst: Näsan & armarna

Vilka bloggar läser ni?
T: Ganska många faktiskt. Men tex Egoinas, Esmeraldas, Lisas, Natalies & Amandas. & Beatas får vi itne glömma!
E: Har faktiskt inte så stor koll gällande andra bloggar. Men läser såklart de "klassiska" bloggarna som tex Kenzas. Plus lite kalmarbloggar för att ha koll på läget

Hur mycket pengar spenderar ni på kläder varje månad?
T:
Eftersom jag får 1000 kr i månaden som ska räcka till allt så läggs ganska mycket av dom pengarna på kläder. Vissa månader 500, 1500. Det beror helt på.
E: Har börjat spara 1000 av dom pengarna jag får så resten läggs väl på kläder. Precis som Tove så varierar det.

Går ni mest på insidan eller utsidan på en kille?
"Man faller för utsidan och stannar för insidan"

Tar ni skolan på stort allvar?
E:
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tog skolan på allvar. Har alltid haft en liten plugghäst inom mig även fast jag klassas som lat på natur. Man kan ju inte alltid ligga på topp heller..
T: Haha nej verkligen inte! Försöker ligga på VG i det mesta och tycker inte det är så himla svårt. Man måste ta vara på de sista tre åren av "frihet". Där man får pengar, mat och allt som man inte får efter gymnasiet.

Varför valde ni era linjer? Vad vill ni arbeta med i framtiden?
T: Jag gillar att fota, skriva och vara allmänt kreativ samtidigt som jag ville ha en bred utbildning. Sam/media ger allt det. & som framtidsyrke skulle jag nog säga fotograf.
E: För jag är läkarunge. Haha nej men jag ville väl också ha en bred utbildning. Plus att kagg är bästa skolan! (undrar varför stagg vann rugbyn då../tove) Har inte den blekaste aning om vad jag vill bli när jag blir stor. Men eftersom jag går natur har jag alla möjligheter!

Vill ni har barn?
E:
Såklart man vill ha sig en småtting trots att de kan vara ganska påfrestande. Referens: Har tre lillebröder.
T: Ja såklart. Frågan är bara om jag vill föda dom själv hehe.

Hur ser er drömkille ut?
T: Jag vill ju säga så som jag alltid sagt. Mörkögd, mörkhårig & ett smittande leende. Lite Erik Saade-look. Men jag måste ju sedan inflika att jag bara hittar blåödga blondisar när jag letar efter min mörka prins caspian hehe..
E: Har alltid haft lättast att falla för mörka charmtroll men måste hålla med Tove lite när det gäller blondisarna.

Och hur är drömkillen till sättet?
T:
Han ska vara som Ellen, minus drygheten. Snäll, rolig, omtänksam bla bla bla.
E: Det märker jag när jag träffat honom ;)

snyggaste killen i kalmar född 92,93 & 94?
Alltså vi har tänkt så det knakar och vi vill ju inte peka ut någon speciell ;) Kalmar är faktiskt fullt av snyggingar och det skulle krävas minst en topp-tio-listan för varje årskull. Så vi vet inte riktigt, går som sagt inte att bara välja en.

kan ni inte lägga upp era spotifylistor!?
T: Har helt ärligt för många olika listor men här är en lista med lite blandat skit. Skratta inte åt mitt användarnamn bara..
E: Har inga bra listor. Tro mig.

hmm ... tycker ni jag kan komma upp till kalmar snart? mohaha
Ja Bellis, det tycker vi verkligen :D

bästa artisten?
E: Har alltid haft svårt för dessa frågor. Lyssnar på allt mellan himmel och jord beroende på humöret.
T: Får väl göra det enkelt för mig och säga Regina Spektor. Har även blivit lite förälskad i Missy Higgins. Innan var det mycket The Fray, Rihanna, Joshua Radin & Melissa Horn man jag har tyvärr lyssnat sönder deras låtar.

hur många av alla frågorna skrev ni själva?
Hur många gissar du själv på? Men förstår dig, du skulle väl också vilja veta om du själv var oskuld eller inte? För man kan ju faktiskt inte hålla koll på allt.. & en sak till, det var sådana som du som dödade Bambis mamma!


16:37

"Come on skinny love just last the year, pour a little salt we were never here. My, my, my, my, my.." Bon Iver klingar fint i mina öron för tillfället. Han är bra och det är även villevictor som tipsar om nya låtar hela tiden. Så att jag slipper lyssna på Regina Spektor hela tiden. Fast hon är bra hon med, eller bäst.

Har haft en mycket lugn dag hemma i lägenheten med datorn i knät på tok för länge. Men har man saker och göra så har man. Plus att ingen ville gå ut och gå med mig.. Gårkvällen var förövrigt allt jag behövde för att jämna ut min annars dåliga fredag. Vi åt onyttigt och pratade till klockan ett. Vi kollade även lite på någon sjuk dockfilm på tvn. De sjöng att alla hade aids och där slutade berättelsen. De sprängde Paris för att försöka hitta terrorister. Ganska wierd.

Blir iaf en hemmakväll till ikv fast denna med ella. Hon kommer hit runt sju och då tänkte vi även svara på de frågorna som ställdes. Sen blir det väl att kolla på någon film. Hoppas ni också får en bra lördag! Nu ska jag ta mig ett bad med ljus och delfinmusik, eller liknande .. ciao


SPRINGTIME

Snart kan vi säga att det är vår. Har det varit plusgrader dygnet runt i 7 dagar, då kan man säga att det är vår. Och snön smälter, så då förmodar jag att det har varit plusgrader även i natt. Så snart är det vår. Om 2-3 dagar. Det är bra, för våren är härlig.




THE SPECIAL TWO

Idag är inte toves dag, verkligen inte. Vill helst dränka mig själv bland sorger, någon riktigt dålig äckelgulligfilm & choklad. Skolan har gett mig ett skäl att se nyanser av mörkaste svart. Svenskaskrivningen på tre timmar gick väl okej men annars har dagen varit en jävla pina. Tjejerna bakom mig på franskan ger mig en helvetes huvudvärk och min mattelärare är drygare än en sengångares gammelmormor. Efter skolan var jag tvungen att cykla ner till stan för att lämna tillbaka en tröja och fixa med agnes present. Gömde mig för allt och alla och ville bara hem. Försökte verkligen gömma mig i min stora dunjacka, det funkade nästan.

Nu sket sig chokladmoussen som jag skulle haft med mig ikväll till becca så jag får cykla förbi ICA och köpa en kladdis istället. Nu ska jag liva upp mitt humör lite och sedan äta mat och sticka till beccis place. & DET ska bli mysigt! Nehepp, nu ska jag nog ta mig en tupplur. Hejsvejs!


HEHEHELG

Gillar när man kommer hem med en kurrande mage från skolan och märker när man öppnar kylskåpet att mamma har varit och storhandlat. Så nu var vi mätta och glada igen. Något annat som inte är helt fel är helgen. Wiiiiiie slut på äckelpäckel skolan. Dock lär inte nästa vecka bli rolig för mig med 3 prov, 1 tal och 2 inlämningar. 
Äsch screw it, idag är det fredag och ikväll har anna och jag planerat Fredagsmys!
 
Ska bara duscha, kolla bussar och sen packa innan jag ska börja dra mig hemmåt anna så  jag lär väl vara där vid midnatt någon gång. Nej nu får jag sluta sega. Ikväll hade vi tänkt oss att dansa sönder hennes nya dansmatta, se Luftslottet som sprängdes, spela buzz och äta fett mycket fett hela natten lång. Men ha en störtskön fredag, hur ni nu väljer att spendera den?
 
dfgh
Kvällens missbruk.. stackars matta
 
 


TIRED THURSDAY

Good evening fellas! Hur mår ni denna torsdagskväll? Väldigt trötta efter en hård vecka i skolan? För det är jag, & jag har bara gått två dagar.. Märker snabbt att detta med frågestund inte var så poppis, antingen läser ingen vår blogg eller så är vi bara totalt ointressanta, dealar. Menmen, vill någon veta något ska vi svara annars så vet vi att i fortsättningen ska vi skita i frågestunder ;)

Okej, av någon konstig anledning försvann ett sjukt lågt stycke av inlägget.. Lite mysko och jag är verkligen inte på humör, eller har tiden, att skriva om allt. Det jag sa var typ att jag var trött och funderade på att gå och lägga mig. Morgondagen kommer inte bli den roligaste då alla mina lektioner innehåller prov, läxförhör och skrivningar. & jag ska träffa becca, my och agnes på kvällen, & det ska bli kul.





MOMENT OF TRUTH


Bara för att vi är lika coola som alla andra ;)


HEHE..

Sitter och snackar med Tove i luren nu. Vissa facebook grupper kan göra tillvaron lite roligare:
 
kom in... kom in!... KOM IN FÖR I HELVETE!!... jaha det är låst...
 
(hehe dålig humor, vi vet)
 
 
 
 


TRÅKTORSDAG

Känner mig lite skyldig att skriva något här efter ha blivit väldigt dålig på att uppdatera. Igår var det min dag. Jag hade vaknat på helt rätt sida och gick runt och smilade hela dagen. Blev extra glad då jag fick 400 kronor av mamma att handla för på hm, och jag hittar min jacka (som jag letat efter jättelänge) och att det dessutom är 100 kronor rabatt på den PLUS att tjejen i kassan gjorde en total miss och räknade fel. Så jag fick jacka, mascara och solglasögon för 200 kronor och 200 tillbaka i handen. Ibland har man flyt.
 
Idag däremot har jag vaknat på helt fel sida. Allt blir bara fel hur jag än gör så jag ska inte försöka med så mycket. Har dragit på mig pyjamasen här och tänkte lägga mig och kolla Luftslottet som sprängdes som jag såg att pappa köpt hem för att sedan bara sova bort denna förbannat tråkiga dag.
 
 
 fdxgh
 
 

DIVERSITY



Herregud, jag blir så himla glad när jag ser sånt här. Helt tårögd. DENNA måste ni verkligen kolla på! Helt otroligt hur man kan vara så duktiga. Underbar video!

SIS♥


Ett av mina stoltaste ögonblick



-




ONSDAG

Okej, bajs. Nu hade jag skrivit värsta långa inlägget och sen "återskapades sidan" och allt försvann. Så nu orkar jag inte skriva mer. Jag är i skolan, mår ganska bra. ciao.


VAMPIRE DIARIES

Shit. Jag har hittat en rikigt bra serie. Innehållande vampyrer, chockerande.. Men den är verkligen riktigt bra. Den går tydligen på tv, men det är inget jag gillar hehe. Jag försökte kolla på den andra vampyrserien som jag inte minns vad den hette, något med blood tror jag. Men jag störde mig direkt på den blonda tjejen med en glugg mellan framtänderna och som hade en fruktansvärd dialekt.

Men detta mina vänner, detta är något annat. Damon är så snygg! Jises.
Det roliga är att Damon, som är en vampyr, läser twilightböckerna och har lite andra åsikter om dom än vad de flesta vanliga människorna har. Anyway, grymt bra serie!





BLÄ

Blä tänker inte ens uttala mig idag. Alla dom här första dagarna av veckan är alltid jobbigast och jag fick precis ett mail från min svenska lärare där hon skrev att jag får IG om jag inte lämnar in mitt referat imorgon. KUL, så blev det med den läxfria kvällen..
  
 
 

KINGS AND QUEENS


Grymt bra!


SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS

Jag har blivit beroende. Det är helt sjukt. Jag knarkar varken tabletter eller cancerpinnar. Det är inte choklad eller något annat i matväg som står i vägen för mitt vanliga liv. Nej, det är något helt annat. Något så udda som Twilightböckerna, speciellt den sista. Jag har ju inte haft så mycket att göra nu när jag varit sjuk så jag har läst, läst & .. läst. Samma bok, på engelska & svenska. Om och om igen. Jag blev typ ledsen när jag inte hade med mig boken till pappa.. Detta är inte normalt, men jag har aldrig påpekat att jag är just det - normal, & jag blir inte ens förvånad att något sånt här händer. Det hör till min natur bara.

Men.. bättre än cigaretter kan man nöja sig med iaf.



H&M


Detta är ju lite spännande. Att H&M har börjat med hårförsäljning, vad tror ni? Jag blir iaf sugen på att testa,
jag menar 129 kronor är ju inte hela världen.

Sen har vi dessa två. De svarta har väl redan halva Kalmar beställt men de blommiga.. mums!

& dessa fina drömsaker.. De ska bli mina ;)



PICK ME UP

Hello fellas! Vad hittar ni på en härlig dag som denna? Själv sitter jag och pluggar. Har inte kommit särskilt långt och jag vet att provet kommer skita sig imorrn men jag kan ändå inte låta bli att känna mig .. duktig. Trots en riktigt dunkande huvudvärk imorse tog jag mig upp i lagom tid och satte mig direkt med böckerna. Samhäll - massmedia. Det är inte så kul. Varför behöver jag veta att tv3 ägs av MTG liksom?

Jag är ganska sugen på att bli frisk nu, det tar på psyket att bara vara hemma, isolerad, och inte kunna göra något eller träffa någon. Ska verkligen ge skolan ett försök imorrn, det måste jag, då jag har prov. Okej, jag hade prov igår och jag har prov idag men jag är inte lika orolig för matten. Även fast jag borde vara det.. Men jag orkar inte oroa mig, allt blir bara värre då.

Det är väl bäst att jag går tillbaka till mina böcker. Kom på att jag måste göra klart min engelska också. Ingen som vill analysera Rihannas sång Russian Roulette åt mig? Nej jag trodde inte det..


SLEEP TIGHT

Känner att det börjar dra ihop sig för sängen. Mina ögon slocknar när som så jag ska försöka fatta mig kort.
Helgen har varit helt okej. Lördagen blev som den blev och det slutade med att Emma och jag kom i säng här hemma klockan halv tio på morgonen och vaknade klockan kvart i sex på söndagkvällen. Inte okej att sova bort en hel dag sådär men det var behövligt efter en minst sagt händelserik natt.
 
Annars händer det inte mycket. Måndagen börjar gå mot sitt slut som tur är. Det har inte varit min dag idag. Har dock hunnit med en del och kom hem från gymmet med angelica nu för ett tag sen.Okej nu blev det här för långt iallafall. Godnatt, ska sova riktigt länge nu i mitt fjärilstäcke. Sovmorgon ♥ 

bmn,


SÖNDAG

Sitter och är jävligt neutral igen. Sjukt sällan det händer så jag tänkte att jag skulle utnyttja tiden. Ville bara säga att jag fått ett återfall, är sjuk - igen. Inte lika sjuk som i torsdags,fredags men waaay saämre än igår. Så det blir att stanna hemma imorrn också. Ska plugga hela dagen, kom faktiskt en bit på samhällen idag, tro det eller ej. Plus att pappa och jag är klara med matten. Sköönt. Bara engelskan kvar då men jag gissar på att jag inte kan göra den heller eftersom om jag låter som jag gör idag kommer jag inte kunna "speecha" på tisdag, synd.

Men som sagt jag måste ta vara på min tid som neutral. Ciao!

BECK



PATETISKT

Ny grupp på facebook- "Alla vi som anser att Lukas Holm är ett stort skämt!"
..hallå vart är världen påväg? Visa lite medmänsklighet och väx upp förfan.
 
 
♥ELLEN

RESPEKTLÖST

Och här kommer mitt dilemma..
Egentligen skulle det vara fest ikväll men den blev avblåst och nu kommer jag till mitt agro utbrott som jag haft hela förmiddagen. Tydligen är jag nästan den enda som tycker att personen som ställde in festen gjorde helt rätt. Jag menar sätt er in i situationen själva. Ni ska ha fest hemma och ni har bjudit runt 50 pers kanske? Ni vet om att det kommer komma mer än det tredubbla antalet oinbjudna gäster och folk hotar er att starta slagsmål och förstöra huset om ni inte släpper in dom. Jag menar vem hade inte ställt in för att slippa riskera att ens hus blir förstört och förtroendet till sina föräldrar?
Vad jag sen inte kan fatta är hur idiotiska folk är som sedan ska fortsätta tracka och vara allmänt elaka bara för att festen blev inställd. Hur desperata på fest får man bli liksom? Okej att det hela var gjort på ett ovanligt dumt sätt och att personen inte kan ha tänkt klart när den bjöd in 50 personer helt öppet och inte kunde se konsekvenserna. Men seriöst gott folk det finns faktiskt en gräns för hur långt man får gå. Och det här bevisar bara hur sjukt respektlösa alla är. fuck kalmar
gbdc
 
♥ELLEN

RISE AND SHINE

Kom hem för ett tag sen från en powerwalk promenad med vovven på 2 timmar. Kikade även förbi hos sjuklingen Tove och snackade lite strunt. Nu sitter jag här med en mage som snart spricker efter ha smällt i mig massa pizza. Funderar på ett.. äpple till efterätt kanske? Fucking godisförbud. Självklart ska mina föräldrar vara sådär lagom retfulla också och lämna kvar världens största godisskål när dom åkte till Stockholm imorse.
Positivt är dock att jag har hela huset för mig själv och kan spendera denna lördagen precis hur jag vill. Lär antagligen sluta med att typ tove och jag ligger utbrända uppe i soffan och kollar på Björn Bröder eller liknande. Äsch vi får se hur det blir. Tror jag tar ett nytt inlägg för att utveckla mitt förmiddagsdilemma..
 
♥ELLEN
bg
Och tro det eller ej men, SOLEN SKINER IDAG!

THIS IS NOT A LOVESTORY

"AUTOR'S NOTE: The following is a work of fiction.
Any resemblance to persons living or dead is purely coincidental.

Especially you Jenny Beckman.




Bitch."


Underhållande film. 500 days of summer.


ECLIPSE


Okej, boken har förhäxat mig. Men vilka längtar inte till sista filmen? Därför vill jag bara skjuta på lite med tredje trailern, så det går fortare. Jag menar det är snart 30 juni right? Då är inte lång tid till vi kommer säga "åh ska ni se premiären till breaking dawn imorrn eller?"

ALWAYS ONE FOOT ON THE GROUND

Toodels. Idag är det lördag, en strålande sådan. Med sol och allt. & jag är typ frisk, weej. Men vet ni när jag vaknade? Runt 5, klarvaken. Det var ju underbart. Fick tid att läsa ut min bok though.. Idag blir en mysig dag. Ellen knackade nyss på med en liten hund i följetåg. Skönt att få kolla på en människa (och ett pälsdjur) utanför tvrutan, ganska rejäl umgängestorka. No offence mamma, jag gillar dig. Skulle ju egentligen festat till det lite, men känner att jag fortfarande är på den s.k bättringsvägen och väljer ist en mysig hemmakväll med vänner. Vill ju inte smitta någon med mina kvarstående baciller hehe... Plus att festen är inställd. Smart val dock. Har kollat på föräldrafällan, igen. Gjorde mig en kopp varm choklad och spillde lite. På mobilen, fast bara några droppar. Sen kom det lite på duken - ledsen mamms, jag försökte hålla mig till bordet. Sen drack jag upp resten fort så jag inte skulle spilla mer och började kolla på en annan film, den var inge kul. Ganska äcklig. Se7en hette den iaf, handlade om mord och sånt shit. Trodde den skulle vara ganska bra men den var mest psycho. Morden var gjorda efter dödsynderna. Ni vet frosseri, lättja, vällust, högmod, vrede, avund & girighet. Ett lilet filmtips klämmer jag in här. Se den om ni gillar äckelmord och psycho, som ellen. Själv mår jag lite illa nu..

Imorgon ska jag äta kroppkakor hos farmor på öland, mums! Sen på kvällen har jag dans, ragga. Äntligen!


Han som tagit denna bilden har säkert skvätt på vattnet med vattenslangen, så ocoolt.. (internt skämt)

Ville även bara säga, kalmars befolkning suger, riktigt hårt. Cards on the table, that's the fucking deal. & jag ber om ursäkt för min engelska överallt, jag skyller stolt på boken, really. Verkligen


FREDAG

Borde ha publicerats för ett antal timmar sedan-
  
Vet inte riktigt vad det är med den här dagen men känner bara att jag svävar på moln. Till att börja med gick hela skoldagen bort för det hölls årsmöte på kagg med val av den nya kåren. Angelica kom bland annat med som vice kassör så hurra för henne! Själv lyckades jag knippa åt mig en plats i valberedningen av någon konstig anledning. Men det blir nog kul! 
 
Efter mötet besökte jag frisören för att greja till frissan så nu var man nyklippt och nyfärgad. Brunt med ljusa slingor blev det om jag ska försöka beskriva färgen på ett ungefär och jag är väl hyfsat nöjd. Lite ovant dock men så är det alltid.
 
Nej nu får jag lägga på ett kol och svira om till mjukiskläderna för att åka iväg på myskväll med angelica och hennes bror. Skulle egentligen på födelsedagsfest till Agnes men känner mig helt död så förlåt Agnes om du nu ser det här, men vi får ta det en annan gång helt enkelt. Du ska få din present när vi ses och hoppas du hade en underbar födelsedag och att kvällen blir galen!
  
vb vn
♥ELLEN

FÖRÄLDRAFÄLLAN


Har suttit och kollat på föräldrafällan, riktigt mysig film må jag säga. Det var länge sen jag såg den och jag inser först nu hur bra den är för att vara 12 år gammal! Har ni inte sett det - se den. Har ni sett den - se den igen. Det är nästan att man måste hålla tillbaka en glädjetår. Men ärligt, en sak jag fortfarande inte fattar är hur i helvete Lindsay lyckas spela båda tjejerna samtidigt! Hur? Hon kramar ju sig själv for the love of good! Blir så irriterad på sånt här, det blir så mycket tid som går i spillo av onödigt tänkande.. Så om någon smart besserwisser har en bra förklaring får ni jättegärna berätta den, tack!


SICK DAY2

Idag mår min hals fuckingförjävligt. Det gör ont när jag sväljer, andas, tittar upp, tittar ner. Det gör ont när jag använder mina halsmuskler om man kan ha sådana. Inte okej. Men annars mår jag bättre, inget frossande eller muskelvärkar. Dock är jag riktigt hungrig. Men jag får inte ner någon mat pga halsen.. Dricker vatten, saft, mjölk och varm choklad. Får se hur länge jag klarar mig på det med tanke på att mat är en stor del av mitt liv.

Har försökt plugga lite samhäll men ger upp så fort jag läser betygskriterierna.. Helt sjukt att vår lärare seriöst tror att vi ska kunna lära oss allt det på mindre än en vecka. "Rita upp och förklara hur meddelanden överförs kommunikationsmodellen gällande både personlig kommunikation och masskommunikation" eh what?

Så skiter i det. Det känns orelevant att kunna sånt. Satsar hellre på mitt matteprov. Som jag inte kan plugga på eftersom jag inte har mina böcker.. Kan dock nämna en positiv sak med att vara sjuk. Jag har blivit en jäkel på engelska då jag nästan läst ut hela Breaking dawn - världens bästa bok. & hörrni, den är på 700 sidor.


CONVERSE


Gimme!


BABYSITTER

Då var jag hemma igen en snabbis för att slänga i mig lite spagetti och köttfärsås innan jag ska iväg och vara barnvakt om en halvtimme. Smyckes kvällen var toppen och jag lyckades förvånansvärt nog pilla ihop ett handsmycke helt på egen hand. JA jag är imponerad över mig själv.. kan inte ens trä en symaskin! Men det är ju tur att jag har kreativa kompisar då.
Fick ett par nya fotbollsskor också av pappsen precis. Riktigt snygga så puss på honom! Och nu ligger jag som vanligt efter i tidschemat. Tänkte packa ihop lite skolböcker och se om jag kan få något gjort när jag ändå ska vara barnvakt åt en sovande plutt.. men ska inte hoppas på för mycket!
 
g vn
♥ELLEN

SMYCKA

Stressssss, kom precis från skolan efter ha suttit med ett psykologiprov i två timmar. Fast det gick ganska bra tror jag.. hoppas jag! Hinner iallafall inte med en uppsatts nu på hur dagen har varit osv för angelica ringde nyss och bad mig komma över till ingrid där alla tjejer i klassen tydligen har smyckeskväll? Vad det nu kan innebära, märker vi:)
 
bnmn
 
♥ELLEN

SICK

Hejsan allihopa! Tänkte försöka mig på ett litet inlägg innan jag somnar. Är sjuk idag, riktigt tråkigt då jag hade sjukt mycket saker att göra. Plus att torsdagar är lätt bästa skoldagen. Har ont i hela kroppen och halsen är helt igentäppt, kan inte äta någonting. Mår illa bara jag tänker på mat. Fryser och svettas om vartannat och värmer mig uppe i sängen med två lager kläder, täcke, filt och en varm dator i knät. Om tio minuter lär jag få slänga av allt igen. Känns jätteskönt att vara sjuk nu, jag lyckas alltid pricka in rätta tider. Nu i helgen händer det så himlans mycket kul! Agnes har födelsedagskalas imorrn, lukas bjuder på fest på lördag och på söndag börjar raggan, great! Förra gången jag var sjuk var jag i Egypten.. Plus att jag har sjukt mycket plugg att ta itu med. Skiter i det nu faktiskt. Ska kolla vänner och värma mig, puss

PSYKOLOGI?

Jaha då var vi en skoldag närmre helgen. Det är inte klokt vad tiden flyger förbi. Iallafall sitter jag här nu och tänkte plugga in psykologiprovet tills imorgon men fattar ingenting. Vill någon vara snäll och berätta hur man pluggar in psykologi? Hela boken är fylld med massa överklassig text om allt logiskt man kan tänka sig. Får helt enkelt skippa det och packa ihop träningsgrejerna istället. Klockan 18.15 bär det av mot nybro för två timmars intensiv fotbollsträning. Och jag är för en gångs skull sjukt sugen på att träna :)
 
♥ELLEN
dxgf
En riktig klassiker på mig och tove för två år sedan.

PICS;



MEDIA

Hola guapas! Idag är det onsdag vilket betyder långdag. Fast idag är det även provdag och då kan kanske dagen förkortas lite då jag inte behöver två timmar på mig att skriva ett prov. (Ellen du skulle gilla vår provtid) Jag sitter på medialektionen och slösar bort tid. Har ingenting alls att göra. Är klar med min fina InDesignsbild och vi har inga andra uppgifter. Så nu ska jag sitta & skriva blogginlägg och lagga sönder facebook, sounds like fun.

Lyssnar på Nathalie Schmeikal – Total Eclipse Of The Heart 
Den är faktiskt bättre än originalet och det är sällan jag säger det. Har förövrigt en ganska jobbig klantdag. Gick in i toalettstolen imorse och nyss sprang jag in i trappräcket med armen. Jag håller inte riktigt koll på mig själv idag. Igår var bättre. Det var varmt, riktigt varmt. Och solen lyste, och snön smälte. Och jag vaknade på rätt sida, och kom i tid till skolan. Och skolan var okej, och efter skolan umgicks jag med bell, angi & annis.

Idag ska jag träna fotboll. Är precis som bell riktigt sugen på att springa av mig lite. Mina pms-dagar är över för den här gången och jag är ganska glad. Lite trött men vad hade man väntat sig efter att ha pluggat naturkunskap hela gårkvällen?

Här kommer min InDesignsbild btw, vi skulle göra om ett tidningsomslag och jag valde veckorevyns. Hittade tyvärr inte framsidan så jag kan inte visa er hur det ser på riktigt. Programmet vi använde oss av sög. Det skulle vara nästan som photoshop fast ett lite mer "textprogram", som sög. Det fanns ingenting.. Knappt några textsnitt alls.




MOTIVATION?

Varför har jag tappat all motivation till allt vad det gäller skolan? Vet inte riktigt vart den tagit vägen men hade tänkt försöka leta reda på den igen och sluta ta allt så oseriöst.
Sitter här nu och mår stört illa. Slutade vid tvåtiden idag efter inställd biologilabb så jag, Anna, Angelica och Natta åkte ner på stan för att fika. Det borde vi inte ha gjort om jag säger så! Mår som sagt sjukt illa nu i efterhand och kunde inte få ner en tugga av maten här hemma nyss. Typiskt när mamma gjort grillad fläskfile med bandpasta. Okej nog om mat. Är sjukt sugen på att träna också av någon anledning. Kanske får överväga att skaffa gymkort. Men nu ska jag hitta min psykologibok och bekanta mig lite med den, önska mig lycka till!
 
GHJK
♥ELLEN

VARNING FÖR LÅÅNGT INLÄGG,

Hejhå jag har återvänt från dom döda. Eller nästan iaf! För att göra en "liten" summering av helgen som gått:
 
Fredag- Vi slutade skolan vid halv tre då jag och angelica traskade ner mot stan för att kika lite i affärerna. Jag köpte mig en klänning från MQ. Dyr var den dock men tycker såhär i efterhand när angelica fått trixa lite med den och symaskinen att den var värd vart enda öre. Pizzapalatset ringde och erbjöd mig ett jobb där med start på lördag. Sedan var gick vi hem till elin då hon visade sin nya lägenhet. Mycket fin! Efter det blev det snabba ryck hem, äta, packa, bege sig till angelica, fixa iordning oss och sedan ta bussen ut till berga där det var party för Anna som fyllt 17 ♥. Runt midnatt kom vi därifrån in till stan där vi mötte ett gäng muntergökar inom loppet av två timmar och avslutade kvällen hemma hos angelica med pingis och slappande.
 
Lördag- Vaknade upp hos angelica och gick sedan in till stan för att möta upp adam och kompani och få tillbaka min mobil som jag naturligtvis lyckats glömma kvar kvällen innan. Sedan var jag hemma hos angelica för att sy upp min klänning som blev kanon. Elouge till angelica och hennes sykunskaper! Vid klockan fyra var jag uppe på Pizzapalatset för att testa på första dagen på jobbet. Ska jag vara ärlig trodde jag att det var enklare än vad det var. Jag lyckades inte med jobbet för fem öre och jag är faktiskt nästan bredd på att be om ursäkt till dom som jobbar där för dom två timmarna jag var där. Skulle bli chockad om dom ringer och ber mig komma tillbaka. Iallafall det var inte min dag helt enkelt. Missade bussen sedan också när jag var påväg ut till Kåremo och Tove. Fick därför ta en senare buss och kom inte fram förrän vid tio tiden då utmattad som jag var somnade i toves soffa efter ha varit där i en kvart. Inte okej! Tove var lite sur dagen därpå men vi löste det hela över en kopp varm choklad. Som Tove för den delen är en riktig mästare på att mixtra ihop ♥
 
Söndag/ Måndag- Vaknade hos tove. Tog bussen därifrån vid halv fyra. Åkte hem och åt. Mötte angelica och stack till simhallen (av alla platser?) där vi fixade iordning oss och tog sedan bussen mot funkabo och tallhagen där det var party för hela slanten. Vet dock inte riktigt hur jag ska sammanfatta den kvällen men den hade sina ljusa och mörka sidor. Vid åttatiden på måndag morgonen kom vi hem till angelica efter ha gått från funkabo till Mcdonalds. Från mcdonalds till simhallen och från simhallen till angelica. (Krånglig berättelse I know). Efter vi fått vila ut hos angelica gick jag sedan hem hit. Och nu ligger jag här i min säng och har gjort sedan lunchtid någon gång. Har inte lyft en fena och har dessutom lite ångest över att jag glömt mina engelska böcker i skolan och vi har prov på det imorgon. Men det löser sig. Orkar inte skriva mer nu efter ha skrivit vad som skulle kunna vara ett helt projektarbete. Tänkte istället gå ner och försöka mig på lite varm choklad nu när jag fått ur tove hennes hemliga recept och sedan SOVA♥. det går inte riktigt att beskriva hur mycket man uppskattar att sova efter inte ha sovit på drygt ett och ett halvt dygn.
 
ELLEN
 
fgv


ALICE I UNDERLANDET




Detta är skräckblandad förtjusning, eller nyfikenhet.
Jag vill se den, fast ändå inte. Den är ju hemsk, fast ändå inte.
Jag måste ju våga se den och sluta vara en pussy. Eller?
 


MONDAY

Howdy! Hur är läget med er? För mig är det en jävligt jobbigt söndag, trots att det är måndag. Alltså vi har lediga idag. Någon slags resursdag för alla som missat ett prov eller fått IG och måste göra om. Så duktiga jag slapp gå till skolan. Så för mig har det varit söndag. Som spenderats hos emma. Vi kollade på både twilight och new moon idag och igår blev det mamma mia och harry potter, mest för mig eftersom emma sov. Vad är det egentligen med mig som gör att i min omgivning somnar? Nej förresten svara inte på det.. Emma gick till skillnad från Ellen att väcka. Vi vandrade in i hennes rum runt halv två och somnade bums. Vaknade ganska utvilad runt tio, skönt!

Resten av dagen har bara varit skit. Har ont i min rygg, som fan. Har en mamma som jag går på nerverna så fort jag kommer hit. Så jag funderar på att åka tillbaka till papps imorrn eller på onsdag. Jag har naturprov på onsdag, som förmodligen kommer gå skit. Kan kanske hälften men de lite svårare frågorna vill inte in i huvudet. Blev ännu mer arg nu när jag ser att fotbollsträningarna ändrats. Måndag & onsdag. Innan var det söndagar ist för måndagar. Jag har dans både söndag & måndag, lite synd .. På tal om dans ska jag dit ikv, är så opepp så det finns inte. Ser ut som skit och har som sagt riktigt ont i ryggen. Blä.

Får väl ta och försöka plugga lite nu. Ellen kanske skriver idag? Skulle ju isf vara en sensation då hon inte skrivit sen i fredags morse. Vi hörs hörrni!

Kanske sista tillfället att lägga upp en vinterbild?



MUSIC

"And I've often wondered, how did it all start
Who found out that nothing can capture a heart
Like a melody can
Well, whoever it was. I'm a fan"


@EMMA'S

Sitter hos emmsan nu. Vi har det mys. Ska se på new moon, ville bara säga det. Pusshej!

SPRINGTIME



Jag vill ha vår, typ nu!


SATURDAY

Suck, stör mig lite på min vän. Hon har kollat fel på busstiderna och de går varannan timme. Så nu måste jag sitta själv här hemma till tio.. Bra ellen, skitbra.


[OHH - REY]


Lite fler bilder från åre. Backarna, vi, fikapauserna, hotellrummet, poolen ♥



MONKI


Den är snygg. Den är perfekt. Den är min!



CONFUSED

Usch och fy. Idag är inte min dag. Litegrann känns borde det ju kännas som då jag har namnsdag, men icke. Vet inte om jag kan få ut något glatt av den sista halvtimmen av den femte mars 2010. Probably not. Kanske ska slänga mig i sängen? Kolla på någon ögonirriterande film..

Jag tänker på allt och ingenting. Känner mig ganska ensam och övergiven. Utan att känna mig allt för illa till mods. En fasligt jobbig känsla långt, långt nere inom mig bubblar och har sig och vill inte riktigt komma fram och visa sig. Den gömmer sig bakom ångest och trötthet. Jag vill jättegärna flyga här ifrån, kanske till en annan stad, land, planet, galax. Pick a star on the dark horizon and follow the light. Vill skita i allt. Gå in och krama om lillsyrran i prinsessklänningen, lägga mig mellan mamma och pappa i sängen & lådsas vara 5 år igen.

Jag befinner mig i någon ovisshet och det är riktigt jobbigt. Jag vet varken ut eller in och jag vill sluta oroa mig. Jag vill sluta tänka på de miljarder konsekvenser som uppstår vid varenda liten skitsak och kunna flyga fritt istället. Jag vill inte oroa mig. Jag vill veta vad fan det är jag oroar mig om, för jag har inte kommit på det än. För tillfället snurrar scener ur svanprinsessan runt i mitt huvud. So many questions. Kanske är filmen ganska dåligt gjord eller så ska man inte kolla på svanprinsessan vid snart 17 års ålder. Men varför kan hon inte prata med sin prins när hon är en svan när hon kan prata med sina vänner sköldpaddan, fågeln & grodan när hon är människa? Hur fan ser prinsens mammas kropp ut? & varför är musikern Pålle en sådan bitch? Varför sitter jag här klockan tjugo i tolv en fredag kväll och babblar om svanprinsessan?

Alltså, idag är jag au neural. Ingenting. Allting. Någon som inte vet ett jävla skit om någonting.
Äsch, fuck it. Hejdå.

,t


Vill ge ett hjärta till emma, ♥


RISE AND SHINE

FREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAG :)
Springer runt här hemma och stuttsar som en stuttsboll. Om någon undrar vad jag går på såhär klockan sju på morgonen säger jag kaffe. Nog för att man känner sig alllmänt cool och vuxen när man startar morgonen med en kopp svart, men det är ju också rena rama kukelimukmedicinen för oss morgontrötta. Koffeinet biter på en som myggor! Så till alla er tröttisar: DRICK KAFFE!
 
rxdcfgh
 
 


NOTIS

Jag har namnsdag imorrn.
Stort, jag vet.


FRIENDS









Kan till gränsen på 100% säga att detta är den bästa serien som finns! One tree hill, Desperate hpusewifes & Grey's anatomy är visserligen bra serier, men inget slår Vänner. Humor på hög nivå. Jag har den sista serien kvar att kolla på. Hoppas på att kunna få låna den av någon vänlig själ så småningom. Men ett tips, till alla er med mycket fritid.


THURSDAY

Jaha det var den veckan. Helt sinnessjukt vad tiden går fort. Känns det inte som att det precis var söndag och man satt och deppade inför en ny skolvecka? Imorgon är det fredag liksom och början på helgen som denna gången är något längre med kompetensdag på måndag :)
 
Förutom skolan var jag på jobbintervjun idag på mcdonalds. Blev helt chockad då det tydligen var grupp intervju med flera andra personer när jag förväntat mig en enskilld. Iallafall var dom flesta i 20 års åldern och med ganska mycket mer erfarenheter än mig så jag tror mina chanser sjönk något. Men men vi letar vidare. Ingen panik än!
 
Och föresten kan vädret gå och ta sig någonstans. Precis när alla vårtecken börjat hitta fram, jo men vad händer då.. det börjar snöaKUL! Varför kunde man inte fötts i något varmt tropiskt land?
Börjar tröttna på mina bröder också som bara är ute efter att retas så ska överväga en flytt.. höhö like that is going to happen? Vill ha en egen mysig lägenhet att inreda på egenhand och inga jobbiga familjeregler eller påfrestande brorsor. Okej ska inte ta ut min rastlöshet genom att kritisera familjen. Love mi familia ♥ 
 
dcsc
Min framtida lya.
 


HERR LARSSON I FARTEN

Slänger in ett hyfsat snabbt inlägg i pausen från min engelskauppsats om Kanye West som ska vara på 3-5 sidor. Det är sådana här stunder man tackar gudarna att man är bra på engelska och är påläst på ämnet. Under tiden mina fingrar smattrar frenetiskt mot tangentbordet så spelas dessa låtar i mina lurar:

30 seconds to mars ft Kanye West - Hurricane



Såg att Tove tipsats om The Lonely Island. Dessa grymt roliga killar har ju också gjort filmen Hot Rod som handlar om Tonårskillen Rod som desperat vill bli stuntman. Grymt rolig och bra film.

Trailer:




THE LONELY ISLAND




Dom är ju faktiskt sjukt roliga, parodi är min grej alltså!


FIDELITY

Godkväll alla fina. Sitter här och slappar med ett glas vatten och lite vindruvor efter en välbehövd dusch. Målat naglarna blåtteliblått blått. Har kört en ganska jobbig intervallträning så känner mig lite mör i kroppen. Ett plus till pappas fruga som är så hipp att hon köpt en crosstrainer!

Har en riktigt slapp dag i skolan imorrn. Först ska vi ut på isen och åka lite skrillor på idrotten. Sen har vi musik och engelska och sen slutar vi. Till skillnad från alla andra linjer som har individuellt val till halv fem, suckers! Ska inte vara sån men det är ganska kul att ha lite skadeglädje då och då.


jag i morgon maybe?


SHOES .


Ville bara visa in skogarderob, har två till. En med platta skor och en till med klackskor. Eller kanske inte


ALLTSÅ KOM IGEN..

Måndag:   Kebabpytt med mild vitlökssås
                  Veg: Vegetarisk gratäng mild vitlökssås

Tisdag:     Tacofisk med ris
                  Veg: Ostpanerad Aubergine med ris

Onsdag:    Bombay-curry med tillbehör

Torsdag:   Isterband, bratvurst med dillstuvad
                  potatis och rödbetor
                  Veg: Soyakorv med dillstuvad potatis 
                  och rödbetor

Inte okej hörrni. INTE OKEJ!

SMILE

Bara för att paradise Cimon kom upp på en bild här under blir jag tvungen att skriva ett par rader. Ska försöka undvika att framstå som en desperat paradise hotel och Cimon beundrare som så många andra men måste medge att han har verkligen det! Haha såg den här videon för ett tag sen men glömde lägga upp den då. Som sagt dagens ros gick till solen. Cimon får dagens sol efter det smile man får efter detta klippet. Konsten att bjuda på sig själv :)
 

SUNSHINE

Dagarna rullar på. Har så mycket att göra just nu så man får helt enkelt ta en dag i taget. Dagens ros får iallafall solen idag som äntligen börjat komma fram och faktiskt även smittat mig med lite vårkänslor. Känns riktigt skönt att slippa frysa tills man blir lila och istället kunna knäppa upp vinterjackan på grund av värmen när man går ut.
 
Dagens ris får spanska. Vill någon vara snäll och förklara för mig vad tusan jag tänkte på när jag valde spanska steg 4 som individuellt val till tvåan? Inte för att det är svårt, men så sjukt tråkigt! Sitter här nu och försöker klämma in lite av detta fullständigt meningslösa språk i skallen tills provet imorgon. Varför kan man inte underlätta världen lite och komma överens om ett gemensamt språk?
 
zsdfxcg
dcfghv
vghjhb
ghjb
fcgvhb
 
 
 

UTKAST



SPRING, SOMEONE?



TIRED TUESDAY, AGAIN

Sitter i skolan, är lite glad att det är sol ute iaf. Skulle kunna berätta om ännu en hal & rolig cykelresa, but I won't. Ska jobba engelska. Musikarbete. Ganska lame. Jobbar om Rihanna och hennes låt Russian Roulette, det går skitbra.. Efter skolan ska jag till papps och vara där ganska länge. Det ska bli riktigt skönt faktiskt. Sitter och lyssnar på någon discolåt, det är väldigt mycket get sexy i den. Det var Felix som skrev innan, för er som har lika svårt för skrivstil som jag. Hejsvejs!




IDAG SKINER SOLEN...

Jag vaknade av att solen lyste in igenom mitt fönster.Fylldes direkt av vårkänslor och var helt inställd på att resa mig upp och kolla ut genom fönstret och inte se någon mer snö. Men till min stora besvikelse ligger snön kvar och det är några minusgrader. Mina vårkänslor byttes på en sekund ut mot besvikelse. Men snart kommer den. Våren. Jag Lovar. Tillsdess bjuder jag på en dikt om Stockholms förmodligen bästa stadsdel, Söder, som också ger mig grymma vårkänslor.

Lyssna och njut!

Lorentz & M.Sakarias med Gustaf Skarsgård – Nykär Interlude



DÖ SNÖ, DÖ

& vad fan hände med blasket?
Måste säga att jag hade en jättetrevlig resa på min frusna cykel i snöstormen igår klockan halv nio påväg till dansinstitutet.. Okej, visst det var värt det eftersom det är så kul att dansa men ändå liksom. VAD HÄNDE MED BLASKET?

Jag.Dör.Om.Det.Blir.Kallare.Och.Mer.Snö.


Bjuder på en sommarbild


RUBRIK?

Snipp Snapp Snut, så var denna tråkiga måndagen slut. Hade som sagt lovat mig själv att plugga idag och lik förbaskat ligger böckerna orörda i väskan. Nej jag måste faktiskt skärpa mig. Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner för att ta nya tag imorgon. Sovmorgon till tio är ju trots allt inte helt fel :)
 
Som sagt har gjort allt förutom att plugga idag känns det som. Har iaf fixat med inbetalningspengarna till kreta och beställt tid hos frisören som tur är. Håret blir mer och mer likt ett fågelbo. Och bara för det bjussar jag på en sliskigt tillgjord bild på mig i mittbena dagen till ära tagen med min fantastiska webbcamera!
 
fdxgch
 
 

LIKA SOM BÄR

Haha jag tror bestämt jag hittat angelicas dubbelgångare..
 
Angelica?
bgrdfs
Pikachu?
bgd
 


JOBB?

Jaha då var det måndag och ny vecka. Är på bättre humör idag trotts detta sura vädret. Hallå första mars liksom. Vart har vi alla vårtecken?
Förutom en lång och seg skoldag fick jag faktiskt ett samtal från chefen på mcdonalds som undrade om jag ville komma på anställningsintervju. Okej att mcdonalds kanske inte är drömjobbet men det är ju alltid bra med lite alternativ. Sen kan jag känna lite också att nästan vad som får passa nu för att tjäna pengar. Så man får väl se hur det går. För övrigt är jag i STORT behov av att plugga så jag får ta tag i det nu och sluta vara en sådan datanörd!
 
brgfs
Hm borde jag tacka ja till att stå och steka hamburgare ett tag framåt?

MONDAY MORNING

Hopp, då sitter man i skolan igen. Har ganska tråkigt. Jag saknar fortfarande åre, vill inte vara i päckelkalmar. En positiv sak är dock att jag har fått se gräs idag. Det var länge sen. Fast jag har även fått uppleva blask och regn. Snö är bättre, mycket bättre. De skottade på vår gata idag. Sisådär 15 år efter snön kommit, och hunnit smälta. Good. Äe fan, kalmar suger. Not in the greatest mood today.. Ska logga ut nu, och ha rast i tio minuter, sen kommer jag tillbaka till datorn, då vi har media. Känner att det är en ganska bra start på skolan trots allt.

Har inte sovit så mycket i natt. När man vet att man ska gå upp tidigt så går det inte att sova, that’s it. Glömde skolväskan hemma. Vet nog förresten inte vart den är. Men det löser sig. Ikväll är det dans. Ska bli skönt att komma igång igen, och imorrn är det fotboll. Tror dock inte jag kan gå eftersom jag ska till papps, men vi får se.

Nu måste jag faktiskt gå, vi ska låsa klassrummet.

Vill bara inflika veckans kändis.
Abigail Breslin. Hon är riktigt grym. 12 år och har varit med i en mängd olika filmer. Skrattar lite åt att hon heter Abigail. Det heter en av gässen i Aristocats. Men hon är bra, och söt.

Ni hör hur trött jag är right? NU måste jag verkligen gå, ciao!


RSS 2.0