UPPDATE

Shit bananas! Vi är ju verkligen ENORMT dåliga att uppdatera bloggen! Helt galet vad länge sen det var! Dock har vi ju faktiskt en veckas dispans då vi faktiskt har varit utomlands, på kreta. Det har varit helt underbart på alla sätt och vis och för tillfället håller jag på och lägger upp bilder på facebook från resan så medans det laddar tänkte jag att jag skulle passa på att skriva lite här.

Somsagt resan. Vi har solat, badat, dansat, druckit goda drinkar och haft så jäklans underbart! Hade vi inte haft skola (och inte gjort av med så mycket pengar där nere) så hade jag lätt stannat en, två, tre veckor till! Utan tvekan! MEN eftersom skolan kallade och vi är tvugna att vara där så går ju inte det .. Vi får helt enkelt ta och börja tagga till nästa år!

Om vi övergår till skolan så är det lite mer för jävligt än vanligt. Pesten har spridit sig i skolan i form av ynglingar, alltså 94:or. Visst, vissa av er är superhärliga och ni andra som jag inte känner är säkert helt ok ni med. Men jag står inte ut med er. De är överallt, skriker, skrattar och bitchar sig. Hemskt! Gjorde en liten tabbe igår när vi var på kagg jag och beata. Såg tre tjejer i lacktights, leopardtights och kortkorta shorts (& säg inte att allt det är snyggt för när man använder plaggen som dessa tjejer gjorde, så är det inte snyggt) och sa till beata:

T: Amen shit, stackars barn hur ser de ut?!
B: Men tove, sådär går ALLA runt på stagg.
T: Jamen so what? Det är okej att se ut som en hora på stagg.

Kanske sant? Kanske inte? Kaggnisterna runt omkring oss fick sig iaf ett härligt skratt.

Nu måste jag plugga matte innan jag tänkte sova lite. Har på något konstigt vänster dåligt samvete för att jag inte sover än, trots att klockan inte ens är nio. Pinsamt tove. Men klockan lär väl ticka på innan jag är klar med matten. Wish me luck!




KRETA HERE WE COME!

Nu blev klockan ÄN EN GÅNG såhär mycket. Jag ska sova nu, sen bär det av mot malmö och sedan kreta! Ska bli lovely! Ha det bäst här i sverige!


MALLORCA














En utav de bästa resorna jag varit på. För exakt ett år sen var vi där. Ikväll är det dags igen. Hejdå sverige, hej kreta!







HÖSTMODE




JO JAG TACKAR!






NOBODY KNOWS IT BUT ME

Halohalo! Klockan är lika mycket som vanligt när man sätter sig här vid datorn för att vara lite social med er bloggläsare. Ellen och jag håller på att dö av trötthet, eller jag iaf. Vi tog bussen ut till papps och ellen glömde sin plånbok på bussen.. Vi åt massa vinbär och vi har även gjort en mycket delikat köttfärspaj. Vi har haft shrekmaraton från klockan sex och framåt och kommit fram till att ettan är bäst. När vi väl var klara med alla filmer ville ellen kolla på what happens in vegas så det har vi även gjort. Nu skriver vi packningslisa till kreta! Om tre dagar sitter jag i bilen påväg till flygplatsen i malmö!! WIIIIE!!

Nehepp, nu ska jag dra med mig ellen upp till sovrummet för jag börjar nog bli lite sjuk, vilket INTE får hända. Så jag behöver min sömn. Imorrn kör vi på mysdag med ännu mer vinbär, ostbollar, varm choklad och skärgårdsdoktorn. Adios amigos!

& ellens plånbok har btw hittat tillbaka då vi (läs jag) fick ringa till klt och busschaffören fick stanna här på hemvägen vid halv tio ungefär. Då hade han varit uppe i västervik, hehe. Så det blev en liten roadtrip för ellens plånka och visakort.
 & 


JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN

Klockan är verkligen föör mycket. 03:40. Inte bra, jag som skulle försöka vända tillbaka dygnet.. Får bli imorrn istället. Filmen var somsagt otroligt bra och jag är glad att emma kom på tanken med bio för vi träffade även beccis och beata där. Efter bion gick vi och satte oss på corner för lite talk och sen gick jag och becca hem hit för lite te och ännu mera prat. Det behövs verkligen ibland. Nu ska jag slänga i mig lite hostmedicin och ta en panodil för jag känner hur min kropp sakta men säkert vill falla tillbaka i min förkylningskurva igen. & det tänker jag inte låta de göra!

Jag jobbade ju även som servitris idag. Det gick bra, hade inte så mycket att göra faktiskt. Erbjöd mig tillochmed att jobba mer.. Shit pomfritt. Imorrn blir det förhoppningsvis en fika med becca & erika så det är väl dags att krypa till kojs för femte gången. Ha en bra lördagsnatt/söndagsmorgon!


- spelas på krögers dagligen. Har lite svårt för rappen men när rihanna sjunger ryser jag.

 


INCEPTION




Den var sinnesjukt bra! Ni måste verkligen se den! Filmen varade i två och en halv timme och jag ville bara att den skulle fortsätta! Krånglig, konstig, lite tragisk med ändå så fantastisk. Riktigt grym film som rekommenderas starkt!



FREDAGDENTRETTONDE

Blä, igår var förmodligen en av dom värsta dagarna på länge. Jag tänker inte gå in på detaljer men jag tror att jag i stort sätt förlorade cirkus 50 procent av min kroppsvätska i tårar. Fredag den 13e också.. typiskt.
Idag känns det hur som helst något bättre. Har bestämt mig för att börja ta tag i problemen istället för att vänta och hålla tummarna för att dom löser sig själva. Hittills funkar det hyfsat bra.
 
Nej nu hade jag tänkt åka ner till tove för att underhålla henne lite på jobbet och ikväll är det bio för hela slanten. Jag, emma och tove har reserverat platser på inception. Alla som har gått på den har sagt att den är bland den bästa dom sett så magkänslan säger att det här kan bli riktigt bra. Men nu måste jag kila innan tove stänger igen glassbaren nere på krögers, hehe. Hugs
 

 

LUCKY SOMMERY DAY

Klockan rusar iväg som vanligt men nu ska jag ta mig i pyamaskragen och skriva ett inlägg. Det var skitlänge sen jag skrev nu, men jag har varit ganska trött, & upptagen. Jag har jobbat tio dagar i sträck så idag belönade jag och angi oss en dag i soffan med O.C, kladdkaka och annat smaskens. Gick över till henne igår efter kvällspasset & väcktes idag klockan nio av deras städerska. Irriterande med sovmorgon på sin lediga dag? Nej inte alls.

Nu sitter jag i alla fall ute hos pappa där jag inte varit på hur länge som helst. Kul att träffa lilltösen och även papps & helena såklart. Nu när det har regnat ganska mycket så har vår gräsmatta blivit grön igen och allt är så vackert såhär på sensommaren. Man märker att hästen är påväg men idag har vi haft kanonväder med 30 grader och sol. Det firades med grillat och en mängd vinbär. Mums! Ett plus i kanten för denna dag då jag även tjänat lite cash, trotts att jag är ledig. Hittade nämligen en plånbok på gatan och ägaren blev så glad så att hon gav mig en hundring. Det lönar sig att vara snäll. Har även gjort två helt sjukt spontana klipp i lite kläder och det blev, tro det ellen ej, skitbra! Helt awesome faktiskt.

Nu ska jag ta och sova så jag är utvilad till jobbet imorrn. Ska jobba som servitris och jag håller på att bli föör nervös. Plus att min hand krånglar.. Så kom inte till krögers imorrn. Vi är två servitriser imorrn fast vi egentligen ska vara tre. Och eftersom det är min näst första dag så räknar jag mig själv som en halv. Jag vill ha lugnt och enkelt, tack.

& nu var även tanken att jag skulle lägga upp lite sommarbilder för att krydda till dagen lite extra med sommarkänslor men min kära internetkamrat samtycker inte med mig på denna punkt. Därför får det räcka med en liten krummelutt och en bild på min dreamcatcher tills vidare. God natt!


SKINNY LOVE

Tips: Låna aldrig ut din kamera till din lillebror. Jag vet inte om det rör sig om något fel i just min släkt, men vilken normal tioåring går runt och fotar allt som kommer i hans väg? Och med allt menar jag verkligen allt. Bland annat hittade jag dom här superläckra bilderna på mig när jag sover. Tydligen var dom tagna 04.36 igår natt. Vad enda in i.. jag vet inte vad, gjorde lillskiten uppe då liksom?
 
Nej det är inte utan att man undrar om man är adopterad ibland faktiskt! Nu sitter jag hur som helst hemma all by myself och väntar på zozan. Tydligen har alla naturnissar planerat ett grillparty ikväll. Dock känner jag mig inte hundraprocentigt frisk, men man måste ju ställa upp för laget. En liten stund i alla fall! Jag var hos vårdcentralen hur som helst idag när jag numera är helt döv på mitt vänsteröra(sjuuukt läskigt)! Jag var lite livrädd för att åka på penicillin nu innan kreta, men jag klarade mig med någon mildare variant, PUST! Hehe för krångligt ord bytheway.. penicillin (slog stavningen på google). Nehe om man skulle röra på fläsket, byebye ♥
 
Hehe vem mer än jag har alltid undrat hur man ser ut när man sover? Där fick jag svaret. Död valross?

HIPP HIPP HURRA

Godkväll retards. Hade planer på att strejka från datorn ikväll och satsa på en helkväll framför tvn, men är det årsdag så är det! Som tove skrev känns det absolut inte som att vi har haft bloggen i ett år nu. Jag har i alla fall haft ett toppenår sen vi skrev första inlägget här. Mycket har hänt även om inte allt har kommit fram här på bloggen. Man får hålla tummarna nu helt enkelt för att det blir ett minst lika händelserikt och roligt år från och med nu. Det känns som en ganska så underbar början i alla fall kan jag säga med kreta om 10 dagar. TIO DAGAR!! och vi som har räknat ner sen dag 140. Men tiden går fort när man har roligt, I guess.
 
Slänger upp en bild från emmaboda på oss grundare till bloggen, hipp hipp hurra!

 

HOFFE


Passar på att slänga upp en awsome video av the most awsome bandet som finns, typ. Enjoy!

GRATTIS PÅ ETTÅRSDAGEN!

Idag fyller bloggen ett år! Hurra hurra! Tänka sig att det redan har gått ett år.. Haha nej ska jag vara helt ärlig så känns det som vi har haft denna blogg i en halv evighet. DOCK har det hänt tusen miljoner saker sedan den nionde augusti 2009.

Detta datumet förra året var vi i Linköping hos mormor & morfar. Vi shoppade massor (jag), hyrde en massa filmer och tog kort i mängder. Vi var oroliga inför gymnasiet och jag och Angelica skulle snart bege oss till Mallorca.


SUMMER DAYS DRIFTIN' AWAY

Hejhå, jag är inte riktigt på humör för att blogga nu för tiden. Jag har ångest över att skolan börjar om nästan två veckor, och det känns som att man verkligen måste ta vara på den här sista tiden i frihet. Inte för att jag gör det på bästa sätt genom att ligga här hemma och dega i sängen, men jag råkar faktiskt vara sjuk och vädret gör en inte precis gladare. Nej idag känns faktiskt allt bara problematiskt. Jag hatar när alla problem och tankar ska komma samtidigt som i en stor flodvåg.
 
Igår däremot var det riktigt myspys. Jag gick hem till johanna vid fyratiden för att spendera hela dagen där med henne och minityra. Vi lagade världens godaste ost&skink-paj, åt kladdkaka i mängder, fotade och kollade på the last song. Som för övrigt var bättre än förväntad. Men det stora lyftet var ändå våra dolda talanger i köket. Skönt att veta liksom att man kan briljera som hemmafru om nu andra året på gymnasiet skulle skita sig.. fast naaae!
 

OM TVÅ VECKOR ÄR JAG NÖJD

Fick en liten fråga, och jag jobbar fortfarande på krögers :)

Nu blev klockan sådär förbannat mycket igen och jag måste skynda mig att bli klar innan jobbet. Jag kan faktiskt inte ärligt säga när jag har tid att lägga upp bilder från emmaboda mm. Tycker dock att det är lite av ellens uppdrag då hon faktiskt är leeedig. Mitt schema ser som följande; vakna, duscha, äta, facebooka, fixa, jobba, komma hem, äta, umgås, sova alldeles för lite. Att då bloggen blir lite lidande är kanske inte så konstigt.. Menmen, här kommer iaf EN bild på hur emmaboda 2010 var.



I'm gonna sing the song with all of my friends

Tjenamors. Känner att bloggen är på håret till att gå i konkurs. Men vi håller lågan uppe så länge det går!
Ville hur som helst bara ge en snabb hälsning här ifrån Karlskrona. Vi kom hit igår för att hälsa på släkten och om några timmar går resan hemåt. Borta bra men hemma bäst!
Något mindre kul är att jag för första gången på cirkus ett år håller på att bli sjuk. Ligger för tillfället inne hos kusinerna och knarkar halstabletter, nässpray och te för att slippa denna förbannade förkylningen när stadsfesten och allt drar igång i Kalmar.
(Jag kan hoppa upp och sätta mig på att detta "virus" eller vad man vill kalla det åkte med som en bonus från emmaboda). Men shiiiiit vad galet kul vi hade det där!
Ångrar inte för en sekund att jag åkte dit även om allt i allmänhet med miljön osv låg bortom vår världsbild. Det skulle inte förvåna mig om tjejerna redan bokat en ny biljett till nästa år. För det var verkligen ett minne för livet!
Nej men hörni nu skymtar jag solen utanför. Första gången på..en månad? Vi hade tänkt ta tillfället i akt och gå bort och lägga oss borta vid poolerna på rödebybadet. Men ni får ha en toppendag. SEYA
FÖRE

EFTER

Jag skulle kunna lägga upp tresiffrigt med bilder här från emmaboda som beskriver hur galet vi hade det och hur man mår såhär i efterhand. Dock fick två räcka så länge. Have a good day people!


EFTER EMMABODA 2010

God morgon och välkommen tillbaka i livet kära blogg. Jag välkomnar även mig själv och ellen (angelica, emma och alla andra) tillbaka till verkligen. Vi kom hem från festivalen igår och var heeelt slut. Skulle egentligen somnat tidigt för att komma i form och tid nu efter 4 dagars dygnvändning men! Jag blev fascinerad av min vackra tv så jag kom inte i säng förrän klockan elva. & idag är det jobbelijobb. nice.

Men festivalen då, inget annat än emmaboda 2010. Det var nog något av det bästa jag gjort i mitt liv. Trots att det folk gjorde och hur det såg ut där låg mycket långt ifrån min livsbild. Vi, stensökidden med renare hus än personens med dammfobi, vi passade verkligen inte in. Fast sen ändrade vi på det. Vi sket i tältet gått sönder, vi ignorerade att tältet även var fullt med juice. Vi sov ingenting, vi såg ut som skit, vi hoppade längst fram på spelningarna, vi åt skitmat. Vi hade kul, som satan! 'Thug life' där vi bodde, bjöd mest på närvarande som inte var närvarande för fem öre så vi befann oss mest där när alla hade däckat. Det var däremot i camp bh som allt hände.

Där delade vi skratt och skratt och skratt, även många vilda diskussioner och sånger. Så ett litet extra tack till ni som bodde där. Videos finns på facebook för er som har. Artisterna var väl bra, hoffmaestro var självklart bäst, johnossi rena besvikelsen. Maskinen var bra, men hur pepp blir man att dansa när de skriker mellan låtarna "kom igen då era jävla fittor! Fan vad ni är fula!" Nej inte så jätte. Annars var det mest tecno som man fick eppilepsi till.
Nu hade jag tänkt lägga upp bilder också men jag insåg att det bara är en timme tills jag börjar jobbet så jag måste skynda mig. Ciao!


RSS 2.0