PARADISE

God morgon mina kära vänner! Klockan är snart tio i tolv, och vi är uppe! En jävla bedrift alltså. Men imorrn börjar skolan så det är väl på tiden att man vänder tillbaka dygnet. Kvällen igår blev trots allt väldigt lång.. Vi fann oss själva sitta och kolla DANSKA paradise hotel liksom. Klockan halv fyra.. Då har man inte mycket till liv alltså. Men det var ganska bra, har erfarenhet av att den serien är lite lite grövre än den svenska. & trots att "prattexten" kom typ en kvart senare så att vi inte fattade så mycket så kan vi ändå säga att den var det. 10 personer från Danmark, och så lyckas dom ta dit 5 personer som har haft ihop det.. En kille träffade sitt ex som han hade varit otrogen mot. Och en annan träffade också sitt ex som han hade varit otrogen med, PLUS tjejen som han hade varit otrogen med, hehe stackarn.. 
   
Menmen, vi hade ganska kul åt det iaf.. Satt och väntade på att avsnitt 24 (den svenska) skulle komma upp på tv6, men icke. Vi började läsa lite bloggar och efter att ha läst Cimons blogg höjdes han i våra ögon. Sådan sjukt skön kille!
  
För att citera:
  

Cimon, kan du tänka dig att gå på bio med mig?

JA, snälla kan vi se Avatar 3D? Ingen vill se den med mig, förstår inte varför?

   

Skulle du kunna vara med i Big Brother?

Alltså, känns ju redan hyffsat kört. Så varför inte

 

När kommer du till Borås och dejtar?

Jag vet inte ens vart Borås ligger, så det kan ta ett tag du...

 

Vi är två blonda kusiner på 16 år som tycker du är urläcker! Om du skulle ses på krogen, vad skulle krävas för att du skulle gå hem och ha sex med oss båda två?

Rohypnol

 

Är det sant att du har 3 barn?

Let´s hope not

 

Hehe, lite smakprov. Läs hans blogg här.

 

Nehe, nu ska vi ner och äta frukost, ha en fortsatt bra dag, cha cha!

 

,t & e 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0