VI HADE IALLAFALL OTUR MED VÄDRET

Hej allihopa! Vi lever!
Shit vilken jävla resa vi har varit med om.. Sjukt vad SJ har problem.
Vi har skrivit lite resedagbok om själva trippen upp som vi tar när vi kommer hem. Kan iaf berätta att det var nog något av det jävligaste jag varit med om. Resan började klockan tio i sju från Kalmar till Alvesta. Dit kom vi klockan kvart över sju och skulle byta till ett tåg som skulle till Stockholm. Det tåget var fyra timmars försenat så där satt vi i ett samhälle lika stort som Lindsdal. När vi väl kom på tåget tog det istället för tre timmar, sex timmar. Så vi var framme i Stockholm klockan halv fem. Då hade vi missat vårt natt-tåg till åre som gick tio i tolv ganska kraftigt. Ganska surt för oss för tillfället men sen fick vi reda på att det tåget fastnat en bit utanför Gävle och att alla passagerare hade fått med bagage till närmaste station mitt i natten. I 30 minus, inte helt ok.

Vi istället satt och väntade på första bästa tåg till åre. Det skulle gått fem i åtta men kom inte iväg förrens kvart över två pga av att det inte fanns någon personal på tåget. Varken toaletterna eller restaurangen var igång. Men vid elva tappade vi alla tålamodet och beställde flygbiljetter till åre klockan sju istället. Vi kom fram till hotellet runt nio då vi tog oss en efterlängtad dusch. Helt underbart. Efter det fick vi den mest efterlängtade sömnen i världens skönaste sängar, ganska gött då man inte sovit på över 35 timmar. En pangfrukost innehållande mängder av melon och varm choklad väntade på oss på morgonen.

Efter det blev det en dags skidåkning i strålande sol och 30 minus. Alltså mycket fikapauser. På kvällen unnade vi oss spa och motionssim i poolen och god restaurangmat.

Nu väntar vi på att solen ska gå upp och värma luften en gnutta. Håret fryser till is när man går utanför dörren, så kallt är det. En glädjande nyhet är att vi får stanna till fredag istället pga av alla omständigheterna på vägen upp hit.

Hotellet är super, inga ben är brutna (ni som oroade er för ellen kan sluta) och nu måste vi gå. Ha det bäst!
&           

Kommentarer
Postat av: mamma

Vad mysigt det låter....hotellsängar...mmmm....hotellfrukost.....mmmm....skidåkning....wow.......Här sitter en väldigt revanchsugen mamma....Jag säger bara det....Österrike nästa, år 2011 !!!! Med eller utan tonåringar!! har ej råd med svenska fjällen...haha

2010-02-24 @ 16:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0