VECKANS KÄNDIS


Kvinnan har allt. Jag avgudar henne från topp till tå.
Hon har en underbar kropp, perfekt verkligen. En fantastisk röst, hon är en bra skådespelare & hon dansar grymt bra. Hennes ansikte är väl inte heller att klaga på. Shit vad vacker hon är! Hon blir veckans kändis för att hon är .. hon helt enkelt. Hon är lyckligt (vad man ser) gift med Jay-Z, har en framgångsrik karriär och är bara 28 år!

& nu är jag lite ful och slänger ihop lite rader från wikipedia.

"Beyoncé Giselle Knowles, född 4 september 1981, mer känd som endast Beyoncé, är en amerikansk R&B-sångare, låtskrivare, skivproducent, dansare, koreograf, skådespelerska och modell. Knowles blev berömd i slutet av 1990-talet som sångare i tjejgruppen Destiny's Child. Hon har sålt mer än 50 miljoner skivor i världen med gruppen och sammanlagt över 75 miljoner skivor i hela hennes karriär."

Okej, så hon är ganska busy. Men jag måste tillägga filmkarriären. Hon har varit med i Dreamgirls som de flesta nog vet och där spelar hon en av tjejerna i dreamettes. Det är sång, dans och .. sång. Filmen är bra. Men hon medverkar även i en annan film som kom ut 2009. Obsessed. Har själv inte sett den men vad trailern visar verkar den vara sjukt bra.

Vem ser ni som nästa veckas kändis?

Kommentarer
Postat av: moa

eller hur! åh.... :O

2010-02-07 @ 23:08:42
URL: http://erlands.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0