klumpeduns

Haha & ja jag som klagade på min bror tidigare om att han var klumpig som ramlade med cykeln & fick hjärnskakning.. inte är jag så mycket bättre heller! Men det är väl som man säger att det går i släkten, men det är fan sällan man träffar på någon  ens i närheten av att vara lika klumpig som jag:O
För att göra en lång historia kort: Idag på kemilabben hade var jag och resten av klassen lite rastlösa så vi tog sådan vattentillbringare eller vad det heter och började köra vattenkrig (jag har aldrig påstått att vi är normala).
Iallafall när jag tänkte anfalla angi & elin bakifrån med vatten blir jag jagad av maria samtidigt och nersprutad av dom andra vilket leder till att jag försöker skydda mig och spriger rakt in i väggkanten till ett stort skåp.
Alla börjar gapskratta såklart och även jag men blev samtidigt så yr så jag var nära på att trilla ner från trapporna därefter. Haha & ni ska se min bula nu alltså.. ingen vacker syn det inte! Kul nu till helgen.. känner mig så snygg i min nya lila bula, det var bara det som saknades.
Ska inte ens nämna mina tidigare missöden för det skulle nog inte ens få plats i ett inlägg men som exempel har jag blivit av med 8 cyklar, tappat bort 2 mobiler och en i havet:) Nog om det, jag missar i vilket fall träningen ikv pågrund av detta så funderar på att get my lazy ass up & bege mig ut på en springrunda för att ja..få lite frisk luft.
Tänkte på det här med modebloggar.. visst det kan vara intressant att läsa plus att man alltid har något att skriva om men tror inte jag kan vara tillräckligt seriös för att hantera något sådant så hoppas inte på för mycket här, fast vem vet lite smått kommer säkert:)
Aja nu har jag bestämt mig iaf för att sticka ut i kylan men med 5 tröjor, 3 par byxor och speedad musik i öronen ska väl det gå vägen. Föresten råkade jag trycka upp en låt med Robin Bengtsson från förra idol som är skitbra:) Another lover´s gone heter den iaf men nu ska jag banne mig dra innan klockan blir för mycket.. tjolahopp


hejsvejs ,e



 
Likeeelikee (y)

Kommentarer
Postat av: tovss som är så trött så hon kommer dö nu .. hahaha

hahha!

får du ofta lila bulor? När du som minst behöver det?



Naae, jag brukar få dom när jag behöver det!

2009-10-07 @ 22:13:16
Postat av: Connatty

Ellen är så duktig på kemi;)!

2009-10-07 @ 23:04:45
Postat av: Connatty

Ellen är så duktig på kemi;)!

2009-10-07 @ 23:05:38
Postat av: ellen

haha nja men en bula hit eller dit är ju alltid uppfriskande:)

2009-10-08 @ 19:51:35
Postat av: Ville

muuuunsår, får du det när du som minst behöver det?

2009-10-08 @ 20:58:13
Postat av: mamma Tinna

bra röst han har!!

Och snygg skjorta:-)

2009-10-09 @ 20:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0