LÖRDAG

Sitter hos ellen och klockan är prick tolv. Utanför fönstret yr snön i kaos. Det finns en viss chans att vi blir insnöade.. Vi lyssnar på Erik Grönwalls vinnarlåt Higher, ganska vanlig, ganska jättebra, ganska snart uttjatad. Har nyss ätit en stadig frukost på ett glas mjölk och macka. Sovit rätt länge, skulle dock kunna sova några timmar till. Men blir lite trött av sånt här väder. GICK hem i detta väder igår, minus all snö i luften, sjukt kallt! Men det var en väldigt trevlig kväll hos mysan, så det tackar vi för! 
Det var ju då avslutning igår. Vi drack julmust, åt skumtomtar & hade photoshoptävling. Efter det hade alla ettor dans. Det blev VÄLDIGT MYCKET skratt, och dans såklart. Sen blev det julgröt & avslutning i aulan med körsång och sånt tråkigt. 
Hann även bli utburen i snön av Jeppebooi & Fellebooi. När vår avslutning var avklarad åkte ellen, emma & jag ut till mig där vi kollade på Män som hatar kvinnor och lagade köttfärspaj. Sen gled vi ut på vägarna till bussplatsen igen (vägarna va så sjukt hala så det gick jättefort dit) och stack hem till mysan för en trevlig kväll med mysiga vänner. & och lite ris! Nu tror jag att vi ska kolla på Flickan som lekte med elden. Ciao!
,t

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0